bencede ne milli takım nede beşiktaş seviyesindeler sırf yedek forvetin olaun diye yedek forvet alınmaz iki tip yedek forvet vardır ya geleceği çok parlak genç oyuncu yada doksan dakikayı çıkaramayacak ama girdiğinde fark yaratacak veteran oyuncu abu forvetin olur arkasında ba yedek forvetin olur ama aynı ayarda iki forvet birbirini yedeklemez
Karaman'a santrafor değil de daha çok kenarda iş yapsın diye bakılıyor. Benim görüşüme göre Kenan ne Larin'i ne de N'Koudou'yu kesemez. Larin'in iyi bir fiyata gittiğini varsaysak ondan üstün hiçbir özelliği bana göre yok, hatta birçok konuda daha geride. Yani eğer giderse sol tarafın Kenanla geçen sezondan daha güçsüz olacak. Ghezzal'ın da durumu meçhul olduğu için bu tip kenarda forvet özellikli oyuncu kullanmanın avantajı da kağıt üstünde kayboluyor. He gelir iyi oynar orasını bilemem de zaten bir sürü oyuncu bizde daha iyi oynar, avantajları olan birini tercih ederim. Kenanın bu takımda kesebileceği tek adam Töre, onu da kesemeyeni dövüyorlar zaten adamda yarışmacı futbol oynayacak sağlık yok, kabul etmek lazım. Olması gereken yer Altay vb, Erkan Zengin ile forma mücadelesi.
Salih Özcan ise ne oynadığı anlaşılamayan bir futbolcu, orta saha kültürü yok kendisinde. 1,5M istiyor ama bana göre Uçan'ın ayakkabılarını taşır. Ben ona para düşürmem, ne yapacak daha yüksek maaşla Uçan'ı mı yedekleyecek?
Bir futbolcu alıyorsan en az elindeki kadar iyi olacak, piyasada ilgi gören bu var diye oyuncu transferi yapılmaz. Ben Karaman'ın 1 senelik maaşına gider Emrah Başsan + Arda Kızıldağ'ı alırım. Emrah-Töre'den Arda da Montero'dan net daha faydalı olur benim görüşüme göre. Kenarda 5. oyuncu için de Güven'i falan kullanırım. Bana göre bu çocuk eğer şans verilirse Kenan'dan kötü olmaz, hem daha genç para getirme ihtimali var. Kenan'a senede minimum 1 vereceksin, Güven'i boşa çıkaracak ve yatırımından gelir dönüşü alamayacaksın. Bir sürü dezavantaj var.
Yerli forvet olsun diyorsam net santrafor Serdar Dursun'u alır, sol tarafa gerektiğinde en öne atabileceğim bir yabancı koyarım. 6 Numara yedeğimi yerli yapabilirim mesela Atakan Karazor diye bir gurbetçi var, tam klasik 6.
Birbirine yakın oyunculardan yedek yapılabilir ama ligi ve maaşı yakın değildir bunlar kafanda direkt oyuncu olma açısından şüphe yaratıyordur yedek yaparsın.