2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292911 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı oblomov

Sağlıklı, mutlu, hayırlı bayramlar olsun.
ASAP

Çevrimdışı Erman1903

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar.

Çevrimdışı Alparslan

Herkesin bayramı mübarek olsun.

Çevrimdışı can1903

Sergen hoca ve Rosier haberini bana veren sevgili arkadaşımdan gelen mesajı bire bir paylaşayım..

Beşiktaşın 10 numarası Alex Teixeira  :eyes :steamed: :steamed:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı haluk.m

Bayramınız kutlu olsun, iyi bayramlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sergen hoca ve Rosier haberini bana veren sevgili arkadaşımdan gelen mesajı bire bir paylaşayım..

Beşiktaşın 10 numarası Alex Teixeira  :eyes :steamed: :steamed:
Şu Mübarek günde hayırlı bir haber.
Birde Gedson olursa bu is tamamdir.

Çevrimdışı yusuf koca

Beşiktaş ailesinin bayramı kutlu olsun.

Çevrimiçi sefaköykartali

Tüm forum üyelerinin ve sevdiklerinin Kurban bayramını kutlarım.

Çevrimdışı Necmi

Haber doğruysaki gs başkanının açıklamalarından doğru olduğu sonucuna vardım gedaonun bonservisinin yarısına 7.5 m vermek resmen intikam atışı olmuş değerinin üzerinde bir para ama sınırda gs nin arttırmaya kalkması mümkün değil ghazzeli alsalar bile daha yüksek rakam koyarlar ortaya imza olmadığına göre verdikleri oyuncu için tatmin edici değil gedson acısına fiyat şişirirler
Gedson hamlesi hiç ihtiyacımız olmayan yere bu kadar yüksek meblağ çıkartmamız
Bence yönetim yinede doğru hamle yapmış büyük takım olmanın gereği budur büyüksen bazen büyük olmanın bedelini ödersin bu sene pastayı biz yemişiz dünkü yeni yetme bizimle oynamak istiyorsa suratına sert bir tokat atmak gerekiyorki kendine gelsin gitsin kendini başka diş geçireceği takımlar üstünde ispat etsin
Artık hem gedsonu almak gerekiyor hem ghazzeli alamıyorsanda fiyatı değerinin üzerine çıkartacaksın

Çevrimdışı MUSTAFA_

Haber doğruysaki gs başkanının açıklamalarından doğru olduğu sonucuna vardım gedaonun bonservisinin yarısına 7.5 m vermek resmen intikam atışı olmuş değerinin üzerinde bir para ama sınırda gs nin arttırmaya kalkması mümkün değil ghazzeli alsalar bile daha yüksek rakam koyarlar ortaya imza olmadığına göre verdikleri oyuncu için tatmin edici değil gedson acısına fiyat şişirirler
Bence yönetim yinede doğru hamle yapmış büyük takım olmanın gereği budur büyüksen bazen büyük olmanın bedelini ödersin bu sene pastayı biz yemişiz dünkü yeni yetme bizimle oynamak istiyorsa suratına sert bir tokat atmak gerekiyorki kendine gelsin gitsin kendini başka diş geçireceği takımlar üstünde ispat etsin
Artık hem gedsonu almak gerekiyor hem ghazzeli alamıyorsanda fiyatı değerinin üzerine çıkartacaksın
Gedson işi Ghezzal işinin rövanşı bence. Her iki oyuncunun da Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Biz sadece GS'nin önünü kapatıyoruz geçen yaz yaptığımız gibi. Bence bir yandan da asıl transfer hedeflerimizi gizliyoruz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Gedson işi Ghezzal işinin rövanşı bence. Her iki oyuncunun da Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum. Biz sadece GS'nin önünü kapatıyoruz geçen yaz yaptığımız gibi. Bence bir yandan da asıl transfer hedeflerimizi gizliyoruz.
artık bilemem gelişmelerden haberimiz yok ama şu anda görünen doğru davrandığımız sonuçları transfer dönemi sonunda görürüz
Ama şu pazarlık işlerini tadında yapmaları lazım alırken değerinin çok altında satarken değerinin çok üstünde konuşursan elde ne sattığın ne aldığın oyuncu oluyor salih kenan topal kimse transfer gözüyle bakmasın rosier resmen tek başına savaşıyor gelmek için daha anlaşmada yok söylenti var alıştada satıştada elde olan 0 aylar oldu boş söylentilerle avunuyoruz umarım dediğin gibi gizli hedefleri vardır

Çevrimdışı can1903

Alex için son gelen bilgi evi tuttuğu ve kulübün VOLVO araç temin ettiği (via cansel kemiksiz)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alex için son gelen bilgi evi tuttuğu ve kulübün VOLVO araç temin ettiği (via cansel kemiksiz)
Artık geldi gözüyle bakıyorum ben. Bugün Gedson haberleri hakkında da konuşmuş. Gedson GS'yi, Benfica bizi istiyormuş. İşler tıkanmış. Bakalım ne sonuç çıkacak  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Maaşı düşük olacağı için bence 7m yi 4 taksitle vermek çok para demek değil ya. Daha yaşı genç, Epl sıçraması yapabilecek bir wonderkid alıyorsun. Yani çıkış yaptığı dönemin Pedri si gibi bişey bu çocuk. Ha bizim o mevki çok dolu ve belki yerli oynatmak zorunda kalıcaz o konuda katılıyorum. Ama Gedson Josef Teixeira merkezde net dominasyon demek. Umarım şu sınırlama saçmalığı kalkar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maaşı düşük olacağı için bence 7m yi 4 taksitle vermek çok para demek değil ya. Daha yaşı genç, Epl sıçraması yapabilecek bir wonderkid alıyorsun. Yani çıkış yaptığı dönemin Pedri si gibi bişey bu çocuk. Ha bizim o mevki çok dolu ve belki yerli oynatmak zorunda kalıcaz o konuda katılıyorum. Ama Gedson Josef Teixeira merkezde net dominasyon demek. Umarım şu sınırlama saçmalığı kalkar.
O sınırlama saçmalığının uzun süre kalacağını düşünmüyorum. Planlamamızı da Avrupa'ya göre yapıyor gibi görünüyoruz. Türkiye ligi için bir hamle değil gibi  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

Babam siz bu taksit olayının kulübün yararına bir şey olduğunu falan mı sanıyorsunuz. Euro ile alıyoruz, kur her yıl patlıyor cepte para yok para.

Paşam 30M'a satacakmış. Sen önce yağmur gibi gol atan Larin'i, şampiyon takımın kalecisini sat ondan sonra sahip olmadığın şeyi satarım falan diye düşünürsün.
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2021, 21:04:32 Erman1903 ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Ha bu arada Rosier in bonservisi taksitle alıyoruz, Willian Jose için de taksitli teklif yapmışız. Gedson için de taksitle 7m teklif ettiğimiz söyleniyor. Teixeira nin ımza parasını da takside bağladık galiba. Kanat için de eğer veteran yüksek maaşlı birisini almayacaksak takside girmemiz muhtemel. Oyuncuların kalitesinde de yaşında da pek bir sorun yok ama çeyiz düzer gibi her sezon taksit taksit 6-7m euro falan para ödeyeceğiz gibi. Şu anda Şlden dolayı bu para rahat ödenir de onumuzdeki iki sene aynı parayı bulabilir miyiz orasını bilemiyorum. Satışla falan hallolur diyeceğim ama limite 6m satış koymak için her sezon 18m oyuncu satmak lazım şu anki düzende. Kolay iş değil.

Çevrimiçi Sinan23

Rodrigo de Paul - A. Madrid. 30m
Frank Onyeka - Bredford 10m
Townsend - Everton

Üstteki 2 si cüzi , en alttaki bedava klup değiştirdi. Parası olan klupler için bedava sayılır 3 ü de. Pandemiden dolayı piyasa bayağı düşmüş.