2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286740 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ciddiler mi acaba? Adam 38'e giriyor, farkındadırlar umarım .
Yok yahu şakasına yazdım Hala oynuyor mu bilmiyorum :)

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Benim favorim her sene gelen ama bir türlü gelemeyen Kuranyi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Diğer efsane ise,

Bekliyoruz atlet donlan,
Gelsin artık Diego Forlan.

Çevrimiçi sefaköykartali

Kural'in asil olayi bu zaten. Senin yabanci almana karismiyorlar, sahada yerli olsun istiyorlar. Yabanci almak zorunlu degil. Problem dedigin anda; biz serbest biraktik, ister al ister alma parasini odeyecek olan sensin diyecekler. Tff zaten yerli oyuncular sure alsin, oynayarak gelissin istiyor. Tff'ye seni ilgilendirmez diyemezsin. Konunun asli bu cunki. Yabanci sayisi nispeten yuksek oldugu icin de kisitlama algisini da kirmis oldular. Bu defa masayi saglam kurdular, acik kapi yok. Masa komple dagilacak mi onu bekliyoruz..
Ya eyvallah da bu kadar borç içindeki kulüplere o zaman sen 4 tane adama boşu boşuna maaş öde, döviz çıkışı yap diyorsun. Her yerde dolar bozun euro bozun diyen hukumetten destek alan tffnin bu kararı vermesi çok saçma. Ha bu ülkede ne saçma değil ki dersen o ayrı. Yerli oyuncu gelişsin isteyen bir ülke genç yaşta yerli belirli sayıda oyuncu olsun der, altyapıdan en az belirli sayıda oyuncu çıksın der. Başka hiç bir kıstasa bakilmayan düz yerli oyuncunun ülke futboluna bir faydası yok zararı var. Kulüplere almazsan alma diye bi mantıkla federasyon yönetemezsin ki. Zaten istifa ederler.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2021, 15:08:07 sefaköykartali ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dönmesini bekleyenler, hayal kurmasın boşa. Bu ülkedeki bir kişi bunu istedi, şenol güneşin falan konuşmalarından ezberletilmiş konuşmalar falan olduğunu anlayabilirsiniz  :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ludwig Augustinsson. Yönetimin çok istediği bir sol bek.

2 M alıyormuş.

https://www.transfermarkt.com.tr/ludwig-augustinsson/profil/spieler/170646

Çevrimdışı Erman1903

Dönmesini bekleyenler, hayal kurmasın boşa. Bu ülkedeki bir kişi bunu istedi, şenol güneşin falan konuşmalarından ezberletilmiş konuşmalar falan olduğunu anlayabilirsiniz  :)

Biz biliyoruz bunun neden istendiğini bir zümre çıkarları için reise işliyorlar bu konuyu, uyutuyorlar.

Önümüzdeki hafta pazartesiye 3-4 güzel yerli açıklayalım hemen geri çekilir.

Çevrimdışı Erman1903

Ludwig Augustinsson. Yönetimin çok istediği bir sol bek.

2 M alıyormuş.

https://www.transfermarkt.com.tr/ludwig-augustinsson/profil/spieler/170646

Benim 2016 sol bek listesinden 🙂 o zaman bonservisi o kadardı anca.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Kaynak neresi ?

Augustinsson ve Laxalt şu anda çok ciddiye alınacak haberler değil. Bu oyuncuların ikisini de bonservisiyle satmak istiyor takımları, yükselttiğimiz oyuncularla bir imaj oluşturduk piyasada, ismimizi kullanıyorlar. İkisi de takip ettiğimiz oyunculardır lakin önceliğimiz sol bek değil, ciddi adımlar anca orada bir tasarruf olması durumunda olabilir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kaynak neresi ?

İnsta'da takip ettiğim bir sayfa var abi . Kartalist Haber diye. Çoğu haberi , bilgisi çıkıyor .  :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Welbeck'i de yazmışlar, eksik kalmıştı. Diego Costa 10 sene olmuştur bize geliyor. Mandzukic zaten olmazsa olmazımız.

Çevrimdışı Erman1903

Welbeck'i de yazmışlar, eksik kalmıştı. Diego Costa 10 sene olmuştur bize geliyor. Mandzukic zaten olmazsa olmazımız.

Konoplyanka ve Edwin Gyasi bekliyorum ben :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ayaksız aboubakar bu ligte terör estirdiyse, sakatlığı olmayan diego costa üfürür bu ligi. Sakatlık konusu abou kadar ciddi değilse, maaş sınırı zorlanmalı. Forvette işin şakası olmaz, gördük bütün takımı nasıl etkilediğini. 100-200 bin euro kar edeceğiz diye forvet hattımızı düzgün çizemedik, hem oyuncu performanslarımız yere vurdu son haftalarda hem de şampiyonluğu kaybediyorduk.

Çevrimdışı GreenBook

Başkan güzel konuşmuş daha baskın bi moda geçmiş işte böyle
Beşiktaş gibi büyük bir kulübün başkanlığını yapıyorsan masaya yumruğunu vurucaksın
Ghezzal Rosier Aboubakar üçlüsünü takımda tutmak üzerine bi transfer stratejisi yapmamız mühim.

Kemik kadroyu bozmamakta fayda var yeni sezonda da şampiyon olacağımıza inanıyorum. Herşeyiyle inanmış Başkan ve hoca var
Rakipler baskı altında çünkü senelerdir şampiyonluk göremiyorlar hata yapacaklar
Bu şartlarda avantaj daima bizde özgüveni yüksek ekip Başkan ve hoca

Dediğim gibi Rosier Abou Ghezzal kalmalı
Abou hemen harcanacak bi oyuncu olmadığı herkesce malum elbette

Çevrimdışı GreenBook

Her forvet ihtiyacımız olduğunda Welbeck ismi geçiyor
Costa da olmamalı
Aboubakar ın yanına biri alalım yeter

Çevrimdışı Sinan23

Çevrimiçi sefaköykartali

Mat Ryan nasıl olur?
İyi kaleci de bize düşmez. Eplnin alt sıra takımları alır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Euro 11'e doğru yol alıyor, artık Diego Costa, Welbeck gibi adamlar hayal ancak.

Bulgaristan, Polonya, Romanya liglerine odaklanmak lazım.

Bizimkiler Kosova Ligi'ne odaklanmış, ama orası da fazla düşük profil.

Çevrimiçi gokhans

Mat Ryan nasıl olur?
david luis kötü durumdamı ya? Kimse bahsetmemiş. Teknik kapasitesi ile geriden oyun kurma konusunda mükemmel olmazmı?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı AvrupaKartalı

david luis kötü durumdamı ya? Kimse bahsetmemiş. Teknik kapasitesi ile geriden oyun kurma konusunda mükemmel olmazmı?
Yillik en az 4-5 ister, bize yar olmaz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı savaş altay

En kilit adama verecegimiz maas 2.5'i gecmez gibi geliyor. Ona gore transfer listenizi olusturun 😀

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★