2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2296661 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Saçma sapan sebepler yüzünden bekliyoruz ya. Cidden yormaya başladı yönetim. Taraftar dolmaya başladı valla.
Şu an bir kesim sesi çıkan azınlığı susturuyor. Yarın beklentiye soktukları isimler birer birer kaçınca taraftarı da tutamayacaklar. Bu sene geçtiğimiz senelere benzemez. Tribünde taraftar da olacak. Asıl bu sen göreceğiz yönetimin defolarını.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

kendimizi kaf dağında görüyoruz malesef. bizim senin yaşındaki oyunculara bakmamız lazım. en fazla da benim yaşımdakilere. son sözleşmesini imzalatacaklarımıza değil.
O oyuncuları araştıran kim? Meanjerlerin getirdiği isimlere bakıyorlar hala. Sonra menajere para vermedik oluyor. Komedi gibi yönetim.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

40 günden önce transferleri olumlu veya olumsuz sonuçlandıramıyoruz. Bu gidişle kimseyi alamayız. Tamam alamadığımıza bir şey demiyorum da pişkin pişkin konuşmalarına sinirleniyorum artık. Yapamayan bıraksın bu işi. Bahaneler boncuk gibi diziliyor arkası arkasına. Para yok da diyemezler. Bir şekilde limiti aşacaklar. Bekleyip konuşmakla bir şey olmuyor.
Haksızlık yapıyorsun, Mehmet Topal'ı 1 günde bitirdiler.

Çevrimiçi NioHH

Umarım Alex kadar iyi birilerini bulurlar ama bu hızla sanmıyorum.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1418226752908791810?s=19

Lafı Yönetime mi sokuyor Teixeiraya mı bilinmez ama her türlü geçmiş olsun diyor

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/futbolarena/status/1418227984327118852?s=19
Bu haberde doğrudur büyük ihtimalle yönetim önce sergen hoca ile imzayı geçiktirdi şimdi de plansız programsız transfer dönemi izliyoruz şampiyon olduğumuz sezon sonrası bunlar üzüyor
Ondan sonra Adnan Dalgakıran çıkıyor tweet atıyor PSV nin maaş bütçesi 22 milyon € örnek olmalı falan filan diye. Abi o zaman git sen de Epl u23ten, Belçikadan, Hollandadan, Fransanın baş altı takımlarından bir tane hızlı kanat, bir tane genç yetenekli bir stoper getir. Psvde de üç tane kaliteli ve yüksek maaş alan adam vardı, Zahavi, Götze, Philipp Max. Toulousedan sangare + chelsea u23ten aldıkları Van Ginkelle merkez orta saha kuruyor adamlar. Kendi kendinize Alex Teixeira ismi ortaya atıp prim kastınız, Diego Costa falan diye beklenti yarattınız. Sen de al kaliteli iki üç adam alma demiyorum. Vida, 10,sağ kanat, santrafor. Kalanını doldur kaliteli olma potansiyeli olan adamlarla. Dünyada bilmem kaç ülke var binlerce oyuncu var demeyi biliyorsun 50 gündür Alex Teixeira dan başka isim çıkmadı o mevki için.

Çevrimiçi levitate

kendimizi kaf dağında görüyoruz malesef. bizim senin yaşındaki oyunculara bakmamız lazım. en fazla da benim yaşımdakilere. son sözleşmesini imzalatacaklarımıza değil.
ne yönetim ne hoca genç oyuncu düşünmüyor ki :ı
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Bir allah kulu da sormuyor biz niye teixeira costa gibi saçma sapan işler peşinde koşuyoruz? Niye 31 yaşındaki oyuncu için elin petrol zengini arabının takımıyla transfer yarışına giriyoruz? Yana yakıla istenilen alex teixeira denilen adam kariyerinin büyük bölümünü para için çin'de geçiren 6 aydır ayağına top değmeyen 31 yaşında ve önemli derecede maliyetli oyuncu. Alex'in halihazırda gelecegi mevkide adem ljajic diye bir oyuncumuz var bizim yıllık ücreti kimine göre 2.5 kimine göre 3.5 olan bunu elden çıkardık mı alex istiyoruz? Takımın birinci santraforu yok, sağ açık pozisyonunda 70 dakikada 1 sakatlanan töre'den başka adam yok, geldi denilen sağ bekiyle ilgili hiçbir haber yok, stoper mevkisinde boşluk var sol beki nsakala mı olacak belirsiz taraftarın istediği adam teixeira yönetimin kovaladığı adam gedson nasıl bir iş bu ben anlamadım

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Alex yatar, acilen çok uzatmadan PSG den Rafinhaya gitmemiz lazım.
İngiliz takımlarının U23 kadrolarından oyuncu bakmalıyız diyeceğim ama sonra bir gülme geliyor 

Çevrimdışı Erman1903

Şurada @Erman1903 e sorsak her mevkiye en az 10 tane bizim oyun planımıza ve bütçenize uygun adam indirir anında, koskoca Beşiktaş önerilen en isimli adamlara aylarca bakıp duruyor. Ciddi soruyorum 10 numara için yaptığın bi liste var mı @Erman1903 abi?

Kardeşim öncelikle ne istediğimizi bilmemiz lazım çünkü bu konuştuğumuz oyuncu kadronun merkezindeki, en önemli kişi olacak.

Bu 10 numara diye bahsettiğimiz şeyi kabaca 3 alt tipe ayırmak gerekiyor, aksi halde oyuncular ile ilgili doğru bir değerlendirme yapamayız.

Birinci gurup forvet arkası, savunma beklentisinin zayıf, orta saha sorumluluğu orta fakat sonuç alma, gol asist beklentisinin yüksek olduğu tip, Teixeira gibi. Normalde bu tarz oyuncular 4-1-4-1 de pek tercih edilmez, çünkü orta sahadan çok forvete benzerler. Bu tip oyuncuları taktiğe uygun görmediğim için çalışmıyorum, bana göre sadece yıldız oldukları sürece bu tipe tahammül edilebilir onları da parası olan bulur zaten, genelde Çin ve Arap ülkelerinde oluyorlar. Sadece ileride tek atılabilecek, santrafor özellikleri yüksek olmaları durumunda paylaşırım. Onları da bir forvetin arkasında oynatmak oyun görüşüme uygun değil.

İkinci grup klasik 10. Bunlar oynamak kadar oynatmayı da düşünen, orta seviye savunma sorumluluğu olan, ortalama altı olmayan gol, yüksek asist beklentisine sahip oyuncular, veya tersi.

Son grup ofansif 8. Orta saha sorumluluğu yüksek, savunma beklentisi ortalama üstü, gol - asist katkısı ortalama ya da birinden biri yüksek. pas yapan-iki tarafa da katkı veren/koşan modern futbolun istediği oyuncular. Mensah'ın olamadığı şey dersek daha iyi anlaşılır.

3. grup için 3 isim verdik daha önce, ilgilenenler biliyordur. Diğer arkadaşlarla alternatif isimler de konuştuk.

İkinci grupta dikkatimi çeken oyuncu Nicolas Gimenez olmuştu, bize göre Türkiye'deki tüm o tiplerden daha iyi ama kiralayan kulüp satın aldı. Bu grup oyuncular azaldığı için beğendiklerim genelde pahalı, Florin Tanase mesela. Takımında performans veren, bütçe üzeri tipleri paylaşmıyorum. Veremeyenler zaten önerilir.

3.Gruba uygun Gauld vardı Kaan'ın verdiği o da gitti herhalde.

2,3 gruplarda hoşuma giden net biri fazla olmadığı için liste yapmadım, o niyetle başladık ama bizim bütçelerde bir avuç oyuncu kaldı onları da paylaştık. Bonservis vermeye değer birileri olmadığından free oyunculara vb bakılabilirdi onları hep konuşuyoruz zaten her dönem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine parayı arttırmışız. Bu da oyuncuyu kaçırdık demek zaten. Yönetim transfer işini bıraksın bence. Beceremedikleri açık...

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1418235449110302726

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yöneticiler yine konuşmaya başlamış. Sen kendi yönetimini eleştir. Daha transferde bir planlamanız yok.

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1418166289726644231

Beşiktaş Tarihi
★★★

Alex yatar, acilen çok uzatmadan PSG den Rafinhaya gitmemiz lazım.
İngiliz takımlarının U23 kadrolarından oyuncu bakmalıyız diyeceğim ama sonra bir gülme geliyor
Rafinha Teixeira' nın muadili değil çok başka tip oyuncular. Teixeira nın muadilini bu paralara bulamazsın, Talisca kasa çıkıp sallayacaktı 15 20 tane, kaçırdık artık.
Bence Rafinha da bizim lig için iyi olur ama hoca ne oynatmak istiyor önemli olan o. Gedson-Rafinha gibi çift 8 oyunu çok iyi olur. Arkasına da toplasın diye Josef atacaksın. Ama Salih-Josef in önüne adam bakıyorsak Rafinha çok yumuşak kalır, skor yükünün hepsini de taşıyamaz tek başına. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Yine parayı arttırmışız. Bu da oyuncuyu kaçırdık demek zaten. Yönetim transfer işini bıraksın bence. Beceremedikleri açık...

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1418235449110302726
Abi yok gelir Ağustos 30da bir tane takımının kurtulmaya çalıştığı bi 2015 prime model orta saha. Ghezzal dönüp imzalamazsa dün akşamdan sonra, gider yine kiralık biri getiririz, Chuba Akpom opsiyonlu kiralık, Son anda Costa indirim yapmazsa Ocakta Cenk Tosun al sana iki santrafor. Godin falan da hikaye imza parası istedi haberleri montero kasa kiralık birisi gelir, Rosier geldi diye düşünüyorum ama yazmaya da tırsıyorum valla al sana 21-22 model BJK. Kiraladığın sağ kanat yine ortalamanın çok dışında bir performans verir, Sergen de Chuba Akpomdan Aboubakar çıkarırsa yine şampiyonluk yarışı veririz. Yoksa seyircili bu dönemde ne Sergeni tutabilirler ne de kendileri kalabilir.

Çevrimdışı haluk.m

Pahalıya oyuncuya teklif yap > pazarlığı kızıştır > taraftarı beklentiye sok > anlaştığın fiyatı kırmaya çalış > süreci uzat ki araya başka takımlar girsin > oyuncuyla anlaşabilmek için teklifi arttır  :D

Sonuç: Taraftar tek suçlu, para mı var, hep eleştiriyorsunuz. kapanış.

Çevrimdışı ozankarakoc

Yine klasik bir ülke gerçeğiyle karşı karşıyayız.

Sağlam bir scout ekibiyle bir sene boyunca, dünyanın her yerinde, gelecek vaat eden genç oyuncular kovalamış olsaydık, bugün hepsini takır takır kadromuza katmış olurduk. Peki genel kanı ne olurdu? 'Beşiktaş çöpleri doldurdu'. Yönetimin üzerinde anormal bir baskı, 'beceremiyorsanız istifa edin, millet Mesut Özil'i alıyor, biz 500 bin euroya Hebele'yi alıyoruz' falan diye. Sonra 'Şampiyonlar Ligi gelirlerini cebe mi atacaksınız' söylentileri... Bir de üzerine, alınan bu oyuncular herhangi bir sebepten başarısız olursa, hocayla yönetim el ele, taraftar tepkisiyle cehennemin en dibine!

Onun yerine ne yapıyoruz? Nabza göre şerbet verip kendimizi sağlama alıyoruz. Mevkiisinin en yetenekli oyuncularından biri Teixiera'yla, dünyanın en tanınmış golcülerinden Diego Costa'yla, rakip taraftarın yana yakıla istediği ama sahip olamadığı Gedson Fernandes'le ilgileniyoruz. Olursa olur, olmazsa olmaz. Ama 'büyük düşünüyoruz' (!). Costa gelirse, 'adamlar Costa'yı getirdiler, daha ne yapsınlar' olacak, yönetim üstüne düşeni (!) yapıp aradan sıyrılıverecek. Kartal Yuvası'nda dünyanın en kötü tasarlanmış tişörtleri, svetşörtleri duruyor, sezon boyunca çıkan bin tane kampanya fırsatının hiçbiri değerlendirilmiyor, sonra 'Costa'yı alırsak forma satışları patlar'... Yine günlük, anlık çözümler... Mario Gomez'i aldın, gol kralı olup takımı şampiyon yaptı. Adamlar Falcao'yu aldı, rezil oldu. Cebinde 100 TL ile kumar masasına oturuyorsun. 'Belki tutar be abi' diye...

Bizim toplumun genetik yapısı bu. Değiştirmek imkansız.

Dört başkan canlı yayına çıktılar, ilgiyle izlemeye başladım. Galatasaray başkanı çıktı. 'Biz zor durumdayken Beşiktaş yardımımıza koşmalı, Fenerbahçe mağdur edildiyse Trabzon onun hakkını savunmalı' dedi. 'Allah allah' dedim, 'bu adamlar hakkaten bir birlik kurmuşlar!'. Sonra aynı adam 'Ghezzal'ı da alırız, herkesi alırız, istediğimizi yaparız' diye açıklama yaptı.

Eğitimli ve mevki sahibi insanlar toplumun geri kalanını yönlendireceğine, eğitimsiz, okuduğunu bile anlamakta zorlanan, iki kelimeyi bir araya getirip kendini ifade edemeyen, kendisini defalarca kandıran insanlara hala biat edebilen kişiler, eğitimli ve mevki sahibi insanları yönlendiriyor. Sonra el ele vasatlığa...

O yüzden, akıl sağlığını korumak adına, Türkiye'de köklü çözümlerin hiçbir zaman hayata geçmeyeceğini kabullenip, malumu takip etmek ve ondan zevk almaya çalışmak tek çare gibi görünüyor. Öyleyse haydi büyük başgan! Getir şu Costa'yı da, elalem topçu görsün! Gedson'u da alın, Galatasaray'a kapak olsun! Paragöz Ghezzal da cehennemin dibine gitsin. Bize Beşiktaş'ın çocuğu, rüzgarın oğlu Rosier yeter!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

24 temmuz transferlerin %80 hazır olacak dendi.
Hem bayramın bitişi hem de bu sözlerinin sonucunda bakalım ne olacak.
Fazla yorum yapmayacağım.

Çevrimiçi tolga1903

Şu imza parası denilen artık resmen dolandırıcılık seviyesine gelmiş olguyu da tartışmak gerekiyor. "Bonservis" denilen şey esasında sözleşmeli bir futbolcunun sözleşmesini feshedip sizinle yeni bir sözleşme yapabilmesi için ödenen bir çeşit fesih tazminatı. Futbol literatüründe bonservis kavramı bosman kuralları ile yok oldu aslında ancak kelime yerleştigi için hala sözleşmeli bir futbolcunun başka takıma transferinde önceki kulübüyle olan sözlesmesinin feshi için verilen tazminat anlamında kullanılıyor. Kelimenin aslı bosmandan önce sözleşme süreniz bitse de oyuncu sizin izninizi almadan başka bir takıma transfer olamıyordu bu iznin adı da bonservisti parasal anlamda.

Şimdi gelelim bu imza parası işine. Sen bir kulüple sözleşme yapmış ve bunun süresini doldurmuş halihazırda "işsiz" bir futbolcusun, hangi hakla ve hangi hukuki dayanakla sana sözleşme öneren kulüpten anlaşma sağladığın yıllık ücretin üzerine ekstradan bu parayı istiyorsun? Ne zaman nasıl yerleşti ve kanıksandı bu hırsızlık ben hiç hatırlamıyorum 15 sene evvel böyle bir şeyi. @mrred lütfen açıklığa kavusturur musun gördüğünde bu imza parası işi nedir tam olarak. Sosyal medyada "imza parası vermedin Yönetim gitsin﹗" diyen arkadaşlar hangi iş yerinden aldığı ücretin üzerine bedavadan "sende çalışırım ama işe başlamadan bana 1 senelik maaşımı vereceksin üstüne normal maaşımı almaya devam edeceğim" diyor ve karşı taraftan kabul görüyor? Ya ne kadar kolay bazı şeyleri böyle "ver yap et" demek.

Çevrimdışı ozankarakoc

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ripley

Her işin bir raconu vardır arkadaşlar. Bizim hangi bölgelere ne tip oyuncular aradığımızı herkes biliyor ona göre yüksek fiyat çekiyorlar bize (Küfür Yasak)₇. Bizim taktiğimiz ise her sene olduğu gibi transfer sezonunun bitmesine 1 hafta kala silahlarımıza davranmaktır lütfen panik stres yapmayın bize yüksek fiyat verenleri kendi silahlarıyla vuracağız veya boşta kalıp transfer yapamamış yıldız oyunculara imza attıracağız bkz. raşo gezzal ve roziye. Ne yani kulübün kazıklanmasına göz mü yumalım 2 liralık adama 4 lira mı verelim? Sabredelim Beşiktaş için hayırlısı neyse o olsun kim gelirse veya gelmezse.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Yöneticiler yine konuşmaya başlamış. Sen kendi yönetimini eleştir. Daha transferde bir planlamanız yok.

https://twitter.com/adnandalgakiran/status/1418166289726644231
En başa da taraftar yazmış. Bu adam sorunlu yemin ederim. Bunlar yüzünden hepimiz muhasebeci olduk. İnsanda az utanma olur. Yüzsüz herifler.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★