2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280290 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

Çevrimdışı Erman1903

Allah Rahmet eylesin abi

Eyvallah kardeşim, taziye moduna girmemize gerek yok 2 sene oldu ben hayat devam ediyor diye örnek vermek için söyledim.

Bir işi ya tam yapacaksın, ya da yapmayacaksın. Ben zengin değilim ama işimi bıraktım, futbolcular parası olan insanlar öyle sert çocuk dövmeleri yaptırmaya benzemez adama sorarlar sonra.

Alkol sigara kullanıyor, bir de beni etkilemiyor diye artistlik yapıyor. Josef gibi mükemmel bir örnek varken böyle bir lidere ihtiyaç yok kulüpte.
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2021, 16:12:58 Erman1903 ]

Çevrimiçi murat

Bu dünyadan sağ çıkabilen insan daha görülmedi kardeşim. Yarın öbürgün de başkası hasta olur ona konsantre olamaz. Ben annemi kanserden kaybettim, hasta olunca işi bıraktım. Paraları takır takır almayı biliyorsan hakkını vereceksin, bunlar benim için hikaye bahaneler.
herkes için herşey aynı değil.insanlar farklı farklı yaratılmış.senin için hikaye olması gerçekleri değiştirmiyor.layiç de benzeri bir durum yaşadı.bende annemi genç sayılabilecek yaşta beyin tümöründen kaybettim 8 yıl geçti günlük yaşamda pek aklıma gelmiyor ama uykuda bütün dünyam sarsılıyor.

Çevrimdışı mellfred

maçın yayını var mı bugün ?

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erman1903

herkes için herşey aynı değil.insanlar farklı farklı yaratılmış.senin için hikaye olması gerçekleri değiştirmiyor.layiç de benzeri bir durum yaşadı.bende annemi genç sayılabilecek yaşta beyin tümöründen kaybettim 8 yıl geçti günlük yaşamda pek aklıma gelmiyor ama uykuda bütün dünyam sarsılıyor.
Senin de başın sağ olsun.

Adamlar bu işten para kazanıyor hobi yapmıyorlar. Profesyonellik böyle bir şey acı ama gerçek. Bu kulüpten kaç tane insan ekmek yiyor milyonlarca insan çoluğunun çocuğunun rızkını veriyor. Bedavaya gelip oynamayacaksa kralı olsa gözünün yaşına bakmam.

Parayı verecez, bu paşa alkol sigara zıkkımlanacak, bir şey oldu mu su koyverecek. Öyle bir dünya yok.

[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2021, 16:51:09 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Adamlar bu işten para kazanıyor hobi yapmıyorlar. Profesyonellik böyle bir şey acı ama gerçek. Bu kulüpten kaç tane insan ekmek yiyor milyonlarca insan çoluğunun çocuğunun rızkını veriyor. Bedavaya gelip oynamayacaksa kralı olsa gözünün yaşına bakmam.

Parayı verecez, bu paşa alkol sigara zıkkımlanacak, bir şey oldu mu su koyverecek. Öyle bir dünya yok.
Para vermiyorsun ki. Milyonları veriyorsun. Asgari ücretle geçinen insanlar sürekli hayatını nasıl idame edebilir onu düşünüyor.

Bu futbolcularda da sürekli kapris yapıyorlar. Sevgilisi terk eder kapris yaparlar. Taraftar eleştirir taraftara kapris yapar. Sanki bedavaya oynuyorlar.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çok şükür bugün de Ghezzal ve Leicester ile anlaşmışız.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GreenBook

SON DAKİKA
Godin takımında devam etme kararı aldı kampa katılmak  üzere yola çıktı
HaberGlobal
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2021, 17:11:44 GreenBook ]

Çevrimdışı Erman1903

Para vermiyorsun ki. Milyonları veriyorsun. Asgari ücretle geçinen insanlar sürekli hayatını nasıl idame edebilir onu düşünüyor.

Bu futbolcularda da sürekli kapris yapıyorlar. Sevgilisi terk eder kapris yaparlar. Taraftar eleştirir taraftara kapris yapar. Sanki bedavaya oynuyorlar.

He valla sorma, bu ligde oynayacak ne aç adamlar var bunlar güzel hayatları içinde rockstar deprosyonu yaşıyor. Çok gülen insanlar çok ağlarmış dünyadan haberleri yok başlarına geleni kıyamet sanıyorlar.

Hadi birimizden biri işini iyi yapmasın da görelim ne oluyor iki kürek eksik ekmek çıkar üçüncü gün işveren gelir tepene biner.

Çevrimiçi murat

alkol sigara için söylemedim o konuda hemfikiriz ama aileden yakını hasta olur, vefat eder vs bazen kontrol edemezsin. Babam öldü akşam sahneye çıktım şarkı söyledim biraz ütopik şeyler. Akşam oturup evinde dua etsin herşey de para veya kariyer de demek değildir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

SON DAKİKA
Godin takımında devam etme kararı aldı kampa katılmak  üzere yola çıktı
HaberGlobal
İsabet olmuş, Rugani'yi kiralasınlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1423631423634870275
Hep bizim yaptığımız teklif açıklanıyor da, karşı tarafın ne istediğini yazan olmadı hala.

Adamlar 5 mi istiyor, 10 mu istiyor; belli değil.

Çevrimdışı alimm

Bitti yazacağım forveti nasıl yazacaklar izleyip görelim  :lol:
Nasıl yaniii 🤔 batshuayi için bitti demeyecek misin😪
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi annoca

Bitti yazacağım forveti nasıl yazacaklar izleyip görelim  :lol:
dostum kime bitti yazacaksın    :D

Çevrimdışı Erman1903

alkol sigara için söylemedim o konuda hemfikiriz ama aileden yakını hasta olur, vefat eder vs bazen kontrol edemezsin. Babam öldü akşam sahneye çıktım şarkı söyledim biraz ütopik şeyler. Akşam oturup evinde dua etsin herşey de para veya kariyer de demek değildir.

Bu adam benim gözümde ekmeğini bedeni ile kazanan ve ona saygı duymayan bir insan olarak zaten itibarı hak etmiyor. Futbolcu kesimi gerektiği yerde profesyonel olmasını pek iyi bilir. Paşa geçen sezonu ağırlıklı 10 kullanılmasına rağmen 1 golle bitirmiş. Bu sigara alkol içiyormuş ama performansı etkilenmiyormuş ya, ben de diyorum ki madem bu kadar sert bir çocuksun o zaman böyle hayatın gerçeklerinden fazla etkilenmeyeceksin. Onun sert çocukluğu böyle zamanlarda lazım bana, sağlam duracaksa gitsin evinde ıstediği kadar zıkkımlansın. Ben bunu herhangi bir futbolcu için söylemiyorum, adamın imajı-yaptıkları-söyledikleriyle iddiası var.

Çevrimdışı GreenBook

Kenan sakatmış acil forvet lazım

Çevrimdışı Unnamed

Vida ile Mehmet Topal'ı bu sene bol bol yan yana izlemeyiz umarım. Kalede de Ersin olunca felaketten de öte olur.

Çevrimdışı can1903

Nasıl yaniii 🤔 batshuayi için bitti demeyecek misin😪
Bu akşam bi net bilgi gelecek forvet konusunda bakalım bekliyoruz  :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903