çok da güvenmemek lazım
Daha ortada imza yok oyuncu yok
Ne rosier nede ghezzal birileri anlaştık diyor kulüpden açıklama varmı resmi açıklama ben duymadım
Şu anki durum kupa maçına 13 lige 20 gün kaldı ama 11 e daha tek oyuncu transfer edilmedi anlaştıysan neden oyalanıyorsun sağlam bir takım devreye girsinde o anlaşmalar nasıl lafta kalıyor
Ben zaten güvenmiyorum ama muhtemelen Rosier yakında biter. Parayı bastıracak olsak bu kadar sürmezdi o evrak işleri vb. Getiren getiriyor oyuncusunu. Bizimkiler biraz bilerek uzatıyor olabilir, araya birileri girsin de bastırıp alsın biz de sağ beke 5M vermekten kurtulalım diye düşünüyor olabilirler. Vazgeçmeye niyetleri varsa bunu açık açık yapamazlar, taraftar kulübü başlarına yıkar.
Bana kalsa Ghezzal'ın menajerinin o hareketlerden sonra zaten almam, hiçbiri topçusundan habersiz bu işlere giremez. Kabul etmişlerdi Gs'yi. Zaten çıkış yapan kiralık oyunculara her zaman mesafeliyimdir. Hele bu bütçelerle...
Ben sağ beki üç kuruşa alırım, önündekini f/p oyuncusu tercih ederim - eğer istediğim tarz bir şey yoksa kalitesi yüksek-performansı düşmüş birini alırım akşam pazarından falan. Eğer para harcayacaksam geri kalan bütçe Santrafor-10 numara vb alabildiğimin en iyisi. Onlara da çok para vermem bu bütçelerle ya neyse. Teixeira - Sörloth vb olacak - beğendiğim adamları bonservisle bırakmayacaklar anca öyle.
Gs kırk yılın başı doğru bir iş yaparak 1M'e aldı sağ beki. Bu ligin hakkı da budur zaten, maksimum 2,5.