2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2296304 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimiçi yaço58

Alex olmazsa ne yapıp ne edip ghezzalı almak lazım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı GreenBook

Rosier Bu akşam en geç yarın açıklanıcakmış Murat Özenin dediğine göre
Ama bu yönetim forvet konusunda gider sakat Cenk’i alır günü bitirir
Bukadar bedavacılık tavırlarının sonu buralara çıkmasın

Çevrimdışı GreenBook

https://twitter.com/ajansspor/status/1418170522538553352?s=19
Adamlar 4,8 m euro teklif etmiş sen 2,5 m euro
Arada uçurum var zor iş 2,300 bin Euro fazla vermiş Araplar
Bi mucize olur da gelir umarım mucizelere kaldı bu transfer sadece

Çevrimdışı GreenBook

Alex olmazsa ne yapıp ne edip ghezzalı almak lazım
Alex şokunu Ancak Ghezzal transferi ile atlatırız gibime geliyor

Çevrimiçi yaço58

Alex şokunu Ancak Ghezzal transferi ile atlatırız gibime geliyor
Yaratıcı oyuncu lazım Alex gelse ghezzalin yokluğunu halledebilirdik ama ikisinde olmazsa yaratıcı oyuncu almak zorundayız hucuma

Çevrimdışı can1903

Adamlar 4,8 m euro teklif etmiş sen 2,5 m euro
Arada uçurum var zor iş 2,300 bin Euro fazla vermiş Araplar
Bi mucize olur da gelir umarım mucizelere kaldı bu transfer sadece
o bonus dediğiniz gol ve maç başı nerden baksan 1.5 milyon € ordan alır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Koskoca beşiktaş basınında oyuncuya hala dubaiden teklif yok menajeri arayı kızıştırıyor diyen tonca insan var.. bir de para kazanıyorlar bu işten.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi sefaköykartali

Yani sürekli suçu millete de atmamak lazım. Herkesin mi menajeri bilmem nesi amcaoğlu, karısı falan şeytan?

Teixeira olmaya da bilir, her oyuncu olacak diye bir şey yok, ama Teixeira olmadığı anda alternatifin hatta onun da alternatifiyle konuşman, görüşme yapman, şartları sorman gerekir. Aynısı ghezzalda da oldu, alexte de, forvette de iki sezondur dönüp dolaşıp akpom da akpom. Vallahi gına geldi ya. Bir tane kaliteli menajere senede 1m euro yedirirsin, senin oyuncunu da pazarlar, ucuza oyuncu da getirir. Evet çoğu çakal ama adamların işi bu zaten aracılık etmek. Her önerdiğini almazsan kucağına oturmazsın bu kadar menajer düşmanı olmak da mantıksız. Piyasa kaliteli ve düşüşte adam kaynıyor, 2 aydır Alex gedson, forvette de costa akpom. Bıktık vallahi ya

Çevrimdışı tuncaboylu

31 yaşındaki adama o kadar para verilmez. Beğenmiyorsa gitsin araplara kendi bilir. 26 yaşında kariyerinin zirvesindeyken Çine giden adam bu dini imanı para belli ki. Başkana bu konuda kızmıyorum.
Çok doğru bir tespit.

Başkana olan tek tepkim, bu süreci bu kadar uzatması. Çok zaman kaybettik, yazık.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu iş bir mühendislik işi. Yönetim sürekli önerilenlerin menajer parası olmayan, çok para istemeyen -isteyene de yine istediğinden 1.5m az öneriyorlar- ve mevkileri dışında hiçbir benzerlikleri olmayan adamlara gidip duruyor. Kurulan kadrolarda bir temel mantık yok. Geçen sene hoca eldekilerle yaptı bunu, Larini sola attı, sağa kreatif ghezzalı koydu, forvette aboubakarla ekstra bir şeyler yaptı, merkezde de 10 numara oyuncuları hariç iyi baskı yaparak, atletik beklerle sürekli ileride kalabalıklaşıp kapanan rakipleri sıkıştırarak sonuç aldı bu bir planıdır buna saygım var. Savunmamız berbattı, kalecimiz de yaşına göre iyiydi. Bu sezon geçen sezonki oyunun üstüne bir şeyler koymamız gerekirken(örneğin kaliteli bir 10 numara, birine bir şey olma ihtimaline karşın iki Forvet, savunmada daha kaliteli bir stoper gibi) biz ghezzal olmazsa yarmolenko, o olmazsa rony lopes, o da olmazsa bruma gibi bir listeyi kim hangi kafayla hazırladı? Hangi parametre baz alındı, hangi oyun planı ve taktik çalışma yapıldı, kafadaki fikir ne veya bir fikir var mı? Hiç sanmıyorum valla bu sezon işimiz geçen sezondan da zor ŞLye çıkacağız.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şurada @Erman1903 e sorsak her mevkiye en az 10 tane bizim oyun planımıza ve bütçenize uygun adam indirir anında, koskoca Beşiktaş önerilen en isimli adamlara aylarca bakıp duruyor. Ciddi soruyorum 10 numara için yaptığın bi liste var mı @Erman1903 abi?

Çevrimdışı tuncaboylu

FFP döneminde gördük ki, çoğu zaman bonservisli oyuncu almak, boşta oyuncu almaktan daha mantıklı.

Bir adamın sözleşmesi bittiyse beklentileri yükseliyor, ona istediği parayı vermek de takım içi dengeleri bozuyor.

Mesela bonservissiz Aboubakar'ın Arap takımına toplam maliyeti, bonservisli halinden daha az olmadı.

Alex'de de aynı durum söz konusu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Murat özen den SON DAKİKA açıklamaları

Godin ile Resmen ilgileniliyor Sergen hoca çok istiyor teklif yapıldı
Murat Özen : Alex Bu hafta Dubai ye gidip Kulübün tesislerini gezecek oraya gitmemesi için anca oranın tesislerini beğenmemesi lazım
Zor bi transfer 
Demiş
Cidden kafayı yiyeceğim.

CL'ye son doğrudan katılımı yakalamışız, oyuncu parlatma şansı varken son sözleşmesini yapan 35'liklerle kadroyu dolduruyoruz.

Çevrimiçi yaço58

Cidden kafayı yiyeceğim.

CL'ye son doğrudan katılımı yakalamışız, oyuncu parlatma şansı varken son sözleşmesini yapan 35'liklerle kadroyu dolduruyoruz.
https://twitter.com/futbolarena/status/1418227984327118852?s=19
Bu haberde doğrudur büyük ihtimalle yönetim önce sergen hoca ile imzayı geçiktirdi şimdi de plansız programsız transfer dönemi izliyoruz şampiyon olduğumuz sezon sonrası bunlar üzüyor

Çevrimdışı haluk.m

Yönetimin en büyük hatası bazı isimlerin pr için isim sızdırması.
Pazarlığın  pazarlığını yapıp üstüne her yerde isim veriyorsun, bence taraftardan nefret ettikleri için yapıyorlar.  Camia'yı karıştırıp mojitolarını yudumlamak hoşlarına gidiyor. Onlarında sporu bu.

Başkan ve 1-2 yönetici bir yana ama cidden Beşiktaş'a yakışmayacak adamlar yönetici diye başımızdalar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Umarım Alex kadar iyi birilerini bulurlar ama bu hızla sanmıyorum.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1418226752908791810?s=19

Çevrimiçi Samet Ç

Bakalım bu sefer kimle 1 ay uğraşıp alamayacağız.

Çevrimiçi levitate

Bu haberde doğrudur büyük ihtimalle yönetim önce sergen hoca ile imzayı geçiktirdi şimdi de plansız programsız transfer dönemi izliyoruz şampiyon olduğumuz sezon sonrası bunlar üzüyor
son durumu nasıl bilmiyorum ama çok severim kendisini inş gelir
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Umarım Alex kadar iyi birilerini bulurlar ama bu hızla sanmıyorum.

https://twitter.com/istihbaratbjk/status/1418226752908791810?s=19
Bu gelmiyor demek. Şaşırmadık. Beklemeye devam... Bekleye bekleye gidecekler...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

7-8 milyon maaşı var bu abinin o kadar paramız varsa Teixeira ve Ghezzal'i bitirelim

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu gelmiyor demek. Şaşırmadık. Beklemeye devam... Bekleye bekleye gidecekler...
Saçma sapan sebepler yüzünden bekliyoruz ya. Cidden yormaya başladı yönetim. Taraftar dolmaya başladı valla.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bakalım bu sefer kimle 1 ay uğraşıp alamayacağız.
40 günden önce transferleri olumlu veya olumsuz sonuçlandıramıyoruz. Bu gidişle kimseyi alamayız. Tamam alamadığımıza bir şey demiyorum da pişkin pişkin konuşmalarına sinirleniyorum artık. Yapamayan bıraksın bu işi. Bahaneler boncuk gibi diziliyor arkası arkasına. Para yok da diyemezler. Bir şekilde limiti aşacaklar. Bekleyip konuşmakla bir şey olmuyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı annoca

son durumu nasıl bilmiyorum ama çok severim kendisini inş gelir
kendimizi kaf dağında görüyoruz malesef. bizim senin yaşındaki oyunculara bakmamız lazım. en fazla da benim yaşımdakilere. son sözleşmesini imzalatacaklarımıza değil.