2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290927 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı Öz

Aboubakar’ın olayı 3 milyonluk performansı 1,5’ a oynatmaktı. Bu ihtimalin tekrarı mümkün olmadığı için aslında kaybedilen bir şey yok. Maaşını arttırıp oynatsaydık bile geçen sezonki misyonu olmayacaktı. Yani aboubakar’ı ucuza oynatmak olgusunu sağlayamayacaktık.

Futbolcu olarak bu ligin kilit tarzda oyuncularından birisi. Ancak biz işi daha başka noktalardan yakalamıştık. Hem iyi performans hem ucuz oyuncu totalde misli misli katkı sağlıyor kulübe. Bu yılki başarının asıl anahtarı buydu. Sırf sahadaki performans olarak bakmamak lazım, kulüp açısından işin espirisi farklıydı.

6 milyon iyi para. Umarım kripto para işlerine girer.

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2021, 01:00:33 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi Necmi

Böyle bir otorite olduğumu söylemiyorum, kendisini g,saraylı olmakla itham ettiğimi iddia etti ben de aslında neyle itham ettiğimi söyledim. Saygısızlık yaptığımı da düşünmüyorum.

“şampiyon olsak bile kaç para edecek bu şampiyonluk”

Bu tip bir şeyi yazan kişiye normalde bayağı okkalı küfredilir ama ben yine işi hafif tuttum. Her fikre sonuna kadar katlanırım ancak insanları enayi yerine koyan anlayışı kaldıramıyorum. Kişilere eleştirisi umurumda değil; takıma, kulübe, rekabete dair olgusal öğeleri hedef alan saldırılar yapıyor bu arkadaş. Doğal olarak her Beşiktaşlı gibi işin ucu bana dokunuyor. Çok uzun bir süredir aynı şeyleri dozunu arttırarak yazmasından müthevellit bunu kasıtlı ve kötü niyetle yaptığını gördüm.

Bir taraftar forumunda “şampiyonluğunuz kaç para” diye bir şey yazılsa muhtemelen o kişinin çok fazla kulağı çınlar. Bu öznel bir fikir değil dümdüz bir dil uzatma. Üstelik aşırı derece fanatik rakip takım mecralarında görülebilecek cinsten.

Bilmiyorum bunlar gözünüzden mi kaçtı ama benim derdim bundan ibaret.
hayır gözümüzden hiç birşey kaçmıyor birçok şeyi süzgeçten geçirip karar veriyoruz bizde beşiktaşlıyız sonuçta bir çok mesaj bizede ters geliyor ama forumda eşit ve adil olmak zorundayız forumun kuralları var o kurallara yakalanmadığı sürece herkes her konuda konuşabilir bir sıkıntı duyuyorsanız mesajı raporlayın bizde tekrar değerlendirelim ama burda kendi işimi kendim görürüm diyemezsiniz bu söylediklerini yarın seninle aynı fikirde olmayanlar sana söyler sen kendinde bu hakkı görüyorsan bilki başkalarınada bu hakkı veriyorsun
Arkadaşa gelince söylediği hiç birşey bana uymuyor çoğunlukla sinirlerimide zıplatıyor ama şahsileşemeyiz mesajlarında forum kurallarına aykırı birşey olmadığı sürece biz birşey diyemeyiz varsa aykırı durum raporla bize anlatabilirsin belki biz farklı yorumluyoruzdur

Çevrimdışı can1903

Bülen Uslu, Ertan süzgün yayınından;
Marko Livaja- Sergen hoca onay verdiği an yarın imzalar ama istemiyormuş galiba
Kenan Karaman- E.T 7 8 kere ailesiyle görüşmüş hoca bekleyiin demiş.
Caulker- Hoca alın demiş yönetim istekli değilmiş. Oyuncu çok istiyormuş
Kaan Ayhan, Umut Meraş,Halil Dervişoğlu ilgi var
Seferovic,Mitrovic,Borre gündemde. Borre menajeri Beşiktaştan teklif aldık demiş hocaya bağlı o transfer.
Alex texeira gündemde
Ersin büyük ihtimal gidecek yerine mert gelebilir
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

Aboubakar’ın olayı 3 milyonluk performansı 1,5’ a oynatmaktı. Bu ihtimalin tekrarı mümkün olmadığı için aslında kaybedilen bir şey yok. Maaşını arttırıp oynatsaydık bile geçen sezonki misyonu olmayacaktı. Yani aboubakar’ı ucuza oynatmak olgusunu sağlayamayacaktık.

Futbolcu olarak bu ligin kilit tarzda oyuncularından birisi. Ancak biz işi daha başka noktalardan yakalamıştık. Sırf sahadaki performans olarak bakmamak lazım, kulüp açısından işin espirisi farklıydı.

6 milyon iyi para. Umarım kripto para işlerine girer.
iki kere geldi müzemize iki kupa bıraktı bunun için teşekkür eder yolu açık olsun deriz bize verebileceklerini verdi kazandığı her kuruşu hak etti umarım bundan sonraki hayatı umduğu gibi gider

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimiçi Necmi

Abu konusu kapandigina cok sevindim. Sal yenisi gelsin.
erken kapanmasa sonuna kadar bağ olacaktı transferi engelleyecekti bizimkiler ikna ederiz kafasında otururlardı sonrada denize düşen artık neye sarılır birlikte görürdük iyi oldu böylesi

Çevrimdışı kaan1903

Bülen Uslu, Ertan süzgün yayınından;
Marko Livaja- Sergen hoca onay verdiği an yarın imzalar ama istemiyormuş galiba
Kenan Karaman- E.T 7 8 kere ailesiyle görüşmüş hoca bekleyiin demiş.
Caulker- Hoca alın demiş yönetim istekli değilmiş. Oyuncu çok istiyormuş
Kaan Ayhan, Umut Meraş,Halil Dervişoğlu ilgi var
Seferovic,Mitrovic,Borre gündemde. Borre menajeri Beşiktaştan teklif aldık demiş hocaya bağlı o transfer.
Alex texeira gündemde
Ersin büyük ihtimal gidecek yerine mert gelebilir
Buna ek olarak Tiquinho ile 3 aydır görüşüyormuşuz biraz ağırdan almışız Olympiakos a imza atmadan önce oyuncu haber göndermiş gidiyorum anlaşacaksak anlaşalım diye kaçırdığımız için baya moraller bozulmuş öyle birşey dedi Fatih Doğan.

Çevrimiçi Necmi

Dolabin icinden derin dondurucuya gecis yapmis gibi oldum. Harika + harika oldu.
zaten bu anlaşma yapıldıysa kasıtlı oynamadığı teyit edilmiş oldu oyuncular salak değil bunu kendilerine ihanet olarak görürler heleki bu isimler ona çok yakındı gerçekmi haber bilmiyorum ama karakterli oyuncu bunlar tepki verir

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/jonas-svensson/profil/spieler/136184

Jonas Svensson, Rosier olmazsa ilgilendiğimiz beklerden biri,

Savunma iyi, skor katkısı var. Rosier tarzı dribbling ve 1-1 zorlama seneler içinde kademeli olarak azalmış ve ortalama altına inmiş. 

Çevrimiçi Necmi

Buna ek olarak Tiquinho ile 3 aydır görüşüyormuşuz biraz ağırdan almışız Olympiakos a imza atmadan önce oyuncu haber göndermiş gidiyorum anlaşacaksak anlaşalım diye kaçırdığımız için baya moraller bozulmuş öyle birşey dedi Fatih Doğan.
hahahha neden moral bozulmuş kaçırmamışlarki

Çevrimdışı Erman1903

Borre'nin Sao Paolo radarında olduğu söyleniyor. Bu takımın ilgilendiği bir başka oyuncu da Jorge Recalde, benim takip ettiğim bir oyuncu. 2 senedir sahte 9 oynamaya başladı, muthiş yetenekli bir oyuncu, santrafor özellikleri baya yüksek. Uyguna bırakıyorlarsa ve sahte 9 bakılıyorsa bizde 2. adam olarak rahat iş yapar.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bir yönetim düşmanı olarak aboubakar konusunda yönetimin işi iyi yönettiğini düşünüyorum.
Sakat olduğunu açıkladılar ve fazla üstelemediler. Bizde burda acaba mı desekte şampiyonluk adına sezon sonu konuşulur kol kırılır yem içinde kalır dedik. 6m euro verilmiş adamı tutamazsınız arkadaşlar. Fikret Orman olsa da tutamazdı yıldırım demirörende tutamazdı.

Ben 1.1m ye iyi bir forvet izledik diye düşünüyorum. Bence geliş şartları da gayet iyiydi.En büyük hata yedeklenmemesiydi. Bu kadro hatası ama sadece abou üzerinden bakıcak olursak yönetimin hiç bir suçu yok.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sergen'in maaş konusunda yönetimle anlaşmadığına inanan varsa inanmasın. Hocanın tek isteği, iyi kadro. Belki de rahatsız olduğu yöneticiler hakkında şeylerdir.

Bunlar gidip yine sergene vasatlar ordusunu verecekler ama Sergen yemez. Sergen en doğrusunu yapıyor, yönetimi sıkıştırıyor gidip 3-4 yıl imzalasa bu yönetim bu rahatlıkla daha transfer dönemi yeni başladı yeaaa giden kaybeder yeaaa kafasında devam eder. Dünyanın en büyük kulüplerinde bile bazı oyuncuların yeri doldurulmuyor. Futbol bu kadar basit bir şey, gidenin yeri dolar her zaman doğru bir söylem değil.

Sergen bu kafada devam etsin, yönetimi sıkıştırmadığı sürece tıpkı bizim geçen sene yaptığımız gibi yoksa ghezzaller rosierler falan olmayacak.

Çevrimdışı savaş altay

Gomez gitmiş, Talisca gitmiş Aboubakar kim Allah aşkına? Neye üzülüyor taraftarlar vallahi anlayamıyorum. Aboubakar neden bu kadar abartılıyor? Kaleciyle karşı karşıya gol atmayı öğrensin önce. Sonra tartışırız Beşiktaş tarihinde iz birakabilecek kapasitede bir topçu mu değil mi.
Abu hakkinda daha bir sey yazmayacaktim ama dayanamadim, besiktas tarihinde iz mi birakmis diyorlar 👎

Çevrimdışı kaan1903

hahahha neden moral bozulmuş kaçırmamışlarki
Artık oyuncunun blöf yaptığını falan mı düşündüler biz büyük ihtimal çingene pazarlığı yaptık o da o tarafa imza attı .

Çevrimdışı Erman1903

Marko Livaja: Ben oyun tarzını beğenirim, çok yüksek hacimli olmasa da göze hoş gelen ve tehlikeli bir oyuncu. Yalnız bu adam tam bir problem çocuk, gittiği hiçbir yerde tutunamadı. White Inmate tarzı bir arkadaş, siyahi oyuncularla ne derece geçinebilir - Sergen ile anlaşabilir mi bilmem. Rakiple didişir, hakemi baskı altına almaya çalışır.

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/adrian/profil/spieler/71271

https://www.transfermarkt.com.tr/danny-da-costa/profil/spieler/85906

Da Costa zaten listede olan bir oyuncu. Uzun zamandır 4'lüde sağ bek oynamıyor, 3-5-2'de tercih ediliyor. Bu formasyonda kademe hataları epey çok, daha doğrusu adam akıllı kademe yapmamış. 2015-2016 ağırlıklı 4'lü oynadığı sezondaki performansı çalışır. Bu sezondan sonra oyuncunun pozisyon anlayışında geriye gidiş gözüküyor, 4'lüde bek oynadığı maçlara da yansıdığını söyleyebiliriz.

Çevrimdışı savaş altay

erken kapanmasa sonuna kadar bağ olacaktı transferi engelleyecekti bizimkiler ikna ederiz kafasında otururlardı sonrada denize düşen artık neye sarılır birlikte görürdük iyi oldu böylesi
Millet rahatladi ya. Kangren uzuv mu kesildi dersiniz, tumor mu alindi dersiniz. Verdigi hissiyat mukemmel.

Çevrimiçi Necmi

Millet rahatladi ya. Kangren uzuv mu kesildi dersiniz, tumor mu alindi dersiniz. Verdigi hissiyat mukemmel.
bütün transfer sezonunu etkileyecek büyük sıkıntıydı bu kadar hızlı çözüleceğini tahmin etmemişdim haberi okuyunca derin bir nefes aldım gitmesi büyük kayıp değil nasılsa arkadından yas tutacak halimiz yok kinde güdecek durum yok kendine göre haklı altı milyon sebep var onun durumunda artık kariyer düşüncesi olmaz geleceğini düşünmek zorunda hak veriyorum

Çevrimdışı alimm

Batshuayi 2022 de sözleşmesi doluyor.
Bu nedenle kiralık olması mümkün değil.

Belki zorunlu satınalma opsiyonuyla 1 yıl kiralanabilir ya da sözleşmesini Chelsea ile uzatıp 1 yıl kiralanabilir.
Chelsea oyuncunun CL de piyasa yapma ihtimalini değerlendirmek isteyebilir.
Leeds United takipçisi... Buraya düşmez maalesef 👎
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Herif bizden 3 m koparmak için uğraşırken belki 2.5 m a bile he diyecekken 6 m maaş verdilerse tabi ki gidecek. Kasten oynamadıysa şerefine kalmış. Dizi gerçekten bitik demek ki yoksa bu yaşta arabistan yapmazdı. 2-3 yıl para biriktirip ya bırakır futbolu ya da son bir kontrat için belki yine bize kiralık gelir maaşını ödetip araplara oradan avrupada daha az paraya 2-3 yıl daha koparmaya çalışır.

2 sezon oynadı 2 şampiyonluk aldı. Forvetimizin hep "GOLCÜ" olmasını istediğim için çok da özellik olarak beğendiğim bir oyuncu değil. Ama bize şanslı geldiği gerçeğini de değiştirmez. Abo nun oynamasına gerek yok Cenk in dediği gibi maç başı 10 bin euro veririz otel odasından da büyü ile maç aldırır. Al Nassr ile aynı saatte maçlarımız denk gelmesin yeter  :D

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Erman1903

Herif bizden 3 m koparmak için uğraşırken belki 2.5 m a bile he diyecekken 6 m maaş verdilerse tabi ki gidecek. Kasten oynamadıysa şerefine kalmış. Dizi gerçekten bitik demek ki yoksa bu yaşta arabistan yapmazdı. 2-3 yıl para biriktirip ya bırakır futbolu ya da son bir kontrat için belki yine bize kiralık gelir maaşını ödetip araplara oradan avrupada daha az paraya 2-3 yıl daha koparmaya çalışır.

2 sezon oynadı 2 şampiyonluk aldı. Forvetimizin hep "GOLCÜ" olmasını istediğim için çok da özellik olarak beğendiğim bir oyuncu değil. Ama bize şanslı geldiği gerçeğini de değiştirmez. Abo nun oynamasına gerek yok Cenk in dediği gibi maç başı 10 bin euro veririz otel odasından da büyü ile maç aldırır. Al Nassr ile aynı saatte maçlarımız denk gelmesin yeter  :D

Ufak bir sakatlığı vardı da demek ki paracıkları riske etmek istemedi. Gidecek mi kalacak mı derdi bir yandan, kalsa yine bir şey olacak tedirginliği öbür yandan. İyi oldu erkenden bu işin bittiği, önümüze bakarız sanıldığı kadar az da almıyordu bizim standartlara göre. Bu sene bonuslarla 2,5'a yaklaştı diye biliyorum ben. 250Bin Euro zam yapmış bonuslarla 2,750'ye yaklaşan bir kontrat önermişiz.

Bence başkan çok bonkör, gerçi en önemli adamlarla kıran kırana pazarlık yapıyoruz ama neyse :)... Dorukhan'a da iyi para önerdik gider Avrupa'da yarısına falan oynar.

Çevrimdışı mellfred

aboubacar olayı umarım bilhassa genç arkadaşlara hayran olmaları gereken tek  şeyin Beşiktaş olması gereğinini öğretir
sadece beşiktaş’ı seviyoruz

Çevrimiçi COB

Aboubakar'ın gitmesine üzülmedim. 1.8 milyon euro'dan 1 kuruş fazlası bile gereksizdi ama buna rağmen piyango niteliğinde maaş teklifi almış. Gitmesi son derece normal.

Bilerek mi oynamadı, gerçekten sakatmıydı bilemiyoruz. Önemli olan, şampiyonluğumuzda iyi kötü katkısı oldu. Onun bize gelmesi hem bize hem ona yaradı. Yolu açık olsun.

Yönetime finansal disiplin konusunda tam destek veriyorum. Darısı elimizde kalan, maaşı yüksek oyunculara.