2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2269407 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Menajerlerle aran iyi olmadığı sürece asla ama asla iyi transfer yapamazsın. Bu düzen böyle :alala:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

Yüzde 50'sini alacaklar 3M'e, o da daha net değil.
bize de gezzalin yarısını 3 milyona versinler 3 yıllık anlaşma yapalım.3 sene içinde satarsak yarı yarıya kırışalım :D en kötü 3 sene yararlanırız.zaten 6 milyona tamamını alsanda 3 sene sonra serbest kalır.hatta yüzde 10 unu 1 milyona almayı teklif edelim yüzde 100 ü 10 milyona tekabül eder :lol:

Çevrimdışı Erman1903

Yani bahsedilen rakamlara bu futbolcu için hiç mantıklı değil. İnsanlara boşuna ümit pompalanıyor sonra üzüntüsü de fazla oluyor. Benim için lig bittiğinde Ghezal olayı da bitmişti. Ha eğer yönetim bu işi kotarırsa da helal olsun derim ama olmayacak dua gibi geliyor bana. Oyuncu bizi ne kadar çok istese de artık bi tarihten sonra kulübünün ve  kendisinin kafasındaki rakamı verene gidecektir. Umarım yönetimin buna göre planları da vardır.

Valla abi bana göre geçen sezon üç kuruşa halledilen kiralık futbolcuları bu sezon bonservisiyle halletmeye çalışılacağı bir planlama son derece gerçek dışı. Halledilmesi halinde dahi planın bütünde ayarsızlıklar, orantısızlıklara sebep olacak. Anca borcu 0 olarak kabul eden, oyuncu satılması halinde gelen paranın tamamını yeni transferlere yatırabileceğini düşünerek bakkal hesabı yapan taraftarlara yakışır bir mantık.

Ben sağ beke de 4M para vermem, sadece olmazsa diye çıkan futbolcuların tarzlarından fazla tatmin olmadığım için artık söylemeyi bıraktım. Yönetim bana göre taraftar kadar inanıyor bu zor işleri hallolabileceğine, aksi halde bu kadar beklenmez-uğraşılmaz. Elbet ikinci plan vardır ama ne düşünüyorlar tam olarak bilemiyoruz.

Çevrimdışı Erman1903

Abi menajeri Mitrovic işine de giriyor bu arada. Menajerle aramız çok iyi, hatta kulübün tek iyi olduğu menajer şuan. Herif 3.5 aşağısına %100 bitiricem demiş.

İyi hadi bakalım, bana göre geçen yaz performansı dibe vuruk bir Ghezzal bile o paraya hallolmazdı ama bir umut bekleyelim.

Çevrimdışı Erman1903

bize de gezzalin yarısını 3 milyona versinler 3 yıllık anlaşma yapalım.3 sene içinde satarsak yarı yarıya kırışalım :D en kötü 3 sene yararlanırız.zaten 6 milyona tamamını alsanda 3 sene sonra serbest kalır.hatta yüzde 10 unu 1 milyona almayı teklif edelim yüzde 100 ü 10 milyona tekabül eder :lol:

Valla çok mantıklı ama kabul etmezler herhalde sonuçta Porto oyuncu parlatıp satıyor, biz parlatıp elden kaçırıyoruz :D

Çevrimdışı Alparslan

Valla çok mantıklı ama kabul etmezler herhalde sonuçta Porto oyuncu parlatıp satıyor, biz parlatıp elden kaçırıyoruz :D
Kimbilir belki kabul ederler. Benim üzüldüğüm nokta senelerden beri bir kere bile iyi performans aldığımız oyuncuların bonsvervisini alamadık. Ghezzal dışında 18 asist yapabilecek ikinci bir oyuncu bulmamız çok zor. Elimizdeki tek oyun kurucuyu da kaybetmiş olacağız. Klasik standart bir sağ açık bulabilirsin ama oyun kuranını bulamazsın. Umarım almayı başarırlar ne diyeyim. Ama tutup da rakibimiz falan alırsa o çok koyar işte.

Çevrimdışı Erman1903

Kimbilir belki kabul ederler. Benim üzüldüğüm nokta senelerden beri bir kere bile iyi performans aldığımız oyuncuların bonsvervisini alamadık. Ghezzal dışında 18 asist yapabilecek ikinci bir oyuncu bulmamız çok zor. Elimizdeki tek oyun kurucuyu da kaybetmiş olacağız. Klasik standart bir sağ açık bulabilirsin ama oyun kuranını bulamazsın. Umarım almayı başarırlar ne diyeyim. Ama tutup da rakibimiz falan alırsa o çok koyar işte.

Zaten bir Ghezzal uyguna bulmak çok zor iş-yok öyle biri. Anca akşam pazarından birileri bulunacak onun da ne vereceği meçhul. Bütçeyi ben yönetiyor olsam ne kadar beğensem de muhtemelen dönerdim bu işten. Ama yönetim eğer bir oyuncuya bonservis veririz diye düşünüyorlarsa bence bu Ghezzal olmalı.

Rakibe gideceğini pek zannetmiyorum, bana göre eğer gidecekse karşılayabilecek olan Gs değil Fb olur, Özil gibi bir şekilde parasını verirler. Ya da bütçeyi aşar ve bir yaptırımla karşılaşmadan yollarına devam ederler.

Biz bütçeyi aşmamaya çalışıyoruz, bu şartlar içinde nasıl olacağını aklım pek almıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Hayırlı olsun :)

https://twitter.com/ctisik/status/1413501548328628228

Costanın sağlık sorunu yoktur inşallah ya. Gelmesini çok istiyordum.

Ghezal da olur inşallah.

Haftaya bu sefer birşeyler olacak sanırım.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2021, 17:36:48 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi murat

layiçin bonservisini aldık.

Çevrimiçi murat

costa uzak geçmişine göre bakınca rakam normal ve umut vadediyor ama yakın geçmişi zaten alınabilir kılan ne vereceği meçhul.gelsin veya gelmesin diyemiyorum.hulk için mesela gelsin diyebiliyordum.o fiyatlara olabilse dzeko gelsin isterdim ama costa çok riskli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

costa uzak geçmişine göre bakınca rakam normal ve umut vadediyor ama yakın geçmişi zaten alınabilir kılan ne vereceği meçhul.gelsin veya gelmesin diyemiyorum.hulk için mesela gelsin diyebiliyordum.o fiyatlara olabilse dzeko gelsin isterdim ama costa çok riskli.
Yüksek risk yüksek kazanç :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Costa yı cansel kemiksiz de yazdı şimdi. Şu gitmesi gerekenlerde gitse artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Alex Teixeira
Diego Costa
Rachid Ghezzal
Valentin Rosier
Joseph
Salih

Allah rakiplere merhamet etsin çünkü Beşiktaş etmeyecek.

Çevrimiçi Samet Ç

Costa gelsin tutarsa parada kazanabiliriz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Güzel ben dahil forum costaya karşı tepkili veya kararsız. Bu demektir costa müthiş transfer olucak  :evillol: Şaka bir yana benim içime sinmiyor sakatlığından dolayı, aboubakarda iyi ama her an sakatlanacak diye ödümüz kopuyordu.

Alex Teixeira
Diego Costa
Rachid Ghezzal
Valentin Rosier
Joseph
Salih

Allah rakiplere merhamet etsin çünkü Beşiktaş etmeyecek.

Ruhumuz fakir derler ya bizde o hesap. Hayali kadromuzda bile 2.forvetimiz yok.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Draxler diyorlar ama yok artık diyorum

Çevrimiçi tolga1903

Costa geldi diyelim. Gündemdekiler de ghezzal teixeira. Welinton vida nsakala josef ghezzal alex ve diego costa tam 7 tane 30 yaş ve üzeri 11 oyuncusu çok değil mi şenol güneş zamanından akıllanmadık mı daha atiba'yı saymıyorum salih var diye hadi nsakalayı'da çıkaralım rıdvan ligde oynar diye hala sayı çok fazla. Sergen yalçın'ın bu yaş ortalaması sorununu gözeteceğini düşünüyorum ya elimizdeki 30 üstüleri gönderttirir ya da bu basında ismi geçen oyuncular tamamen bizi oyalama.

Bu arada cansel de yazmış. Come to beşiktaşta zirve yaptığımız costayı da bu forma içerisinde görmek nasip olucak. Artık destek olmaktan başka şansımız yok.

Çevrimdışı worns

ghezzal&teixeira olmaz, biri olur gibime geliyor mali dinamiklere bakarak. ben ghezzalciyim. teixeira yerine mevcut oyuna daha uygun orta saha bulunulur.

costa konusunda da tedirginim. back upu iyi olursa olsun.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bizi neler bekliyor acaba?

Çevrimdışı Alparslan

layiçin bonservisini aldık.
,
Keşke almasaydık Murat. Açıkcası ben Layiç iyi performans verdiği zaman da beğenmiyordum. Nedenine gelecek olursam. Layiç hiç bir zaman oyunu organize eden bir oyuncu değildi. Biz o rolü adama zorla verdik. Sosa'dan sonra belki onun gibi birisini görmek isteyişimden kaynaklanabilir. Gerçekten iyi olanların hiç birisini alamadık malesef. Ghezzal olumlu haberleri dolaşıyor ama pek inanasım gelmiyor açıkcası. İnşallah olumludur ve olur gerçekten.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Harbiden bu hulk mevzusu ne uzadı ya. Almadık, adam orada mutlu, bizim de burada keyfimiz yerinde, çıkan isimler bayağı iyi. Açıkçası yine zar atmalı 2 transfer bekliyordum ama teixeira, rosier, ghezzal, costa vs. direkt garanti adamlara gidiyoruz gibi. Costa da kronik bir durum yoksa -ki sağlık raporunda çıkar, çıkmasa da yedeklemek lazım- bu ligin içinden geçer.