2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2295713 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Chuba Akpom transferine olumlu bakıyorum.

Oyuncu 25 yaşında ve santraforlar için parlama yaşına gelmiş durumda.

İlaveten İngiliz oyuncuların Premier League'de ve Championship'te her zaman piyasası olur, oradaki kulüpler takip ederler bu oyuncuları.

Makul (Mesela 3 milyon) satın alma opsiyonuyla 1 sene kiralanıp, deneme yapılabilir. Maaşı da çok ekstrem olmayacaktır tahminimce. Orada senelik 1 milyon sterlin alıyordu, senelik 1.5 milyon Euro versek uçarak gelir.

Çevrimdışı mrred

3.5 milyon Euro civarında bir yayın parası var. Galatasaray katılırsa, 1.5 onlar alacak, biz 2. Katılamazlarsa, biz 3.5 alacağız.
44.00 dakikadan itibaren seyredersen videoyu yanlış bildiğini anlayacaksın.

Yayın parası 2.5 milyon euro 3.5 değil ayrıca gs elendiği zaman sadece 120 bin euro fazla alıyoruz.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2021, 11:53:15 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

44.00 dakikadan itibaren seyredersen videoyu yanlış bildiğini anlayacaksın.

Yayın parası 2.5 milyon euro 3.5 değil ayrıca gs elendiği zaman sadece 120 bin euro fazla alıyoruz.
Dinledim, Galatasaray elendiği için 937 bin Euro fazla alacakmışız işte. 46. dakikada söylüyor.

Sonra laf salatası yapıyor, Galatasaray girerse Shakhtar eleneceği için Beşiktaş 1.1 milyon Euro fazla alacak diye. Galatasaray değil Celtic kalırsa, yine o 1.1 milyonu alacağız zaten.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2021, 11:53:34 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mrred

Dinledim, Galatasaray elendiği için 937 bin Euro fazla alacakmışız işte.
evet ben de tekrar dinledim doğru söylüyorsun fakat gs psv yi eleseydi psv katsayı olarak bizim üstümüzde olduğu için biz

aslında 1.2 milyon euro fazla alacakmışız. Herkes 2 3 milyon euro fazla alacağız sanıyor ama alacağımız para 800

civarında aslında gs psvyi eledikten sonra 3.turda elenseydi daha iyi olacakmış
The great gig in the sky

Çevrimdışı GreenBook

İlaveten İngiliz oyuncuların Premier League'de ve Championship'te her zaman piyasası olur, oradaki kulüpler takip ederler bu oyuncuları.

Makul (Mesela 3 milyon) satın alma opsiyonuyla 1 sene kiralanıp, deneme yapılabilir. Maaşı da çok ekstrem olmayacaktır tahminimce. Orada senelik 1 milyon sterlin alıyordu, senelik 1.5 milyon Euro versek uçarak gelir.
Mustafa pek olumlu bakmıyor ama 🙂
Şaka bi yana 25 yaşında ondanda bence bi Larin çıkar şu aşamada 2-3 sene etinden sütünden faydalanıp temiz bi fiyata okutursun

Fakat yıllık ücret isteği biraz yüksek geldi bana 2-2,5 m euro gibi rakamlardı galiba
O rakamlar olursa bu transfere karşıyım 1,750 -2 m a gelecekse hemen gelsin

Çevrimiçi sefaköykartali

Abi şampiyon takımın santraforu olarak Akpomu mu oynatacaklar? Larin gitmediği sürece iki forvet falan almayız diye düşünüyorum. O yüzden sağlam forvet almamiz lazım ucuzculuk yapılacak bi mevki değil.

Çevrimdışı tuncaboylu

evet ben de tekrar dinledim doğru söylüyorsun fakat gs psv yi eleseydi psv katsayı olarak bizim üstümüzde olduğu için biz

aslında 1.2 milyon euro fazla alacakmışız. Herkes 2 3 milyon euro fazla alacağız sanıyor ama alacağımız para 800

PSV'nin yolu uzun daha.

O gruptan Midtjland ya da Celtic kalırsa, bizim için yeterli

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi şampiyon takımın santraforu olarak Akpomu mu oynatacaklar? Larin gitmediği sürece iki forvet falan almayız diye düşünüyorum. O yüzden sağlam forvet almamiz lazım ucuzculuk yapılacak bi mevki değil.
Bence şimdi alabildiğimizi alalım, gerekirse transferin son haftaların kadar fırsat santrafor transferi kovalarız.

Şu anda elimizde zayıf, santrafor ihtiyacımız kabak gibi ortada olduğu için masada herkes istediğini dayatıyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Necmi abi, adamlarin formasinda yine de Turk bayragi var. Yani Avrupa da yasayan bir Turk olarak yine de utaniyorsun.
İtiraf et o maçtaki atkıyı sen mi salladın

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada anlatan herifte analitik zeka da yok.

Galatasaray gruplara kalırsa Beşiktaş için daha iyiymiş, çünkü 200 bin Euro fazla alacakmış. Biz 200 bin Euro fazla alırken, Galatasaray 25 milyon Euro fazla alacak. Bunun nesi iyi bizim için?

Çevrimdışı tuncaboylu

Galatasaray bu turu geçseydi, bir sonraki tur elense bile Avrupa Ligi gruplarına doğrudan kalacaktı.

İlaveten bu turu geçseydi, Celtic-Midtjylland eşleşmesinin galibi ile oynayacaktı ki, orada tur atlama şansı daha yüksekti.

O turu da geçince, play-off'larda (gruplara kalamasa bile) 4-5 milyon Euro para kazanacaklardı.

Elenmeleri her türlü daha iyi.

Şimdi Avrupa ligi gruplarına kalmak için bile 2 tur atlamaları gerekiyor, birinde elenirlerse Konferans Ligi'nde olacaklar. Orada hem ödüller daha az, hem de rakip takımların seviyesi düşük olduğu için seyirci de gelmez maçlarına
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2021, 12:20:05 tuncaboylu ]

Çevrimdışı GreenBook

Transfer döneminde, özellikle Rosier ve Ghezzal için yaptığı tekliflerle fiyat yükseltip, Beşiktaş’ı zarara uğratmaya çalışan Galatasaray’ın taze başkanı Burak Elmas, gerçeklerle dün gece tanıştı.

Dün akşam PSV karşısında alınan farklı mağlubiyet sonrası, Galatasaray büyük olasılıkla şampiyonlar ligine veda etti.

Bu veda sonrası Galatasaray, Beşiktaş’ın şampiyonlar ligi gelirlerinde yaklaşık 10 m euro daha fazla almasına sebep oldu.

Sosyal medyada Burak Elmas, “Beşiktaş’a zarar vericem derken, transferi unuttu” şeklinde eleştirilere maruz kaldı.

Yasaklı Link.com

Çevrimdışı mrred

Bu arada anlatan herifte analitik zeka da yok.

Galatasaray gruplara kalırsa Beşiktaş için daha iyiymiş, çünkü 200 bin Euro fazla alacakmış. Biz 200 bin Euro fazla alırken, Galatasaray 25 milyon Euro fazla alacak. Bunun nesi iyi bizim için?
Emrah Kayalıoğlu iyidir aslında bence o yüzden söylemiyor. Yayının başlığı Beşiktaş ŞL ne kadar kazanacak? Biz nasıl

daha fazla kazanırız onu anlatıyor. Gs nin turu geçmesi bize daha fazla para kazandırıyor Gs nin ne kadar kazanacağı

programın konusu değil.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2021, 12:31:50 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergen Yalçın: “Taraftarlarımız şuna inansın; başkanımız Ahmet Nur Çebi, Ghezzal’in transferi için çabaladı. Ama menajeri Anoir Fazuli'nin önce 'Evet' deyip ardından ise başka takımlarla görüşmesine anlam veremedim.” (Hürriyet)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergen Yalçın: “Beşiktaş için menajerinin karakteri önemli. Başkanımız son hamlesini yaparak bu oyuncuyu kazandırmaya çalışacak. Ghezzal’ın Beşiktaş’ta geçen yıl başarılı oynamasında ve pozisyon oluşturmasında emeğimiz büyük.”

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Artık gönül rahatlığıyla olmadı gözü ile bakabiliriz. Kilit çözecek bir adamı Hulk misali 3-5 kuruş için kaçırdılar.

https://twitter.com/Alwsl_123/status/1417939713130995713?s=19

Çevrimdışı AEmre

Chuba akpom Arsenal U23 oyuncusuydu. O zaman alınsa çok daha makul bir bedelle belki de sıfıra yakın bir bonservisle alınabilirdi. O dönem Chelsea U23’te Jeremie Boga vardı. Kiralık geçen sezonlar sonrası çok düşük bir bonservisle Sassuolo’ya gitti. Çok beğenirdim tam bize uygundu driplingli ve düşmeyen bir adamdı. Şimdi al alabilirsen. Premier League U23 bizim gibi takımlar için bulunmaz bir cevher ancak bir defa bile buradan bir ismin takımımız için isminin geçtiğini görmedim. İngiliz takımların altyapıları çok iyi. Dünkü psv sağ açığı da başka bir örnek. Elanga’yı bari izlesinler.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2021, 12:46:25 AEmre ]

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2021, 12:50:48 Samet Ç ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/SharjahFC/status/1418142942506651650
Adamlar 1 haftada transferi bitirdi.
Gelde küfür etme şimdi.

Edit : Bernard diyorlar ama ben yine emin değilim.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2021, 12:52:38 Gökhan Kurt ]

Çevrimiçi Mehmet57

Gecmis olsun. Yonetim cok agir kaldi, sinifta kaldilar. O maliyetde o mevkiye Teixeira’dan iyi adam bulamazdik.

Çevrimdışı safak_01

The Magician'i Bernard icin söylüyorlarmis

Çevrimdışı sozkul

Yarısına 7.5 verene bir enayi buldularsa, tabii ki kabul ederler.

N'koudou'nun yarısına verilen 4.5'tan çok daha büyük bir skandal olacak.

Ama benim gönlüm ferah, oyuncuyla anlasamayız zaten. Oyuncu senelik 2 milyon Euro'dan aşağı istemeyecektir, biz de menajere suç atıp masadan kalkarız.

Galiba planları o, GS nin Rosier'e teklif vermesi nedeniyle yapılan bir hamle, Ghezzal tuzu biberi oldu, her iki kulübede zarar verecek bir süreç bu  ama Galatasary başlattı ve bizi çaresiz bıraktı, tek yapabileceğimiz böyle cevap vermek..
İşin garip tarafı GS nin bunu parasız dönemlerinde başlatması, onlarda dibi görmüş.. Kaldıramadılar 1 gollü şampiyonluğumuzu.

Çevrimdışı GreenBook