2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2293283 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mellfred

gs aradan çıkınca ghezzal transferi sürüncemeye bırakıldı gene
bir arap takımının araya girmesi bekleniyor anlaşılan
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2021, 00:08:22 mellfred ]

Çevrimdışı Necmi

gs aradan çıkınca ghezzal transferi yine sürüncemeye bırakıldı gene
bir arap takımının araya girmesi bekleniyor anlaşılan
gs aradan çıktımı acaba

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ankarakartal06

Herkese hayırlı geceler arkadaşlar

(...)

Çevrimdışı Erman1903

gs aradan çıktımı acaba

Ghezzal'a teklifi kabul ettirip çıktı onlar. Rosier'de zaten ciddi bile değillerdi, öyle olsa 1M'lik oyuncu almaz kimse.

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Erman1903

Çevrimdışı Necmi

Ghezzal'a teklifi kabul ettirip çıktı onlar. Rosier'de zaten ciddi bile değillerdi, öyle olsa 1M'lik oyuncu almaz kimse.
çok da güvenmemek lazım
Daha ortada imza yok oyuncu yok
Ne rosier nede ghezzal birileri anlaştık diyor kulüpden açıklama varmı resmi açıklama ben duymadım
Şu anki durum kupa maçına 13 lige 20 gün kaldı ama 11 e daha tek oyuncu transfer edilmedi anlaştıysan neden oyalanıyorsun sağlam bir takım devreye girsinde o anlaşmalar nasıl lafta kalıyor

Çevrimdışı Erman1903

çok da güvenmemek lazım
Daha ortada imza yok oyuncu yok
Ne rosier nede ghezzal birileri anlaştık diyor kulüpden açıklama varmı resmi açıklama ben duymadım
Şu anki durum kupa maçına 13 lige 20 gün kaldı ama 11 e daha tek oyuncu transfer edilmedi anlaştıysan neden oyalanıyorsun sağlam bir takım devreye girsinde o anlaşmalar nasıl lafta kalıyor

Ben zaten güvenmiyorum ama muhtemelen Rosier yakında biter. Parayı bastıracak olsak bu kadar sürmezdi o evrak işleri vb. Getiren getiriyor oyuncusunu. Bizimkiler biraz bilerek uzatıyor olabilir, araya birileri girsin de bastırıp alsın biz de sağ beke 5M vermekten kurtulalım diye düşünüyor olabilirler. Vazgeçmeye niyetleri varsa bunu açık açık yapamazlar, taraftar kulübü başlarına yıkar.

Bana kalsa Ghezzal'ın menajerinin o hareketlerden sonra zaten almam, hiçbiri topçusundan habersiz bu işlere giremez. Kabul etmişlerdi Gs'yi. Zaten çıkış yapan kiralık oyunculara her zaman mesafeliyimdir. Hele bu bütçelerle...

Ben sağ beki üç kuruşa alırım, önündekini f/p oyuncusu tercih ederim - eğer istediğim tarz bir şey yoksa kalitesi yüksek-performansı düşmüş birini alırım akşam pazarından falan. Eğer para harcayacaksam geri kalan bütçe Santrafor-10 numara vb alabildiğimin en iyisi. Onlara da çok para vermem bu bütçelerle ya neyse. Teixeira - Sörloth vb olacak - beğendiğim adamları bonservisle bırakmayacaklar anca öyle.

Gs kırk yılın başı doğru bir iş yaparak 1M'e aldı sağ beki. Bu ligin hakkı da budur zaten, maksimum 2,5.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

De Jong hadi birader dükkanın önünü kapatma. Doğru PSV’ye.

Çevrimdışı can1903

De Jong hadi birader dükkanın önünü kapatma. Doğru PSV’ye.
E.T sonrası o iş zaten olmaz
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gitmesi sandığımızdan daha hayırlı olmuş o zaman :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Can , Sörloth için bir girişim var mı bizim tarafta?
Alalım şu adamı valla 3-4 yıl forvet sorunu olmaz.

Çevrimdışı Necmi

nereye alıyorsun 😂

Çevrimdışı can1903

maliyeti çok yüksek aslında bi formül önerildi ama başkan ali koça yanlış yapmaz o yapmadığı için
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

maliyeti çok yüksek aslında bi formül önerildi ama başkan ali koça yanlış yapmaz o yapmadığı için

nereye alıyorsun 😂

Altay dışında satacak adam yok gibi onlarda da. İns satamazlar .

Bu kadar gerildiğimiz bir transfer dönemi yok ya.
Ne birini alabiliyorlar, ne satabiliyorlar. Ne eldekini tutabiliyorlar.
Şurda kalmıs 18 gün daha adam yok. :s20:

Çevrimdışı Necmi

söylüyoruzda insanlar anlamıyor fener devreden çıkmadıkça bizim teklifimiz olmaz ali koç geldiği günden beri beşiktaşa çiçek uzattı bunu bozacak adımı biz atmayız kaldıki o paralara çıkacaksan dünyada forvetmi kalmadı

Çevrimdışı can1903

söylüyoruzda insanlar anlamıyor fener devreden çıkmadıkça bizim teklifimiz olmaz ali koç geldiği günden beri beşiktaşa çiçek uzattı bunu bozacak adımı biz atmayız kaldıki o paralara çıkacaksan dünyada forvetmi kalmadı
Ağustos 15ten önce forvet gelmezzzzz

Çevrimdışı Necmi

Altay dışında satacak adam yok gibi onlarda da. İns satamazlar .

Bu kadar gerildiğimiz bir transfer dönemi yok ya.
Ne birini alabiliyorlar, ne satabiliyorlar. Ne eldekini tutabiliyorlar.
Şurda kalmıs 18 gün daha adam yok. :s20:
yanlış bilmiyorsam fener zaten satmadan alamıyor ffp kriterleri izin vermiyor yakındır saçma bir satış yaparlar
Diğer renklininde 3 m harcama sınırı kalmış gedsonda o yüzden kıpırdayamıyorlar bütün taraftar istiyor ama hayvan terli katakulle yapmazlarsa romen orta sahayıda almaları hayal
Yakında ikiside kadromuz yeterli açıklaması yapar bir iki çöp ekledikten sonra
Gs ye vereceğimiz en büyük acı gedsonu almak olur boş oyuncu dağil kötü yatırım olmaz lens vakası yaşamayız atibayı düşününce geleceğe dönük iyi yatırım olur aslında

Çevrimdışı Necmi

ben 15 e razıyım zaten iyi bir forvet gelecekse son günde getirseler olur 😂. Alex falan idare ederiz o zamana kadar 😉

Çevrimiçi Rasim

ben 15 e razıyım zaten iyi bir forvet gelecekse son günde getirseler olur 😂. Alex falan idare ederiz o zamana kadar 😉
Necmi abi zehiri saldi :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

Necmi abi zehiri saldi :evillol:
yok valla zehir falan yok
Zaten yöneticilerin ağzında bakla ıslanmadığı için duyum falan olmuyor duyacak kadar gizli kalmıyor 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizim forvet arayışımız 31 Ağustostan sonra başlar ve muhtemelen EPL den olur.
Adaylarım Origi ve Batshuayi belki CSKA dan daha önce gündemimize gelen Gaich' te olabilir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hadi Ghezzal işinde hem kulüple, hem oyuncuyla anlaşmak zor. Tamam. Ama Rosier işi neden uzadı anlamıyorum. Rosier zaten dünden razı. 1 haftadır Sporting ile anlaşıldı haberleri de geliyor. Yine hazır olmayan tek takım biz olarak sezona gireceğiz galiba.