2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291822 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

Hocanın 3 adet diziliş planı varmış. Alex gelirse ayrı Gedson işi olursa ayrı ikisi olmaz alternatiflerini alırsak ayrı.

3-5-2, 3-4-3 görsek şaşırmam.
bu habere transferlerden daha heyecanlandım :D

taktiksel çeşitlilik çok iyi olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Luuk de Jong bizim ligde iş yapmaz

Çevrimdışı levitate

Gedson Fernandes: Oyuncuyla anlaşmaya yakın olan taraf biziz %50'sine 7.5 teklifi doğru. Erdal Torunoğullarının 2 seneye 30 a satarız fikri var.
Teixeira: Sorun yok.
Ghezzal: Oyuncunun menajeri gs,fb,ts hepsini gezmiş. A.Ağaoğlu ve Ali koç s... çekmiş. GS' de çok ciddi değil ortada kalacak sonunda.

Forvet işinde;

Willian Jose ile prensipte anlaşıldı kulübüyle de anlaşmalar tamamdı hoca veto etti (net bilgi)

Luuk De Jong bitmek üzere ben çok istiyorum ama hocanın onu da veto edeceğini düşünüyorum.

İngiltere de oynamış şuan değeri de yüksek bir forveti kiralama peşindeyiz, sonuna doğru gelirsek ismi de yazıcam.

İngilterde oynamış bir 8 ve 10 numarayla da görüşüyoruz alternatif olarak.
%50'sine 7.5 fazla değil mi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Valla su Gedson'u Ghezzal 'dan çok istiyoruz artık. Ne yapıp edip almalıyız.
Bonservisi geçtim 2 yıllık kirama ile bir şekilde çözmeliyiz su kendini bilmez (...)₃ kapak olması için
iyide nerde oynatacağız bunu o mevki zaten en sağlam ve en kalabalık mevki hem ileri uç dururken sınırlı bütçeyi harcayıp hem yabancı kotasından yemek bilemedim ha seneye atibamın yerine düşünüyorlarsa bonservisle alacaklarsa belki ama salihi neden aldık o zaman

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı oblomov

Hocanın 3 adet diziliş planı varmış. Alex gelirse ayrı Gedson işi olursa ayrı ikisi olmaz alternatiflerini alırsak ayrı.

3-5-2, 3-4-3 görsek şaşırmam.

Ghezzall tipitipi Leicester' da yedek kalır inşallah.
Alex, Gedson ikilisi bu ligin içinden geçer.
Son TV programında centilmenlik vb. muhabbeti oldu yine.
Ali KOÇ' dan ümitliyim ama...
Yaramaz bu (...)₃.
ASAP

Çevrimiçi Necmi

Gedson Fernandes: Oyuncuyla anlaşmaya yakın olan taraf biziz %50'sine 7.5 teklifi doğru. Erdal Torunoğullarının 2 seneye 30 a satarız fikri var.
Ghezzal: Oyuncunun menajeri gs,fb,ts hepsini gezmiş. A.Ağaoğlu ve Ali koç s... çekmiş. GS' de çok ciddi değil ortada kalacak sonunda.

Forvet işinde;

Willian Jose ile prensipte anlaşıldı kulübüyle de anlaşmalar tamamdı hoca veto etti (net bilgi)

Luuk De Jong bitmek üzere ben çok istiyorum ama hocanın onu da veto edeceğini düşünüyorum.

İngiltere de oynamış şuan değeri de yüksek bir forveti kiralama peşindeyiz, sonuna doğru gelirsek ismi de yazıcam.

iki seneye otuza satarız lafı hiç inandırıcı gelmedi 😂

Çevrimiçi sefaköykartali

Forvet işinde;

Gedson işi ciddi olmasa burak elmasın ardı bu kadar yanmazdı zaten. Umarım alır gedson josef alex üçlüsü yaparız. Ama eldekileri çıkartmak lazım douglas a kadar. Alex olmasa bile iki sekiz oynatırız.

Çevrimdışı AEmre

Alıntı

Morgan Sanson olsun bu isim tam bizlik.

Çevrimdışı can1903

iki seneye otuza satarız lafı hiç inandırıcı gelmedi 😂
büyük potansiyel abi gedson.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

büyük potansiyel abi gedson.
bu paraları artık çinliler vermiyor ingiliz verir ama tothennamdan dönmüş zaten bence o kapıda kapanmış oyuncu için yoksa böyle potansiyelli oyuncu türkiyeye düşmez ciddi sorunu yoksa abu geldi sorunluydu talisca geldi sorunluydu

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1417100542812246016?s=19

Bu sınırlama kalkacak mı acaba biz sürekli yabancı oyunculara gidiyoruz. Ilk 11de oynayacak 2 tane yerli var, biri satılacak deniyor.
Godin tecrübesinde ise, Costacurta mı acaba?

Çevrimiçi sefaköykartali

Godin tecrübesinde ise, Costacurta mı acaba?
Puyolu futbola dönmeye ikna etmiş de olabiliriz 😅

Çevrimdışı tuncaboylu

Ghezzalda problemlerden biri de kardeşinin transfere dahil olup onun da menajerlik komisyonu istemesi.
Vay şeytan vay.

Çevrimdışı Atkar

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Gedson’un %100’üne 7.5m verilsek kimse itiraz etmez,ama %50’sine çok fazla bence. Bu şekil transfer yapıcaksak Sörlöth’ın %50’sine 6,5-7,5M teklif etmek daha doğru olur. Sörlöth’un +20 / +25 gol performansına 20M ve üstü rakamlara satmak kolay olur,hem Leipzing parayı çıkartır, hem bize büyük fayda sağlar, biz bile kar ederiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

https://twitter.com/VRosier19/status/1417202913689096194
Havaalanı karşılaması felan olursa kesinlikle büyük bir organizasyon yapmak lazım. İns efsanemiz olacak bir oyuncu aldik. Allah nazaran saklasın.

Çevrimdışı doganay

Roiser'e sevinelim iyi güzelde daha rahatlanacak durum yok. Adam sağ bek sonuçta. Asıl forvet ve 10 numaraya kaliteli birer adam alalım ondan sonra arkamıza rahatla yaslanabiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

iki seneye otuza satarız lafı hiç inandırıcı gelmedi
Oyuncu satışındaki geçmiş başarıları göz önüne alınca, bence gayet mantıklı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Gedson’un %100’üne 7.5m verilsek kimse itiraz etmez,ama %50’sine çok fazla bence. Bu şekil transfer yapıcaksak Sörlöth’ın %50’sine 6,5-7,5M teklif etmek daha doğru olur. Sörlöth’un +20 / +25 gol performansına 20M ve üstü rakamlara satmak kolay olur,hem Leipzing parayı çıkartır, hem bize büyük fayda sağlar, biz bile kar ederiz.
Valla şu parasızlıkta Haaland'ın %50'sine bile 7.5 vermenin bir izahı yok.

Takımı şampiyon yapanlardan biri olan Larin'i kimseye satamıyorlar, diğeri olan Ghezzal'ı bizden başka isteyen tek takım Galatasaray; Gedson'u ileride 3'a satacaklarmış.