2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2287433 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Rusya'dan isteyeni varmış herhalde. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
duman değildir o su buharıdır
Nükleer reaktörlerin bacasındanda çıkıyor ya duman sanıyor insanlar ama su buharı 🤣

Çevrimdışı Necmi

Menajere bağlısın o yüzden Kosova pazarına da büyük ihtimal menajer sayesinde girmişizdir bizde alınmak istenen oyuncuyu bile futbolla alakası olmayan kişiler izliyor o yüzden pek bir beklentim yok benim transfer konusunda büyük ihtimal yapılacak transferlerin çoğu kiralık ve sakatlık geçmişi iç karartıcı olan oyunculardan yapılacak.
hani menejerlere karşıydı bunlar bu işler öyle dışardan atıp tutmaya benzemiyor sanırım

Çevrimdışı kaan1903

Bülent Uslunun şuan canlı yayında Fedarasyona nüfuslu olan birinden istihbarat geldi    %99 bu karardan dönülecekmiş Külüpler birliğinin baskısına dayanamazlar dedi

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bülent Uslunun şuan canlı yayında Fedarasyona nüfuslu olan birinden istihbarat geldi    %99 bu karardan dönülecekmiş Külüpler birliğinin baskısına dayanamazlar dedi

İnşallah, zaten yönetimimiz malum. Birde daha kısıtlama gelirse küme falan düşeriz bunlara. Gerçi maaşlar falan ödeniyordu değil mi  :)

Çevrimdışı Erman1903

Ömer Bayram bizde herhalde.  :)
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2021, 02:31:40 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

Ömer Bayram bizde herhalde.  :)

bu arkadaşı hocanın istediğine dair haberler okumuştum bir çok yerde. garip bir oyuncu, sol bekte pek bir işe yaramıyor merkezde ilginç işler çıkarabiliyor. salih-atiba pozisyonunda üçüncü oyuncu olarak değerlendirmek isteyebilir hoca gibime geliyor. n'sakalayı satıp sol bek rotasyonuna alacaksak n'sakalanın arkasından ağıtlar yakılacak ne atletik adamdı yiğidim denilip duracaktır. bizim oyunumuzun bek oyuncusu ihtiyaçlarını hiç karşılamaz.

Çevrimdışı Erman1903

bu arkadaşı hocanın istediğine dair haberler okumuştum bir çok yerde. garip bir oyuncu, sol bekte pek bir işe yaramıyor merkezde ilginç işler çıkarabiliyor. salih-atiba pozisyonunda üçüncü oyuncu olarak değerlendirmek isteyebilir hoca gibime geliyor. n'sakalayı satıp sol bek rotasyonuna alacaksak n'sakalanın arkasından ağıtlar yakılacak ne atletik adamdı yiğidim denilip duracaktır. bizim oyunumuzun bek oyuncusu ihtiyaçlarını hiç karşılamaz.

Pozitif bir oyuncu aslında ama sol bekte inatçı olsa da ikili mücadele direnci ortalamanın altında. Birkaç bölgeyi de yedeklemesi açısından güzel aslında. Herhalde N'Sakala yerine değildir ileride Rıdvan'ın satılması durumu için bir ön anlaşma olabilir. Kontratı bitenlerde Caner Cavlan ve İso var daha bek gibi olarak. Bir de bonservisli yerli var beğendiğim ama onu Rıdvan konusunda tasarruf olmadan söylemek doğru olmaz.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2021, 04:12:27 Erman1903 ]

Çevrimdışı savaş altay

tolunay kafkasla hasbelkader bir 15-20 dakika sohbet etmişiliğim var o zaman kayseriyi mi ne çalıştırıyordu.stoper arıyorlardı ben o zamanlar fransa ligini epey bir takip ediyordum batefimbi gomisin 17*18 yaşlarında olduğu dönemdi.adama coulibaly diye bir oyuncu önermiştim tam istediği özelliklerde bir oyuncuydu bana kazma oyuncu lazım demişti hava üstünlüğü olsun yeter demişti.havadan geçit vemeyen bir tipti.hemen bir menejri aradı menejer iyi oyuncu ama bizim bütçeyi aşar demişti.300-500 civarındaymış ayıracakları bütçe :lol:
Iki dakikada takimi kuruyormussunuz abi😅😅

Çevrimdışı murat baltacı

Bu saçma kural geri döner bence uygulanmaz. Biz yinede her türlü ihitmale karşı Mert gunok,Salih,arda Kızıldağ,, Halil,kena  gibi oyuncuları almalıyız hatta Kenan yerine Gökdenizde kovalanablir sonraki satıştan pay falan Antalya bağlanırsa oyuncu gönüllü zaten. Yerlileri bitirip yabancılarda kurala göre aksiyon alabiliriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı savaş altay

Abu tutuldum sana. Topla esyalarini terk et burayi. Surekli bir para muhabbeti, bu nedir ya? Normal bir sezonda da degiliz. Millet kiriliyor, tasi tasa surtuyor. Kimse klubun onune gecemez raconuna bile luzum yok, konu abu ise problem belli zaten.

Çevrimdışı ilhan mansız

İsmail köybaşı 10 tane Ömer bayram eder,,

Çevrimdışı celiker1

Hazır gündemde fazla değilken Kayserispor'un 17 yaşındaki genç oyuncusu Emre Demir'i alabilmek için bir formül bulmalıyız.Kayserispor'un kötü kadrolarından dolayı çocuk iki senedir eziliyor orada.Şu an en büyük potansiyel 3 genç oyuncu arasına girer her halde çocuk.Olacak o çocuktan!
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2021, 09:25:25 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Hazır gündemde fazla değilken Kayserispor'un 17 yaşındaki genç oyuncusu Emre Demir'i alabilmek için bir formül bulmalıyız.Kayserispor'un kötü kadrolarından dolayı çocuk iki senedir eziliyor orada.Şu an en büyük potansiyel 3 genç oyuncu arasına girer her halde çocuk.Olacak o çocuktan!

Çok para isterler.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kaan1903

Sörloth tslileri fena bozmuş  bize gelirse yıkım olur onlar için :)

Çevrimiçi sefaköykartali

Bu yabancı kuralı kesin patlar. Yabancı sayısı yetersiz ama asıl sıkıntı şu yedek veya kadroda olması tffyi ilgilendirmemeli. Bu şekilde 4 tane adama yattığı yerden neden döviz ödetiyorsun kendi yerli ve milli(!) kulüplerine. Ama bizim zaten kuraldan bağımsız olarak kaliteli yerli oyuncu ihtiyacımız var. Kaan Ayhan, Salih, Kenan gibi oyuncularla anlaşırsak baya iyi olur bizim için.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Bu ts tarftarı sörloth ilişkisi başkası adına utanmanın son noktası. Eskiden de futbol çok matah bir şey değildi bu ülkede ama en azından bir duruşu vardı insanların. Şimdi iyice şebeğe döndüler.

Diğer yandan bu adam en sonunda Beşiktaş’a gelecek gibi. Gümbürtüyü seyredin o zaman.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Benteke gitti. İçimize sinmemişti zaten.

Christian Benteke has signed a two-year contract extension with the club! ✍️#CPFC | https://t.co/utMcYSDkhb

— Crystal Palace F.C. (@CPFC) June 3, 2021

Çevrimdışı savaş altay

Sörloth tslileri fena bozmuş  bize gelirse yıkım olur onlar için :)
Gayet hakli. Ayrica ters bir sey de soylememis. Bizim olusturdugumuz etkiyi bir daha kimse olusturamaz. Taklit islerin sonu boyle oluyor. Her zaman, her oyuncuya yapilmamali fakat o sinerji biz de hala mevcut. Yeri gelirse yine yapilabilir. Su ulkede diger takim taraftarlarinin taklit etmedikleri bir formamizi giymeleri kaldi onu da giyecekler diye korkuyorum 😆

Çevrimdışı savaş altay

Sen bir oyuncu icin harekete gectin ya, civciv'ler onu listeye aldi bil.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kartal'da Huntelaar sesleri..

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kartal'da Huntelaar sesleri..

Ciddiler mi acaba? Adam 38'e giriyor, farkındadırlar umarım .

Çevrimdışı savaş altay

Bu yabancı kuralı kesin patlar. Yabancı sayısı yetersiz ama asıl sıkıntı şu yedek veya kadroda olması tffyi ilgilendirmemeli. Bu şekilde 4 tane adama yattığı yerden neden döviz ödetiyorsun kendi yerli ve milli(!) kulüplerine. Ama bizim zaten kuraldan bağımsız olarak kaliteli yerli oyuncu ihtiyacımız var. Kaan Ayhan, Salih, Kenan gibi oyuncularla anlaşırsak baya iyi olur bizim için.
Kural'in asil olayi bu zaten. Senin yabanci almana karismiyorlar, sahada yerli olsun istiyorlar. Yabanci almak zorunlu degil. Problem dedigin anda; biz serbest biraktik, ister al ister alma parasini odeyecek olan sensin diyecekler. Tff zaten yerli oyuncular sure alsin, oynayarak gelissin istiyor. Tff'ye seni ilgilendirmez diyemezsin. Konunun asli bu cunki. Yabanci sayisi nispeten yuksek oldugu icin de kisitlama algisini da kirmis oldular. Bu defa masayi saglam kurdular, acik kapi yok. Masa komple dagilacak mi onu bekliyoruz..