2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292246 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Neden kabul etmedi acaba 3 yılı Hoca? Farklı şeyler var heralde kafasında.  :alala:
by yönetimle üç yılın sürdürülemez olduğunu bilecek kadar akıllıdır sergen avcı gibi tazminatımı alıp giderimde diyemez o zaman beşiktaşla tüm bağlarını kopartmış olur bir yıllık imza sergen için elindeki kozdur üç yıllık atarsa bu yönetimin kuklası olmaya zorlanır hep birşeyleri dayatırlar adam kendine güveniyor en kötü uzun kontrat tapıp yarın kaçan hoca olmaktansa kusa kontratı bitirir giderim başım dik diyor birer yıl yapıp üç yıl kalma ihtimali üç yıllık kontrat yapıp kalma ihtimalinden çok daha yüksek

Çevrimiçi COB

Bugün aklıma geldi de, biz Carew'i Lyon'a sattığımızda sonra ki satıştan 50% pay maddesi eklemiştik, Lyon ise onu Baroš ile takas edince biz hiçbirşey kazanamadık.

Düşünüyorumda elimizde bu tarz bir anlaşma için N'kodou var. Ingiltere ve Fransa da halen piyasası var. Satıp 50% ni Tottenham'a vereceğimize, kalburüstü 1-2 oyuncuyla takas etmek daha mantıklı olur.

Çevrimiçi Necmi

Hoca bu yıl da şampiyon yapıp seneye daha iyi sözleşme yapmayı planlıyor olabilir,, Normaldir,,
sergen parayı sever ama asla paranın kölesi olmaz o yüzden sanmıyorum isteyeceğini şu anda ister hakta etti kozlarda elinde gelmişi elinde varken olası gelecek üzerine hesap yapmayacak kadar akıllı bence onun derdi gerçekten kadro kalitesi çekirgenin birkez sıçrayacağımı biliyor bu seneki gibi saçma transfer politikası ile gelecek senede başarı gelmeyeceğini biliyor açık söyledi zaten imza için kadro yapılanması nasıl olacak bunu konuşmalıyız dedi

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/demarkesports/status/1401836745742864386
Hoca zaten gelirken de öyle üç yıllık beş yıllık sözleşme olmaz, burada sözleşme için süreye değil başarıya bakılır demişti. O yüzden her yıl yeniden sözleşme yapması daha iyi.

Çevrimdışı Erman1903

Valla haklısın demek isterdim ama Portekiz U-21 de bu maç oynayan oyuncuların yaşına da bir bak istersen.
Çokta minikler ligi değil gibi.

Farkındayım 🙂, öyle takıldım işte. Ben Özcan ve Karaman transferlerine karşıyım. Bunları mevkisinin net futbolcusu olarak görmüyorum. Rotasyon oyuncularına 1M üstü paralar benim mantığıma ters. Net bir santrafor yedeği olur ona veririm mesela Serdar Dursun. Diğer bölgeler için 600-800 hatta daha da altı mümkünse.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bugün aklıma geldi de, biz Carew'i Lyon'a sattığımızda sonra ki satıştan 50% pay maddesi eklemiştik, Lyon ise onu Baroš ile takas edince biz hiçbirşey kazanamadık.

Düşünüyorumda elimizde bu tarz bir anlaşma için N'kodou var. Ingiltere ve Fransa da halen piyasası var. Satıp 50% ni Tottenham'a vereceğimize, kalburüstü 1-2 oyuncuyla takas etmek daha mantıklı olur.
Olympiakos Nkoudou' yu istiyordu. Fortounis de ayrılmak istiyormuş. Takas teklifi yapmak lazım.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

sergen parayı sever ama asla paranın kölesi olmaz o yüzden sanmıyorum isteyeceğini şu anda ister hakta etti kozlarda elinde gelmişi elinde varken olası gelecek üzerine hesap yapmayacak kadar akıllı bence onun derdi gerçekten kadro kalitesi çekirgenin birkez sıçrayacağımı biliyor bu seneki gibi saçma transfer politikası ile gelecek senede başarı gelmeyeceğini biliyor açık söyledi zaten imza için kadro yapılanması nasıl olacak bunu konuşmalıyız dedi
Abi hocamızın memleketteki hele futbol konusunda en zeki adamlardan biri olduğu malum. İmkansıza yakın şartlarda gelen iki kupadan sonra hoca konuşmak istediği bazı şeyleri içine attı ama tavır ve hareketleriyle acısını çıkartacak ki hakkıdır bence de.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı ilhan mansız

istediği gibi kadro yapamazsa bırakır 👍

Çevrimiçi Necmi

Farkındayım 🙂, öyle takıldım işte. Ben Özcan ve Karaman transferlerine karşıyım. Bunları mevkisinin net futbolcusu olarak görmüyorum. Rotasyon oyuncularına 1M üstü paralar benim mantığıma ters. Net bir santrafor yedeği olur ona veririm mesela Serdar Dursun. Diğer bölgeler için 600-800 hatta daha da altı mümkünse.
bencede ne milli takım nede beşiktaş seviyesindeler sırf yedek forvetin olaun diye yedek forvet alınmaz iki tip yedek forvet vardır ya geleceği çok parlak genç oyuncu yada doksan dakikayı çıkaramayacak ama girdiğinde fark yaratacak veteran oyuncu abu forvetin olur arkasında ba yedek forvetin olur ama aynı ayarda iki forvet birbirini yedeklemez

Çevrimiçi Necmi

istediği gibi kadro yapamazsa bırakır 👍
zaten imza attıramamalarının nedeni o gibi görünüyor
Herkes sergene garanti imza gözüyle bakıyorda hiçde öyle değil yönetim için ghazzel den daha zor bir imza

Çevrimdışı ALDENYX

Allah aşkına şu başkanı biri artık engellesin televizyonlara çıkmasını. Her bir konuşması bu kadar berbat, saçma olur mu bir insanın??? Şaka gibi bir adam, yerin dibine giriyorum kendisini görünce utancımdan. Bu kadar mı yakışmaz bir adam koltuğa, bu kadar mı kötü olur. Otur maaşını öde ve uzatma. Mobese kameralarına bile konuştunuz sen ve ekibin.

Zaten ömürleri fazla uzun değil bari bu kadar kirletmesinler o makamı. Bir maaş ödüyorlar diye tepemize çıktılar. Gerçekten aşırı vizyondan uzak bir kulübüz, maaş ödüyor ha birde şampiyon yapacak taraftarın sık sık dile getirdiği hocayı getirdikleri için adamlar eleştirilmez oluyor.
Allah askina su taraftari biri engellesin,bu yonetim bence en uzun sure baskanlik yapacak yonetim olabilir yani yerin dibinden cikip yine dibine bool bool girebilirsin.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Erman1903

bencede ne milli takım nede beşiktaş seviyesindeler sırf yedek forvetin olaun diye yedek forvet alınmaz iki tip yedek forvet vardır ya geleceği çok parlak genç oyuncu yada doksan dakikayı çıkaramayacak ama girdiğinde fark yaratacak veteran oyuncu abu forvetin olur arkasında ba yedek forvetin olur ama aynı ayarda iki forvet birbirini yedeklemez

Karaman'a santrafor değil de daha çok kenarda iş yapsın diye bakılıyor. Benim görüşüme göre Kenan ne Larin'i ne de N'Koudou'yu kesemez. Larin'in iyi bir fiyata gittiğini varsaysak ondan üstün hiçbir özelliği bana göre yok, hatta birçok konuda daha geride. Yani eğer giderse sol tarafın Kenanla geçen sezondan daha güçsüz olacak. Ghezzal'ın da durumu meçhul olduğu için bu tip kenarda forvet özellikli oyuncu kullanmanın avantajı da kağıt üstünde kayboluyor. He gelir iyi oynar orasını bilemem de zaten bir sürü oyuncu bizde daha iyi oynar, avantajları olan birini tercih ederim.  Kenanın bu takımda kesebileceği tek adam Töre, onu da kesemeyeni dövüyorlar zaten adamda yarışmacı futbol oynayacak sağlık yok, kabul etmek lazım. Olması gereken yer Altay vb, Erkan Zengin ile forma mücadelesi.

Salih Özcan ise ne oynadığı anlaşılamayan bir futbolcu, orta saha kültürü yok kendisinde. 1,5M istiyor ama bana göre Uçan'ın ayakkabılarını taşır. Ben ona para düşürmem, ne yapacak daha yüksek maaşla Uçan'ı mı yedekleyecek?

Bir futbolcu alıyorsan en az elindeki kadar iyi olacak, piyasada ilgi gören bu var diye oyuncu transferi yapılmaz. Ben Karaman'ın 1 senelik maaşına gider Emrah Başsan + Arda Kızıldağ'ı alırım. Emrah-Töre'den Arda da Montero'dan net daha faydalı olur benim görüşüme göre. Kenarda 5. oyuncu için de Güven'i falan kullanırım. Bana göre bu çocuk eğer şans verilirse Kenan'dan kötü olmaz, hem daha genç para getirme ihtimali var. Kenan'a senede minimum 1 vereceksin, Güven'i boşa çıkaracak ve yatırımından gelir dönüşü alamayacaksın. Bir sürü dezavantaj var.

Yerli forvet olsun diyorsam net santrafor Serdar Dursun'u alır, sol tarafa gerektiğinde en öne atabileceğim bir yabancı koyarım. 6 Numara yedeğimi yerli yapabilirim mesela Atakan Karazor diye bir gurbetçi var, tam klasik 6.

Birbirine yakın oyunculardan yedek yapılabilir ama ligi ve maaşı yakın değildir bunlar kafanda direkt oyuncu olma açısından şüphe yaratıyordur yedek yaparsın.

Çevrimiçi Necmi

Allah askina su taraftari biri engellesin,bu yonetim bence en uzun sure baskanlik yapacak yonetim olabilir yani yerin dibinden cikip yine dibine bool bool girebilirsin.
sence öyle onca değil seçtiği kelimeler hoş değil
ama yaşına empati göstermen lazım bu yaşda tepkilerde uç yaşanıyor.
işin forum boyutunu zaten forum değerlendiriyor
yönetime bu üslubu sevmiyoruz kimin yönetici olduğuyla alakalı değil makama saygı şart
bahsettiğimiz Beşiktaş yönetimi kimsenin kahve arkadaşı değil
saygı gösterilmek zorunda eleştiri saygı çerçevesinde olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Allah aşkına şu başkanı biri artık engellesin televizyonlara çıkmasını. Her bir konuşması bu kadar berbat, saçma olur mu bir insanın??? Şaka gibi bir adam, yerin dibine giriyorum kendisini görünce utancımdan. Bu kadar mı yakışmaz bir adam koltuğa, bu kadar mı kötü olur. Otur maaşını öde ve uzatma. Mobese kameralarına bile konuştunuz sen ve ekibin.

Zaten ömürleri fazla uzun değil bari bu kadar kirletmesinler o makamı. Bir maaş ödüyorlar diye tepemize çıktılar. Gerçekten aşırı vizyondan uzak bir kulübüz, maaş ödüyor ha birde şampiyon yapacak taraftarın sık sık dile getirdiği hocayı getirdikleri için adamlar eleştirilmez oluyor.

Allah yardımcın olsun kardeş. Hayat böyle herşeyin en olumsuzunu düşünüp ona kafa yorma ile geçmez. Biraz relax ol bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Karaman'a santrafor değil de daha çok kenarda iş yapsın diye bakılıyor. Benim görüşüme göre Kenan ne Larin'i ne de N'Koudou'yu kesemez. Larin'in iyi bir fiyata gittiğini varsaysak ondan üstün hiçbir özelliği bana göre yok, hatta birçok konuda daha geride. Yani eğer giderse sol tarafın Kenanla geçen sezondan daha güçsüz olacak. Ghezzal'ın da durumu meçhul olduğu için bu tip kenarda forvet özellikli oyuncu kullanmanın avantajı da kağıt üstünde kayboluyor. He gelir iyi oynar orasını bilemem de zaten bir sürü oyuncu bizde daha iyi oynar, avantajları olan birini tercih ederim.  Kenanın bu takımda kesebileceği tek adam Töre, onu da kesemeyeni dövüyorlar zaten adamda yarışmacı futbol oynayacak sağlık yok, kabul etmek lazım. Olması gereken yer Altay vb, Erkan Zengin ile forma mücadelesi.

Salih Özcan ise ne oynadığı anlaşılamayan bir futbolcu, orta saha kültürü yok kendisinde. 1,5M istiyor ama bana göre Uçan'ın ayakkabılarını taşır. Ben ona para düşürmem, ne yapacak daha yüksek maaşla Uçan'ı mı yedekleyecek?

Bir futbolcu alıyorsan en az elindeki kadar iyi olacak, piyasada ilgi gören bu var diye oyuncu transferi yapılmaz. Ben Karaman'ın 1 senelik maaşına gider Emrah Başsan + Arda Kızıldağ'ı alırım. Emrah-Töre'den Arda da Montero'dan net daha faydalı olur benim görüşüme göre. Kenarda 5. oyuncu için de Güven'i falan kullanırım. Bana göre bu çocuk eğer şans verilirse Kenan'dan kötü olmaz, hem daha genç para getirme ihtimali var. Kenan'a senede minimum 1 vereceksin, Güven'i boşa çıkaracak ve yatırımından gelir dönüşü alamayacaksın. Bir sürü dezavantaj var.

Yerli forvet olsun diyorsam net santrafor Serdar Dursun'u alır, sol tarafa gerektiğinde en öne atabileceğim bir yabancı koyarım. 6 Numara yedeğimi yerli yapabilirim mesela Atakan Karazor diye bir gurbetçi var, tam klasik 6.

Birbirine yakın oyunculardan yedek yapılabilir ama ligi ve maaşı yakın değildir bunlar kafanda direkt oyuncu olma açısından şüphe yaratıyordur yedek yaparsın.
sence yaparmı kenarda iş ben hiç birşey göremedim onda larini ilk geldiğinde bile bekliyordum bu patlamayı hatta o zamanda bunu yapamamasının nedeni şenol güneş demişdim millette yönetimi koruduğumu söylemişdi
bizim taraftar çok anlık düşünüyor ve sürü mantiği ile haraket ediyor mesela nsakala konusundada haksızlık ediyorlar bizim için gayet yeterli ve uygun bir bek aslında rosierden daha fazla hata yapmamışdır son çeyrekte rosier bekliği bırakmış sadece hücumu düşünüyordu nsakala vida welinton üçlüsü tuttu savunmayı
vidanın kalitesini görmezden gelip onada çok laf söylendi ama bu şampiyonluğun en önemli mimarlarından welintonda tukaka ediliyor şu anda açık ara ligin en iyi stoperi ilk alışma sürecini saymazsak o zaman bende çok eleştirdim ama ondan sonra mükemmel performans gösterdi. larini kolay gözden çıkarıyorlar ama süper lig tarihinde bu skoru elde etmiş bir kanat oyuncusu yok bildiğim kanatta oynayıp 19 gol atmak çok büyük iş nerdeyse gol kralı olacaktı penaltı atsa olurduda
bu iş karamanla falan olmaz ama alacaklar belliki larini satarlarsa zaten yerine bulamazlar o ayarda birini larinde taliplisi çıkarsa satılmalı
ben artık Beşiktaş taraftarının futbolu bilmediğini düşünüyorum yada bazı şeyler bilgilerinin ve adaletlerinin önüne geçiyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Başkan aslında hepimize bağırarak "Ağustos' a kadar transfer beklemeyin"  diyor. Burada da sürekli şu gelecek, şu olacak diye ciddi ciddi yazanlar var. Daha önce de yazmıştım. Bu transfer başlığının ağustos ortasına kadar açılmasına gerek yok. Şu an herhangi bir planları olmadığına da eminim.

Burada ciddi ciddi transfer konusunda yazan arkadaşları görünce de şaşırıyorum açıkçası. Cidden inanıyor musunuz Haziran-Temmuz' da falan çoğu transferlerin yapılacağına?

Salih uçan gelecekti güya. Her şey hazırdı? Nerede?

Çevrimdışı Erman1903

sence yaparmı kenarda iş ben hiç birşey göremedim onda larini ilk geldiğinde bile bekliyordum bu patlamayı hatta o zamanda bunu yapamamasının nedeni şenol güneş demişdim millette yönetimi koruduğumu söylemişdi
bizim taraftar çok anlık düşünüyor ve sürü mantiği ile haraket ediyor mesela nsakala konusundada haksızlık ediyorlar bizim için gayet yeterli ve uygun bir bek aslında rosierden daha fazla hata yapmamışdır son çeyrekte rosier bekliği bırakmış sadece hücumu düşünüyordu nsakala vida welinton üçlüsü tuttu savunmayı
vidanın kalitesini görmezden gelip onada çok laf söylendi ama bu şampiyonluğun en önemli mimarlarından welintonda tukaka ediliyor şu anda açık ara ligin en iyi stoperi ilk alışma sürecini saymazsak o zaman bende çok eleştirdim ama ondan sonra mükemmel performans gösterdi. larini kolay gözden çıkarıyorlar ama süper lig tarihinde bu skoru elde etmiş bir kanat oyuncusu yok bildiğim kanatta oynayıp 19 gol atmak çok büyük iş nerdeyse gol kralı olacaktı penaltı atsa olurduda
bu iş karamanla falan olmaz ama alacaklar belliki larini satarlarsa zaten yerine bulamazlar o ayarda birini larinde taliplisi çıkarsa satılmalı
ben artık Beşiktaş taraftarının futbolu bilmediğini düşünüyorum yada bazı şeyler bilgilerinin ve adaletlerinin önüne geçiyor.

İş yapmak ayrı mesele, yapabilir de ne kadar yapar ona bakmak lazım. Bence Ghezzal kalsa bile Larin kadar iş yapamaz, Ghezzal giderse yapacağı işin hacmi de teoride düşecektir. Larin bana göre geçen yaz gündeme gelen çoğu forvetten iyiydi, biz de öyle söyledik takımda kalırsa sol tarafta oynar diye belirttik.

Takımda kendi tarzında performansı düşük olan birisi yok gibi bir şey. N'Sakala'da bunlardan biri, performansı iyi. Ben tarz olarak uygun görmüyorum ama yerine ligden adam bakılacaksa, Umut Meraş falan kovalanacaksa kalsın daha iyi. Eskiden iyi bek oyuncusu kolay bulunmazdı, şimdi futbol değişti kenarda ters ayaklı içe girebilen adamlar moda olunca hücumu iyi olan bek bulmak kolaylaştı içe giremeyen kanatlar beke evrildi. Sonuçta kenar oyuncusu, ben teklif varsa yollar, yerine hoşuma giden başka birini koyarım, listesini hazırladım çok güzel adamlar var ama adam bulamayacaksan kurcalamayacaksın.

Welinton merkez oyuncusu, geldiğinde o sarı kafasına göre bir oyun oynuyordu ama toparladı - sekmeyen merkez oyuncusunu kurcalamaya gerek yok.

Larin'e yüksek bir teklif gelirse gidecek ama transfer güçlenmek adına yapılır. Ben onun yerine Kenan gelir aynı işi yapar diye bakamam. İş net değilse yerli oyuncu gelecek diye bir şart yok. Başka bölgeye-yerine koyacağın adamdan daha iyi bir yerli bulur devam edersin. İşte Töre-Montero-Dorukhan, kaleye ikame, olmayan yedek santrafor yerine birisi vb çok zor bir iş değil bunları bulmak.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Başkan geçen gün resmen bize ayrıcalık yapın demiş. Ülke puanı için falan filan diye. Aynısını gs veya fb başkanından birisi dese yıkılırdı burası.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kedi her zaman bal yemez..

Çevrimiçi murat

Başkan geçen gün resmen bize ayrıcalık yapın demiş. Ülke puanı için falan filan diye. Aynısını gs veya fb başkanından birisi dese yıkılırdı burası.
sadece bizim için değil avrupa kupasına katılan bütün takımlar için istedi.

Çevrimdışı sozkul

Kedi kim oluyor burda, yönetim mi?
Bende kendimi bal yemiş gibi hissediyorum, bu şampiyonluk sertleşmiş sinirlerime masaj yaptı adeta..
Ama sende hala bir tedirginlik var gibi. Gelecek sezondan mı korkuyorsun?

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Ghezzal+Rosier..  :bandit:
Hadi inşallah ama transferden elde edilen gelirin 3/1 i bütçeye ekleniyor diye biliyorum.

Çevrimdışı ALDENYX

Şimdi koca kulub Kedimi oldu ?
Sergen ve oyuncularin emeği  ?
Yonetimin olumlu olumsuz ama iki kupa almasi ?

Yada seneye sampiyon olamayizmi derdindesin yada biz niye sampiyon olduk  Allah kahretsin modumu bu ?

Bu yazdigini Sergen görse sence yazdigin yaziya ne yorum yapardi...cok ilginc harbi boyle yorum yazmak zorunda kalmam ...
BEN inönü 'de kapali üstte Ahmet dursun Sebe gitsin diyen holiganlardanim yada dingildim ozaman icin o sozu söyledik affedilmek icin aylarca af diledik oyle uc bes kiside degil zarar verdik 2003 de uğrayıp gittik..burda agzi gevsekler o makama kendilerince elestiri getiriyorlar gidin bir gun gecirin adamin yaninda F.ormanda Y.demirorende Çebide  kiymetlidir..benim icin....

Hayat geç kalanları hiç affetmez.