2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2281425 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi yaço58

Ciddi misin ya? Şampiyon olduğumuz sezonda en iyi adamımızı rakibe kaptırıyoruz. Psikolojik olarak çökeriz gibi.
Ghezzal'i unutturacak adam almak lazım ama bilmiyorum onuda yapabilir miyiz?
Niye çökelim ya adam CLyi bırakıp rakibine gidiyorsa kendi kaybeder görürüz bizdeki performansı tekrar yakalayabiliyormu  4 yıllık çakarsa gsye yatmaya gidiyor yada 1 sene oynayıp salar şuan adamlar feguliden bile faydalanamıyor

Çevrimdışı Erman1903

oyuncu da çok garip konuşuyor hocaya farklı menajerine farklı bakalım ne olacak.

Geçen sezon sıktığı kadar kendini sıkmayacak bize gelse de. Bence şu andan itibaren kendisine kapıyı kapatmak gerekiyor.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1416835363172126723

Allah Allah bülent hala ısrarcı. Garip. Bu adam Sergenin son zamanları bile artık gidiyor vs diye olumsuz olumsuz konuşuyordu.Yani olumsuz bir şey olsa açık açık söylerdi. İlginç.

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/bulentuslu1903/status/1416835363172126723

Allah Allah bülent hala ısrarcı. Garip. Bu adam Sergenin son zamanları bile artık gidiyor vs diye olumsuz olumsuz konuşuyordu.Yani olumsuz bir şey olsa açık açık söylerdi. İlginç.
Fotoğraftakini sevmesen de gücü çok büyük.  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Geçen sezon sıktığı kadar kendini sıkmayacak bize gelse de. Bence şu andan itibaren kendisine kapıyı kapatmak gerekiyor.
Bana kalırsa ben kontrat dahi vermem. Başkan sırf hoca çok istiyor diye yine çıkarıp 1-2 milyon sıkabilir cebinden  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

İnşallah yönetimin gerçekçi başka planları vardır konuyla ilgili. Bence de bu süreci kapatmak lazım artık. Sonra isteyen istediği maçı beklesin. Ha bir de o maç istediği gibi sonuçlanmaz ve bize yanaşırsa yine o zaman 2 veriyorsak 1 dememiz lazım. Süründüreceksin bu tipleri.

Ha bunları ortamdaki dedikoduları gerçekmiş gibi varsayarsak diye söylüyorum. Yarın bize imza atarsa dünyanın en iyi sağ açığıdır kendileri :D.

Çevrimdışı Erman1903

Bana kalırsa ben kontrat dahi vermem. Başkan sırf hoca çok istiyor diye yine çıkarıp 1-2 milyon sıkabilir cebinden  :evillol:

Parayla saadet olmuyor, geçen sezon hatalar hariç ayak yorgana göre uzatıldı Allah da yardım etti. Ghezzal'ın geçen sezon maliyeti 1,2M Rosier 800 falan olması lazım.

Çevrimdışı can1903

Parayla saadet olmuyor, geçen sezon hatalar hariç ayak yorgana göre uzatıldı Allah da yardım etti. Ghezzal'ın geçen sezon maliyeti 1,2M Rosier 800 falan olması lazım.
Rosi daha ucuz abi ghezzalınki doğru. Şuanki maliyeti kontratın bütün opsiyonları devredeyse 4 e kadar çıkıyor. çok fazla.

Çevrimdışı can1903

kadroda tutulmasını istediğim tek futbolcudur kendisi. İstikrar abidesi. https://twitter.com/DeportesReports/status/1416851493001515010

Çevrimdışı kaan1903

Ah ulan ah 4M € ‘ya Berghouis ‘i alacaktık Ghezzal’ın yerini çok rahat doldururdu. Elemanı Ajax kaptı.

Çevrimdışı Erman1903

İnşallah yönetimin gerçekçi başka planları vardır konuyla ilgili. Bence de bu süreci kapatmak lazım artık. Sonra isteyen istediği maçı beklesin. Ha bir de o maç istediği gibi sonuçlanmaz ve bize yanaşırsa yine o zaman 2 veriyorsak 1 dememiz lazım. Süründüreceksin bu tipleri.

Ha bunları ortamdaki dedikoduları gerçekmiş gibi varsayarsak diye söylüyorum. Yarın bize imza atarsa dünyanın en iyi sağ açığıdır kendileri :D.

Ben onun biz olmazsak Gs'ye imza atacağına da inanmıyorum öyle söyleyeyim. İyi bir futbolcu ama keramet onda değil bizde, neredeymiş bunca sezondur 0'ları oynamış. Gerçek iyinin başkalarına çok ihtiyacı olmaz, kendi kendinde iyidir zaten.

Ben Rosier'e de o paraları vermem ama en azından çocuk Beşiktaş diyor başka bir şey demiyor. Ghezzal profesyonel, doğal karşılıyorum en iyi teklifi veren yeri aramasını ama borca batmış olan biziz, bu kadar para dökülecekse oyuncu da en az bizim kadar istemeli gelmeyi.

Çevrimdışı Erman1903

Ah ulan ah 4M € ‘ya Berghouis ‘i alacaktık Ghezzal’ın yerini çok rahat doldururdu. Elemanı Ajax kaptı.

5,5'a gitti.

Çevrimdışı kaan1903

5,5'a gitti.
Onun yurtdışına serbest kalma maddesi 4 M diyorlardı Hollanda içi de 7.5 M diyorlardı pazarlıkla falan 5.5 ‘a düşürmüşler demek ki. Bilemeyeceğim artık   İyi oyuncuydu aratmazdı Ghezzal’ı

Çevrimdışı can1903

Onun yurtdışına serbest kalma maddesi 4 M diyorlardı Hollanda içi de 7.5 M diyorlardı pazarlıkla falan 5.5 ‘a düşürmüşler demek ki. Bilemeyeceğim artık   İyi oyuncuydu aratmazdı Ghezzal’ı
Oyuncuyu Erdal T. yokladı buralara gelmek istemedi. Galatasaray da istedi hatta.

Çevrimdışı Erman1903

Rosi daha ucuz abi ghezzalınki doğru. Şuanki maliyeti kontratın bütün opsiyonları devredeyse 4 e kadar çıkıyor. çok fazla.

Yuh... Bu paralar takımdaki kolej havasını bozar. Bence geçen sezonki sistemde devam etmemiz gerekiyor ne ara zengin olduk bilmiyorum.

Çevrimdışı kaan1903

Oyuncuyu Erdal T. yokladı buralara gelmek istemedi. Galatasaray da istedi hatta.
Duymuştum ts de hatta istemiş almak için ama Türkiye’ye gelmek istememiş Cl de oynamak istiyor falan dediler bir umut dedik olmadı sağlık olsun. Ghezzal problemi biran önce çözüme kavuşmalı olmuyorsa da alternatif aramak lazım geç kalmadan , dileğimiz kalmasından yana umarım kalır

Çevrimdışı can1903

Yuh... Bu paralar takımdaki kolej havasını bozar. Bence geçen sezonki sistemde devam etmemiz gerekiyor ne ara zengin olduk bilmiyorum.
70 puan alsak şl de 3 puan alsak, 25 gol/asist katkısı yapsa 35 maç oynasa 3.8 falan oluyordu hesapladık.  :evillol: Galatasaray bunun 3 milyon + bonuslsunu veriyor bir de düşün abi.  :busted_cop:

Çevrimdışı Erman1903

Aratmazdı evet, ama zaten Teixeira geliyor bence bu tip tecrübeli yıldız 1-2 tane yeter. Bana göre biz böyle 30 yaşlarında oyunculara milyonlar dökebilecek durumda değiliz.

Çevrimdışı Erman1903

70 puan alsak şl de 3 puan alsak, 25 gol/asist katkısı yapsa 35 maç oynasa 3.8 falan oluyordu hesapladık.  :evillol: Galatasaray bunun 3 milyon + bonuslsunu veriyor bir de düşün abi.  :busted_cop:

Valla Nasır falan yaparsa şaşırmayacağım tek eksik taş sağ kanat kaldı orada, gitsin bizim de kafamız rahat eder. 10 numara ortam varmış öyle diyorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi murat

Bize gelmese bu yaz Karagümrük falan yapardı ben hiç üzülmedim. Yine kiralayabilsek falan güzel olurdu ama kısmet değilmiş. Biz parasını verip alsak yine bu performansı veremezdi bence, Gs'de daha da zor. Fener olsa muhakkak çükünü koparırlardı birkaç haftaya ama bunlarda da sakatlık falan yaşayabilir.

Yol alsın, baştan hiç uğraşmayacaktık sadece boşa geçen zamana üzüldüm.
gs nin git gelli açık alan oyununda ikinci yarıları çıkaramaz bencede.

Çevrimiçi sefaköykartali

Ljajicten sonra birinin bonservisinin alınması beni çekindiriyor açıkçası. Ghezzalın oynamayacağını düşünmüyorum ama Alex ondan baya bir rol çalacak mecburen. O yüzden bu kadar para mevzusundan sonra ben Rony Lopes ciyim. Sergenin oyununda iş yapacağını düşünüyorum. 25 inde opsiyonlu kiralar, 26sında bonservisini alır ŞLye çıkarsın, piyasası direkt 20+yı görür.

Çevrimdışı Erman1903

gs nin git gelli açık alan oyununda ikinci yarıları çıkaramaz bencede.

Oynar artık arkasında Yedliniyle.

Çevrimdışı levitate

Ljajicten sonra birinin bonservisinin alınması beni çekindiriyor açıkçası. Ghezzalın oynamayacağını düşünmüyorum ama Alex ondan baya bir rol çalacak mecburen. O yüzden bu kadar para mevzusundan sonra ben Rony Lopes ciyim. Sergenin oyununda iş yapacağını düşünüyorum. 25 inde opsiyonlu kiralar, 26sında bonservisini alır ŞLye çıkarsın, piyasası direkt 20+yı görür.

ki hakiki değeri o civarlardaydı

monaco'nun çöküşü sırasında yediği topçulardan birisi, 17-18 şl maceramızda az zorlamadı bizi :D
bipbipbupbup