2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290881 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

Santrafor stoper transferleri elzem evet fakat sonrasında yerli takviyesi olmazsa olmaz durumunda...

İlk 11 çıkan sol bek Rıdvan sakatlanıp çıktığında oyuncu değişikliğinde iki hamle birden yapmak zorunda kalacağız...
Sözleşmesinin son senesinde olan Umut Meraş  evet uçup kaçmayacak hatta şampiyonlar ligi için yetersiz olacak fakat lig de gayet rotasyonda iş görür kanaatindeyim....

Josef alternatifi olarak gelmesini makul karşıladığımız Topal'ı sık sık stoper tandeminde görmek zorunda kalacağız...🥵
Stoper için Kaan Ayhan'a pek sıcak bakmıyorum; Necip'ten komşunun tavuğu olması haricinde artısı yok gibi ki hiç bir mevkiye de direk 11 için yazamıyoruz... Daha stoper gibi stoper olan Mert Çetin/Arda Kızıldağ o bölge için tercihim olur... 🤨

Formsuz/sakat Salih varken ileriye ilk 11 de direk Kenan yazmak zorunda kalacağız...
Merkez orta saha transferi istiyoruz evet hatta Gedson'u getirerek kafalarına bir kez daha vurmak çok hoş olur fakt orası için farklı bir önerim olacak; daha toy iken parasını verip alamadığımız büyük takımlara zıplaması bu sene de gerçekleşmeyen Orkun Kökcü kiralanabilir mi acaba 🤔
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

fener kurtulmak istiyor zaten talip olalım hediye paketi yapar gönderirler
Tamm sözleşmesini alsın gelsin Salih ile imzaladığımız sözleşmeden onla da imzalayalım.. Oldu oldu da Dorukhan'dan da kötü olmadı ya.. Hem hocayı tanıyor tekrar yükselme şansı var hem yerli bizde iş görür.. Her türlü win win... Ben kabulüm...
Fakat fenr Sergen hocanın olduğu Beşiktaş'a gitmesine müsade etmez...
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 09:36:23 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı GreenBook

Costa işinden çok sıkıldım

Çevrimdışı kahyaoglueren

Alex'in Stefano hocanın hazırladığı programa göre 1 haftadır bireysel çalıştığı söyleniyor.

Bu arada Stefano hoca ne zaman bizde çalışsa çifte kupa alıyoruz. 2008-2009, 2020-2021, sırada 2021-2022 ? :)
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 11:56:44 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Costa işinden çok sıkıldım
Genelde transferler biz oyuncudan sıkılıp gelmesin artık diyene kadar sonuçlanmıyor. Bu da işin bitmeye yakın olduğunu gösteriyor  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Eray_Steiermark

https://www.transfermarkt.com.tr/mbala-nzola/profil/spieler/354814

Geçen sene çok iyi maçlar çıkardı. Abou nun biraz daha fiziklisi. Diğer özellikleride ona yakın. Batshuayi olmayacaksa bunu araştırsın bizimkiler.

Biz niye böyle oyucuları hiç zorlamıyoruz acaba?

Çevrimiçi Samet Ç

Pablo Mari'yi yazmışlar doğruysa Godin ile falan uğraşmaya gerek yok Arsenal 5 milyona aldı bizde uygun bir opsiyon koydurup hemen getirelim.

Çevrimdışı Atkar

Arkadaşlar merhabalar. Teixera transferi mükemmel oldu,Salih-Kenan’da keza öyle. Topal’da 300bin avro alacak,Ghezzal ve Rosier’i de elimizde tuttuk. Gerçekten başarılı bir transfer dönemi oluyor. Lakin bundan sonra yapılacak transferlerin şöyle olmasını beklerim. Costa geliyorsa Costa / Arkasına 23 yaş civari genç bir yabancı. 25 yaş altı bir merkez orta saha,27-28 yaş civarları bir stoper.
Stopere her ne kadar iyi olsa bile 35’lik Godin’e bence hiç gerek yok. Keza 3.5M civarlarına Costa için çıkmaktansa yıllık maliyeti 5m’da olsa kiralık bir forvet alabiliriz.

Ekstra olarak sol bek için eksik var diyoruz,hayır yok. Rıdvan kesilene kadar 10/7’lik bir performans sergiledi,sonra nasılsa kesildi. N’skala Başakşehir maçında şampiyonluktan ediyordu,çok çabuk unutuyoruz. Keza Ersin’i bende çok beğenmemekle birlikte satmadan Mert’i alıp as kaleci yapmak çok büyük bir hata olur. Rıdvan-Ersin’i kesmeden,Kartal-Serdar-Hasic’e güvenerek rotasyonda olursa herşey güzel olabilir.

Biz satış yapamıyoruz,beceremiyoruz herhal. Satış yapamadığımız için yüksek bonservisli gençleri alamıyoruz,anlarım. Bu gs nasıl 6-7mları takır takır veriyor onu anlamıyorum gerçekten

Çevrimdışı GreenBook

Godini hiç istemiyorum daha genç bi stoper alınmalı

Çevrimdışı GreenBook

Pablo Mari'yi yazmışlar doğruysa Godin ile falan uğraşmaya gerek yok Arsenal 5 milyona aldı bizde uygun bir opsiyon koydurup hemen getirelim.
Evet 27 yaşında CL faktörü nedeniyle sıcak bakıyormuş bize 35 lik godin yerine iyi olur
Alıyoruz böyle yaşlı oyuncuları sonra gönderene kadar kırk takla atıyoruz gerek yok
Genç oyuncu her daim futbola açtır dinamizm katar
Yaşlı oyuncu kariyerinin son zamanları olduğu için biraz daha boşvermiş bi tavırla oynar
Bu oyuncudan oyuncuya değişir ama 35 yaş emeklilik yaşıdır futbolda istisnaları saymıyorum genel olarak böyle

Çevrimdışı GreenBook

Sol bek kesinlikle şart
Genç bi stoper. Keşke montero kalsaydı. Sizce iyi bi fiyata montero bağlanamazmıydı ? 1 yıl daha kiralansa idi opsiyonlu yaşı genç
Forvette 2-3 oyuncuya mahkum olmuşuz başka alternatifimiz nasıl olmaz ? Aylardır ya Costa ya akpom ya rondon

Çevrimdışı can1903

Costa + genç forvet alınabilir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Bu kadar iyi kadro kurduktan sonra costa riskini almaya gerek varmı acaba
Ben disiplinsiz vs gibi şeylere çok takılmıyorum beşiktaş başka bir dünya böyle uç oyuncular bizde başka bir bağlılık gösteriyor bana oyuncunun oynama isteği olmasa emeklilik parası için gelse bu kadar naz etmezdi gibi geliyor parayı basıp aklınıda çelmiyoruz hani gelmek istemezde  parayı basıp mecbur bırakırsın ya rvp de falcao da olduğu gibi öyle bir durum da yok
Çelişki içindeyim bir taraftan hiç riske gerek yok diyorum diğer taraftan futbol oynamak için geliyorsa ligin içinden geçmesi bir kenara şl de bile her rakip için tehdit oluruz ileri ucunda alex ve costa olan bir takım hafife alınmaz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Inter Lukaku yerine Džeko'yu almış.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı GreenBook

Ben disiplinsiz vs gibi şeylere çok takılmıyorum beşiktaş başka bir dünya böyle uç oyuncular bizde başka bir bağlılık gösteriyor bana oyuncunun oynama isteği olmasa emeklilik parası için gelse bu kadar naz etmezdi gibi geliyor parayı basıp aklınıda çelmiyoruz hani gelmek istemezde  parayı basıp mecbur bırakırsın ya rvp de falcao da olduğu gibi öyle bir durum da yok
Çelişki içindeyim bir taraftan hiç riske gerek yok diyorum diğer taraftan futbol oynamak için geliyorsa ligin içinden geçmesi bir kenara şl de bile her rakip için tehdit oluruz ileri ucunda alex ve costa olan bir takım hafife alınmaz
Kumar gibi bişey adeta.
İsmi ürkütücü ama performansı öğle olur mu bilemeyiz
Futbola aç bir takıma gelecek kendisi okadar aç bi performans sergileyecek mi orası muamma

Çevrimdışı Karabay

Abi bu kadar iyi kadro kurdukluk bir durum yok aslında olması gereken hal desek daha doğru bir ifade olmaz mı. Biz kurduk ama rakipler de boş durmadı ki bence yerli olarak hepsinin gerisindeyiz. Bu yerli kuralı değişmeyecekse bizim ilk 11 seviyesinde 2 tane daha yerli oyuncu almamız gerekmez mi?

Edit: Bizi bir de şampiyonlar ligi yıpratacak unutmayalım.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2021, 15:23:05 Karabay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Çevrimiçi annoca

forvette yaşa takılmamak gerek ama sakatlık önemli. costa ile yola çıkarsak işimiz iş. aboubakar geçen yıl 40 maçın 26 sında oynadı. bunların 21'inde puan aldık. gol atmadığı asist yapmadığı maçlarda da payı olsa bile ligin ancak yarısında bize yararı oldu. @Sinan23 ün dediği eleman abou kadar olmasa bile (ki gelişime açık yıllara göre verimi artmış) 10-15 arası gol 3-5 arası asist çok rahat yapar. kenan güven alex gibi skora katkı yapma özelliği olan oyuncular ekledik. gereksiz riske giriyoruz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GreenBook

Güzel kalecide, 2 sene sonra 35’ine giricez adama ne diye 1 milyon para veriyoruz bunada takılmadım değil.
1 milyon çok bu yaştaki kaleciye
Kalede yaş okadar önemli değil evet ama yinede yaşına rağmen yüksek para

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Güzel kalecide, 2 sene sonra 35’ine giricez adama ne diye 1 milyon para veriyoruz bunada takılmadım değil.
1 milyon çok bu yaştaki kaleciye
Kalede yaş okadar önemli değil evet ama yinede yaşına rağmen yüksek para

Abartmayalım yahu.
3 senesi var, Türkiye'nin şuan en iyi kalecilerinden.
1 milyon bu adam için kelepir hele ki Türk sınırını düşünce.
Biz tolga zengine bile o zamanlar 2.75 falan vermişiz.

Çevrimiçi Necmi

Adamlar 1.2 istiyordu gecen hafta biz 800 veriyorduk. Simdi birden 1.4 veriyoruz Mert icin?
hep öyle olmadımı :D
biz pazarlığı fiyat yükseltmek için yapıyoruz
direk kimseyi devreye sokmasak rosieri pazarlıksız 4 M ye alacaktık şimdi %80 ini 5 M ye aldık herhalde
bekliyoruz pazarlık zevkine ulaşmak için başkaları devreye girsin diye :bandit: