2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2294551 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kursad_Duran

2 m azmı
Hemde gs den gelen para
Doğru az para değil. ANC o paraya Messiyi getirir. Tabiki sadece Messi imza parası istemezse olur.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Erman1903

2 m azmı 😳
Hemde gs den gelen para 😂

Kısa günün karı, enayi parası.

Çevrimdışı can1903

Alexe acarkentten kulup villa bile kiraladı karısına ve kendisine kulüp sponsoru VOLVO 2 araç hediye verdi. Uçak hazır binip gelmesini bekliyoruz artık.

Son durum bu hiçbir sağlam kaynaktan dubai haberi gelmedi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Eray_Steiermark

2 milyon saf parası iyidir. Hadi başkan hallet şu işleri artık.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Mehmet57

@Mehmet57 stadta canlı izleyeceğini söylemiştin.
Nasıl eğleniyor musun  :evillol:

Hem utandim hem sevindim. Hollandali arkadaslara mactan once demistim zaten PSV rahat 4-5 tane atacak diye.

SL’e Sekikida, Omer, Aytac, Emre, Arda, Kerem ile cikan bir takim gorduk ya.

Çevrimiçi Necmi

Hem utandim hem sevindim. Hollandali arkadaslara mactan once demistim zaten PSV rahat 4-5 tane atacak diye.

SL’e Sekikida, Omer, Aytac, Emre, Arda, Kerem ile cikan bir takim gorduk ya.
neden utandın 😳

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/siyahioyuncu/status/1417954236546142223

https://twitter.com/siyahioyuncu/status/1417954615111430153

https://twitter.com/incimeliih/status/1417954855222657027

Cansel'in yayını canlı izledim. Net konuştu. Alex Beşiktaş ile anlaştı dedi. Dubai haberleri burada yok dedi. Bu hafta görürüz ne olduğunu. İşin uzuyacağını düşünmüyorum. 50 gün geçmiş zaten.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Alexe acarkentten kulup villa bile kiraladı karısına ve kendisine kulüp sponsoru VOLVO 2 araç hediye verdi. Uçak hazır binip gelmesini bekliyoruz artık.

Son durum bu hiçbir sağlam kaynaktan dubai haberi gelmedi.
herşey var imza yok 🤔

Çevrimiçi Mehmet57

neden utandın 😳

Necmi abi, adamlarin formasinda yine de Turk bayragi var. Yani Avrupa da yasayan bir Turk olarak yine de utaniyorsun.

Çevrimiçi sefaköykartali

Teixeiranın abisi... Takipçi kasmiyorsa gelir bu haftasonuna kadar herhalde ya

Çevrimdışı can1903

Teixeiranın abisi... Takipçi kasmiyorsa gelir bu haftasonuna kadar herhalde ya
2 de bize karar bildirecek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

Biz bu psv'nin belki 3 katı güçlü takimlarla oynayacağız. Gs'nin 5 yemesi her zaman mutlu eder sevindirir zahavi gotze saolsun ancak başımıza gelecekleri düşündükçe içim sıkılıyor sanırım bu avrupa futbolu bizden geçmiş ya bütçeleri olabildiğince küçültüp konferans ligini hedeflememiz lazım heralde baştan başlamamız gerekiyor her şeye.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi, adamlarin formasinda yine de Turk bayragi var. Yani Avrupa da yasayan bir Turk olarak yine de utaniyorsun.
neden türk bayrağı var şampiyon değiller kupa kazanmadılar
Hem bu rezilliğe yıllardır onlar utanmıyorda sen neden utanasın

Çevrimiçi sefaköykartali

2 de bize karar bildirecek.
Teixeira yla Rosier bitti diyelim. Daha forvet, sağ kanat, stoper lazım yok mu bunlarda gelişme isim vs.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Biz bu psv'nin belki 3 katı güçlü takimlarla oynayacağız. Gs'nin 5 yemesi her zaman mutlu eder sevindirir zahavi gotze saolsun ancak başımıza gelecekleri düşündükçe içim sıkılıyor sanırım bu avrupa futbolu bizden geçmiş ya bütçeleri olabildiğince küçültüp konferans ligini hedeflememiz lazım heralde baştan başlamamız gerekiyor her şeye.
Hiçbir şey olmaz kardeşim.
Savunma futbolu ile 3 mac berabere- 2 mac yenilgi- 1 maç galibiyet alır geliriz

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evet Türk bayrağı var. Ama olaylara Fransızlar. Böyle Türk takımı mı olur?

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1417963369848614920

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Hiçbir şey olmaz kardeşim.
Savunma futbolu ile 3 mac berabere- 2 mac yenilgi- 1 maç galibiyet alır geliriz

Valla inşallah dediğin gibi olur abi bu herifler bile makina gibi takım bize biraz kura şansı da lazım tabi bi lille varken bayern falan çekmeyiz umarım

Çevrimiçi Mehmet57

neden türk bayrağı var şampiyon değiller kupa kazanmadılar
Hem bu rezilliğe yıllardır onlar utanmıyorda sen neden utanasın

Abi adamlar bizi senelerdir utandiriyor. Ama Hollanda da yasayan biri olarak Hollanda takimina karsi bukadar ezilmesi sirf Turk takimi olmasindan dolayi biraz olsa da utandiriyor.

Ondan ziyade tabiki zevk aldim 😬

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bayern Zirkzee'yi kadroda düşünmüyormuş.
Kiralık 2. forvet olarak düşünülemez mi?

Çevrimdışı tuncaboylu

neden utandın
Bu yayınlar gece olur, prime time'da insan biraz mahçup hisseder.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet Türk bayrağı var. Ama olaylara Fransızlar. Böyle Türk takımı mı olur?

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1417963369848614920
Ülke puanı açısından daha iyi oldu hem.

Bu kevgirler önce Avrupa Ligi ön elemelerinden de elenip, Konferans Ligi'ne giderlerse, daha fazla puan toplayabilirler.