2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2284903 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Biz de geçen sene atakan üner ve bilali almıştık. Genç oyuncu almıyoruz deniliyor ama katılmıyorum. Ondan önce hasici

aldık. Önce şu eldekilerin değerini bir yükseltelim derim.
The great gig in the sky

Çevrimdışı alimm

Bu akşam bi net bilgi gelecek forvet konusunda bakalım bekliyoruz  :tabe:
Sen bana dm atsan emin ol kimseye söylemem.. 😉
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Batshuayi gelsin bize hareketli adam lazım.

Çevrimiçi Rasim

Transfermarkt Alex Texeirayi güncellemis :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi tolga1903

Bela edecek bu topal josef'i başımıza. 4 sene önce fenerliler nefret ediyordu şu ikiliden gelmiş yaşları 35'e hazırlık maçında neye hazırlanıyorsa artık topal josef atiba üçlüsünü deniyor. İzlenmez bu ads maçı

Çevrimiçi Necmi

Transfermarkt Alex Texeirayi güncellemis :bandit:
bize geldi diye fiyatınımı düşürmüşler 🤔

bize geldi diye fiyatınımı düşürmüşler
Fiyatı zaten 7 milyondu. Değişiklik yok.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bende hala kulüpsüz yaziyor. Almanca transfermarkt'da
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı alimm

Josef topal orta sahası nedir harbiden ya

Çevrimdışı sEuL

Topal'in teknik kadroda yer almasi gerekiyor aslinda, bu kadroda isi yok. Sergen hoca Topal'a savunmada yada orta sahada uzun dakikalar vermeyi dusunuyorsa bu sene cok kufur eder ve basimizi duvarlara vururuz.

Çevrimiçi Necmi

Bu kadar çok savunmaya gerek yok.

Çin'de 10 teklif alan adam, Premier League'de de 5'ten aşağı almazdı.

Sen bu kadar parayı bir arada gördün mü muhabbetleri de sığ bir savunma.

Yok kulübü baskı yapmış olabilir muhabbeti de hikaye, Shakhtar Fred'i United'a 60'a satmadı mı? Çin'in verdiği bonservisleri Premier League takımları k.çıyla veriyor.

Adamın kariyeri boyunca birinci önceliği para olmuş işte, ben de böyle adamlara çok güvenemiyorum. Ha gelirsin 30 yaşına, basar gidersin son bir vurgun için. Ama 26 yaşında bunu yapıyorsan, bende soru işaretleri yaratır bu
beş alsa bile beşle on arasında iki katı fark var ülkenden para kazanmak için ayrılıyorsun tercih ettiğin ülke ukrayna orda başarılı oluyorsun göze giriyorsun neyi kıstas alırsın iki ülke arasında beş m değil beş yılda yirmibeş m euro fark var bu birçok büyük fabrikanın beş yılda elde edemeyeceği bir rakam sen dahil bu forumda beş yıl için yirmibeş m yi elinin tersiyle itecek adam olduğunu sanmıyorum idealizmmiş yirmibeş milyona satın alacağım epl de futbol oynama idealizmi hadi canım
Kaldıki ingilizler bu tarz oyuncuyu tercih etmiyor orda kaybolup gidebilirdide
Böyle birşeyin idealizmi olmaz bunun adına salaklık denir
En azından salak olmayan oyuncu alıyoruz
Bu arada adam işde bir şekilde bizi tercih etti sadece araplardan teklif almamış abd dende teklif varmış basında konuşulanda dubaiye gitme nedeni eşinin orada yaşamayı çok istemesiymiş eşinin peşine takılmakta idealizmin bir türü 😂
Hiç kadmaya gerek yok gelir iki yada üç yıl başarısına bakarız bonservis vermiyoruzki bonservis kaybını düşünelim yeteneklerini sahaya yansıtırsa zaten verdiğimizi misliyle iade eder ben artık yaşa bakmıyorum sahada sahada hımbıl gençleri gördükçe tecrübe iyidir diyorum  renklilerden örnek veriyorsunda bizdede ersin urku hasiç rıdvan bilal güven var iki genç renkliyi görüyorsunda kendini neden görmüyorsun bilal hariç hepside kadroya girmiş şans bulmuş oyuncular kartalda var unuttum daha ne kadar genç olması lazım
En son transferimiz 24 yaşında artı larin var nkoudou var bunlarda genç bir takım daha fazlasını kaldırmaz

Çevrimdışı mrred

Oynanan oyunu ve planı görmeden 11 eleştirmek bana pek mantıklı gelmiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı alimm

Fener zamanı topal ve josef birbirlerini bozardı ikisi de tek 6 oynamaya alışkın adamlar... Umarım o zman onların düştüğü hataya sergen hoca düşmez

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi murat

Messi için limitimiz yok. Yabancı kontenjanımız yok hemde yaşlı ve kısa :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Alsak bile necipi kesemez 😁

Çevrimdışı Nazım Ar

Kadroda gole en yakın futbolcumuz Vida :)

Çevrimdışı GreenBook

İşleri güçleri yok ne ile uğraşıyorlar :D

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1423692961397805057
Ersin Rosier Welinton vida Nsakala
Josef Teixeira Atiba
Messi Larin Costa 😀

Çevrimiçi Necmi

üstelik sakatta değil

Çevrimdışı AvrupaKartalı

üstelik sakatta değil
😅😅
Bizim icin en önemli faktörü unutmuşuz, dogru😅

Çevrimiçi murat

Nartallo higuain ve delgadoyu devreye sokalım :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Güven yine en önde striker değil o çocuk henüz sıkıntı olursa günah keçisi belli.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı sEuL

Guven hayirdir kocum, gurese mi ciktin. Deli dana gibi oraya buraya