2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292558 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

@38life sen caulker'ı istiyordun, bu adam bize uyar mı ??? Yani fmde yavaş bir adama benziyor.

Foruma giremiyorum bu ara, şimdi gördüm yazdığını. Sergen hocanın yeni sezonda nasıl bir oyun oynatacağını, stoperlere nasıl görevler vereceğini bilmiyorum. Ki zaten Hocanın oyununa uymayan bir oyuncu alınmaz, alınmamalı. Caulker değil Laporte olsa bile bu böyle. Laporte de yavaş bu arada. Önemli olan oyun ve oyuncu görevleri. O yüzden ben yavaşlığı hızlılığı üzerinden değerlendirmiyorum. Ona Sergen hoca karar verecek. Ben oyuncu kalitesi üzerinden değerlendiriyorum ve beğeniyorum. Wellinton ile mukayese edilmez. Ama dediğim gibi önemli olan oyun. 1 maçta 50 orta açtırdığın bir oyun yapısında Oğuzhan'ı 11 oynatirsan tek sonuç o oyuncuyu taraftara isliklatmak olur. (Şenol Güneş)

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bir senelik sözleşme imzalayan hiçkimse uzun vadeli kadro planlayamaz. Milyonluk yapılanma sorumlulukla olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir senelik sözleşme imzalayan hiçkimse uzun vadeli kadro planlayamaz. Milyonluk yapılanma sorumlulukla olur.

Ben hocanın transfer listesini ben ayarlayım diyeceğini düşünmüyorum, bence kendisi level atlamak istiyor avrupada da yarışmacı olabileceği bir kadro istiyor. En azınca gruplarda 3. Olup uefa da belli bir yerlere gelmek istiyor diye düşünüyorum.

Ayrıca hocanın şampiyonluk sonrası açıklamalarına bakabilirsiniz. Oda tasarruftan yana.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Ghezzal'ı hocaya menajer arkadaşı önerdi, öyle ya da böyle beğenmiş aldırmış ben o yüzden hocaya yazıyorum. Hocanın oyuncu inceleyecek zamanımız yok diye daha önceden açıklaması var biliyorum ben onun fazla bir portföyü olmadığını da işte adamlardan verim almasını biliyor diye son kararı sen ver diyoruz, yoksa kaç sezon gözüyle görüp Mensah diye yırtınan adama karar marar verdirilmez.

Burası kimsenin babasının çiftliği değil, bir sistem belirleyip oturup kardeş kardeş çalışsınlar.

sene içinde şampiyon olamasak bile sergen hocayla devam edelim ama transfere bulaştırmayalım. hatta mümkünse kadro yapısına dönük hem felsefe hem pratik üretecek bi direktör uyduralım diyordum.

adam yönetimi, kadro kimyasını oluşturma hatta bir tane de olsa işler oyun planı oluşturma yönlerinden gayet başarılı sınav veren hoca, transfer hatta yapılanma açısından gayet başarısızdı, geçen seneyi adım adım takip ettiğimiz için biliyoruz. bir örnek de sağ bek için yanılmıyorsam ısrarla davide santon'u istiyordu. iyi oyuncu kötü oyuncu bir tarafa bırakalım, bence santon kötü değildir de rosier ne alaka santon ne alaka. santon sağlam duran, defansif yetileri kuvvetli bekti. ama bu sene rosier'in verdiği hücum katkısının 1/3ünü bile veremezdi. aynı şekilde kalinic bu sistemde ne yapacaktı? mensah'la ilgili geçen yaz konuştuklarımızı zaten bulup döksek 10 sayfa çıkar. her şey söylediğimiz kadar kötüydü onun açısından hatta tahmin ettiğimizden daha bile kötüydü.

zaten hocanın pek oyuncu portföyü falan olduğunu, izlediğini de zannetmiyorum. gerek de yok. muhtemelen ekibi içinde yer alan kardeşi ön planda oluyor oyuncu işlerinde. tamam teknik ekibin fikri alınsın, öneri sunsunlar vs. ama daha geniş bir yerden takımın yapısına-geleceğine bakan bir merkez olmalı. direktör vs işleri idealize, trde pek işlemiyor, sergen'le hiç işlemez son dönemde gördüğüm ama yönetimin bu pozisyonu üstlenmesi şu şartlarda daha akılcı.

Çevrimdışı Erman1903

Ben hocanın transfer listesini ben ayarlayım diyeceğini düşünmüyorum, bence kendisi level atlamak istiyor avrupada da yarışmacı olabileceği bir kadro istiyor. En azınca gruplarda 3. Olup uefa da belli bir yerlere gelmek istiyor diye düşünüyorum.

Ayrıca hocanın şampiyonluk sonrası açıklamalarına bakabilirsiniz. Oda tasarruftan yana.

Bu transferde tam yetki zaten söylenti, bazı anlaşmazlıklar olduğunu biliyoruz da eğer varsa öyle bir durum diye söylüyoruz. Büyük iş yükü, gereksiz sorumluluk. Hani öyle çok büyük bir başarısı da yok bu konuda. Sokaktan bir adama gözleri kapalı adam seçtirsen hoca zaten yarısından verim alır.

Bir sistem olur, herkes işini yapar. Listeler oluşur, son kararı hoca verir. Dünyayı yeniden keşfetmeye gerek yok.

Daha iyi kadro istiyor evet, başkandan yönetime herkes bu fikirde zaten.

Çevrimdışı worns

şu hoca 24 saat süre istedi vs haberlerini yeni gördüm. işin bu kadar uzamasının nedenini hakikaten merak ediyorum. hocanın bir derdi var gibi de, bakalım.

Çevrimdışı Erman1903

sene içinde şampiyon olamasak bile sergen hocayla devam edelim ama transfere bulaştırmayalım. hatta mümkünse kadro yapısına dönük hem felsefe hem pratik üretecek bi direktör uyduralım diyordum.

adam yönetimi, kadro kimyasını oluşturma hatta bir tane de olsa işler oyun planı oluşturma yönlerinden gayet başarılı sınav veren hoca, transfer hatta yapılanma açısından gayet başarısızdı, geçen seneyi adım adım takip ettiğimiz için biliyoruz. bir örnek de sağ bek için yanılmıyorsam ısrarla davide santon'u istiyordu. iyi oyuncu kötü oyuncu bir tarafa bırakalım, bence santon kötü değildir de rosier ne alaka santon ne alaka. santon sağlam duran, defansif yetileri kuvvetli bekti. ama bu sene rosier'in verdiği hücum katkısının 1/3ünü bile veremezdi. aynı şekilde kalinic bu sistemde ne yapacaktı? mensah'la ilgili geçen yaz konuştuklarımızı zaten bulup döksek 10 sayfa çıkar. her şey söylediğimiz kadar kötüydü onun açısından hatta tahmin ettiğimizden daha bile kötüydü.

zaten hocanın pek oyuncu portföyü falan olduğunu, izlediğini de zannetmiyorum. gerek de yok. muhtemelen ekibi içinde yer alan kardeşi ön planda oluyor oyuncu işlerinde. tamam teknik ekibin fikri alınsın, öneri sunsunlar vs. ama daha geniş bir yerden takımın yapısına-geleceğine bakan bir merkez olmalı. direktör vs işleri idealize, trde pek işlemiyor, sergen'le hiç işlemez son dönemde gördüğüm ama yönetimin bu pozisyonu üstlenmesi şu şartlarda daha akılcı.

Direktör işi burada olmuyor, dediğin gibi Sergen hoca ile hiç olmaz da dünyada bu planlama işinin bir yöntemi var. Hoca da önerir, diğer yetkililer de. Analizci oturur çalışır, yan yana tabloyu koyar sunumunu yapar. Hocanın önerdiği her oyuncu da direk listeye girecek diye bir şart yoktur, son sezonlarına bakılır kriterleri geçer ya da geçemez. En son kararı oynatacak olan adam verir. Normalde son kararı sportif direktör verir lakin bizde öyle bir şey yok.

Santon hücuma çıkıyor lakin kendisinde keskinlik yok, bir nevi İtalyan N'Sakalası. Onun istediği çok adam oldu şimdi hepsini tek tek çıkarmayalım buraya, %90'ı kötü oynuyor. He kendisi verim alabilirdi bunlardan ama bir adam kendi başına da iyi olmasını bilecek, gerçek iyi buna denir. Torunoğullarının tarzı olduğu belli olan ortalama altı oyuncularda gündeme geldi o da mükemmel değil ama işin sonunda elbirliğiyle başarı geldi.

Birbirlerinin görüşlerine saygı duysunlar, Rosier'i bulan var bir de oynatan. Kabiliyetli olduğu belliydi lakin sakatlık riski olan, 2 sezondur savunma harici oyuna adam akıllı katkı yapamayan bir oyuncuydu-artık kendisini kanıtlaması gerekiyordu, bunu başardı. Bir başarı varsa onda herkesin payı var, kimse öyle ben yaptım demeden, eksiklerini bilerek oturup kardeşçe çalışsınlar. Ne yönetimden herhangi biri, ne de hoca bu konuda tek adam olarak başarı sağlayamaz.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 15:32:07 Erman1903 ]

Çevrimdışı levitate

Hocanın 1 sezonluk imza istemesinde bir problem yok, çok takılmayın. Adamın çalışma tarzı bu, Anadolu kulüplerinde de 1 senelik atıyordu. Başarılı olursa zaten devam eder, olamazsa gitmek isteyecek. 3 yıllık imza atıp istediği başarıya ulaşamazsa bırakmayı prensip olarak istemiyor olabilir, bundan doğal bir şey olmaz. Bu şekilde başarılı oluyor 3-5 senelik kontratla yarışmacı tarzını devam ettiremeyeceğini düşünüyor olabilir, kafasında böyle bir şey yaratmaya gerek yok. Yönetim de kabul etmiş deniyor zaten, bize desteklemek düşer.

Yalnız transferde tam yetki istediğine dair bazı söylentiler var, 1 sezonluk imza atan adama hiçbir yerde planlama yaptırmazlar bu 1.

Senin en çok istediğin adam Mensah koca sezonda 1 tane iyi maç oynadı, getirdin kontra topçusunu takımın merkezine koydun, en çok istediğin adam hiç olmuyorsa sende demek ki ustalık yokmuş bu 2.

Kalinic gibi bitik olmanın yanında bariz bir kabiliyet eksikliği olan oyuncuyu istiyordun, istediklerinin hepsi şu anda nal topluyor. Aldırdığın oyunculardan Mensah-Welinton-Töre-N'Sakala-Ghezzal'dan 2 si tuttu, N'sakala tarz olarak olmadı. 5 de 2,5 derim yani %50'desin. Sen başarısız olup gidersen Welinton ve N'Sakala'yı motive edecek hoca da bulamayız, bunlar ilk geldikleri moda döner yollayacak yer ararız bu da 3.

Yani bence bu sorumluluğu çok isteme sayın hoca, ben Torunoğullarını çok sevmem, ama konuşmalarından sana çok büyük saygısı olduğunu gördüm. Herkes önerisini yapsın, analizci incelesin son kararı sen ver bu iş profesyonel kulüplerde böyle yapılır.
+41903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/HaberKartali/status/1402218569660833793

:D
Adamda ne hırs ne de aman aman yetenek var, gamsızlıkta beşiktaş tarihine girer. İyiki opsiyon koydurmuşuz bu adam 1 sene daha çekilmezdi.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Beşiktaş A.Ş. bilançosuna hiç açıp baktın mı? Ne kadar banka borcu var? Yıllık ne kadar geliri var? Ne kadar faiz ödemek zorunda gördün mü?

Birazcık matematik bilen, geliri gideri analiz edebilen adam şu soruları sormaz.

Ne yapacaksak mütevazi kadrolarla, kısıtlı geliri doğru kullanarak yapacağız. Bu iş ikinci sınıf topçu almayı gerektirir, son dakika transfer yapmayı gerektirir, bunu kabulleneceğiz.

Büyümeye çalıştık ne oldu, Fenerbahçe maçında göz göre göre hakkımızı çaldılar, GS'si, FBS'si siyasetçisi, federasyonu bir olup. Çok sevdiğin Galatasaray'ını şampiyon yaptılar.

Biz de elimizde Negredo, Pepe, Vida sözleşmeleri ile baş başa kaldık.

Büyümeye çalışırken daha da geriye gittik.

Beşiktaş renklilere benzemeye çalıştığında hep kaybetmiştir.
Fb, Gs ve Trabzon' da bilanço açısından bizden iyi değillerdir. Bu bir mazeret değil.

Her zaman derim. Gs başarısızlığı hemen cezalandırır mesela. Biz ve fener ise arabesk moduna gireriz.

Dursun özbek gs' de 2,5 sezon görev yaptı. Bu 2,5 sezonda 3 kupa aldı. Hatta devre arası ayrıldığı sezon da şampiyonluk ona yazar. Takımı o kurdu çünkü. Buna rağmen adamı ilk fırsatta şutladılar. Bu başkan da aynı. 3,5 sezon da 3 kupa aldı. Şimdi onu da yollayacaklar. Neden? 2 sezon şampiyon olamadıkları için. Bizde 7 senede 2 kupa kazandıran adama efsane başkan diyenler vardı. Dursun özbek kötü başkandır ama fikret orman' dan daha kötü değildir.

Bana gs' li falan diyebilirsiniz alıştım zaten sorun yok. Her zaman doğruları yazdım ve yazacağım.

Takım şampiyonluk maçında rakip kaleye şut çekemeden 3 gol yediğine dua ederek yenilmiş, sonraki hafta iddiası olmayan orta sıra takımına yenilmiş. Bizim taraftarlardan arabesk takılanlar vardı. Neyse ya buraya kadar getirmeleri önemliydi, yine de helal olsun falan diye. Fener' de aynı. Hâlâ ali koç' u eleştirmeyip, destekleyenler var.

Bu kafayla daha çok gs şampiyonluğu izleriz biz. Gs' li diye linç etmeye başlayabilirsiniz. Yapabilirsiniz şovunuzu.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yönetim daha Sergen hocayla anlaşamıyor. Buradakiler de transfer bekliyor  :lol:

Çevrimdışı sozkul

Fb, Gs ve Trabzon' da bilanço açısından bizden iyi değillerdir. Bu bir mazeret değil.

Her zaman derim. Gs başarısızlığı hemen cezalandırır mesela. Biz ve fener ise arabesk moduna gireriz.

Dursun özbek gs' de 2,5 sezon görev yaptı. Bu 2,5 sezonda 3 kupa aldı. Hatta devre arası ayrıldığı sezon da şampiyonluk ona yazar. Takımı o kurdu çünkü. Buna rağmen adamı ilk fırsatta şutladılar. Bu başkan da aynı. 3,5 sezon da 3 kupa aldı. Şimdi onu da yollayacaklar. Neden? 2 sezon şampiyon olamadıkları için. Bizde 7 senede 2 kupa kazandıran adama efsane başkan diyenler vardı. Dursun özbek kötü başkandır ama fikret orman' dan daha kötü değildir.

Bana gs' li falan diyebilirsiniz alıştım zaten sorun yok. Her zaman doğruları yazdım ve yazacağım.

Takım şampiyonluk maçında rakip kaleye şut çekemeden 3 gol yediğine dua ederek yenilmiş, sonraki hafta iddiası olmayan orta sıra takımına yenilmiş. Bizim taraftarlardan arabesk takılanlar vardı. Neyse ya buraya kadar getirmeleri önemliydi, yine de helal olsun falan diye. Fener' de aynı. Hâlâ ali koç' u eleştirmeyip, destekleyenler var.

Bu kafayla daha çok gs şampiyonluğu izleriz biz. Gs' li diye linç etmeye başlayabilirsiniz. Yapabilirsiniz şovunuzu.

Bir Beşiktaşlı olarak galatasaray'ın yönetim biçimini beğenmenieben bir şey diyemem. Adamların bizden iy yaptığı şeyler tabiiki vardır.
Burası bir forum rakip takım daha iyi yönetiliyorsa onun hakkını verip bizimkileri eleştirmek güzel.
Fakat beğendiğin takıma baktığımda çok şaşırıyorum.
Yani taraftarlarının bile bizim lobimiz güçlü sonuna başabaş girersek her türlü götürürüz diye övündüğü bir takımdan bahsediyoruz. Birde onlarla ilgili olumsuz birşey yazsan tamam diyeceğim ama yok öyle birşey görmüyorum yazdıysan kaçırmışım kusura bakma..
Bence bu stresden kurtulmak için takım değiştirmen sana iyi gelebilir, bizim sarışınlardan paramız daha az, bunu herkes biliyor.
Kaç bu stresli ortamdan kurtul arkadaşım. Böyle ömür geçmez..

Çevrimdışı sozkul

Yönetim daha Sergen hocayla anlaşamıyor. Buradakiler de transfer bekliyor  :lol:

Sende buradasın, dışardan biri gibi yazmışsın sanki..  :lol:
Biliyorsun biz son dakika transferleriyle şampiyon olan kedileriz..
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2021, 17:51:57 sozkul ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Her kupa aynı değerde midir?

Gazoz kapağı mı sayıyoruz?

Çevrimdışı celiker1

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/1402270857960034304
İkı üç hafta öncede çıkmıştı haberi.Şu ana kadar çıkan transfer haberleri içinden sallama haber olmasın diye temenni ettiğim 2-3 oyuncudan biri
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

İkı üç hafta öncede çıkmıştı haberi.Şu ana kadar çıkan transfer haberleri içinden sallama haber olmasın diye temenni ettiğim 2-3 oyuncudan biri
milan, napoli, villarreal ilgileniyormuş diye haberler çıkmış

ama schalke teklif gelmedi demiş
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Vasata tahammülün sonu nasihat dinlemektir.

Çevrimdışı kaan1903

https://twitter.com/HaberKartali/status/1402269025619648519
Menajeri Beşiktaş’ta kalacağız bir yere gitmeye niyetimiz yok falan diyordu inşallah bir şekilde bonservis kazanarak göndeririz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Menajeri Beşiktaş’ta kalacağız bir yere gitmeye niyetimiz yok falan diyordu inşallah bir şekilde bonservis kazanarak göndeririz.
Şu transfer döneminde Boyd'dan kaliteli 4 tane kanat alabilecek miyiz?

Alamayacağız bence, o zaman Boyd kalsın.

Çevrimdışı can1903

Yönetim hoca konusunda transferde tam yetki ve maaş konusunda %100 haklı. 1 yıllık sözleşme istiyorsan sana transfer yaptırmaz hiçbir kulüp.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Yönetim hoca konusunda transferde tam yetki ve maaş konusunda %100 haklı. 1 yıllık sözleşme istiyorsan sana transfer yaptırmaz hiçbir kulüp.
Bu arada hoca zamanında Rosier yerine Santon istiyordu, öyle futbolcuyu videodan izledim beğendim ayrı bişey transferde tam yetki başka bir şey.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..