2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2290331 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş, Danny da Costa ile prensip anlaşmasına vardı.(BeIN Sports)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş, Danny da Costa ile prensip anlaşmasına vardı.(BeIN Sports)

Rosier olmuyor mu
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

Rosier olmuyor mu
sporting'e karşı güçlü gözükme çabaları bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

ÖZEL HABER - Beşiktaş Kulübü, Rıdvan Yılmaz için gelen transfer tekliflerinin hepsini şu anlık reddetti.

Beşiktaş, Rıdvan için gelecek teklifleri; Avrupa Şampiyonası sonrası değerlendirme kararı aldı. (Hakan Kurt)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Stuttgart ve Hoffenheim Rıdvan'ı transfer etmek istiyor.

Beşiktaş yönetimi 5 milyon Euro'nun altında gelecek rakamlara sıcak bakmıyor.(Sabah)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Diego Costa'nın menajeri forvetin geleceğini açıkladı.

Beşiktaş en iyi pozisyona sahip takım: "Orada oynamak istiyor" ( Carrusel Deportivo )

https://twitter.com/carrusel/status/1401242829930876933

Çevrimdışı Erman1903

Rosier konusunda pek yol alınamıyor. Kulübü kabul etmedikten sonra oyuncu ne kadar istese de zor. Bir süre sonra görüşmeler kesilirse şaşırmayın, bu oyuncunun kontratı devam ediyor ve başka teklifler var. Bize satmak zorunda değiller, hoşlarına giden bir teklifi kabul edip oyuncuya gidiyor musun kalıyor musun diye sorduklarında kabul etmek dışında pek bir seçeneği olmaz.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Beşiktaş Fortunis için N'Koudou + 2 milyon euro teklif yaptı. (Enwsi.gr)

https://twitter.com/enwsi/status/1400383772625879040

Çevrimdışı can1903

Bence şuanlık;

Gidenler:
N'Sakala,
Ghezzal
Ersin;

Gelenler:
Salih %100
Kenan K. %90
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Rosier konusunda pek yol alınamıyor. Kulübü kabul etmedikten sonra oyuncu ne kadar istese de zor. Bir süre sonra görüşmeler kesilirse şaşırmayın, bu oyuncunun kontratı devam ediyor ve başka teklifler var. Bize satmak zorunda değiller, hoşlarına giden bir teklifi kabul edip oyuncuya gidiyor musun kalıyor musun diye sorduklarında kabul etmek dışında pek bir seçeneği olmaz.
Abi çocuk zaten 2 tane cl takımını reddetmiş, ama sporting tarafı nakit bonservisli satış planlıyor, biz kiralamak istiyoruz. O işte %10'larda bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

Abi çocuk zaten 2 tane cl takımını reddetmiş, ama sporting tarafı nakit bonservisli satış planlıyor, biz kiralamak istiyoruz. O işte %10'larda bence.

Ben pek inanmıyorum Cl takımını reddetti haberlerine. Biz o teklifin benzerlerini Ocak ayından beri yapıyoruz 🙂

Çevrimdışı can1903

Ben pek inanmıyorum Cl takımını reddetti haberlerine. Biz o teklifin benzerlerini Ocak ayından beri yapıyoruz 🙂
Twitterda yazan Ersin Kurnaz 2-3 kere bahsetti abi. Çok yalanını görmedim o adamın.

Çevrimdışı Erman1903

Twitterda yazan Ersin Kurnaz 2-3 kere bahsetti abi. Çok yalanını görmedim o adamın.

Yalan demeyeyim de ben doğruluğundan şüpheliyim. Bizimkiler teklifi iletti, öncelikle kulübünün kabul etmesi lazım. Hiç beklenmedik bir yere de gidebilir bu kadar ümit bağlamayın, 6M opsiyonla yıllık 2M den Fener falan görürseniz şaşırmayın onlar hala vazgeçmiş değil hatta o paylaşımdan sonra daha da ciddi ilgilenmeye başladılar. Aşağılık kompleksi, seneler önce de böylelerdi alırlarsa şaşırmam.

Çevrimdışı can1903

Yalan demeyeyim de ben doğruluğundan şüpheliyim. Bizimkiler teklifi iletti, öncelikle kulübünün kabul etmesi lazım. Hiç beklenmedik bir yere de gidebilir bu kadar ümit bağlamayın, 6M opsiyonla yıllık 2M den Fener falan görürseniz şaşırmayın onlar hala vazgeçmiş değil hatta o paylaşımdan sonra daha da ciddi ilgilenmeye başladılar. Aşağılık kompleksi, seneler önce de böylelerdi alırlarsa şaşırmam.
Rosier de o paylşaımdan sonra oraya gidecekse gitsin ya  :sevinc

Çevrimdışı celiker1

Transfer sezonunun taraftarın yani bizlerin beklediği şekilde devam ettiği hiç bir yaz sezonuna şahit olmadım.Beklenilen çoğu transfer Ağustos ayının ikinci haftasından sonra gerçekleşir.Benim için esas olan Sergen Yalçın'dır!O yüzden hala şampiyonluğun tadını çıkarıp,kefiyle yeni sezonu bekliyorum.Hiç ummadığımız oyuncular gidip,hiç ummadığımız oyuncular gelecektir.Keyfini çıkarın!
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

Rosier de o paylşaımdan sonra oraya gidecekse gitsin ya  :sevinc

Oyuncu kabul eder mi orasını bilmem de Fenerli zihni böyle çalışır. Kazanamadıkları başarıları bu tip hamlelerle unutturmaya çalışırlar, taraftarları da pek sever bu tarz atkı-forma giydirme işlerini.

Çevrimiçi Necmi

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1401263176562450436
madem sergenle alakalı problem yok imza niye yok aylar öncesinden imzalanmalıydı masal okuyorlar imza olmadığı sürece bir problem var demektir
Yapabilecekleri en kolay imza sergenin imzasıdır onu bile attıramadılar daha biz ne oyuncusundan bahsediyoruz basın hergün on tane oyuncu getiriyor biriyle bile konuşulduğunu sanmıyorum her sene aynı muhabbet sonra bir bakmışsın transfer sezonunun son günü adını duy adığımız isimlerle imza atılmış herkes ters köşe basın bu kadar transfer tiyosu alsa o transferlerle ilgili en azından bir duyumu paylaşıt basında bizimle birlikte öğreniyor

Çevrimiçi Necmi

Büyük ihtimal bu senede anı kurtaralım transferi yapılır zaten başka türlü olası değil
Adı duyulmamış genç yetenekli forvet falan bulamayız adamlar burnumuzun dibinde ikinci ligden transfer yapıyorlar biz adı duyulmamış hemde forvetten bahsediyoruz 😂 buluruzda illaki pas geçmeletine sebep olan bir defosu vardır bizim ligde uzun boylu hava hakimiyeti olan forvet yerine kusa aralara kaçan forvet tipi daha iş yapar zaten sergen orta kafa taktiği ile oynatmaz takımı geçtiğimiz sezon açılan ortalar bile kafaya değildi
Bu arada küçük oyuncular stoperlerin kucağına düşmez pek daha çok larin cenk gibi iri oyuncular kucakta olur ghazzel hem çelimsiz hem yavaştı ama stoperler onu tutamıyordu yürüyerek çalım atabiliyordu forvetin hızı önemli değil biz kontra takımı değiliz zeki ve kıvrak olsun yeter ligde iyiiş yapar şl umrumda bile değil zaten şl gediklisi takımlarla bu şartlarda baş etmek mümkün değil planlar ordan gelecek bir iki galibiyete göre yapılmaz ama korkarım yönetim ve sergenin aklında şl var umarım bu hataya düşmeyiz

Çevrimiçi Necmi

ABuşa gelince artık bizim oyuncumuz olmadığına göre rahat konuşurum sakat veya değil hiç farketmiyor nedeni net olan ona güvenilip yola çıkılmaz gerçekten sakat diye oynamadıysa nesine güveneceğiz yok sakat değilde kontrat yüzünden oynamadıysa zaten masaya bile oturulmaz her iki durumdada güvenilmez hiç vidanın aldığı paraya laf etmesin şampiyonluk maçında vida sahadaydı o değildi takımında en iyi oyuncusuydu son düzlüktede şampiyonluğu getiren en önemli performanslardan biriydi  abu nerdeydi sergen abudan daha ciddi sakatlığı olan oyucular fedakarlık etti oynadı dedi
Bence abuş beşiktaş dolmuşunu kaçırdı bu saatten sonra birinci forvet olarak kimse ona güvenmez ikinci forvet olarak düşünülür teklifde ona göre olur

Çevrimdışı MUSTAFA_

madem sergenle alakalı problem yok imza niye yok aylar öncesinden imzalanmalıydı masal okuyorlar imza olmadığı sürece bir problem var demektir
Yapabilecekleri en kolay imza sergenin imzasıdır onu bile attıramadılar daha biz ne oyuncusundan bahsediyoruz basın hergün on tane oyuncu getiriyor biriyle bile konuşulduğunu sanmıyorum her sene aynı muhabbet sonra bir bakmışsın transfer sezonunun son günü adını duy adığımız isimlerle imza atılmış herkes ters köşe basın bu kadar transfer tiyosu alsa o transferlerle ilgili en azından bir duyumu paylaşıt basında bizimle birlikte öğreniyor
Bitmiş transferler belli. Nasıl transfer yaptığımız da belli. Her an her şey olabilir. Başkan ve Sergen'in anlattığı hikayeler başarıdan çok profesyonellikle alakası olmayan işler. 1 dakika oyuncu izleyip oyuncu alıyorsan zaten kimse ne yaptığını bilemez. Kendin ne yaptığının farkında değilsin ki başkasının haberi olsun. Ben bu sene en azından biraz daha sakatlık ve kadro darlığı konusuna çözüm arayacaklarını düşünüyorum. Yoksa geçen seneki gibi para yok türküsü dinlemeye devam edeceğiz. Son dakika transferi (fırsat) yine olur ama bu sene kadroda mecburen köklü bir değişim olacağı için transferlerin bir kısmı kampa da yetişecektir.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı blackeagle35

Mustafa Denizli de iki kupalı şampiyonluktan sonra Çeşme'de güzel tatil yapmıştı ve transferin son günü 8m avroya 10.5 numara Tabata'yı almıştık. Planlama hak getireydi. En azından şu sözleşme konusu çözülmeli artık. Rakipler kaos içindeyken bizim tüm planlamamızı yapmamız lazım. Tabiki herkesin tatile hakkı var. Hak edilmiş bir tatil fazlasıyla. Ama fazla rahatlık da iyi değildir. Halen daha vaktimiz var ama artık yavaştan başlamak lazım.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★