2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287376 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

önce iç sorunlarını çözsünde sonra rakip olsun 😂

Pereira Caner'in biletini kesti, Caulker'ı da istememiş. Caulker komik olmuş ama 3'lü oynayacak doğru ağır adam. Radikal kararları alabilen bir tip kestirip atıyor. Çıkış yapamazlarsa Ali Koç falan gider sezon sonu. Bu sene Gs ve Ts'den daha ciddi duruyorlar. Gs iki nokta atışı yapamazsa Ts'den geri olur.

Çevrimdışı can1903

Forvette ateşi harlamaya başladık, pazartesi  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

Pereira Caner'in biletini kesti, Caulker'ı da istememiş. Caulker komik olmuş ama 3'lü oynayacak doğru ağır adam. Radikal kararları alabilen bir tip kestirip atıyor. Çıkış yapamazlarsa Ali Koç falan gider sezon sonu. Bu sene Gs ve Ts'den daha ciddi duruyorlar. Gs iki nokta atışı yapamazsa Ts'den geri olur.
caner gitmem diyor kalıp savaşacakmış 😂 savaşsın tabi
İki malubiyet alıp yine onlara sarılırlar
Fenerin transferide yok bildiğim ffp yüzündende satış yapmadan alamıyorda
Periera nın oyuncu ilişkiside iyi değil hiç ümit vadetmiyor bu sene ts sıkıntı çıkarabilir ama biz gelenlerde sorun yaşamazsak şampiyonluğun en önemli adayıyız

Çevrimdışı Necmi

Forvette ateşi harlamaya başladık, pazartesi  :eyes
tutuşan kim
Chelsea tarafı olabilirmi

Çevrimdışı can1903

tutuşan kim
Komple Londrayı yakacakmış başkan  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Periera nın oyuncu ilişkiside iyi değil hiç ümit vadetmiyor bu sene ts sıkıntı çıkarabilir ama biz gelenlerde sorun yaşamazsak şampiyonluğun en önemli adayıyız

teseden bi halt olmaz. iki mağlubiyet sonrası 80 lik ninelerin bile taktik vermeye başladığı şehirde Avcının hiç şansı yok.

Çevrimdışı alimm

tutuşan kim
Oooooo Necmi abi de verdi batshuayi zehrini 🔥🔥
Abi cansınnn
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı alimm

Komple Londrayı yakacakmış başkan  :evillol:

🔥🔥🔥 Geliyor gelmekte olan sankiiii 🔥🔥🔥
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Erman1903

Nereden bakarsan bak karbonattan 2-3 gömlek iyidir yeni hocaları. Bir şekilde uydurur kılıfına Ali Koç yoksa son senesi olabilir.

Ben rakipleri bu şekilde görüyorum, Gs hocası topçusu camiasıyla bu sezon dinamiklerinde şampiyonluğa uzak. Nokta atışları lazım iddialı pozisyona gelmeleri için.

O konuşulan isimlerin hepsi gelirse ağır favori oluruz, ama her şey favori olmaktan ibaret değil, geçen sezon underdog olmanın ekmeğini iyi yedik. Favori olana kupa hediye etmiyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nereden bakarsan bak karbonattan 2-3 gömlek iyidir yeni hocaları. Bir şekilde uydurur kılıfına Ali Koç yoksa son senesi olabilir.

Ben rakipleri bu şekilde görüyorum, Gs hocası topçusu camiasıyla bu sezon dinamiklerinde şampiyonluğa uzak. Nokta atışları lazım iddialı pozisyona gelmeleri için.

O konuşulan isimlerin hepsi gelirse ağır favori oluruz, ama her şey favori olmaktan ibaret değil, geçen sezon underdog olmanın ekmeğini iyi yedik. Favori olana kupa hediye etmiyorlar.
Favori olup şampiyon olmak daha zor. Tüm takımlar sana özel hazırlanacak. Seni yenmek için çaba gösterecek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Necmi

Favori olup şampiyon olmak daha zor. Tüm takımlar sana özel hazırlanacak. Seni yenmek için çaba gösterecek.
ağır favoriysen hesaplarında galibiyet olmaz kapanıp bir puan alma derdinde olurlar esas favori değilsen herkes seni yenip tarihlerine beşiktaş galibiyeti yazdırmak isterler ağır favori takımı yenmek için üstüne gidersen başına hatayın başına gelen gelir

Çevrimdışı Necmi

Ceza sahası dışından şut atabilen forvet gelirse alex in üstüne takımların pek kapanma şansıda olmaz costa istemelerinin sebebi budur her yerden yapıştırıyor  alex üç dört kişinin markajı altında iğne deliğinden sokuyor
Hücum alternatifi çok fazla olan bir takım oluruz aslında birde driplink yapabilen hızlı bir sekiz lazım geçtiğimiz sezon şenolun kendi yarı sahamızda top çevirme hastalığından kurtulduk bu sene hızlı hücum topu rakip sahaya yığmanın yanına birde usta ayaklar devreye girince acayip şeyler olur bizi yenmek istesinler 😂

Çevrimdışı doganay

Bu arada Ağustos sıcağında Adana da maç ayarlamayı kim Akıl etti acaba

Çevrimdışı Necmi

ali koçun seveni çok 😂 o yüzden denerin şampiyonluk yaşaması uzak ihtimal gs gençleri toplayıp yeni yapılanma diyor ama başında bunu becerecek adam yok hızlı oynar bazı maçları kolay koparırlar ama havaya girmemeleri lazım girmezse kolayca dağılır havaya girdiklerinde iş sadece oyuncuya kalmıyor

Çevrimdışı Necmi

Bu arada Ağustos sıcağında Adana da maç ayarlamayı kim Akıl etti acaba
sıkıntı değil en fazla moral veririz o moralle adanada fenere üflerler ağustos sıcağını biz değilde fener dert etsin 😂

Çevrimdışı Necmi

Oooooo Necmi abi de verdi batshuayi zehrini 🔥🔥
Abi cansınnn
benimki zehir değil temenni :bandit:

Çevrimdışı Erman1903

ali koçun seveni çok 😂 o yüzden denerin şampiyonluk yaşaması uzak ihtimal gs gençleri toplayıp yeni yapılanma diyor ama başında bunu becerecek adam yok hızlı oynar bazı maçları kolay koparırlar ama havaya girmemeleri lazım girmezse kolayca dağılır havaya girdiklerinde iş sadece oyuncuya kalmıyor

Şampiyonluk şansında birçok faktör devreye girer o işin en sonu. Ts'nin kendi ortalaması üstünde kadrosu var, Avcı orada bir çizgi tutturdu. Ben onun için şampiyonluk göremez dedim taa ne zaman hala da farklı düşünmüyorum bu yüzden yarış olarak bakarak yorum yapıyorum rakiplere. Terim için de iki sezon önce artık  emekli oldu diye çok yazdım hala aynı yerdeyim ama hükmü biz vermiyoruz ufak da olsa şansları olacak. Diğer sarışınlar bana göre daha kanalize her düşüşün bir çıkışı vardır bu sezon da kötü gidiş devam ederse hasta ölecek kalkamazlar kolay kolay o yüzden doğal bir refleks göstermeye çalışacaklar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Teixeria'nın videolarını izledim de biz nasıl bir adam aldık be abi  :lol:
Şuan hala işin ciddiyetini kavramış değil, yani en azından izleyene kadar.
İzleyince çok keyif alacağız.
Bir de ghezzal of of  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Forvet işine leblebiciye gerek var mı bilmiyorum. En önemlisi aboubakar gibi oynatan bir tip lazım. Eğer olursa Teixeira çok değişik rakamlar çıkartabilir.
Ghezzal'a geçen sene bütün rakipler önlem alıyordu ve yanında paslaşabileceği düzgün teknik adam yoktu. Oğuzhan'la son zamanlarda iyi anlaşmaya başladılar, adam gitti sakatlandı. Şimdi salih teixeira ghezzal üçlüsü mahvedebilir.

Ama dediğim gibi koşma işini nasıl yapacağız pres işini onu bilmiyorum.Ayrıca hocaya ilk defa gerçekten istediği bir adam vereceğiz. Şampiyonlk hediyesi olsun hocam, hakketiniz bunu  :lol:

Şampiyonluk şansında birçok faktör devreye girer o işin en sonu. Ts'nin kendi ortalaması üstünde kadrosu var, Avcı orada bir çizgi tutturdu. Ben onun için şampiyonluk göremez dedim taa ne zaman hala da farklı düşünmüyorum bu yüzden yarış olarak bakarak yorum yapıyorum rakiplere. Terim için de iki sezon önce artık  emekli oldu diye çok yazdım hala aynı yerdeyim ama hükmü biz vermiyoruz ufak da olsa şansları olacak. Diğer sarışınlar bana göre daha kanalize her düşüşün bir çıkışı vardır bu sezon da kötü gidiş devam ederse hasta ölecek kalkamazlar kolay kolay o yüzden doğal bir refleks göstermeye çalışacaklar.

İstiyorsa sezona 20 puan önde başlasın Avcı şampiyon olamazzzzz. Fakat biz olamıyorsak avcı olsun en azından kupa
renklilere gitmesin .

Avcı futbolu yada mekaniği iyi biliyor olabilir ama hiç bir zaman iyi bir lider olamadı. Cesareti hiç bir zaman yok. İnsanlar üzerinden oynanan oyun olduğunu unutuyor. Belki futbolu da çok iyi biliyor olabilir ama bilmekten ziyade oyunculara geçirmektir önemli olan. Bu sene Avcı ile özel bir hesaplaşmamızda var. Bunlara burda ve orda  :steamed: :steamed:

Yanlız bu gs şampiyon olduda haberimiz mi yok?? Biz 1m falan çıkartamazken adamlar totthemdan stoper berkana 4 cici 6 falan paralar havalarda uçuşuyor. İnşallah aldıkları adamlar tutmaz, yoksa iyi kötü genç bir iskelet kurarlarsa bu kötü olur.

Çevrimdışı Erman1903

İstiyorsa sezona 20 puan önde başlasın Avcı şampiyon olamazzzzz. Fakat biz olamıyorsak avcı olsun en azından kupa
renklilere gitmesin .

Avcı futbolu yada mekaniği iyi biliyor olabilir ama hiç bir zaman iyi bir lider olamadı. Cesareti hiç bir zaman yok. İnsanlar üzerinden oynanan oyun olduğunu unutuyor. Belki futbolu da çok iyi biliyor olabilir ama bilmekten ziyade oyunculara geçirmektir önemli olan. Bu sene Avcı ile özel bir hesaplaşmamızda var. Bunlara burda ve orda  :steamed: :steamed:

Şampiyonluk olarak bakarsan ohoo zaten Avcı'yı geç Trabzon 40 sene önce oldu en son. Cesaretle puan alan bir hoca olmadı hiçbir zaman Avcı takımı hazır olacak, alternatifli kadro falan belki yaklaşabilir ama yine de Terim gibi görmüyorum onu bizdeki haline kıyasla gelişme var. Terim artık devri geçmiş, emekli bir adam.

Çevrimdışı Necmi

ts olur demedim zaten zorlar ts zorladığı zamanda birçok faktör devreye giriyor fenerin ihtiyacı var ama bu işi ihtiyaç belirlemiyorki hangi oyuncusu umursarki fenerin ihtiyacını ellerinde takımı itecek lider özellikli yerli oyuncu kalmadı ali koça destek verecek futbol içide futbol dışıda güç yok feneri yöneten futbol aklıda yok
Kurulları tff atamazsa bu sene çok hakem konuşulmaz diyeceğimde atamasa ne olur mal aynı mal yine hükmedecektir
Neyse kadrolar şekillensinde ne olacak göreceğiz fener daha transfer yapmadı akşam pazarı bekliyorlar da tekerleği patlatacak gibi duruyorlar

Çevrimdışı Necmi

Teixeria'nın videolarını izledim de biz nasıl bir adam aldık be abi  :lol:
Şuan hala işin ciddiyetini kavramış değil, yani en azından izleyene kadar.
İzleyince çok keyif alacağız.
Bir de ghezzal of of  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Forvet işine leblebiciye gerek var mı bilmiyorum. En önemlisi aboubakar gibi oynatan bir tip lazım. Eğer olursa Teixeira çok değişik rakamlar çıkartabilir.
Ghezzal'a geçen sene bütün rakipler önlem alıyordu ve yanında paslaşabileceği düzgün teknik adam yoktu. Oğuzhan'la son zamanlarda iyi anlaşmaya başladılar, adam gitti sakatlandı. Şimdi salih teixeira ghezzal üçlüsü mahvedebilir.

Ama dediğim gibi koşma işini nasıl yapacağız pres işini onu bilmiyorum.Ayrıca hocaya ilk defa gerçekten istediği bir adam vereceğiz. Şampiyonlk hediyesi olsun hocam, hakketiniz bunu  :lol:
günaydın paşam
Boşa istemiyorduk bu arada alex in en büyük özelliği takım oyuncusu olmak taliscanın daha yeteneklisi ve takım oyuncusu olanı
Geçen hayatını anlatan video izledim bulunduğu yere tırmalayarak gelmiş şımarık değil değerini biliyor en önemli artı josefin yakın arkadaşı olması josefinde beşiktaşa çok bağlanması
Çok fazla lider oyuncumuz var işin güzel tarafı hem asker hem lider bunlar her mevkiyi yönetecek lider var ve birbirleriyle sürtüşmeye girmeyecek tipler
İnşallah bir sorun yaşamayız kağıt üzerinde muhteşem bir takım kuruluyor berdeyse eksiksiz mertte gelirse tek kusmen zayıf nokta sol bek olacak oda takım performansına bağlı gelişim gösterebilir