2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290646 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

En önemli transfer Teixeira transferi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

Bence Josef faktörü ile bu transfer gerçekleşir. Buradan döneceğini düşünmüyorum.
Bende öyle düşünüyorum yarın belli olur zaten

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gokhang

Allah utandırmasın, umuyorum ki kulübün efsaneleri arasına girecek ve daha nice şampiyonluklar yaşayacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Gedson  Fernandes işinde gelişmeler var, 11-12 gibi forvet adayımızla beraber onu da yazıcam..  :busted_cop:

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gedson  Fernandes işinde gelişmeler var, 11-12 gibi forvet adayımızla beraber onu da yazıcam..  :busted_cop:
Gazetecilere mi özendin  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Gazetecilere mi özendin  :D
yok yeni forvet adayını söyleyecek kişiden haber bekliyorum  :D
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

yok yeni forvet adayını söyleyecek kişiden haber bekliyorum  :D
Beklemedeyiz  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Alexten hafif bir bilgisel çekiyim..

Oyuncuya çok uzun zamandır Arap kulüplerinden teklif varmış, Josefin arabistanı anlatmasından sonra o işe kulak arkası dayamış. Menajeri son bi yoklama çekmiş oyuncudan yana sıkıntı yok kafasında da Beşiktaşta oynamak var. O işte sıkıntı olmaz yani.

:evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alexten hafif bir bilgisel çekiyim..

Oyuncuya çok uzun zamandır Arap kulüplerinden teklif varmış, Josefin arabistanı anlatmasından sonra o işe kulak arkası dayamış. Menajeri son bi yoklama çekmiş oyuncudan yana sıkıntı yok kafasında da Beşiktaşta oynamak var. O işte sıkıntı olmaz yani.

:evillol:
Arap ülkeleri deyince zaten rahatladım dirrekt. Josef'in yaşadıklarından sonra Alex'in gitmesini beklemek hayalcilik olur  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Ghezzal işinde menajerinin trabzonla bile görüştüğü söyleniyor ahahahahah yok artık  :tabe:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ghezzalda problemlerden biri de kardeşinin transfere dahil olup onun da menajerlik komisyonu istemesi.
(...)
Ablasına da çeyiz parası ödeyecek miyiz? Gedson'u alıp önümüze bakalım.
Ghezzal ile bağlantıyı kesin.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Valla su Gedson'u Ghezzal 'dan çok istiyoruz artık. Ne yapıp edip almalıyız.
Bonservisi geçtim 2 yıllık kirama ile bir şekilde çözmeliyiz su kendini bilmez (...)₃ kapak olması için

Çevrimdışı can1903

Gedson Fernandes: Oyuncuyla anlaşmaya yakın olan taraf biziz %50'sine 7.5 teklifi doğru. Erdal Torunoğullarının 2 seneye 30 a satarız fikri var.
Teixeira: Sorun yok.
Ghezzal: Oyuncunun menajeri gs,fb,ts hepsini gezmiş. A.Ağaoğlu ve Ali koç s... çekmiş. GS' de çok ciddi değil ortada kalacak sonunda.

Forvet işinde;

Willian Jose ile prensipte anlaşıldı kulübüyle de anlaşmalar tamamdı hoca veto etti (net bilgi)

Luuk De Jong bitmek üzere ben çok istiyorum ama hocanın onu da veto edeceğini düşünüyorum.

İngiltere de oynamış şuan değeri de yüksek bir forveti kiralama peşindeyiz, sonuna doğru gelirsek ismi de yazıcam.

İngilterde oynamış bir 8 ve 10 numarayla da görüşüyoruz alternatif olarak.

Çevrimdışı can1903

Hocanın 3 adet diziliş planı varmış. Alex gelirse ayrı Gedson işi olursa ayrı ikisi olmaz alternatiflerini alırsak ayrı.

3-5-2, 3-4-3 görsek şaşırmam.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Helal olsun yönetime.
Bunlara centilmenlik felan gerek yok.
Gedson'a 5M veriyorlar biz 7,5 Dicez.
Yapıştır Çebi Baskanim. Arkandayız.