2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2286025 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Kenan Karaman bana göre çok yetenekli bir oyuncu değil.
Ancak kendisinde çok bariz bir Olcay Şahan efekti var. Onun gibi oyunun akışkanlığını sağlayabilir ancak soru şu; bizim seneye ne oynayacağımız belli mi?
Topla çok hızlı bir biçimde kaleye direkt gidelim diyeceğiniz oyuncu değil ama orta sahada pas kanallarına girsin, pas istasyonu oluştursun derseniz o oyunun oyuncusu.
topla çok hızlı direk kaleye gidecek oyunu oynamıyoruzki bunun için savunmaya çekilmek gerekiyor
biz çok pas yapan bir takımız ve bu pasları rakip sahada yapıyoruz bize istasyon olacak oyuncu lazım bana göre

Çevrimdışı MUSTAFA_

ama biz ersine 10 M üstü istiyoruz ersinden bence daha iyi performans verdi
kendimizin olunca uçup başkasının olunca bu paralar etmez diyoruz
yabancı Türkiyeden kaleci bakınca bizim gözlerimizle bakmıyor tarafsız gözle bakıyor
şimdi onlar gibi bakmayı dene birde ersini koy terazinin bir kefesine diğerinede bunu koy tart bakalım hangisi ağır gelecek
ersinin farkı şampiyon takımın kalecisi olması bu onun için artı tabi.
Bu parayı istiyorsa pay alamaz. Pay istiyorlarsa fiyatı azaltmalılar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sozkul

Abi pintilikleri yüzünden 30 milyon Euro şampiyonlar ligi gelirinden oluyorduk.

150 bin Euro'yu taksitle ödeyeceğiz pazarlığı ile, 8-10 milyon Euro edecek Gökdeniz'i kaçırdılar.

300-400 bin Euro için Boyd'u, Güven'i, Umut'u yollayıp, sakatlık riski taşıyan Cenk'i almaları, son haftalarda elimizi çok zayıflattı.

Şimdi çıkıp günah çıkarıyorlar, yok hoca istedi de, ondan yolladık diye. Adam senden Hulk'u isteyip, Güven'i yolla demiş. Sen Hulk yerine sakat Cenk'i almışsın, sonra Güven'i yollayıp hocayı çaresiz bırakıyorsun.

Sergen röportajda "Hulk ekonomik anlamda uygundu" dedikten sonra, Hulk 3 yıllık bilmem kaç milyon Euro sözleşme istemiş diye haber yaptırıyorlar bir de. Adam gittiği takımda 2 senelik sözleşme imzalamış, o paraları verecek takım da değil onlar. Milleti kandırıyorlar akıllarınca.

Yani çok küçük hesaplar yapıyorlar bazen.

Haklısın, Ruiz konusunun yanında transferlerde diğer yaptıkları ve yapmadıkları şeylerle verdikleri zararlar var.
Ama hatırlanması gereken şeylerde var geçmişe diar, bugün yönetimin yaptığı konuşmalara bakmayın siz, sezon başında şampiyonluk umutları senin ya da benim ya da bu forumun ortalama umudundan yüksel değildi.
Paraları yoktu, transfer limitleri yoktu, geçen yıldan kalan futbolcu maaş ve ödemeleri el yakıyordu, tarasfer limitleri yoktu.
Ummadıkları ve ummadığım bir şampiyonluk elde edildi.
Ellerine kulübün durumunu rektifiye etmek için bir şans geçti. Bu gelecek para borçların dişinin kavuğuna bile gitmez. Ama bizim durumumuzu sarışınlardan bir adım öteye taşımaya yetebilir.
Dolayısıyla be bu yönetimi bu şansı nasıl kullandıklarına bakarak değerlendireceğim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı GreenBook

Aboubakara kızdım evet sadece takımın menfaatini gözeterek kızdık Ama kesinlikle kalmalı Abou çok önemli bizim için
1,5 dioufa verileceğine 2,5 abouya verilsin daha iyi
Ersin satılmalı 7 milyon iyi para
Üzerine az daha eklenip Rosier ve Ghezzal alınmalı bu şart.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu ülkeden bir şey olmaz. Yine FB'ye çalışmışlar. Yerli oyuncu piyasasnda yine çılgın fiyatlar göreceğiz. Ne futbol ileri gidecek ne de başarı gelecek. Artık yurt dışına futbolcu da gitmez. Acil yerli kadromuzu güçlendirmeliyiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

kenan salih falan zorunluluk oldu

1.5-2 isterler artık geçmiş olsun
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

kenan salih falan zorunluluk oldu

1.5-2 isterler artık geçmiş olsun
Bu kural bu paraları verme zorunluluğu getiriyor. Kimsenin futbolu falan düşündüğü yok. Menajerlerin cebini doldurmaya devam. Oyuncu satışı işide iptal. Yerli oyuncuları yurt dışına çıkarmazlar artık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/KramponSport/status/1400112845686296576

ortalık 5 kat daha karışacak ohooo
Bu da çocuk oyuncağı oldu. Birden düşür işte. Ne diye tek rakamlarla, bay geçilen haftalarla uğraştırıyorsun.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

Bu kural bu paraları verme zorunluluğu getiriyor. Kimsenin futbolu falan düşündüğü yok. Menajerlerin cebini doldurmaya devam. Oyuncu satışı işide iptal. Yerli oyuncuları yurt dışına çıkarmazlar artık.

eninde sonunda bir yolunu bulur çıkarlar

takımlar yerini dolduramaz, sonra gelsin yeni tarık çamdallar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı joseph35

siyaset zannedersem 2-3 yıl önce yerli oyuncu yanlısı sınırlama yanlısı bir konuşma yapmıştı. aksi beklenemezdi bu tff yönetiminden de.
ama erken seçim hadi olmadı 2023'te gidiyorlar çok muhtemel. toparlanır bu işler de.

Çevrimiçi tolga1903

Futbol kulüplerinin başında federasyon olmak zorunda mı? Milyarlarca tl dönen yerde bir avuç davarın abuk sabuk kararları dikte etmelerine ses çıkarmayacaksa kapatsınlar kardeşim bu kulüpleri. "14 yabancıyla mukavele yap ama 8'ini oynatabilirsin" şu kuralı fiil ehliyeti olan ortalama bir zeka seviyesine sahip kişi söyleyemez fikir olarak masaya geldiği anda defedilmesi gereken bu zihniyet bir de kuralı uyguluyor lan ülkeye bak.

Öncelikle kulübümden çok ağır bir açıklama ve bu rezil kepaze heriflerin istifasını talep etmesini bekliyorum bu iğrenç kurala ses çıkarmayacaklarsa eğer hiç o koltuğu boş yere işgal etmesinler 2 sene sonra maksimum 10 yabancı olacak diyor adam şu faşitliğe bak hele yok mu kimse dur diyecek bu heriflere?

Çevrimiçi sozkul

siyaset zannedersem 2-3 yıl önce yerli oyuncu yanlısı sınırlama yanlısı bir konuşma yapmıştı. aksi beklenemezdi bu tff yönetiminden de.
ama erken seçim hadi olmadı 2023'te gidiyorlar çok muhtemel. toparlanır bu işler de.

Bence konu fenerbahçe ile ilgili olabilir. Siyasetin başka dertleri var çünkü. Hatta ben siyasetin bu dönemde yapılacak iş mi bu kardeşim deyip iptal ettireceğini düşünüyorum. Onlara danışılmamıştır, nasılsa öyle istiyorlar doğru mantığı kurulmuş olabilir. Bein'de lobi yapar.
Tükürdüklerini yalama olasılıkları yüksek.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yazıklar olsun böyle kurala fbsi gssi hepsiyle birlikte hareket edip iptal ettirmeliyiz. Tam yüzyılın başı Türk oyuncular avrupalara gitme imkanı buldu, milli takım kaliteli jenerasyon yakaladı yaptıklarına bak. Alper potuklara tarıkların işine yaradı bunlar. Fm'de uzun süre şu yabancı sınırı yüzünden takım yönetmemiştim, artık bundan sonraki senelerde de yönetmem. Irkçılığın alası bu kural, çok düşünüyorlarsa futbolu alt yapından yetişmiş 3 oyuncu yapsalardı ilk 11'e. Salak salak işler.

Çevrimdışı Erman1903

yedek stoper ucuz gelecek vaat eden olur tabi ama bunun için kadronda vidada olması lazım forvet içinde bu gerekli genç oyuncunun önüne hedef koyacağı tecrübeli ve kaliteli oyuncu olmalıki ondan verim alabilesin
iyi harmanlamak gerekiyor bunu. ve hep genç olmaz bu takımın hedefi şampiyonluktur şampiyonluğuda usta oyuncular getirir son haftalara bakalım takımı ayakta tutan vida ghazzel atiba gibi adamlar oldu josef bile tökezledi tecrübesi yetmedi necip bile daha dik kaldı genç oyuncularımızın hepsi nakavt oluyordu tecrübe itti onları şimdi rosieri falan tutmak gerekiyor ve genç tecrübeli oyunculara sahip olduk bunları korumak ve yine genç ve tecrübeli milli takım oyuncularıyla takviye edebilrsek üstünede usta bir iki oyuncu takviyesi bize tekrar başarı getirir.

Hayatta her şeyde olduğu gibi kadroda da dengeyi bulmak lazım 1/3 tecrübeli 1/3 tecrübeli genç 1/3 genç yaparsın yarısı yerli yarısı yabancı her açıdan rekabet yaratmış olursun bu da takımı yukarı taşır. Tutabildiklerini tutmaya çalışacaklar ama mali durumlar belli. Ben öyle mecburiyet olarak görmüyorum, eğer planlıysan güzel iş yaparsın. Milli takım oyuncularının çok doğru seçildiğini düşünmüyorum 🙂

Çevrimdışı mrred

Transferler kesinlikle Salih, Kenan ve Halil Dervişoğlu şeklinde olmalı

Ayrıca homegrown kontejanı da dikkate alınarak rıdvan ersinden en az bir tanesi takımda tutulmalı serdar rotasyona

girmeli Güven ve Kartal Kayra ilk 11 i zorlayacak seviyeye çıkarılmalı.

O zaman yabancı kontejanı ile falan işimiz olmuyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

https://twitter.com/trtspor/status/1400109175070461956

Yeni gördüm, herkes itiraz edecektir diye düşünüyorum. Özellikle sahada yabancı kısıtlaması tam saçmalık onun yerli adama da faydası yok rekabeti bitirirsin oyuncuların ileri gidemez.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 19:37:40 Erman1903 ]

Çevrimiçi levitate

Yeni gördüm, herkes itiraz edecektir diye düşünüyorum. Özellikle sahada yabancı kısıtlaması tam saçmalık onun yerli adama da faydası yok rekabeti bitirirsin oyuncuların ileri gidemez.
göksel gümüşdağ ve terim lobi yapıp kararı bozdurur belki

hoca ve başkanda karşı olduğunu söylemişti, bakalım ne olacak
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Direkt olarak 11 e falan düşürseler daha iyi aslında ama o zaman da avrupada mücadele edecek takımlar hoplar

The great gig in the sky

Çevrimdışı doganay

Dorukhan'ı geri çağırın . 😒 Şimdi bu oyuncuların eli güçlendi. İnşallah Salih uçan la imza vardır. Fiyat yukseltebilirler.
Kenan Karaman da fiyatı yükseltir