2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283829 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Nerdeyse altı eksik var bizde yarım takım bile değiliz adananın biraz baskın görünmesi normal gerçi baskında görünmüyor

Çevrimiçi Necmi

bu haliyle solda  da ne larin ne nkuduyu kesebilir.
nkoudou yu rüyasında bile kesemez 😂

Çevrimdışı levent14

Balotelli kötü oynuyor neyini beğendiniz?

Iyi oynamasana topu ayağına aldığında yeteneğini belli ediyor..Kafası futbolda olursa can yakar

Çevrimdışı Erman1903

bu haliyle solda  da ne larin ne nkuduyu kesebilir.

Kesemez tabi onlar daha iyi oyuncular, anca seri yapacak iyi kadroda, 3. Adam olarak tutabileceğin yerli Back-Up olur.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı EagleForce

Çevrimdışı levitate

bir hazırlık maçına göre aşırı sert geçiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Şu atiba'yı çıkar hoca bu sıcakta korkuyorum bir şey olacak diye salih falan birini atsan da izlesek

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Zemin rengi fena değil gibi ama aslında rezil bir saha.
Top zıplaya zıplaya gidiyor.

Çevrimdışı levitate

josef baba sağa kırmak yerine düz gitse gol :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi tolga1903

Hakem dalga mı geçiyon ya gözünü seveyim

Çevrimiçi tolga1903

Bu adsli topçular da sanki lig finaline çıkıyor nedir bu arkadaş kaleci utanmasa ikinci sarıyı görecek itirazdan

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çok kötü bir vuruş ama eh işte.

Çevrimdışı sEuL

N’Koudu bi zahmet penalti kullanmasin. Goz gore gore lades diyoruz, atamiyor bu cocuk

Çevrimdışı Mehmet57

Penalti ile alakasi yoktu, guzel bir mudahele.

Rassoul —> Luyindama

Çevrimiçi tolga1903

Bu ferhat gs maçında elini çeken ferhat heralde herif şl finalinde penaltılarda gol yiyen kaleciden daha çok üzüldü

Çevrimdışı levitate

ofsayt değil mi :D

utku yine batırdı bu arada
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Utku :D

Bu arada Assambalonga tam bu ligin topçusu

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Umarim Mert Gunok’u alir ve maclara 11 kisi baslariz

Çevrimdışı Akil Emre

Ersin utkunun yanında Neuer gibi.

Çevrimdışı sEuL

Topal’i savunmaya cekince yeriz hemen bi tane dedim utandirmadilar cok sukur. Gol’de hatasi olsun olmasin Topal hicbir sekilde guven vermiyor bana. Kalasin teki zaten birde on libero oynarken iki stoperin arasina gelip oyun kurmaya calisiyor. Hoca umarim goruyordur Topal’la olmayacagini

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Sergen hoca Utkuyu hala niye zorluyor anlamıyorum. Bu çocuktan kaleci olmayacağı çok aşikar bir şekilde ortada. Hata yapmadan tamamladığı tek bir maç var mı?