2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2294818 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

2 m azmı 😳
Hemde gs den gelen para 😂

Üstüne biz para verelim böyle maçları izleyeceksek hahahahaha :evillol: :evillol: :evillol:
Aşırı keyfim yerine geldi  :evillol: :evillol: :evillol:
Bu şey gibi oldu son dilekler istendiğinde;
Gsli: annemi görmek istiyorum
Biz: gsli annesini görmesin  :lol:

Ülke puanı mı, Türk takımı mı
bannaannnnnnneeeeee (Küfür Yasak)₆  :lol: :lol: :lol:

Biz ilerliyorduk avrupada gidip bayern munich maçları arasına ne takımlar koydular
Sırf şu gs şampiyon olsunlar diye ne takla atmadılar
Biz havadan puanlar getiriyorduk, hiç biri yoktu bir tek biz taşıyorduk.
Burada ise yabancı takımdan daha kötü muamele görüyorduk.

OLAY BU ! Hakeden gitsin. Elemeyi geçebilen GİTSİN!  Yok öyle bedavaya şampiyonluk, sonra bedava gruplar. Çok istiyolarsa alsınlar PUANLARI.

Bu arada abarttıldığı kadar iyi değildi psv. Geleni yedi kovalera.  :evillol:

Çevrimdışı can1903

2 derken bu gece 02:00 mi?
evet yazıcam sonucunu direk bende bekliyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

evet yazıcam sonucunu direk bende bekliyorum
@can1903 gözünü seveyim kardeşim güzel haberler ver. Bu yönetime bayram süresince sallamayacağım dedim gs maçı çokta moralimi yerine getirdi  :evillol: Fakat bir takım haberler geliyor, korkutuyor yani.

Çevrimdışı can1903

Maalesef beşiktaş yönetiminin imza parası ve tüm maaş beklentilerini karşılamasına rağmen oyuncu ilk olarak

Görüşme yapmak için kulüp tarafından davet alan Alex, BAE'ye gidip kulübün tesislerini gezecek oyuncu kesinlikle anlaşmadığını sadece tesisleri gezeceğini ve bir seçim yapacağını belirtmiş.

Ha bana kalırsa oraya gidiyorsa o iş biter.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Maalesef beşiktaş yönetiminin imza parası ve tüm maaş beklentilerini karşılamasına rağmen oyuncu ilk olarak

Görüşme yapmak için kulüp tarafından davet alan Alex, BAE'ye gidip kulübün tesislerini gezecek oyuncu kesinlikle anlaşmadığını sadece tesisleri gezeceğini ve bir seçim yapacağını belirtmiş.

Ha bana kalırsa oraya gidiyorsa o iş biter.

Neden şaşırmadım ki ben buna.... Ya sabır.

Çevrimdışı can1903

Ayrıca Diego Costa da beşiktaşın teklifini reddetti.

Çevrimdışı haluk.m

Bayram şekerleri yalan oldu, @sosyalkartal 'ı özletiyorsunuz.  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı Öz

Şükrü burda mı Şükrü'yü getirin bana

Çevrimdışı levitate

murat özen ve alper bahadır teixeira gelirse forma diye iddiaya girmişti, gelmezse alper forma alacaktı, özen alper'e dm'den formamı hazırla diye mesaj atmış...
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Bu senenin en kritik transferi elden kaçtı o paraya bundan daha iyisini bulamazdık geçmiş olsun.

Çevrimdışı levitate

murat özen ve alper bahadır teixeira gelirse forma diye iddiaya girmişti, gelmezse alper forma alacaktı, özen alper'e dm'den formamı hazırla diye mesaj atmış...
umutlanmak isteyene: alper eğer kazara bir şekilde gelirse görücem seni falan demiş :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

ikisiyle de irtibata geçtim maalesefff  :akuma:

Çevrimdışı levitate

abiside beşiktaş sayfalarına yorum atıyormuş bi karar verin lan
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

ikisiyle de irtibata geçtim maalesefff  :akuma:
...

90 milyon kaldırıp daha paraya doymayan ve şl'yi elinin tersiyle iten eşşşşşek teixeiranın ailesine selamlarını yolluyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

abiside beşiktaş sayfalarına yorum atıyormuş bi karar verin lan
canselin kiler işte  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

24 gün kaldı ligin başlamasına daha ilk 11'e Rosier harici transfer yapmadık bu sene azıcık bir planları vardir diye başladım transfer dönemine ama adamlar hocaya 35 günde zor imza attırdılar Teixeira ile en kötü ihtimal 1 aydır uğraşıyorlar Rony Lopes ile aynı şekil 20 gündür uğraşiyorlar Costa desen 1 ayı geçti elde satılması muhtemel oyuncuları satamadılar cepte para yok Gedson'un %50'sine bilmem kaç para vermeyi düşünüyorlar bakalım sonu nasıl olacak bu transfer döneminin.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Alex işi ne oldu simdi @can1903  anlamadım birşey?

Geliyor mu? Gelmiyor mu?

Çevrimiçi Necmi

Abi adamlar bizi senelerdir utandiriyor. Ama Hollanda da yasayan biri olarak Hollanda takimina karsi bukadar ezilmesi sirf Turk takimi olmasindan dolayi biraz olsa da utandiriyor.

Ondan ziyade tabiki zevk aldim 😬
guruplarda bizim karşımıza çıkar o zaman gururlanırsın sıkıntı değil 😀

Çevrimdışı caner.eryigit

En uyuz olduğum dönem bitse de kurtulsak .
Yosmalar heryere saldırır şu sonuçtan snr
Bit la şu transfer dönemi alalım kazma küreği elimize   

Çevrimdışı caner.eryigit

Arap medyasına göre Heryerde bitmiş Alex işi gibi yazıyorlar.
Cansel hanım olumlu ya da olumsuz bir haber alamadım yazmış.
Dün ok demişti bakalım

Çevrimiçi Necmi

24 gün kaldı ligin başlamasına daha ilk 11'e Rosier harici transfer yapmadık bu sene azıcık bir planları vardir diye başladım transfer dönemine ama adamlar hocaya 35 günde zor imza attırdılar Teixeira ile en kötü ihtimal 1 aydır uğraşıyorlar Rony Lopes ile aynı şekil 20 gündür uğraşiyorlar Costa desen 1 ayı geçti elde satılması muhtemel oyuncuları satamadılar cepte para yok Gedson'un %50'sine bilmem kaç para vermeyi düşünüyorlar bakalım sonu nasıl olacak bu transfer döneminin.
rosier harici derken rosieri ne zaman aldık

Çevrimdışı can1903

Alex işi ne oldu simdi @can1903  anlamadım birşey?

Geliyor mu? Gelmiyor mu?
Oyuncu bize kararını tebliğ etti abi. Oraya gidip tesisleri gezeceğini hanımıyla beraber karar vereceğini söyledi. Kesinlikle ne orayla ne bizle %100 diyemiyoruz. Ama oraya giderse o herifler 10 milyon verir yine bağlar alexi.