Yahu yazmayayım diyorum da dayanamayacağım. Ne Ghezzal'mış arkadaş ya ? Bıkmadınız şu tek tek oyuncuları kutsama kafasından. Yaşanmış 50 tane örnek var. Bir sezon oynayıp yatışa geçmiş sayısız adam var. Yazılanlar doğruysa kulüp şartlarına göre gayet yüksek bir kontrat önerilmiş. Razıysa oynar, değilse gider bu kadar basit yahu. Olayın geç kalmayla falan da uzaktan yakından alakası yok. Menajeri de, kulübü de opsiyonları değerlendirmek için bekler. Bu da gayet normaldir. Transferi erken bitirmenin yolu başka kimsenin vermeyeceği belli olan teklifi çıkartıp masaya koymaktır. Tabii ki oyuncunun da kafasının net olması gerekir. Oyuncu mu yok yahu anasını sattığımın futbol piyasasında.
Ha bir de tutturmuşsunuz bir prestij. Ne prestiji yahu. Taraftar kitlelerini gazlayan gerzek muhabirlerin tuzağına bu kadar düşmeyin. Prestij sahada oynanan futbolla kazanılır, transfer masasında şov yapacağım derken sana soktukları ücretler yüzünden maaş ödeyemeyerek değil.
Bütçeye göre uygun adamlar bulunsun yeter. Bana göre Rosier için konuşulan rakamlar da lüzumsuz da adam çok bağlılık gösterdiği için birşey diyemiyorum. Atiba hariç kim giderse gitsin, zerre umurumda olmaz.