2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286859 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

+İrfancan Kahveci'ye o kadar bonservis vermeleride bunun göstergesiydi.Özdemir-Koç'un beraber aldıkları karar gibi gözüküyor.

Vatan Millet Sakarya edebiyatıyla siyasileri de kafalıyorlardır, oyuncularımız Avrupa'da ismini duyuruyor iyi bir jenerasyon yakalandı herkes bal gibi biliyor bunun futbolu bitirmek olduğunu, en çok da isteyenler. Yazık vallahi bu ülkeye 1 ileri 2 geriyiz her konuda.

Çevrimdışı kaan1903

Düzgün oyuncular Kaan, Sorescu değişik baya.

Sanırım kanat oyuncusuydu sonradan beke devşirmişler savunma özellikleri nasıl acaba  hücüm yönünde sıkıntısı yok gibi baya gol asist katkısı vermiş

Çevrimiçi Necmi

Bana da Türkiye'nin en antipatik ve başarısız kulübü Fenerbahçe avantajlı olsun diye ülke futbolunu yok etmek pahasına alınan bir karar olarak gözüküyor. Zaten 1 sene önce Emre ve Arda'nın instagram konuşmasında Emre bunun sinyalini net olarak veriyordu.
takma kafana bütün yerlilerini toplasan bir necip etmez yabancılarla götüremiyor loserler yerlilerle nasıl götürecekler

Çevrimiçi levitate

+İrfancan Kahveci'ye o kadar bonservis vermeleride bunun göstergesiydi.Özdemir-Koç'un beraber aldıkları karar gibi gözüküyor.
istediklerini yapsınlar yine şampiyon olamazlar

dünyanın parasını harcayıp 20 tane yabancı getirip yine ligi alamadılar, dandik yerlileriyle hiçbir şey yapamazlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Sanırım kanat oyuncusuydu sonradan beke devşirmişler savunma özellikleri nasıl acaba  hücüm yönünde sıkıntısı yok gibi baya gol asist katkısı vermiş

Savunması iyi, pas yüzdesi düşük kanat gibi hatta daha da düşük ama oyuncu sonuca oynuyor savunması iyi olduğu için normal karşılamak gerekir.

Çevrimdışı Erman1903

takma kafana bütün yerlilerini toplasan bir necip etmez yabancılarla götüremiyor loserler yerlilerle nasıl götürecekler

Fenerbahçe'yi takan kim ülke futbolunu bitiriyor adamlar.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı celiker1

istediklerini yapsınlar yine şampiyon olamazlar

dünyanın parasını harcayıp 20 tane yabancı getirip yine ligi alamadılar, dandik yerlileriyle hiçbir şey yapamazlar
Kapalı kapılar ardında iş çevirip,Türk futbolu için hiç bir yararı olmayacak,tersine zararı olacak kararı "birde böyle şampiyon olabilmeyi deneyelim" diye aldırıyorlar.Şampiyon  olurlar veya olmazlar ama niye kağıt üstünde de olsa avantaj sağlatalım.Ikı kalecisi,iki sağ beki ve orta sağda Ozan,İrfancan,Mert Hakan,Mesut olmak üzere üç mevkide yerli oyuncu olarak çok rahatlar.Bizde Rıdvan ile sol beki bile yerli sayamıyoruz tam yedeğı N'Sakala olduğu için.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fatih Kurucuk sanki bizim ilgimiz olan oyunculardan biriydi ama Hatay ile anlaşmış.
Şu Hurma denen çiğ herifin oyuncularına neden talip oluruz ki. Adam öleceğini bilse bize oyuncu satmaz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/DeportesReports/status/1400166639040094215
et mi balık mı ne olduğu belli olmayan bir oyuncuyu neden kiralayıp vitrine çıkaralım

kendi oyuncularımızı kendi değerlerimizi yaratacağız ya da transfer ederiz

Kiralık oyuncu bir takımda maksimum 2 falan olmalı fazlası zarar.

The great gig in the sky

Çevrimiçi gokhans

Hasic'i yerli statüsünde oynatma imkanı varmı?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı celiker1

Costa belinden sakat hatta kronik olduğuna dair yabancı basında bir hayli haberler vardı

O sebeple çok riskli bir transfer olarak görüyorum

ayrıca 1 senedir ayağına top değmemiş.

Aboubakarda yaptığımız gibi bir sözleşme yapacaksak buyursun gelsin

Yoksa 3 milyon falan çok para
Belindense sakatlığı sıkıntı yok!Geçen sene "sanayide kendi icat ettiği düzenekle bel fıtığını iyileştiren usta"diye bir haber vardı.Buluruz o ustayı bir şeyi kalmaz! :) Şaka bir yana umarım doğru değildir.O futbolu bırakalı 5 sene filan oldu galiba.Futbolu bırakmadan ne oyuncuyduydu ama değil mi?
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 22:58:17 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

et mi balık mı ne olduğu belli olmayan bir oyuncuyu neden kiralayıp vitrine çıkaralım

kendi oyuncularımızı kendi değerlerimizi yaratacağız ya da transfer ederiz

Kiralık oyuncu bir takımda maksimum 2 falan olmalı fazlası zarar.
Menajere bağlısın o yüzden Kosova pazarına da büyük ihtimal menajer sayesinde girmişizdir bizde alınmak istenen oyuncuyu bile futbolla alakası olmayan kişiler izliyor o yüzden pek bir beklentim yok benim transfer konusunda büyük ihtimal yapılacak transferlerin çoğu kiralık ve sakatlık geçmişi iç karartıcı olan oyunculardan yapılacak.

Çevrimdışı kaan1903

Bu yabancı sınırlaması iptal olur rahat olun ama yine de Yerli kalitemizi arttırmamız lazım

[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 23:13:40 kaan1903 ]

Çevrimiçi murat

U21 hazırlık maçını izliyorum.
Erkan Eyibil, Umut Güneş ve oyuna girdiğinden beri Yusuf Barasi iyi oyuncular.

Kadro aslında çok iyi ama başlarında Tolunay gibi boş-gereksiz bir adam var.
tolunay kafkasla hasbelkader bir 15-20 dakika sohbet etmişiliğim var o zaman kayseriyi mi ne çalıştırıyordu.stoper arıyorlardı ben o zamanlar fransa ligini epey bir takip ediyordum batefimbi gomisin 17*18 yaşlarında olduğu dönemdi.adama coulibaly diye bir oyuncu önermiştim tam istediği özelliklerde bir oyuncuydu bana kazma oyuncu lazım demişti hava üstünlüğü olsun yeter demişti.havadan geçit vemeyen bir tipti.hemen bir menejri aradı menejer iyi oyuncu ama bizim bütçeyi aşar demişti.300-500 civarındaymış ayıracakları bütçe :lol:

Çevrimdışı worns

umarım yanılırım ama ben güven konusunda hiç umutlu değilim. hoca belki iyi iletişim kurar ve temel eksiklerini gidermeye fokuslanır. bence hiç bir mevkide 2. oyuncu olmamalı. 3. alternatif olarak değerlendirilmeli.

oyuncunun yetenekleri var. gerektiğinde doğru koşuyu yapabildiğini gördük. şutu zaten iyi. ama her şeyden önce adamda alan kontrolü hiç yok. hangi sporu yaptığını bilmiyormuş gibi geziyor sahada. bir de hayatımda first touch'u bu kadar kötü bir hücum oyuncusu görmediğimi eklemeliyim. maçı izleyen yabancı biri, adamın soyadının kontrol edemedi olduğunu düşünebilir. keza spikerler genelde kendine güven kontrol edemedi diye sesleniyor. ayağı öyle kötü değilken nasıl bu kadar fazla top kaybediyor olduğu da esasen vücut koordinasyonu, doğru açıyı bile bulamıyor oluşu, markajdan çıkmak konusunda hiç bir şey bilmiyormuş gibi gezmesiyle açıklanabilir.

yanılmayı istediğim bir konu sonuçta sözleşmeli oyuncumuz ama bence zor yol olur güven'den. kadroda olsun şans bulsun tabi ama ona güvenerek de yola çıkılmaz. zaten merkezde bir beklentim yok, sol ön için de eeh belki ama o fizikle o da zor.

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/demarkesports/status/1400171127146754050

bunu zaten biliyoruz. her oyuncu üzerine tartışma döner ljajic üzerine dönmez herhalde burda. :) bize ljajic'de gitmek istiyor mu, isteyen var mı, böyle konularda haber yapsınlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu yabancı sınırlaması iptal olur rahat olun ama yine de Yerli kalitemizi arttırmamız lazım

Resmen istifaya davet etmişler. Tabi o analayışa sahip birileri yok koltukta. "Ben yaptım, oldu." delisi mahluklar var koltukta. Umarım biraz korkarlar da geri adım atarlar. Dingo'nun ahırına çevirdiler TFF'yi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

bunu zaten biliyoruz. her oyuncu üzerine tartışma döner ljajic üzerine dönmez herhalde burda. :) bize ljajic'de gitmek istiyor mu, isteyen var mı, böyle konularda haber yapsınlar.
Rusya'dan isteyeni varmış herhalde. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

umarım yanılırım ama ben güven konusunda hiç umutlu değilim. hoca belki iyi iletişim kurar ve temel eksiklerini gidermeye fokuslanır. bence hiç bir mevkide 2. oyuncu olmamalı. 3. alternatif olarak değerlendirilmeli.

oyuncunun yetenekleri var. gerektiğinde doğru koşuyu yapabildiğini gördük. şutu zaten iyi. ama her şeyden önce adamda alan kontrolü hiç yok. hangi sporu yaptığını bilmiyormuş gibi geziyor sahada. bir de hayatımda first touch'u bu kadar kötü bir hücum oyuncusu görmediğimi eklemeliyim. maçı izleyen yabancı biri, adamın soyadının kontrol edemedi olduğunu düşünebilir. keza spikerler genelde kendine güven kontrol edemedi diye sesleniyor. ayağı öyle kötü değilken nasıl bu kadar fazla top kaybediyor olduğu da esasen vücut koordinasyonu, doğru açıyı bile bulamıyor oluşu, markajdan çıkmak konusunda hiç bir şey bilmiyormuş gibi gezmesiyle açıklanabilir.

yanılmayı istediğim bir konu sonuçta sözleşmeli oyuncumuz ama bence zor yol olur güven'den. kadroda olsun şans bulsun tabi ama ona güvenerek de yola çıkılmaz. zaten merkezde bir beklentim yok, sol ön için de eeh belki ama o fizikle o da zor.

lecce'de berbat bir 6 ay geçirdi, belki burnu sürtmüştür
bipbipbupbup