2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284172 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kaan1903

Jovic,Batshuayi,Jose gibi ismler olabilir lakin 20 günden aşağı çözemeyiz.
Bu kadar beklemişiz bu  isimlerden biri olacaksa 20 gün de sabrederiz diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı alimm

Forvet transferinden beklenen duyum geldi. Luuk konusunda fiyat arttırımına gideceğiz(Bonus)

Luuk de Jong 1. öncelikli hedef, hoca inanılmaz derecede istekli. (Costa işinde de aynı isteği devam ediyor fakat başkan sıcak değil)

Menajerler tarafından önerilen Dabbur, Vinicus, Akpom, Bas Dostla da kontaktayız.

Başkanın hedefi ise Batshuayi.

:aman:

O zamn beklememe kararı alındı yani Luuk için artırım yapıldığına göre...

İyi de luuk sakat değil mi zaten o süreç boyunca yine santraforsuz olacağız hertürlü... Beklemişken batshuayi getirsek ya 😪😪
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Erman1903

Hocanın konuşmaması çok şaşırttı beni, istediği forveti resmen açıklayacak diye düşünüyordum  :money:

Kendi ilgileniyor transferle artık açıklamaz. Benim hocayla ilgili sözleşme hikayesi uzadığında bu sezon için yaptığım yorum belli. Bir yol olmaz ondan.

Çevrimdışı Erman1903

Dabbur bence güzel adam, oynuyor 9 numarayı kendi tarzında gayet iyi bir şekilde ama tarzı farklı. Klasik santrafor tipinden uzak bir oyuncu.

İkinci forvet tipi Teixeira ile pek uymaz.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 01:34:19 Erman1903 ]

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dabbur bence güzel adam, oynuyor 9 numarayı kendi tarzında gayet iyi bir şekilde ama tarzı farklı. Klasik santrafor tipinden uzak bir oyuncu.

İkinci forvet tipi Teixeira ile pek uymaz.
Dabbur'u canli gözle cok izledim bizim burda (salzburg'da), cokda begeniyordum burda oynarken, ama dedigin gibi bizim oyunumuza uymaz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Erman1903

Dabbur'u canli gözle cok izledim bizim burda (salzburg'da), cokda begeniyordum burda oynarken, ama dedigin gibi bizim oyunumuza uymaz.

Kabiliyetli bir futbolcu kesinlikle. Bize daha santrafor bölgelerinde oynayan, biraz sırtı dönük vb de bilen biri lazım gibi.

Çevrimdışı GreenBook

Sakatım yalanı ile karakterini hiçe sayıp para uğruna sözleşme imzalamayanlar Beşiktaş tarihinin en karaktersiz futbolcusu olarak zihinlere kazındılar
Acilen bir forvet lazım Lig başlıyor ghezzal yok forvet yok

Çevrimiçi Necmi

Sakatım yalanı ile karakterini hiçe sayıp para uğruna sözleşme imzalamayanlar Beşiktaş tarihinin en karaktersiz futbolcusu olarak zihinlere kazındılar
Acilen bir forvet lazım Lig başlıyor ghezzal yok forvet yok
beşiktaş tarihinin en karaktersiz oyuncusu yüzüncü yıl formasına adı yazılmayan zalattır senin şampiyonluğunu satan oyuncuyla seni şampiyon yapan oyuncuyu aynı kefeye koyma abu ne olursa olsun şampiyonluğun en büyük mimarıdır şampiyonluğu kaybetmiş olsaydık o dediğin olurdu yeni bir takımda ekip olmayı sağlayan en kritik maçlarda attığı gollerle yarışa tutunmamızı sağlayan takımın itici gücü olan oyuncuya yakışmadı bu laf heleki şikeci bir adiden daha kötü görmek

Çevrimiçi Samet Ç

Forvet transferinden beklenen duyum geldi. Luuk konusunda fiyat arttırımına gideceğiz(Bonus)

Luuk de Jong 1. öncelikli hedef, hoca inanılmaz derecede istekli. (Costa işinde de aynı isteği devam ediyor fakat başkan sıcak değil)

Menajerler tarafından önerilen Dabbur, Vinicus, Akpom, Bas Dostla da kontaktayız.

Başkanın hedefi ise Batshuayi.

:aman:
Vinicius veya Batshuayi iyi olur

Çevrimiçi Necmi

İki sezon bizimle oldu ve iki sezonuda şampiyon tamamladık iki şampiyonluğunda mimarı ne olursa olsun adı saygıyla anılır
Bir sene içinde futbol hayatı bitebilir tabiki geleceğini düşünecek
Sen kendi menfaatin için bir sözleşme yapıyorsun kendine göre yaptırımlar şartlar cezalar koyuyorsun sonra senin ona karşı koyduğun şartı kendi menfaatine kullanınca karaktersizmi oluyor

Çevrimdışı GreenBook

Luuk denilen adamı pek şimartmamak lazım olmuyorsa güle güle bu işler böyle
Kimsenin nazını kimse çekmez
Costayı 3 m civarına bitirebilirsek iyidir

Çevrimdışı underworld

Sırtı dönük oynayabilen santrafor lazım.
Şörlot, batşuayi bu profile uygun

Çevrimdışı Erman1903

Sırtı dönük oynayabilen santrafor lazım.
Şörlot, batşuayi bu profile uygun

Michy daha yüzü dönük seven adam o dayanma işlerini pek yapmaz yerden oyun sever. Kabiliyet ve bitiricilik yüksek.

İsmi geçenlerde sırtı dönüğün en babası Şörlot. Diğeri Rondon ama ismi eski onu pek istemiyoruz son tercihlerde herhalde.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 12:12:18 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Dünkü maçta da gördük. Bizim forvette oynayan adamımız hem sırtı dönük oynayabilmesi lazım. Hemde kanatlara ve alexe pas istasyonu olması lazım.

Forvete tutulamayam her top bize kontra ya da normal atak olarak geri dönüyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kaan1903

Willian Jose gelsin dertler bitsin içimde ki his bu çocuk bizde fena iş yapacak diyor. Top indirir alan yaratır ,son vuruşları olsun kafa tekniği olsun videolarında izlediğim kadarıyla iyi. Bence gelirse Sergen Hocanın dokunuşlarıyla Aboubakar dan bile daha fazla etki yaratabilir. Brezilyalı  oluşu da +avantaj  Teixeira ile çok iyi ikili olurlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Michy daha yüzü dönük seven adam o dayanma işlerini pek yapmaz yerden oyun sever. Kabiliyet ve bitiricilik yüksek.

İsmi geçenlerde sırtı dönüğün en babası Şörlot. Diğeri Rondon ama ismi eski onu pek istemiyoruz son tercihlerde herhalde.
O zaman forza şörlot şörlot şörlot

Çevrimdışı Sinan23

Kiralık oyuncu hakkımız duruyor. Şöyle kiralık world class adam gelse ismi geçenler yerine.

Çevrimdışı underworld

Yerli
Rosi - vida-yerli - yerli
Gezal - ati - Josef - larin
Yabancı

Yabancı sayısı çok can sıkacak.
Seneye 7 olacağını da varsayarsak...

Çevrimdışı can1903

Başkanı kutluyorum, alex,ghezzal,rosier çözmek büyük başarı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Baya eleştirdik yönetimi ama 5 yılda ödeme koşuluyla 3 M bonservis ile Ghezzalı bitirmek büyük iş tebrikler.