2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290628 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alparslan

evet hamsik çok iyi oyuncuydu ama geçtiğimiz sezon 6 maç 1 gol.30 maç 7-8 gol 3-5 asist yapar eyvallahta bu para bu performansa çok.
bende sana katılmakla beraber gözden kaçan yada yeterince forma şansı bulamayan çok oyuncu var.elinde her an sakatlanabilecek bir abubakar var yedeğine en azında fiziği kuvvetli genç bir afrikalı veya iskandinav genç bulundurursun gol atmasada stoperleri oyalar.3-4 tane  ucuz işyapabilecek potnsiyel bulunabilir.illa takımı sırtlayacak diye bir şart yok.
Bu Sergen'le ilgili değil biliyorsun. Yönetimle ilgili bir durum. Daha Sergen'le bile anlaşmayı beceremediler. Ben önümüzdeki sezondan ciddi endişeliyim açıkcası.
Hamsik konusunda aldığı para konusunda sana hak vermekle birlikte bu ligde rahat oynayabileceğini düşünüyorum. Oyunu organize eden bir oyuncuydu diye hatırlıyorum. Tam bizim ihtiyacımız olan aynı geçmişte Sosa'nın yaptığı gibi oyunu organize eden bir oyuncu. Asist ve goller atabilecek birisine çok ihtiyacımız olacak. Ghezzal'ın da muhtemelen gideceği düşünüldüğü takdirde.
Son olarak genç oyuncu bulabilmek için çok çok iyi bir scout ekibine ihtiyacın var. O biz de varmı. İşte bu soru işareti bence.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bol şans storysi atmış yalan haber herhalde ya.

Gerçek olması saçma olurdu zaten :)

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Açıklayayım.

G.saray futbol kulübü arazi satışlarından dolayı yüksek meblağlar elde etti. Bedava bir stada havadan kondu ve bunlardan bol bol sponsorluk gelirleri elde etti. Para demek özgürlük demektir. Özgürlük demek Ali’yi yollayıp Veli’yi alabilmektir. Bu bir maharet değil avantajdır. Her avantaj gibi bu da sonsuz değildir. Önümüzdeki yıllarda kimi yollayıp kimi alacaklarını gözlerinle göreceksin zaten.

İkinci olarak G.saray taraftarı yönetimini şampiyon olamadığı için değil bu paralarla başarısız olduğu için suçluyorlar. 1 golle şampiyon olmak değil bu kadar parayla şampiyon olmamak trajedidir. Bu yüzden 1 golle şampiyon olmanın muhasebesini Beşiktaş değil Galatasaray yapmalıdır.

Günün sonunda Beşiktaş 1 koyup 10 aldı. Winner Galatasaray 10 koyup babayı aldı.

Geçiş süreçlerinde strateji ile ayakta kalırsın. Beşiktaş bir geçiş sürecinde. Belini doğrultunca istediği oyuncuyu da alır istemediği oyuncuyu da gönderir. Sen manzaranın tamamını görmek yerine sürekli belli bir noktaya odaklandığın için bunu bozuk kaset gibi sarıp sarıp duruyorsun. Bunu da afaki değil kasıtlı olarak yapıyorsun

İşin aslı bunlar teferruat. Sen bu foruma gelip kaç paralık şampiyonluk yazarsan her türlü lafı yemeyi de kabul etmişsin demektir. Yoksa banane senin kimin hakkında ne düşündüğünden.  Başkan, futbolcu, yönetici, teknik direktör.. Bunlar hakkında istediğini yaz çok da umurumda değil.

Ben Beşiktaşlıyım ve Beşiktaş’a, ortaya koyduğu emeğe ve kazandığı başarılara dil uzatman ve bunlar hakkında usturuplu konuşmaman doğal tepkime yol açar. Hele bunu bir de Beşiktaş forumunda yapıyorsan.

Ağzından çıkanı kulağının duymasını öneririm.

Sevgilerle.
Önümüzdeki yıllarda batacak mı gs yoksa? Senelerdir aynı muhabbet. Gs ve fb senelerdir batıyorlar, bitiyorlar ama nasıl oluyorsa çatır çatır adamları alıyorlar.

Beşiktas hicbir zaman beli dogrultamayacak. Her zaman son dakika transferleri olacak. O transferler tutsun diye dua edeceğiz. İtici oluyor bu ifadem biliyorum ama kedinin bal yemesini bekleyeceğiz

Ağzımdan çıkanı kulağım duyuyor merak etme. Şampiyon olduk, en iyi biziz gibi at gözlükleriyle bakmıyorum olaylara.

Çevrimdışı kaan1903

Gerçek olması saçma olurdu zaten :)

Baktım çıkmış takipten hem bol şans dilemiş hep (...)  kafadan kontak :tabe:

Çevrimdışı Çağrı Öz

Sörloth muhtemelen gelecek diye düşünüyorum.

Geçen açıklama yaptığında dikkatimi çekti; bu tip asabi açıklamaları yumuşatmak için futbolcular genellikle “Türkiye kariyer planımda yok” yazar.

Bu arkadaş Trabzon’a öfkelenmişti. Muhtemelen o açıklamayı da Trabzon ile adının simgeleşmesini istemediği için yaptı. Olası bir transferde sorun yaşamak istemiyor gibi anladım.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Baktım çıkmış takipten hem bol şans dilemiş hep (...)  kafadan kontak :tabe:

Ahahaha bu gerçekse müthiş olay.

Çevrimdışı 38life

Goygoy bir kenara Aboubakar'ın başka bir kulüple imzalaması, özellikle Haziran ayında imzalaması bizim için harika oldu. Böylelikle gelecek sezona baştan ayağa soru işaretlerinden oluşan, kronik sakat ve takımı her an yarı yolda bırakabilecek bir forvetle başlamamış olacaz. Bu Beşiktaş için şuan olabilecek en iyi şeydi ve oldu. Şanslıyız. Ha yönetim yine bir dünya forvet dururken soru işaretleriyle dolu bir forveti bulup getirir mi? Getirir. Ona yapacak bir şey yok. Dandikliğin dibinde bir yönetimimiz var.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sergen Hoca ile hala sözleşme imzalanamamış olması inanılır gibi değil.

Çevrimdışı kaan1903

Ahahaha bu gerçekse müthiş olay.

Eskiden takip ediyor muydu etmiyor muydu onu bilemiyorum tabi ama şuan gözükmüyor.

Çevrimiçi tolga1903

Aboubakar'a yaptıklarından dolayı teşekkür falan etmiyorum kulüp de kesinlikle edip kendini küçük düşürmemeli. O şampiyonluk gelmeseydi görürdüm ben o teşekkür edenleri yok mu bu işin hukuki boyutu bu herifin mr sonuçları falan da temizdi ilk yarıdan çıkmasının sebebi sakatlığının nüksettiği süsünden başka bir şey değil. Ahmet nur çebi hadi biz bu herifin sakat olduğuna inandık sen niye lig bittikten sonra "sakattı sakatlığı geç iyileşme gösterdi ondan oynayamadı" falan diye açıklama yapıyorsun abi? Talisca ta aralık ayında yazmış görüşeceğiz diye sözleşmeli futbolcunuzun ne haltlar yediğinden haberiniz yok bugün öğrenmiştir bunlar herifin araplara imza attığını kesin.

Çevrimiçi murat

muhtemelen sakatlandığı!  maça da rica minnet çıkardılar .sergen maç sonu hükmü vermişti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abou etik davrandı mı davranmadı mı artık açıklamalar daha net olacaktır.
Hele bu maddeden haberim yoktu açıklaması komik ötesi.

Ancak şu var ki maçları devam eden Kamerun milli takımına alınmadı. Sakatlığı doğru olabilir.

Çevrimiçi murat

Goygoy bir kenara Aboubakar'ın başka bir kulüple imzalaması, özellikle Haziran ayında imzalaması bizim için harika oldu. Böylelikle gelecek sezona baştan ayağa soru işaretlerinden oluşan, kronik sakat ve takımı her an yarı yolda bırakabilecek bir forvetle başlamamış olacaz. Bu Beşiktaş için şuan olabilecek en iyi şeydi ve oldu. Şanslıyız. Ha yönetim yine bir dünya forvet dururken soru işaretleriyle dolu bir forveti bulup getirir mi? Getirir. Ona yapacak bir şey yok. Dandikliğin dibinde bir yönetimimiz var.
yönetimin önünde uzunca bir süre var aranan özellikteki oyuncuyu bulmak için ince eleyip sık dokuyacaktır.bari bu sefer 30 maç yerine 40 maç filan yapsınlar en azından sezonu  sakatlanmazsa tamamlasın.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2021, 00:17:42 MURAT ]

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Batshuayi 2022 de sözleşmesi doluyor.
Bu nedenle kiralık olması mümkün değil.

Belki zorunlu satınalma opsiyonuyla 1 yıl kiralanabilir ya da sözleşmesini Chelsea ile uzatıp 1 yıl kiralanabilir.
Chelsea oyuncunun CL de piyasa yapma ihtimalini değerlendirmek isteyebilir.

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı 38life

Gomez gitmiş, Talisca gitmiş Aboubakar kim Allah aşkına? Neye üzülüyor taraftarlar vallahi anlayamıyorum. Aboubakar neden bu kadar abartılıyor? Kaleciyle karşı karşıya gol atmayı öğrensin önce. Sonra tartışırız Beşiktaş tarihinde iz birakabilecek kapasitede bir topçu mu değil mi.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Önümüzdeki yıllarda batacak mı gs yoksa? Senelerdir aynı muhabbet. Gs ve fb senelerdir batıyorlar, bitiyorlar ama nasıl oluyorsa çatır çatır adamları alıyorlar.

Beşiktas hicbir zaman beli dogrultamayacak. Her zaman son dakika transferleri olacak. O transferler tutsun diye dua edeceğiz. İtici oluyor bu ifadem biliyorum ama kedinin bal yemesini bekleyeceğiz

Ağzımdan çıkanı kulağım duyuyor merak etme. Şampiyon olduk, en iyi biziz gibi at gözlükleriyle bakmıyorum olaylara.

Allah’ın izniyle dualar kabul olacak ve Beşiktaş yine şampiyon. Kediler ve atlar yine şaşkın.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sörloth ve Teixeira nöbetindeyiz. İkisi de gelecek... :super:

Çevrimdışı Jimexi

Beşiktaşlı olmayan Beşiktaşlılar selamlar. Eğleneyim derken rezil oluyorsunuz. Yapmayın...

Çevrimdışı can1903

Beşiktaş kulübü ne Ahmet Nur Çebiye, ne Sergen Yalçına, ne Aboubakara muhtaçtır.

Burası Beşiktaş! Marka olan Beşiktaştır.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı worns

Ben sevindim Aboubakar işinin uzamamasına. 6 milyon alacakmış senelik, şok edici. Kalma ihtimali zaten yokmuş.

1.5 milyon alan Abouyu severiz zaten doğru olanı yapıp 1.75 önerip çekilmişiz. Ama değil istediği 3.5, 2.5 civarında yeni kontrat alsa bile problemdi. Planlama açısından ciddi bir arıza yaratacaktı. Biz belki bir santrafor için ciddi maaşlar ödemeyi göze alırız. Ama bu oyuncu sakatlık riski büyük Aboubakar olmamalıydı. Abou ikinci seçenek olarak düşünüldüğünde de rolü için oldukça pahalı olacaktı ve diğer santrafor için de fazla yükselemeyecektik. Sonuçta büyük ihtimalle iki tane tam olarak ne alacağımızdan emin olamadığımız santrafor sözleşmesiyle sezona başlayacaktık. Şimdi daha doğru ve sağlıklı planlama yapma imkanı doğdu.

Çevrimdışı savaş altay

Abu konusu kapandigina cok sevindim. Sal yenisi gelsin.