2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285669 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu kuralın tek açıklaması menejerlerin ve işe yaramaz çöp topçuların cebini doldurmak.
Çok meraklılarsa Türk futbolcu yetiştirmeye, toplamda kadroda 2-3 altyapıdan yetişmiş, as kadroda ise en az 1-2 adam bulundurma kuralı getirselerdi.
Bu kuralı getiren herkesin o paralardan kazanacağı haksız paralar boğazlarında düğümlensin.

Çevrimdışı Erman1903

göksel gümüşdağ ve terim lobi yapıp kararı bozdurur belki

hoca ve başkanda karşı olduğunu söylemişti, bakalım ne olacak

Direkt olarak 11 e falan düşürseler daha iyi aslında ama o zaman da avrupada mücadele edecek takımlar hoplar

Futbolu ileriye götürmek için bir sürü şey yapabilirsin bu onlardan biri değil. Çok istiyorsan kadroları 24 kişi olarak düşünüp 12 yabancı sınırı getirir ve gerisini serbest bırakırsın. Bunu da önümüzdeki sezondan itibaren 1-1 indirerek yaparsın kimse bir şey demez. Paldır küldür iş yapıyorlar.

Böyle yaparak futbolun nesi gelişecekmiş merak ediyorum, karanlık dönemlere dönüş.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 20:07:01 Erman1903 ]

Çevrimdışı can1903

Yabancı sınırı 1 hafta sonra kaldırılır, hükümet doğru bulur diye yapılmış bi hamle ama şu durumda tutmaz o iş. Bein lobisi yedirmez bi kere.

Kenan şu sınır olduğunda 2 milyon € isteyecek topçu o iş olmaz, lakin Salihle resmi imza varmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yabanci sınırı belası geri geldi. Fb en iyi kulüp bu konuda. Altay, caner, ozan, irfan can, mert hakan, serdar aziz, nazım sangare gibi ilk 11 de sırıtmayacak adamlar var.

Biz ve gs sıkintiliyız. Ersin(ki gidecek deniliyor), rıdvan' dan başka ilk 11 oynayacak kalitede adam yok. Oğuzhan, necip falan ilk 11 oynayacak seviye değiller.

Salih uçan' ı alsınlar bir zahmet. Dorukhan' ı kaybetmesinler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence konu fenerbahçe ile ilgili olabilir. Siyasetin başka dertleri var çünkü. Hatta ben siyasetin bu dönemde yapılacak iş mi bu kardeşim deyip iptal ettireceğini düşünüyorum. Onlara danışılmamıştır, nasılsa öyle istiyorlar doğru mantığı kurulmuş olabilir. Bein'de lobi yapar.
Tükürdüklerini yalama olasılıkları yüksek.
Bein'in yayın sözleşmesi bitiyor abi, 2021-2022'den sonra basıp gitme ihtimalleri az değil.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 20:50:30 tuncaboylu ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Çok net fb için çıkarılmış kural..Umarım Salih'e imzayı attırmışızdır.Tüm planlar değişti.Kaleci Türk olmalı,Rıdvan'ı gönderemeyiz,iki sekiz numaralı oynayıp birini Türk kullanma zorunluluğundan "baba" on numara transferini unutalım gibi gibi
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı savaş altay

https://twitter.com/OlayBesiktas/status/1400149385477033988
Nasil besleyecegiz biz bunu merak ettim acikcasi. Hangi rakamlar konusuluyorki olumlu ilerliyormus 😀

Çevrimdışı mrred

Costa belinden sakat hatta kronik olduğuna dair yabancı basında bir hayli haberler vardı

O sebeple çok riskli bir transfer olarak görüyorum

ayrıca 1 senedir ayağına top değmemiş.

Aboubakarda yaptığımız gibi bir sözleşme yapacaksak buyursun gelsin

Yoksa 3 milyon falan çok para
The great gig in the sky

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mrred

https://twitter.com/DeportesReports/status/1400150692547944449?s=20

Teklif burada

2 milyon maaş teklif etmişiz

Sakatlıkla ilgili madde varsa makul duruyor. Sözleşme 2+1 falan olursa sorun olmaz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Mame Diouf 1 milyon maaşa bağlayabilirsek çok iyi yedek golcü olur Boupendza'nın gölgesinde kaldı ama ondan çok daha iyi topçu ligde 11'de bile götürür.

Çevrimdışı Erman1903

Çok net fb için çıkarılmış kural..Umarım Salih'e imzayı attırmışızdır.Tüm planlar değişti.Kaleci Türk olmalı,Rıdvan'ı gönderemeyiz,iki sekiz numaralı oynayıp birini Türk kullanma zorunluluğundan "baba" on numara transferini unutalım gibi gibi

Bana da Türkiye'nin en antipatik ve başarısız kulübü Fenerbahçe avantajlı olsun diye ülke futbolunu yok etmek pahasına alınan bir karar olarak gözüküyor. Zaten 1 sene önce Emre ve Arda'nın instagram konuşmasında Emre bunun sinyalini net olarak veriyordu.

Çevrimdışı Erman1903

Gönlüm kalmasından yana ama Rosier olmazsa bu oyuncularda iyi alternatif olabilir. 

Jeremy Ngakia https://www.transfermarkt.com.tr/jeremy-ngakia/profil/spieler/503795

Deian Sorescu https://www.transfermarkt.com.tr/deian-sorescu/profil/spieler/379209

Düzgün oyuncular Kaan, Sorescu değişik baya.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

U21 hazırlık maçını izliyorum.
Erkan Eyibil, Umut Güneş ve oyuna girdiğinden beri Yusuf Barasi iyi oyuncular.

Kadro aslında çok iyi ama başlarında Tolunay gibi boş-gereksiz bir adam var.

Çevrimdışı celiker1

Bana da Türkiye'nin en antipatik ve başarısız kulübü Fenerbahçe avantajlı olsun diye ülke futbolunu yok etmek pahasına alınan bir karar olarak gözüküyor. Zaten 1 sene önce Emre ve Arda'nın instagram konuşmasında Emre bunun sinyalini net olarak veriyordu.
+İrfancan Kahveci'ye o kadar bonservis vermeleride bunun göstergesiydi.Özdemir-Koç'un beraber aldıkları karar gibi gözüküyor.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Erman1903

U21 hazırlık maçını izliyorum.
Erkan Eyibil, Umut Güneş ve oyuna girdiğinden beri Yusuf Barasi iyi oyuncular.

Kadro aslında çok iyi ama başlarında Tolunay gibi boş-gereksiz bir adam var.

Barasi uygun duruyor özellikle, bir yoklanmalı.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

şu leş ligi beşiktaşımız için izliyoruz ancak bu yasak neye kime milli takımımız altın jenarasyon yakalamış sen gelip yasak koyuyorsun kenan salih transferleri elzem oldu seneyede cenk gelecek bu sene rıdvan salih kenanla kurtarabşliriz şu saçma sapan kuralı 6 oyuncu kenarda oturduğu yrden para alacak muazzam planlama

Çevrimiçi Samet Ç

Altay dışında bir tane iyi yerlileri yok bana göre zaten yıllardır fenerin şampiyon olması için uğraşıyorlar yeni bir şey yok fener loser olduğu için beceremiyor.

Çevrimiçi Necmi

Costa belinden sakat hatta kronik olduğuna dair yabancı basında bir hayli haberler vardı

O sebeple çok riskli bir transfer olarak görüyorum

ayrıca 1 senedir ayağına top değmemiş.

Aboubakarda yaptığımız gibi bir sözleşme yapacaksak buyursun gelsin

Yoksa 3 milyon falan çok para
o zaman yönetimin standartlarını karşılıyor demektir

Çevrimdışı GreenBook

Abou kalsa iyidi ama başkanın dediği gibi kimse beşiktaştan büyük değildir
Kulüplerin kemer sıktığı şu süreçte aboubakar a 3,5 m Euro vermek sıkıntı
Hadi 2,5 verirsin ama 3,5 olmaz. kalmasını elbette isterdik lakin duygusallık kaldırmaz bu tür meseleler.
Asıl olan beşiktaştır aboubakar burası benim evim felan filan dedi ama istediği parayı vermedik diye ilk kaçan o oldu
Zam istemek hakkın ama sana 3,5 verirsek yarın öbürgün bi başkası çıkar bana niye bukadar vermiyorsun derse napıcaksın ? Öyle olmaz
Kendisi Sakatlık problemi olan bi oyuncu aynı zamanda
Diego costa sakatlık problemi varsa alınmamalı sağlamsa olabilir
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 21:47:35 GreenBook ]