2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279790 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bayram hediyesi Rosier ve Alex gelir bence.
Roiser , Alex geldi gibi buradan dönmez.
Ghezzal da gelirse güzel olur ama onun yerine düşündüğümuz isimlerde güzel.
Yönetimi sevmesem de suanda bişeyleri yapmak için çabalıyorlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

https://twitter.com/bjkgizlihat/status/1416493312668749834?s=21
Hayırlı uğurlu olsun.
Çin ligi imis, 6 aydır oynamıyormus gibi laflara bakmamak lazim. Ligimizin üstünde bir adam aldığımızı düşünüyorum.

Çevrimdışı kaan1903

Hayırlı uğurlu olsun.
Çin ligi imis, 6 aydır oynamıyormus gibi laflara bakmamak lazim. Ligimizin üstünde bir adam aldığımızı düşünüyorum.
Kesinlikle sallar bu ligi bir de alternatifi yok böyle bir oyuncuyu almaya kalksan dünya paralar isterlerdi. Hayırlı olsun Allah utandırmasın

Çevrimdışı sefaköykartali

İlk 11 maaş tahmini 16.5 m € olur gibi. 38-39 milyon € limitimiz var, takımın yarısı gitti başkan limit yok diyor, bilmediğimiz bir gider kalemi mi var acaba?

Lens, Ljajic, Boyd, Douglas bu heriflerden kurtulabilirsek 7-8m € daha da yer açılacak.

Çevrimdışı can1903

Alex, Rosier tamam.

Jose için opsiyonlu güzel teklifi kulübüne yolladık. Bas Dost için E.Torunoğulları menajeriyle irtibata geçti ordan bi gelişme gelebilir yakın süreç içerisinde.

Galatasaray'a da inceyi vereyim... bizim olduğumuz masadan çıkamazsınız  :boxin: :ebebe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Alex, Rosier tamam.

Jose için opsiyonlu güzel teklifi kulübüne yolladık. Bas Dost için E.Torunoğulları menajeriyle irtibata geçti ordan bi gelişme gelebilir yakın süreç içerisinde.

Galatasaray'a da inceyi vereyim... bizim olduğumuz masadan çıkamazsınız  :boxin: :ebebe:
Can gs konusu nedir Abicim biraz detay verir misin?

Çevrimdışı can1903

Bizim istediğimiz kimseyi alamazlar başkanın laz damarı tutmuş  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ghezzal veya Rosier konusudur o  :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ghezzal geyse ile anlaşırsa çok beddua ederim ayağı kırılması için kimse kızmasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk 11 maaş tahmini 16.5 m € olur gibi. 38-39 milyon € limitimiz var, takımın yarısı gitti başkan limit yok diyor, bilmediğimiz bir gider kalemi mi var acaba?

Lens, Ljajic, Boyd, Douglas bu heriflerden kurtulabilirsek 7-8m € daha da yer açılacak.
Limite vergiler, bonuslar, menajerlik ücretleri, şunlar bunlar da dahil ediliyor.

Yani senin 2 milyon net verdiğin Alex'in limitte kapladığı yer 3.5'u geçecek.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Limite vergiler, bonuslar, menajerlik ücretleri, şunlar bunlar da dahil ediliyor.

Yani senin 2 milyon net verdiğin Alex'in limitte kapladığı yer 3.5'u geçecek.
Sponsor falan der limiti çözersin istesen. Lige yeni çıkan ADS öyle yapıyor. Bak David Luis'e yıllık 4 milyon teklif etmişler.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı bjkozy

Ghezzal geyse ile anlaşırsa çok beddua ederim ayağı kırılması için kimse kızmasın.
Bize gelmezse yurtdisinda birine gitsin. Bu (Hakaret Yasak)₅ Gs utanmadan bide PSV macina yetistirecekmis. Insallah PSV iyice bir koyar onlara. Sliginden gelecek butin geliri kaybetsinler.

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/FixFrankie/status/1416509168308170752

bu haber doğru mu acaba ?  :ssss:
Çok yalan gibi yazmış ama nedense ben de sergen mevzusu gibi ghezzalın da hallolacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu gsliler kadar çirkef karaktersiz olanı yok, tam nefretimler!
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı levent14

Ben Ghezzalın arap yarım adasına yüksek bir maaşla gideceğini düşünüyorum..Bize gelmesi ikinci ihtimal GS ye gitmesi son ihtimal bence...

Çevrimiçi Samet Demir

Bu gsliler kadar çirkef karaktersiz olanı yok, tam nefretimler!
Ben kızmıyorum çok. Bu sene heveslenip kaç defa kursaklarında kaldı şampiyonluk. Hele şampiyonluğu averajla kaybetmekleri onlara çok iyi koydu. Aynı duruma biz düşseydik yıllarca madara ederlerdi bizi. Şimdi acısını bizim adamımıza salça olmaya çalışarak çıkaracaklar sözle.

Suç onlarda değil gevşek davranan yönetimde. Hızlı reaksiyon gösteremiyoruz. 2 ya da 3 hedef teklif hazırlarsın. Şampiyonlul sonraso sırayla tekliflerini iletirsin. Bunlar sanki bat pazarında tencere alıyolarla. Pazarlığı uzattıkça uzatıyorlar.

Başkan son teklifimizi yaptık şu güne kadar bekliyoruz demecini şampiyonluk sonrası 2. Hafta yapması gerekiyordu. Çok zaman kaybettik yine.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

Özellikle gezzal konusunda sanki başka oyuncu yokmuş gibi bu kadar yükseklerden uçmak bana pek mantıklı gelmiyor. Takım kimyası içinde öyle büyük değeri olnnbşr oyuncu değil. Rosier için aynı şeyleri söylemiyorum sahada büyük karakter koyuyor. Gezzal evet iyi oyuncu ama maliyeti bizim boyumuzu aşar.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Özellikle gezzal konusunda sanki başka oyuncu yokmuş gibi bu kadar yükseklerden uçmak bana pek mantıklı gelmiyor. Takım kimyası içinde öyle büyük değeri olnnbşr oyuncu değil. Rosier için aynı şeyleri söylemiyorum sahada büyük karakter koyuyor. Gezzal evet iyi oyuncu ama maliyeti bizim boyumuzu aşar.

Gs’ye gitmediği sürece problem yok. Yüksek kontratı ile istediği yere gidebilir. Ama bizim boyumuzu aşarken Gs’nin boyunu aşmıyorsa sıkıntı var demektir. Sen şampiyon olmuşken en iyi oyuncularını kaptıramazsın rakibine.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★