2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280843 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adam Anderlecht'e gitmiş yabancı kaynaklara göre.
Bilemem ne olduğunu. Ben haber gördüm paylaştım. Bizi değil de Anderlecht'e gidecekse yolu açık olsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

https://ortacizgi.com/besiktas-kenan-karaman-ile-3-yillik-protokol-imzaladi-iste-detaylar
Bazıları burun kıvırıyor, ama bence çok iyi transfer.

A Milli takımda yer alan, 27 yaşında, senelerdir Almanya'da oynayan bonservissiz adam aldık, hem de yerli.

2. ligden geliyor diye küçümseyenler var, ama 100'den fazla Bundesliga maçına çıkmış.

Maaşı da bence gayet makul.

Çevrimiçi yaço58

https://ortacizgi.com/besiktas-kenan-karaman-ile-3-yillik-protokol-imzaladi-iste-detaylar
Hayırlı olsun Salih Kenan ile başlamak güzel oldu ersin giderse yerine merti koyarsak sıkıntı yaşamayız sınır konusunda stoperede mert cenk Kaan yasa Koraydan birini alırsak çok iyi olur

Çevrimiçi Samet Demir

A Milli takımda yer alan, 27 yaşında, senelerdir Almanya'da oynayan bonservissiz adam aldık, hem de yerli.

2. ligden geliyor diye küçümseyenler var, ama 100'den fazla Bundesliga maçına çıkmış.

Burun kıvıranlar bizim ligi premier lig zannediyor. Larin de gitmezse sol tarafı ikisine emanet ederiz. Gezzal/x kişi ve nkodu ile kanatlar 4 lenir. Onların arkasına da güven ve kalırsa g.töre ile lig için kanat bölgesinde bence yeterli rotasyonu sağlamış oluruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı GreenBook

Bundesliga Tecrübesi olan Bir oyuncu aldık eminimki bu muazzam deneyimini Beşiktaş’ın Asil renkleri çerçevesinde Beşiktaşımızda Taçlandıracaktır

Hayırlı olsun Beşiktaşımıza Bu senede inşallah şampiyonuz Geçen yılın özgüveni buna büyük katkı sağlayacak

Çevrimdışı GreenBook

Güvene Teşekkür edilir mi bu transfer sonrası acaba ? Güven bana göre kalmalı
Kulübede alternatif olması açısından da mühim

Çevrimdışı tuncaboylu

Güvene Teşekkür edilir mi bu transfer sonrası acaba ? Güven bana göre kalmalı
Kulübede alternatif olması açısından da mühim
Güven kesinlikle kalmalı, hatta bence piyasası düşükken sözleşme de yenilenmeli.

Adam daha 22 yaşında. Larin, Cenk Tosun gibi oyuncular 25'ten sonra parladılar.

Biz adam yıldızlaştıktan sonra sözleşme yenilemeye çalışıyoruz, sonra orta noktada buluşamıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Kenan Karaman hayırlı olsun. Devre arasında da istediğim bir isimdi. Olcay Şahan etkisinin 2 misli üstünü bekliyorum kendisinden. Bu lig için çok ideal bir isim. Asıl önemli bulduğum transferler yapılırsa bu tip yan parçalar daha da kıymete biner.

Diğer yandan şapkadan çıkan yerli kuralından sonra daha da önemli bir transfer oldu. Maaşı da ne sevindirecek ne de üzecek cinsten olmuş. Tam ortasını bulmuşlar.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2021, 10:10:09 Çağrı Öz ]

Çevrimdışı almanci

Larin satılmalı. Evet Şampiyonlukta az payı yoktu fakat kendisini aştı bu seviyenin oyuncusu değil bir daha bu kadar başarılı olması çok zor. 10 Milyon Euroluk teklif geldiğini okudum. Romantizme kapılmayalım. O paraya nereye gidecekse sırtında taşınır. Larin'e yıllık 2 Milyon Euro'dan sözleşme yapmak kendi ayağına sıkmaktır.

Ljajic bir daha Takımla bir araya getirilmeden gönderilmeli. Bundan sonra kaldığı her saniyenin verdiği zarar göndermekle edilecek maddi zararı aşar.

Vida'ya alıcı bulunursa çok iyi olur. Şampiyonlar Liginde el bombası olur. Aldığı maaşa ondan çok daha iyi stoperler bulunur. Umarım bugün iyi bir performansla ispanya'yı eleyip teklif yağdırır.

Çevrimdışı almanci

Ghezzal yıllık 3 Milyon Euro istese de bir şekilde alınmalı. Talisca'ya çok tapmışız o olsa olabilirdi şeklinde yazılar okuyorum da Talisca Ghezzal'ın verimliliğinin yanına bile yaklaşamaz arada ciddi kalite farkı var Talisca'nın 3 aldığı yerde Ghezzal'ın adil şartlarda en az 5 alması gerekir. Böyle bir Oyuncuyu kaçırmak hedef küçültme sebebidir. 

Çevrimdışı kaan1903

Maaşına daha fazla diyorlardı 900 bin ise gayet iyi bizim şartlarımızı kabul etmiş anlaşılan Sergen hocadan dönmezse hayırlısı olsun.

Çevrimdışı GreenBook

Ghezzal yıllık 3 Milyon Euro istese de bir şekilde alınmalı. Talisca'ya çok tapmışız o olsa olabilirdi şeklinde yazılar okuyorum da Talisca Ghezzal'ın verimliliğinin yanına bile yaklaşamaz arada ciddi kalite farkı var Talisca'nın 3 aldığı yerde Ghezzal'ın adil şartlarda en az 5 alması gerekir. Böyle bir Oyuncuyu kaçırmak hedef küçültme sebebidir.
Ghezzal e bu paralar çok görülmemeli kanaatimce
Lig sonu Boğazda Gemi turu kaymağı yemek istiyorsan böyle adamlara bu paraları vereceksin

Çok değil Ha 3,5 4 m ister Ozaman dersin olmaz ama verilmeyecek paralar değil günümüzde 3 m euro
Hakediyor mu ediyor her pası ve şutu gol getiren bi oyuncudan bahsediyoruz 

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kenan Karaman ve Salih Uçan ile düzenli olarak her hafta transfer konusunda anlaşıyoruz.

Çevrimdışı almanci

Ghezzal e bu paralar çok görülmemeli kanaatimce
Lig sonu Boğazda Gemi turu kaymağı yemek istiyorsan böyle adamlara bu paraları vereceksin

Çok değil Ha 3,5 4 m ister Ozaman dersin olmaz ama verilmeyecek paralar değil günümüzde 3 m euro
Hakediyor mu ediyor her pası ve şutu gol getiren bi oyuncudan bahsediyoruz

Işleyen bir kurgu olması önemli. Ghezzal bunu kolaylaştıran Talisca ise zorlaştıran oyuncu. Çok para verdik diye bütün yükü ona bindirip takım oyunundan ödün verirsek kendisinden tam verim alamayız. Ghezzal gibi profesyoneller takımdaki diğer oyuncular için iyi bir örnek. Örnek olması Lider olması anlamına gelmiyor yalniz. Bunu karıştıranlar çok.
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2021, 11:11:43 almanci ]

Çevrimdışı kahyaoglueren

Imza parası dahil mi acaba 900 bin euroya.
Ya da imza parası da var mi ?
[ Son Düzenleme: 28 Haziran 2021, 11:22:04 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi sefaköykartali

Taliscanın bonservisi sende olsa 30 milyon kazandırabilecek yaştaydı. Ghezzalı daha çok seviyorum ama 29 30 yaşında, muhtemelen son veya sondan bir önceki takımı olacağız.

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1409419074111672321?s=19

Eğer ghezzal 3-3.5 maaş + 6 7 bonservise gelecekse, bence Ounas güzel bir muadili olur.

Çevrimdışı GreenBook

Işleyen bir kurgu olması önemli. Ghezzal bunu kolaylaştıran Talisca ise zorlaştıran oyuncu. Çok para verdik diye bütün yükü ona bindirip takım oyunundan ödün verirsek kendisinden tam verim alamayız. Ghezzal gibi profesyoneller takımdaki diğer oyuncular için iyi bir örnek. Örnek olması Lider olması anlamına gelmiyor yalniz. Bunu karıştıranlar çok.
Kesinlikle. Bende zaten her defasında dile getiriyorum tüm yükü Ghezzal e yüklememek gerektiğini
Ama öylesine Lider bi rol üstleniyor ki Tamamen kapanan takımların önünde Larin felan etkisizken Ghezzal tak ortaya çıkıp Çilingir rolü üstleniyor

Aldırıyor sana 3 puanı. Bundan ötürü insanlar sadece Ghezzal şapkadan tavşan çıkarsın gözüyle bakıyor ama yanlış tabi

Yedek kulübesi ve kadronun Alternatifsizliği Tüm yükü Ghezzale bıraktı geçen yıl oda zorlandı haliyle
Bu sene onunda yükünü alacak oyuncular almalıyız ki Ghezzal hem ekstra rahat hissetmeli kendisini hemde rahat gol pozisyonuna girmeli

Çevrimdışı GreenBook

Larin işinide boşlamamak gerek menajeri sinsi bir şahsiyet gece gündüz şişirip önümüze çıkarır
Bi an evvel sözleşme yapmak İcab eder

Çevrimdışı GreenBook

Ghezzalle 2,250 m yada 2,5 m gibi rakam karşılığında anlaşılır o konuda rahat olsun herkes mesele bonservisini alabilmek yıllık ücrette anlaşılır bi şekilde
Yap 3 sene sözleşme 32-33 yaşına geldim mi sat Çin’e

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı almanci

Ghezzalle 2,250 m yada 2,5 m gibi rakam karşılığında anlaşılır o konuda rahat olsun herkes mesele bonservisini alabilmek yıllık ücrette anlaşılır bi şekilde
Yap 3 sene sözleşme 32-33 yaşına geldim mi sat Çin’e

Hedef bonservisini Larin'in satışından gelen parayla almak olmalı.