2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2279462 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 'TaNeR'

bizim için orta saha transferi artık gereksiz hatta elden çıkması gereken oyuncular var kimse stoper konuşmuyor iki stoperlemi sezonu tamamlayacağız her maç birini atarlar

Jokerlerimiz var ya:

Topal - Necip  :ebebe:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sefaköykartali

https://twitter.com/futbolarena/status/1416111106423197699?s=19

Yani şu adamı bu garanti paraya getirebilmek ne diyim, nasıl yapabildiler bunu ya?

Çevrimdışı ankarakartal06

Yani şu adamı bu garanti paraya getirebilmek ne diyim, nasıl yapabildiler bunu ya?

helal olsun vallaha. Tebrik ederim işte ben bunu. süper iş . Temiz iş  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonuslar şöyle olursa, zor olmaz:
5 maç oynarsa, 300 bin Euro
15 maç daha oynarsa, 300 bin Euro daha.
Maç başına 20 bin Euro.
Şampiyonluk primi 500 bin Euro vs.

Göndermeye çalışılan Ljajic'in 2.250 milyon garanti parası bonuslarla 4.3 diye servis edildi.

Seneye Teixeira'yı göndermeye çalışırlarsa, bonuslarla 3.5 alıyordu haberleri görürüz.

Çevrimiçi Sinan23

Bonuslar şöyle olursa, zor olmaz:
5 maç oynarsa, 300 bin Euro
15 maç daha oynarsa, 300 bin Euro daha.
Maç başına 20 bin Euro.
Şampiyonluk primi 500 bin Euro vs.

Göndermeye çalışılan Ljajic'in 2.250 milyon garanti parası bonuslarla 4.3 diye servis edildi.

Seneye Teixeira'yı göndermeye çalışırlarsa, bonuslarla 3.5 alıyordu haberleri görürüz.
Bonuslarla zaten o kadar alır. Puan başı ve gol bonusunu karşılasa seni şampiyon yapıyor zaten adam Şampiyon olalım alsın 3.5 unu. Garanti parası düşük bonusu yüksek sozleşme yapmak bu yaştaki transferler için daha iyi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bonuslarla zaten o kadar alır. Puan başı ve gol bonusunu karşılasa seni şampiyon yapıyor zaten adam Şampiyon olalım alsın 3.5 unu. Garanti parası düşük bonusu yüksek sozleşme yapmak bu yaştaki transferler için daha iyi.

Şampiyon olamasak 3 alacaksa, o kadar iyi değil.

Şu garanti parayla Galatasaray ve hatta Trabzonspor bir devreye girerdi, muhtemelen bonuslar fazla şişkin ve kolay alınabilir türden.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ghezzal ve Rosier konusunda yönetimi eleştirmek çok doğru değil.

Paran yoksa ya da kısıtlıysa, bu tarz transferler kolay değil. Oyuncu seni istemiş, kendini kulübün kapısına zincirleyip gitmem demiş; farketmez.

Sen ne kadar erken bitirmeye kararlı olsan da, oyuncunun sahibi olan kulüpler, oyuncular ya da menajerleri de transfer döneminin ilerlemesini bekleyip en iyi teklifi görmek isteyebilirler.

Ben olsam, Ghezzal ile hiç uğraşmazdım, sene sonunda plaket verir ve veda mesajı yayınlardım.

4 senelik toplam maliyeti 20 milyon Euro'ya yaklaşacak bir transfer bu ve muhtemelen oyuncu son sözleşmesini yapacak. Çok mantıklı değil bence
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2021, 00:38:04 tuncaboylu ]

Çevrimdışı can1903

Ghezzal ve Rosier konusunda yönetimi eleştirmek çok doğru değil.

Paran yoksa ya da kısıtlıysa, bu tarz transferler kolay değil. Oyuncu seni istemiş, kendini kulübün kapısına zincirleyip gitmem demiş; farketmez.

Sen ne kadar erken bitirmeye kararlı olsan da, oyuncunun sahibi olan kulüpler, oyuncular ya da menajerleri de transfer döneminin ilerlemesini bekleyip en iyi teklifi görmek isteyebilirler.

Ben olsam, Ghezzal ile hiç uğraşmazdım, sene sonunda plaket verir ve veda mesajı yayınlardım.

4 senelik toplam maliyeti 20 milyon Euro'ya yaklaşacak bir transfer bu ve muhtemelen oyuncu son sözleşmesini yapacak. Çok mantıklı değil bence
Başkan menajer olayı olmasa ghezzalı %100 alacaktı, şimdi ben almayacağını düşünüyorum ama belli olmaz bir açık kapı bırakalım. Ben olsam oraya 1.8 maliyete Rony Lopes alırım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başkan menajer olayı olmasa ghezzalı %100 alacaktı, şimdi ben almayacağını düşünüyorum ama belli olmaz bir açık kapı bırakalım. Ben olsam oraya 1.8 maliyete Rony Lopes alırım
Ghezzal yarın menajeriyle görüşecekmiş, yarın menajeri yalandan fırçalamış gibi yapar, gelir imzalar bizim teklifi. Bi denedi bence zam almayı.

Çevrimdışı Erman1903

Berghuis 5,5M Ajax'a gitmiş. Alt ligde kötü oynayan kalecileri Scherpen'i Brighton'a iteleyerek çıkarmışlar parasını. Orada en iyi oynayan kaleci Jay Gorter"ı 1M e almışlardı, piyasada istedikleri her şeyi yapabilecek bir marka adamlar saygı duymak lazım.

Melvin Bard sandıktaki sol bek listemde olan, Lyon'un satmayacağını düşündüğüm biriydi 3M'e Nice yapmış, çok iyi yatırım.

Çevrimdışı Erman1903

Josef olmasa Teixeira transferinin gerçekleşme ihtimali çok düşüktü, kendisine teşekkür etmek lazım. Buradan dönecek gibi durmuyor, hayırlı olsun diyelim son zamanlarda sayıları iyice azalan türden bir yıldız oyuncu.

Çevrimdışı Necmi

Şampiyon olamasak 3 alacaksa, o kadar iyi değil.

Şu garanti parayla Galatasaray ve hatta Trabzonspor bir devreye girerdi, muhtemelen bonuslar fazla şişkin ve kolay alınabilir türden.
atılan goller sana galibiyet getirir ve galibiyet primi artık şampiyon olmakla olmamak arasında büyük rakamlar oynamayacak şl geliri yok kaliteli takımsan ön elemeyi geçer kasana para koyarsın daha önce şampiyon olalım şl ye kalalım parayı cebimize koyalım yeter diyorduk artık bu mantık öldü şl ye kalıp parayı cebe koymak için iyi kadromuz olmak zorunda garanti para düşük prim sistemi her halukarda iyi anlaşma tff nin kotasınada takılmazsın kaliteli oyuncuları bu şekilde kadrona katarsın sorun bir oyuncuya üç m maaş vermek değil sorun bu parayı hak etmesi
Küçülerek borç ödenmez her zaman söylüyorum bunu takım giderini küçültürsen takım gelirini daha hızlı küçültürsün hak eden oyuncuya doğru parayı ver tasarufu gereksiz harcamayı yapmayarak sağla senin milyonlarca taraftarın var anadolu kılübü gibi haraket edemezsin bu taraftarı gelire çevirmelisin bir tişort çıkartma para kazanmak için sonra oyuncu kalitesini düşürerek tasaruf et bu tasaruf değil kafaya sıkmak oluyor tek gelirin sahadaki başarı bunu bozarsan batarsın dediğin gibi taraftar korkuna kıvırmayacaksın ghazzelin maaşı fazla geliyorsa almazsın net olursun  hem oyuncuyu askıda bırakmazsın hem taraftarını her oyuncunun yeri dolar ama yerini dolduracağım diye kaliteyi düşüremezsin yoldan topladığın adamla dolmaz menejer düşmanlığı ile bir yere varamazsın menejere vereceğin bir miktar para seni daha büyük bir miktarı ödemekten kurtarır oyuncu satamıyoruz ve bunun tek nedeni bu menejer düşmanlığı hem bir sürü tazminat öde hem kotamı iki üç yüz bin geçiyor diye oyuncu alma bunda terslik var fikret ormanın oyuncuları nasıl sattığını biliyoruz bunların neden satamadığınıda biliyoruz
Ünlü menejerler sürekli istanbula davet edilir yedirilir içirilir sırtları sıvazlanır maçlar seyrettirilir cazip teklifler ceplerine konur gönderilirdi biz o kadar oyuncuyu böyle sattık daha ilk pazarlıkta menejeri sosyal medyada linç ettirirsen ömrü billa senden nefret eden bir adam yaratırsın bir dahada lehine kılını kıpırdatmaz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonu ile kiralamaya yakınmışız. Alex sonrası Kaan transferini duyabiliriz :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

atılan goller sana galibiyet getirir ve galibiyet primi artık şampiyon olmakla olmamak arasında büyük rakamlar oynamayacak şl geliri yok kaliteli takımsan ön elemeyi geçer kasana para koyarsın daha önce şampiyon olalım şl ye kalalım parayı cebimize koyalım yeter diyorduk artık bu mantık öldü şl ye kalıp parayı cebe koymak için iyi kadromuz olmak zorunda garanti para düşük prim sistemi her halukarda iyi anlaşma tff nin kotasınada takılmazsın kaliteli oyuncuları bu şekilde kadrona katarsın sorun bir oyuncuya üç m maaş vermek değil sorun bu parayı hak etmesi
Küçülerek borç ödenmez her zaman söylüyorum bunu takım giderini küçültürsen takım gelirini daha hızlı küçültürsün hak eden oyuncuya doğru parayı ver tasarufu gereksiz harcamayı yapmayarak sağla senin milyonlarca taraftarın var anadolu kılübü gibi haraket edemezsin bu taraftarı gelire çevirmelisin bir tişort çıkartma para kazanmak için sonra oyuncu kalitesini düşürerek tasaruf et bu tasaruf değil kafaya sıkmak oluyor tek gelirin sahadaki başarı bunu bozarsan batarsın dediğin gibi taraftar korkuna kıvırmayacaksın ghazzelin maaşı fazla geliyorsa almazsın net olursun  hem oyuncuyu askıda bırakmazsın hem taraftarını her oyuncunun yeri dolar ama yerini dolduracağım diye kaliteyi düşüremezsin yoldan topladığın adamla dolmaz menejer düşmanlığı ile bir yere varamazsın menejere vereceğin bir miktar para seni daha büyük bir miktarı ödemekten kurtarır oyuncu satamıyoruz ve bunun tek nedeni bu menejer düşmanlığı hem bir sürü tazminat öde hem kotamı iki üç yüz bin geçiyor diye oyuncu alma bunda terslik var fikret ormanın oyuncuları nasıl sattığını biliyoruz bunların neden satamadığınıda biliyoruz
Ünlü menejerler sürekli istanbula davet edilir yedirilir içirilir sırtları sıvazlanır maçlar seyrettirilir cazip teklifler ceplerine konur gönderilirdi biz o kadar oyuncuyu böyle sattık daha ilk pazarlıkta menejeri sosyal medyada linç ettirirsen ömrü billa senden nefret eden bir adam yaratırsın bir dahada lehine kılını kıpırdatmaz

Temel gelirin sahadaki başarıysa, orada başka bir sıkıntı var demektir.

Artık kulüplerin tek geliri sahadaki başarı değil, oyuncu satışı olmak zorunda.

Şampiyon olduğumuz sezon, sattığımız forma 100 bin. Hadi bu sene Covid vardı desen, 200 bini yine bulmayacak. 350 lira verip forma alabilecek kaç insan var ülkede?

Kaliteli kadro, 31 yaşında kariyerinde Çin ve Ukrayna dışında top oynamayan Alex'e ya da 4 senedir ortalıkta olmayan Costa'ya 2.5-3 milyon vererek kurulacak şartı yok.

Hadi 1-2 tane olur da, biz takımı bunlardan kurma yolundayız.

Beşiktaş'ın ilk 11'inde en az 8-9 tane değer kazandırıp satılabilecek oyuncu yer almalı. Son transferini yapan ya da opsiyonsuz kiralık oyuncular alma stratejisini değiştirmemiz lazım.

Bunların genç olmasına gerek yok, 25-26 yaşında oyuncu grubu da oluşturabilirsin.

Şu transferler olursa, Larin ve Rosier dışında 11'de 30 yaş altı adam olmayacak neredeyse

Mert - N'sakala - Vida - Welinton - Rosier - Atiba - Josef - Ghezzal - Alex - Larin - Costa

Bu kadroyla şampiyon olsak, hangisini satabileceğiz?

Çevrimdışı Erman1903

Şu arkadaş bir yoklanabilir, oyuncu tarzı olarak 1'e 1 Sörloth örneğini verebiliriz. Potansiyel bana göre geniş, 1,5 sene kontratı bulunuyor.

https://www.transfermarkt.com.tr/federico-girotti/profil/spieler/639149
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2021, 08:29:36 Erman1903 ]

Çevrimiçi yaço58

Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonu ile kiralamaya yakınmışız. Alex sonrası Kaan transferini duyabiliriz :)
Kaynak nedir olursa güzel transfer olur

Çevrimdışı levent14

Anladığım kadarıyla ghezzal ile belirli bir ücret ile anlaşılmış ama GS teklifi sonrası fiyat yükseltmişler..Bakalım sahada hurma ile Oruç açan Ghezzal sözünede bu kadar sadıkmı?..Bu transfer olmazsa eğer yönetimi zerre eleştirmem hatta dik durdukları için tebrik ederim...Adam olan sözünde durur..yoksa kendi kaybeder

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Anladığım kadarıyla ghezzal ile belirli bir ücret ile anlaşılmış ama GS teklifi sonrası fiyat yükseltmişler..Bakalım sahada hurma ile Oruç açan Ghezzal sözünede bu kadar sadıkmı?..Bu transfer olmazsa eğer yönetimi zerre eleştirmem hatta dik durdukları için tebrik ederim...Adam olan sözünde durur..yoksa kendi kaybeder
Kesinlikle öyle, bende asla elestirmem.
hatta yönetim teklifi yükseltmis 2. Bi teklif yapmis, ama sonra menejeri bir artirima daha gitmis.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaynak nedir olursa güzel transfer olur
Kaynak Alex Teixeira'nın geleceğini de  söyleyen Metin Sönmez :)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Kaan bence gerekli bir oyuncu değil. Elimizde zaten çok mevkili jokerler var. İlk 11 açısından geçen seneki kadroya baktığımda keseceği bir oyuncu göremiyorum. Montero gibi 10 12 maç oynayıp opsiyonunu kullanmadan vedalaşmamız yüksek ihtimal. Topal gibi düşük maliyetli bir oyuncu olsa hatta Kenan gibi bonservisi alınabiliyor olsa yine tamam diyeceğim ama maaş olarak da bunlardan fazla alır, bonservisini de almayacaksın. Ben pek anlam veremedim açıkçası. Ben stopere seviyemizi yükseltecek yabancı bakılmasını anlarım hele de derinde savunma yetenekleri kuvvetli birileriyle Kaan bunlara uymuyor mevcutlardan iyi değil kesinlikle.

Çevrimdışı worns

Salih Teixieira ve ghezzalin 11de olduğu bir yapı kimi yerlerde rüya kadro gibi yazılsa da bende kuşku yaratıyor. En azından geçen sene bolca ekmeği yenilen önde pres ve güce dayalı oyunlar oynamak çok mümkün olmaz. Belki daha iyisi olur ama iyi kurulmalı anlayış, topun değerini fazlasıyla bilmek gerekecek.