Beşiktaş A.Ş. bilançosuna hiç açıp baktın mı? Ne kadar banka borcu var? Yıllık ne kadar geliri var? Ne kadar faiz ödemek zorunda gördün mü?
Birazcık matematik bilen, geliri gideri analiz edebilen adam şu soruları sormaz.
Ne yapacaksak mütevazi kadrolarla, kısıtlı geliri doğru kullanarak yapacağız. Bu iş ikinci sınıf topçu almayı gerektirir, son dakika transfer yapmayı gerektirir, bunu kabulleneceğiz.
Büyümeye çalıştık ne oldu, Fenerbahçe maçında göz göre göre hakkımızı çaldılar, GS'si, FBS'si siyasetçisi, federasyonu bir olup. Çok sevdiğin Galatasaray'ını şampiyon yaptılar.
Biz de elimizde Negredo, Pepe, Vida sözleşmeleri ile baş başa kaldık.
Büyümeye çalışırken daha da geriye gittik.
Beşiktaş renklilere benzemeye çalıştığında hep kaybetmiştir.
Fb, Gs ve Trabzon' da bilanço açısından bizden iyi değillerdir. Bu bir mazeret değil.
Her zaman derim. Gs başarısızlığı hemen cezalandırır mesela. Biz ve fener ise arabesk moduna gireriz.
Dursun özbek gs' de 2,5 sezon görev yaptı. Bu 2,5 sezonda 3 kupa aldı. Hatta devre arası ayrıldığı sezon da şampiyonluk ona yazar. Takımı o kurdu çünkü. Buna rağmen adamı ilk fırsatta şutladılar. Bu başkan da aynı. 3,5 sezon da 3 kupa aldı. Şimdi onu da yollayacaklar. Neden? 2 sezon şampiyon olamadıkları için. Bizde 7 senede 2 kupa kazandıran adama efsane başkan diyenler vardı. Dursun özbek kötü başkandır ama fikret orman' dan daha kötü değildir.
Bana gs' li falan diyebilirsiniz alıştım zaten sorun yok. Her zaman doğruları yazdım ve yazacağım.
Takım şampiyonluk maçında rakip kaleye şut çekemeden 3 gol yediğine dua ederek yenilmiş, sonraki hafta iddiası olmayan orta sıra takımına yenilmiş. Bizim taraftarlardan arabesk takılanlar vardı. Neyse ya buraya kadar getirmeleri önemliydi, yine de helal olsun falan diye. Fener' de aynı. Hâlâ ali koç' u eleştirmeyip, destekleyenler var.
Bu kafayla daha çok gs şampiyonluğu izleriz biz. Gs' li diye linç etmeye başlayabilirsiniz. Yapabilirsiniz şovunuzu.