2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284202 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Şu geberik oğuzhan ve ljajic'den kurtulsak da yedek santrafor ve dinamik merkez orta saha alsak. Gelecek santrafor üç maç kaçırsa tepetaklak oluruz bu güvenle falan biz kenan da daha ne olduğunu anlayamadık sakatlandı büyük riske giriyoruz resmen tek santraforla hadi yarım da kenan de 1.5 santraforla başlıyoruz. Merkeze de bir tane delici şart bence gedson falan olacak gibi değil pl'de o tarz futbolcu mutlaka buluruz kiralık listesindekilerden falan inşallah hocanın kafasında vardır

Çevrimdışı MUSTAFA_

Biz sahada 3 yerli kimi oynatacağız yahu. Hadi bir şekilde oynattık, oyuncu değişikliğini nasıl yapacağız.
Kaleci, sol bek/kanat, orta saha. Ancak sol bekimizin yedeği yabancı işte. Orada Nsakala oynarsa başka birini oynatmak zorunda kalacağız.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Biz sahada 3 yerli kimi oynatacağız yahu. Hadi bir şekilde oynattık, oyuncu değişikliğini nasıl yapacağız.
Ridvan, salih, kenan, töre ve kaleci, bunlarla bi sekilde döndürecegiz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ozankarakoc

Şu geberik oğuzhan ve ljajic'den kurtulsak da yedek santrafor ve dinamik merkez orta saha alsak. Gelecek santrafor üç maç kaçırsa tepetaklak oluruz bu güvenle falan biz kenan da daha ne olduğunu anlayamadık sakatlandı büyük riske giriyoruz resmen tek santraforla hadi yarım da kenan de 1.5 santraforla başlıyoruz. Merkeze de bir tane delici şart bence gedson falan olacak gibi değil pl'de o tarz futbolcu mutlaka buluruz kiralık listesindekilerden falan inşallah hocanın kafasında vardır

Bence kesin iki forvet almayı hedefliyor yönetim ama... Eldekiler yapıştılar, gitmiyorlar ki...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Oguzhan’dan daha iyi oynarim ben, hodri meydan adam 10 numara Q7 gibi tac cizgisinde top bekliyor. Top o bolgeye yaklasincada hemen rakip arkasina geciyorki kimse pas atmasin. Su gereksiz yillardir klubede milyon euro’lari goturuyor.
oğuzhandan daha iyi oynaman marifet değilki şu forumda kap birini yolla sahaya oğuzhandan iyi oynar 38 lik atibaya bakıp yüzü hiçmi kızarmıyor acaba üstelik onun iki katından fazla alıyor

Çevrimiçi Mehmet57

Galatasaray Berkan, Trabzon da gecen sezon Berat ile bizim yapmamiz gereken hamleleri yaptilar.

En azindan Elayis Tavsan transferini bitirseydik, yerli konusunda elimiz biraz guclenirdi. Topal transferi cok anlamsiz. Stopper de 4.cu stopperin Serdar olsa ne fark edecek. En kotu ihtimal Atinc’i al, yine Topal’dan iyi olur. Orta sahada hantal, ekseninde donene kadar Ruslar denizlatinda K-141 Kursk’u donderiyor.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ciddi bir sorun. Birçok kez karşımıza zorunlu, anlamsız oyuncu değişiklikleri çıkacak.

Rıdvan sakatlanacak mesela, yerine N'Sakala'yı alacağız, ama bir de yerli sokmamız gerektiği için Ghezzal'ı çıkarıp Gökhan'ı, ya da Josef'i çıkarıp Kartal'ı falan sokacağız. Dünyanın en saçma sistemine bir şekilde ayak uydurmaya çalışacağız.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray Berkan, Trabzon da gecen sezon Berat ile bizim yapmamiz gereken hamleleri yaptilar.

En azindan Elayis Tavsan transferini bitirseydik, yerli konusunda elimiz biraz guclenirdi. Topal transferi cok anlamsiz. Stopper de 4.cu stopperin Serdar olsa ne fark edecek. En kotu ihtimal Atinc’i al, yine Topal’dan iyi olur. Orta sahada hantal, ekseninde donene kadar Ruslar denizlatinda K-141 Kursk’u donderiyor.
ohooo ne kursk u kuzey koreliler o kötü denizaltılarını bile döndürür o sürede

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yerli kalitemiz çok düşük ve arttıracak bir hamlemiz gözükmüyor gibi.
Bu durum yerli oyuncuların sakatlık ve ceza durumlarında başımızı çok ağrıtacak.

Çevrimdışı Erman1903

Takımda en iyi oynayan N'Sakala idi, daha fazla bir şey demeye gerek yok sanırım.

Hazırlık maclarındaki sonuçların çok bir önemi yok, oyun biraz daha önemli o da problem değil ama ben biraz title savunma havası seziyorum hazırlık olsa da. Adanada da iki kupalı şampiyona karşı oynuyorumu hissettim. Olay sadece oyuncular/eksikler değil. Yarışta bunlar da önemli.

Zaten Türkiye'de şampiyon hoca yollama, az şans verilen kadroların şampiyon olması durumunda kadroyu dağıtma gibi işleri de seven biriyimdir muhtemelen ben olsam başka maceraları kovalıyor olurdum.

Yine de kadro çok eksik hoca o üçlüyü biraz özellikle de koymuştur kadroya mesaj verme vb adına zamanla daha iyi oluruz geçen sezon da böyle başladık.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 00:08:48 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

Takimda yasi ilerlemis bukadar futbolcu olmasa Hakan Arslan hamlesi isterdim. Net Oguzhan’dan cok daha iyi futbolcu.
topal yerine isterdim. Bu arada herkes oğuzhanı gömmüşte ben beraber sahaya adım attıkları salihi pek oyunda göremedim.

Çevrimdışı sEuL

Bu akşam bi net bilgi gelecek forvet konusunda bakalım bekliyoruz  :tabe:
Gece yarisi oldu, gelen bilgi olumsuz sanirim!?!

Çevrimdışı kaan1903

Yerli kalitemiz çok düşük ve arttıracak bir hamlemiz gözükmüyor gibi.
Bu durum yerli oyuncuların sakatlık ve ceza durumlarında başımızı çok ağrıtacak.
Mert Günok
Mert Çetin
Berkay Özcan
Halil Dervişoğlu bir şekilde bu takviyeleri yapmak lazım Topal olmasaydı Atakan Karazor’ü de isterdim. Ama önümüzde ki sene için şimdiden görüşmek lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Hocanın konuşmaması çok şaşırttı beni, istediği forveti resmen açıklayacak diye düşünüyordum  :money:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı alimm

Hocanın konuşmaması çok şaşırttı beni, istediği forveti resmen açıklayacak diye düşünüyordum  :money:
Sörlöth değil Di mi bu isim
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı underworld

Kaan Ayhan stratejik bir hamle.
Mutlaka takıma kazandırılmalı.

Çevrimdışı can1903

Hocanın konuşmaması hayırdır inşallah.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı oblomov

Yahu bu pesimist taraftar, renklilerden daha çok irrite ediyor beni.
İyi bir okuyucuyum, transfer sezonu başından beri 3 yönetim gönderip, 4 tane kuran profil bile;
hâla,  "sen bildin, ben bildim!" derdinde.
Hepsine "Göreceğiz Cumartesi ne olacağını!" demek istiyorum.
ASAP

Çevrimdışı Erman1903

Topal'a Josef yedeği olarak bakmak lazım bence bu şekilde düşünülünce iyi alternatif. İkisi birlikte sahada olmamalı ama + Atiba / Necipli varyasyon ligde de görürsek büyük sürpriz olmaz hoca seviyor öyle.

Çevrimdışı levitate

Hocanın konuşmaması hayırdır inşallah.

hazırlık maçı sonrası ne demesini bekliyorsun :D konuşursa lig maçında konuşur

hem isim verince işler zora giriyor belki bu yüzden vazgeçmiştir
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Forvet transferinden beklenen duyum geldi. Luuk konusunda fiyat arttırımına gideceğiz(Bonus)

Luuk de Jong 1. öncelikli hedef, hoca inanılmaz derecede istekli. (Costa işinde de aynı isteği devam ediyor fakat başkan sıcak değil)

Menajerler tarafından önerilen Dabbur, Vinicus, Akpom, Bas Dostla da kontaktayız.

Başkanın hedefi ise Batshuayi.

:aman:

Çevrimdışı kaan1903

Forvet transferinden beklenen duyum geldi. Luuk konusunda fiyat arttırımına gideceğiz(Bonus)

Luuk de Jong 1. öncelikli hedef, hoca inanılmaz derecede istekli. (Costa işinde de aynı isteği devam ediyor fakat başkan sıcak değil)

Menajerler tarafından önerilen Dabbur, Vinicus, Akpom, Bas Dostla da kontaktayız.

Başkanın hedefi ise Batshuayi.

:aman:
Willian Jose olmadı heralde son dönemde hiç gündeme gelmiyor. Luka Jovic diyordun can var mı onunla ilgili bir girişim ?

Çevrimdışı can1903

Willian Jose olmadı heralde son dönemde hiç gündeme gelmiyor. Luka Jovic diyordun can var mı onunla ilgili bir girişim ?
Jovic,Batshuayi,Jose gibi ismler olabilir lakin 20 günden aşağı çözemeyiz.