2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290650 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bazı arkadaşların silkelenip kendine gelmesi gerekiyor ghazzel şampiyon olmadı beşiktaş şampiyon oldu ve bu şampiyonlukta her oyuncunun önemi var herşeyi ghazzele yazanlar dönüp sağ kanat kaç gol katkısı yapmış sol kanat kaç gol katkısı yapmış ona bakıversin vida bile kaç kritik gol attı atiba tarihinin en iyi futbolunu oynadı
Yazık etmiyormusunuz takımın emeğine ghazzel istediği yere gidebilir prestijimizede birşey olmaz yeride dolar bu kulüp kimleri gördü kimler geldi kimler gitti eskidende şenol giderse şampiyon olamayız deniyordu bazı arkadaşlar beşiktaşın şampiyon olduğunu unutuyor beşiktaş kimki hep birileti sayesinde şampiyon oluyoruz havasındalar daha öncede fikrimi söylemişdim gelecek sezon biz bile ghazzelden bu seneki performansı göremeyiz büyük ihtimal nereye isterse gidebilir maliyetini yükseltelim yeter transferle şampiyon olunmuyor bunu sahaya yansıtmak gerekiyor onun içinde takım olmak gerekiyor
Sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuzda bence kendinizi nasıl beşiktaşlı olduğunuz konusunda sorgulayın ghazzel gs ye giderse gsyi şampiyon yaparmış hadi canım sizde bunun nasıl bir saçma düşünce olduğunu görmüyormusunuz o zaman hiç transfer yapmayalım bütün parayı ghazzele yatıralım oda şampiyon olsun neye elli tane oyuncu ismi saydırıyoruz ghazzele ver parayı olsun bitsin
Yönetimi her şekilde yanlış bulan biri olarak söylüyorum ben başkan olsaydım vereceğim rakamı söyler sürede verirdim süre dolduğunda imza yoksa o defteri kapatır yoluma bakardım kimse beşiktaştan büyük değil bir ghazzel gider on ghazzel gelir sen net olmayıp kıvranırsan karşındaki bunu görür seni dahada kıvrandırır yönetimin yapacağı şey bu güne kadar çoktan alternatifleriyle masaya oturmaktı geç kaldılar yemişim ghazzeli kimse beşiktaşı renklilerle tehdit edemez bunu dillendirdikleri anda transferden çekilmek gerekiyordu bunuda nedeniyle açıklarsın taraftara bütün taraftarda arkanda durur
Yönetimin hatası ghazzele bu güne kadar imza attıramamak değil daha gs adı masaya geldiği anda çekilmemek

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1417100542812246016?s=19

Bu sınırlama kalkacak mı acaba biz sürekli yabancı oyunculara gidiyoruz. Ilk 11de oynayacak 2 tane yerli var, biri satılacak deniyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı autopsy

Yahu yazmayayım diyorum da dayanamayacağım. Ne Ghezzal'mış arkadaş ya ? Bıkmadınız şu tek tek oyuncuları kutsama kafasından. Yaşanmış 50 tane örnek var. Bir sezon oynayıp yatışa geçmiş sayısız adam var. Yazılanlar doğruysa kulüp şartlarına göre gayet yüksek bir kontrat önerilmiş. Razıysa oynar, değilse gider bu kadar basit yahu. Olayın geç kalmayla falan da uzaktan yakından alakası yok. Menajeri de, kulübü de opsiyonları değerlendirmek için bekler. Bu da gayet normaldir. Transferi erken bitirmenin yolu başka kimsenin vermeyeceği belli olan teklifi çıkartıp masaya koymaktır. Tabii ki oyuncunun da kafasının net olması gerekir. Oyuncu mu yok yahu anasını sattığımın futbol piyasasında.

Ha bir de tutturmuşsunuz bir prestij. Ne prestiji yahu. Taraftar kitlelerini gazlayan gerzek muhabirlerin tuzağına bu kadar düşmeyin. Prestij sahada oynanan futbolla kazanılır, transfer masasında şov yapacağım derken sana soktukları ücretler yüzünden maaş ödeyemeyerek değil.

Bütçeye göre uygun adamlar bulunsun yeter. Bana göre Rosier için konuşulan rakamlar da lüzumsuz da adam çok bağlılık gösterdiği için birşey diyemiyorum. Atiba hariç kim giderse gitsin, zerre umurumda olmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sozkul

Bazı arkadaşların silkelenip kendine gelmesi gerekiyor ghazzel şampiyon olmadı beşiktaş şampiyon oldu ve bu şampiyonlukta her oyuncunun önemi var herşeyi ghazzele yazanlar dönüp sağ kanat kaç gol katkısı yapmış sol kanat kaç gol katkısı yapmış ona bakıversin vida bile kaç kritik gol attı atiba tarihinin en iyi futbolunu oynadı
Yazık etmiyormusunuz takımın emeğine ghazzel istediği yere gidebilir prestijimizede birşey olmaz yeride dolar bu kulüp kimleri gördü kimler geldi kimler gitti eskidende şenol giderse şampiyon olamayız deniyordu bazı arkadaşlar beşiktaşın şampiyon olduğunu unutuyor beşiktaş kimki hep birileti sayesinde şampiyon oluyoruz havasındalar daha öncede fikrimi söylemişdim gelecek sezon biz bile ghazzelden bu seneki performansı göremeyiz büyük ihtimal nereye isterse gidebilir maliyetini yükseltelim yeter transferle şampiyon olunmuyor bunu sahaya yansıtmak gerekiyor onun içinde takım olmak gerekiyor
Sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuzda bence kendinizi nasıl beşiktaşlı olduğunuz konusunda sorgulayın ghazzel gs ye giderse gsyi şampiyon yaparmış hadi canım sizde bunun nasıl bir saçma düşünce olduğunu görmüyormusunuz o zaman hiç transfer yapmayalım bütün parayı ghazzele yatıralım oda şampiyon olsun neye elli tane oyuncu ismi saydırıyoruz ghazzele ver parayı olsun bitsin
Yönetimi her şekilde yanlış bulan biri olarak söylüyorum ben başkan olsaydım vereceğim rakamı söyler sürede verirdim süre dolduğunda imza yoksa o defteri kapatır yoluma bakardım kimse beşiktaştan büyük değil bir ghazzel gider on ghazzel gelir sen net olmayıp kıvranırsan karşındaki bunu görür seni dahada kıvrandırır yönetimin yapacağı şey bu güne kadar çoktan alternatifleriyle masaya oturmaktı geç kaldılar yemişim ghazzeli kimse beşiktaşı renklilerle tehdit edemez bunu dillendirdikleri anda transferden çekilmek gerekiyordu bunuda nedeniyle açıklarsın taraftara bütün taraftarda arkanda durur
Yönetimin hatası ghazzele bu güne kadar imza attıramamak değil daha gs adı masaya geldiği anda çekilmemek

Ghezzal'den bende suğudum. aradan çekilmeyip fiyatı yüksek tutmaları iyi oldu, en iyisi o imza atmaya geldiğinde çekilmeleri olur..

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Her Beşiktaşlinin duvarına asması gereken bir yazı...eline koluna sağlık Necmi abi...

Mi Note 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Ghezzal'den bende suğudum. aradan çekilmeyip fiyatı yüksek tutmaları iyi oldu, en iyisi o imza atmaya geldiğinde çekilmeleri olur..
Bence kıran kırana pazarlık yapıp gs yi yıldırmak lazım. Daha sonra vazgeçtik deyip adamı ortada bırakacaksın. En kötü gs madem bu kadar istekli onlarda 3 yerine 3,5 ve ya 4 e çıkarsın teklifini

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yönetimin tek hatası Ghezzal'a şampiyonluk sonrası öyle böyle 'şak' diye imza attırmak olacaktı, ki o zaman fb ve gs'de iç dinamikler karışıkken...
Olay da buralara gelmeyecekti... Şimdi tabii parametreler değişti, ama olmuyorsa da ... rahvan gitsin !

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

Bence kıran kırana pazarlık yapıp gs yi yıldırmak lazım. Daha sonra vazgeçtik deyip adamı ortada bırakacaksın. En kötü gs madem bu kadar istekli onlarda 3 yerine 3,5 ve ya 4 e çıkarsın teklifini

Yılmazlar, Ghezzal'in ortalarıyla şampiyon olacaklarına eminler sanki..

Çevrimiçi Samet Demir

Yılmazlar, Ghezzal'in ortalarıyla şampiyon olacaklarına eminler sanki..
Alex t. Geliyorsa ghezzal olmasada olur modundayım ben.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha hala duruma göre 7-8 transfere daha ihtiyacımız var. Bunlardan 2-3 tanesinin acelesi var. Bakalım yönetim nasıl aksiyon alacak?

https://twitter.com/mserinBE/status/1417132551576117255

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Daha hala duruma göre 7-8 transfere daha ihtiyacımız var. Bunlardan 2-3 tanesinin acelesi var. Bakalım yönetim nasıl aksiyon alacak?

https://twitter.com/mserinBE/status/1417132551576117255

Über kuvvetli iyilik meleği: Ne 8 transferi 4 transfer yeter al 3 adam neyine yetmiyor 2 adamla anlaştık 1 adamla imzayı attık hayırlı olsun Texeira  :evillol:

Çevrimiçi tolga1903

Dünkü yetme burak elmas kim ki gedson için teklif ettiğimiz paraları ödeyemeyeceğimizi düşünüyor? Kimdi o gedson olmazsa olmaz almamız lazım diyen arkadaş sanırım haklı çıktın alamasak da iyice sonuna kadar ittirsinler yüksekten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Über kuvvetli iyilik meleği: Ne 8 transferi 4 transfer yeter al 3 adam neyine yetmiyor 2 adamla anlaştık 1 adamla imzayı attık hayırlı olsun Texeira  :evillol:
Bu sene Kayserililik yapamazlar. Her türlü transfer gelecek. Erken gelmesini beklemiyorum çoğunun ama geç olsa da gelecek.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dünkü yetme burak elmas kim ki gedson için teklif ettiğimiz paraları ödeyemeyeceğimizi düşünüyor? Kimdi o gedson olmazsa olmaz almamız lazım diyen arkadaş sanırım haklı çıktın alamasak da iyice sonuna kadar ittirsinler yüksekten.
Bir oyuncu satışına bakar. İstediğini söyleyebilir. Asıl biz istediğimiz oyuncu ile görüşürüz. Çok komik açıklamalar olmuş. Kendi takımının halini görmüyor. Hani transferler nerede? Avrupa maçına çıkacaksın. Bizim hala zamanımız var  :icool:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu sene Kayserililik yapamazlar. Her türlü transfer gelecek. Erken gelmesini beklemiyorum çoğunun ama geç olsa da gelecek.

E tabi abartıyorum ben. En az 2 transfer yaparlar herhalde  :evillol:  Her şey almak değil satış konusunda -1000 falanlar. Cenk denen kazmayı bile 23e okutmuştu fo tosici 5 e falan. 0 yazıyla sıfır liralık bonservis geliri oldu. Kaçırdıkları ruizden falan bahsetmiyorum bile.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bir oyuncu satışına bakar. İstediğini söyleyebilir. Asıl biz istediğimiz oyuncu ile görüşürüz. Çok komik açıklamalar olmuş. Kendi takımının halini görmüyor. Hani transferler nerede? Avrupa maçına çıkacaksın. Bizim hala zamanımız var  :icool:
Taraftarının gazını alıyor aklı sıra
Parator nasılsa arkasın da o da cukkasına bakar.
Savaş mı istiyorlar çarşamba yerleştirdiler mi göreceğim anyayı konyayı bu kafayla devam etsinler.
Öteki renkli yapardı zamanında onların elinde 42 tane oyuncu olduğu için zıplayamıyorlsr yoksa onlarda boş durmaz

Çevrimiçi tolga1903

Ben anlamıyorum ki nasıl bir camiaysa gelen aptallaşıyor. Lan ahmet nur çebi dediğin adam seni komple satın alır isterse belki cebinden verip alacak sanane kulübün muhasebecisi misin kendi kulübünün durumundan haberi yok kalkmış bide ödeyemeyecek falan diyo ya:) bu arada gedson'un yarısı için 7.5m yüksek geldi hakikaten bana verseler alacağız adamı heralde ama o da biraz rosier'in gs versiyonu gibi orada oynarım diyormuş

Çevrimdışı Mehmet57

Keyfim iyice yerine geldi.

“Besiktas’in elinden Ghezzal’i alacagiz” diye sevinen renkliler simdi Gedson’u alamayacaklarindan dolayi kuduruyorlar. Misilleme olarak Ghezzal’i ederinden yuksek bir maas ile baglamaya calisacaklar.

Oysa dusunmuyorla burda bir Sergen Yalcin faktoru var diye. Ghezzal’dan iyi Alex Teixeira var, Ghezzal’in yerini bir Bruma veya Rony Lopes ile doldurmaya calissan yine genel anlamda takimin kalitesi gerilemez.

Çevrimiçi Necmi

yok bu sefer başkan huyuna devam etsin imza için masaya oturduğunda tekrar pazarlık yapsın 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

E tabi abartıyorum ben. En az 2 transfer yaparlar herhalde  :evillol:  Her şey almak değil satış konusunda -1000 falanlar. Cenk denen kazmayı bile 23e okutmuştu fo tosici 5 e falan. 0 yazıyla sıfır liralık bonservis geliri oldu. Kaçırdıkları ruizden falan bahsetmiyorum bile.
Bu piyasa şartlarında oyuncu satmak da kolay değil. Çin piyasası da kapandı. Artık eski paraları göreceğimizi düşünmüyorum. Real Madrid bile transfer yapmayacağını açıklıyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★