2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285304 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Hala kaleci almak için çingene pazarlığındayız top tutmayı bilmeyen kaleci var kalede

Çevrimdışı oblomov

N'koudou gayet f/p oyuncusu bence.
Hele Ozi falan düşünülürse...
ASAP

Çevrimdışı EagleForce

Hala kaleci almak için çingene pazarlığındayız top tutmayı bilmeyen kaleci var kalede

Bisey degil kaleci alacagimiz takimlar da izliyor bu maclari. 2 kurus indirim alacaz diye 5 kurus fazla verecez sonunda.

Çevrimdışı oblomov

Bisey degil kaleci alacagimiz takimlar da izliyor bu maclari. 2 kurus indirim alacaz diye 5 kurus fazla verecez sonunda.

Dostum ADS/BJK hazırlık maçını izleyecek takımdan kaleci almayalım zaten...
ASAP

Çevrimdışı GreenBook

Fikret orman vasıtasıyla Babadan Okkalı sağlam Torpilli kardeşimiz başka kulüpte devam edebilir kaleciliğe şahsen taşıdığı formanın hakkını şu yaşa kadar veremeyen bu kardeşimizin bu saatten sonra vereceğini düşünmüyorum

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Assombalonga bizimle de adı geçmişti tam bu ligin oyuncusu.
Stoperleri de koridor-cam kenarı omuzlarına alıp kaleye gider bu herif.

Çevrimdışı tuncaboylu

Töre geçen sezon boyu sahada kaldığı kadar sahada kaldı bu maç.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret orman vasıtasıyla Babadan Okkalı sağlam Torpilli kardeşimiz başka kulüpte devam edebilir kaleciliğe şahsen taşıdığı formanın hakkını şu yaşa kadar veremeyen bu kardeşimizin bu saatten sonra vereceğini düşünmüyorum
Sözleşmesi bitti bu yaz, yenilediler.

O kupa finalinden sonra direkt yol vermek lazımdı.

Çevrimiçi Mehmet57

Futbol Oguzhan’i genc yasta birakmis. Sahada gezerken buz ustunde yuruyen geyigi hatirlatiyor.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rıdvanı oyuna almaması enteresan.

Çevrimdışı Akil Emre

Yedek forvet olarak güven bana umut vermedi. Larin’i satmadan gerektiği zaman forvette değerlendirelim, ama en acilinden forvet lazım.
Mert, godin, ghezzal, alex ve klas bir forvet anca toparlar bizi.

Çevrimiçi levitate

spikerde vida-serdar şakası yaptı xddd
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

töre çocuk musun ya harekete bak
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

fo nun işi bitti artık bu yönetim yeniledi kontratını babasının sağlam torpili var demek beşiktaşın her yönetimine etki ettiğine göre

Çevrimiçi Necmi

töre çocuk musun ya harekete bak
çocuklara ayıp ediyorsun 😳

Çevrimdışı can1903

ben çalışılmış bir sistem olduğunu net biliyorum, hoca tercih etmedi bu maç ayrı. İlk maçta büyük ihtimal değişik dizileceğiz. En geç 2. hafta sinyaller başlar  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kartaldan olmaz.

Katılıyorum. Maldonado tipi futbolcu.
Rakip sahada iki pas vermeye çalıştı ikisi de net değildi.
Az sağıma, az soluma pas vereyim de beni alkışlasınlar modunda bir genç futbolcu gibi.

Çevrimdışı sEuL

Oguzhan’dan daha iyi oynarim ben, hodri meydan adam 10 numara Q7 gibi tac cizgisinde top bekliyor. Top o bolgeye yaklasincada hemen rakip arkasina geciyorki kimse pas atmasin. Su gereksiz yillardir klubede milyon euro’lari goturuyor.

Çevrimiçi levitate

ben çalışılmış bir sistem olduğunu net biliyorum, hoca tercih etmedi bu maç ayrı. İlk maçta büyük ihtimal değişik dizileceğiz. En geç 2. hafta sinyaller başlar  :evillol:
3-4-3?
bipbipbupbup

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya birkerede rahat baslayip rahat bitirelim ligi ya 🙂
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Mehmet57

Takimda yasi ilerlemis bukadar futbolcu olmasa Hakan Arslan hamlesi isterdim. Net Oguzhan’dan cok daha iyi futbolcu.

Çevrimiçi Samet Demir

Biz sahada 3 yerli kimi oynatacağız yahu. Hadi bir şekilde oynattık, oyuncu değişikliğini nasıl yapacağız.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...