2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2285471 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kenan Karaman bana göre çok yetenekli bir oyuncu değil.
Ancak kendisinde çok bariz bir Olcay Şahan efekti var. Onun gibi oyunun akışkanlığını sağlayabilir ancak soru şu; bizim seneye ne oynayacağımız belli mi?
Topla çok hızlı bir biçimde kaleye direkt gidelim diyeceğiniz oyuncu değil ama orta sahada pas kanallarına girsin, pas istasyonu oluştursun derseniz o oyunun oyuncusu.

Çevrimdışı tuncaboylu

BEŞİKTAŞ Ghezzal için Leicester City’e yeni bir formül önerdi.
“ Siz sözleşmesini uzatın, 2 yıl kiralayalım, maaşını ödeyelim. “ ( Milliyet )
Ben Leicester'ın yerinde olsam, almayacaksan dükkanın önünü kapatma der gönderirim bizimkileri.

Zaten bu saçma formülleri gazeteciler üretmiyorsa, ben de bir şey bilmiyorum.

Adam neden sözleşmesini uzatıp 2 sene kiralasın, döndükten sonra 32 yaşına gelmiş ve kullanamadığı adam olacak elinde. Şimdi satar, kurtulur.

Çevrimdışı tuncaboylu

güven demişken, hoca kalırsa seneye ondan iyi bir şeyler çıkarabilir

geçen yaptığı açıklamalarda güven hakkında çok pozitif konuşmuş
Güven'in sözleşmesi de seneye bitiyor.

Sözleşme uzatmayacaksa, Dorukhan gibi bedava gider.

O yüzden oynatma niyetleri varsa, hazır oyuncunun piyasası düşükken sözleşme yenilesinler.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Güven Yalçın konusunda görüşlerim hiç değişmedi. Kesinlikle yabana atılacak bir oyuncu değil. Hücumda her bölgede oynayabiliyor. Yaşı da çok değil. 22 yaşında. Rotasyonda her türlü iş görür. Neden bu kadar gömüldü anlamadım zaten. Umut Nayir gibi beceriksiz,  2. lig futbolcusunu övenler ; Güven' i yerin dibine soktular. Kenan Karaman' dan ne eksiği var Güven' in  mesela?

Yanlış hatırlamıyorsam hoca Güven’i ileride tek olarak oynattı genelde. Sırtı dönük oyunda iyi değil ama Larin’in yerinde iş yapar bence. Umut’a bin kere tercih ederim Güven’i.

Çevrimdışı savaş altay

Aboubakar'ı tutalım, yoksa bunlar Diouf falan kovalıyor.

https://twitter.com/ortacizgicom/status/1399988301608722433?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
Guldurdun abi 😅
Abu'nun kalmasi ligin seyrini degistirecek bir durum gercekten. Az sakatlik ile 16-17 biraksa 🤓

Çevrimdışı Atkar

3-4M Rıdvan için komik rakamlar, benim bildiğim zaten arada 5M teklif aldık. Şu anda ilgilenen 3-4 takım var. Ahmet yeterli şansı bulamıyor, durumunu pek bilmiyoruz hoca kendisini tercih etmeyecek ve daha fazla süre alabileceği bir yere kiralanmasını isteyecektir. Yerli olarak Umut Meraş harici 2-3 yedeklik adam var-yok değil. Yabancı olarak da güzel seçenekler bulunuyor rakipler de aradığı için şimdilik bunları paylaşmıyoruz.

Ben de Rıdvan’ın seneye hem CL,hem ligde tüm maçlarda oynamasını istiyorum. Hatta bu sene oynasaydı tüm maçlarda kesin olarak şuan +10m’du. Bakalım 7-8 civarları teklif gelirse zaten satarlar gibi

Çevrimiçi Samet Demir

Güven Yalçın konusunda görüşlerim hiç değişmedi. Kesinlikle yabana atılacak bir oyuncu değil. Hücumda her bölgede oynayabiliyor. Yaşı da çok değil. 22 yaşında. Rotasyonda her türlü iş görür. Neden bu kadar gömüldü anlamadım zaten. Umut Nayir gibi beceriksiz,  2. lig futbolcusunu övenler ; Güven' i yerin dibine soktular. Kenan Karaman' dan ne eksiği var Güven' in  mesela?

İkinci yarı güveni çok aradık bence.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

İkinci yarı güveni çok aradık bence.
Kesinlikle. Gökhan Töre falan iyi oynadı gerçi o dönemde ama Güven daha iyi olurdu olsaydı.

Çevrimdışı can1903

Yönetimin bu kadar gömülmesi bana komik geliyor, zamanın başkanı gibi CL gelirlerini tefeci faiziyle kırdırsınlar 2 tane yıldız alsınlar taraftarın gözünde iyi olur  :halay:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Erman1903

Ben de Rıdvan’ın seneye hem CL,hem ligde tüm maçlarda oynamasını istiyorum. Hatta bu sene oynasaydı tüm maçlarda kesin olarak şuan +10m’du. Bakalım 7-8 civarları teklif gelirse zaten satarlar gibi

Herkes ister de artık orası planlayanların bileceği iş. As oyuncu olmayacaksa beklediğimize yakın rakamlara satmayı düşünebiliriz. Eğer alacağını çok iyi değerlendirecek, nokta atışları yapacaksan beklediğinin biraz altına da verebilirsin. Öncelikleri belirleyip ona göre net bir karar vereceksin genç oyuncunun top oynaması gerekir, yoksa sen bunu 2. adam yapar oyuncuyu ve değerini yükseltemezsen belki önümüzdeki sezon şimdikine yakın teklif de alamazsın.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 12:08:46 Erman1903 ]

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetimin bu kadar gömülmesi bana komik geliyor, zamanın başkanı gibi CL gelirlerini tefeci faiziyle kırdırsınlar 2 tane yıldız alsınlar taraftarın gözünde iyi olur  :halay:

Ne yazıkki yeni taraftar profilimiz bu oldu. Evrildik resmen. Yönetim ne yaparsa yapsın taraftar sürekli olumsuz yorum yapıyor.

Son haftalarda bunu çok yaşadık. Bu sene tribünler dolu olsaydı bence taraftar nedeni ile şampiyon olamazdık.

Bizde birde şöyle durum var. Her şeyi çok uçlarda yaşıyoruz. Aşırı sevinip üzülüyoruz. Oyuncuları arşa çıkardığımız gibi yerin dibinede sokuyoruz.

Bu sorunu çözmemiz gerekiyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Herkes ister de artık orası planlayanların bileceği iş. As oyuncu olmayacaksa beklediğimize yakın rakamlara satmayı düşünebiliriz. Eğer alacağını çok iyi değerlendirecek, nokta atışları yapacaksan beklediğinin biraz altına da verebilirsin. Öncelikleri belirleyip ona göre net bir karar vereceksin genç oyuncunun top oynaması gerekir, yoksa sen bunu 2. adam yapar oyuncuyu ve değerini yükseltemezsen belki bu sefer teklif de alamazsın.

Seneye 7-10 arasına satacağımıza bu sene 5 + sonraki transferinden yüzde aralak durumu kendi lehimize çözebiliriz.

Dediğin gibi stratejisini iyi yapmak gerekiyor.

Çevrimdışı Erman1903

Seneye 7-10 arasına satacağımıza bu sene 5 + sonraki transferinden yüzde aralak durumu kendi lehimize çözebiliriz.

Dediğin gibi stratejisini iyi yapmak gerekiyor.

Yani işte garantisi yok geleceğin, hastalık & sakatlık vb iyi düşünmek lazım. Yurt dışına giderse gelişmeye çok açık, bu telaffuz ettiğimiz rakamların üstüne kısa sürede çıkması muhtemel, belki de taraftar kızacak böyle olursa ama burası Türkiye ve biz zengin kulüp değiliz.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2021, 12:57:09 Erman1903 ]

Çevrimdışı Atkar

Herkes ister de artık orası planlayanların bileceği iş. As oyuncu olmayacaksa beklediğimize yakın rakamlara satmayı düşünebiliriz. Eğer alacağını çok iyi değerlendirecek, nokta atışları yapacaksan beklediğinin biraz altına da verebilirsin. Öncelikleri belirleyip ona göre net bir karar vereceksin genç oyuncunun top oynaması gerekir, yoksa sen bunu 2. adam yapar oyuncuyu ve değerini yükseltemezsen belki önümüzdeki sezon şimdikine yakın teklif de alamazsın.

Tabii öyle. Zaten biz hep olarak 20-30m’lara topçu satmak istiyoruz,ki böyle bir dünya yok. Rıdvanı 5-6m’a satıp %20-25 pay koydurursak ve gittiği takımda 20mlara giderse yine bize artı oluyor. Bizim altyapımızdan çıkma,biz nasıl Dorukhan sonrası Mehmet Özcan falan düşünüyorduk 2 sene önce aynısı bizim için olur. Keşke böyle 5-6-7’lere hep satabilsek,hem şampiyonluğa oynayıp hem bunları yapabilmek gerçekten büyük iş. 3 sene bu şekilde devam edebilirsek bu yoldan ilerleriz.

Çevrimdışı Erman1903

Tabii öyle. Zaten biz hep olarak 20-30m’lara topçu satmak istiyoruz,ki böyle bir dünya yok. Rıdvanı 5-6m’a satıp %20-25 pay koydurursak ve gittiği takımda 20mlara giderse yine bize artı oluyor. Bizim altyapımızdan çıkma,biz nasıl Dorukhan sonrası Mehmet Özcan falan düşünüyorduk 2 sene önce aynısı bizim için olur. Keşke böyle 5-6-7’lere hep satabilsek,hem şampiyonluğa oynayıp hem bunları yapabilmek gerçekten büyük iş. 3 sene bu şekilde devam edebilirsek bu yoldan ilerleriz.

Ben fiyat telaffuz etmeyi pek sevmiyorum ama ilgilenen kulüplerden biri Lyon, öyle kelepirci değillerdir pek. Satış döngüsünü yaratmamız lazım bir şekilde. Şimdi sol tarafta çok öyle göze çarpan bir genç yok orası olmaz başka bölgede oyuncu parlatırsın bizim şu mali durumdan bir şekilde çıkmamız geliyor Murat abi çok güzel bir tanım yaptı çocuk büyüyor ama yorgan kısa bu iş böyle gitmez yarın öbürgün öyle bir duruma gelirsin ki ucuz oyuncu almak bile lüks olur hele bu kurlarla, onlar da yerinde durmuyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Atkar

Ben fiyat telaffuz etmeyi pek sevmiyorum ama ilgilenen kulüplerden biri Lyon, öyle kelepirci değillerdir pek. Satış döngüsünü yaratmamız lazım bir şekilde. Şimdi sol tarafta çok öyle göze çarpan bir genç yok orası olmaz başka bölgede oyuncu parlatırsın bizim şu mali durumdan bir şekilde çıkmamız geliyor Murat abi çok güzel bir tanım yaptı çocuk büyüyor ama yorgan kısa bu iş böyle gitmez yarın öbürgün öyle bir duruma gelirsin ki ucuz oyuncu almak bile lüks olur hele bu kurlarla, onlar da yerinde durmuyor.

Evet dediklerin çok doğru,hepsine katılıyorum. Planlama yaparken Kalede Doğan olur,10 numara’da genç bir güney amerikalı olur veya stoper’de 22’lik biri olur. Bunlardan bir veya birkacını yedeklerinde tecrübeliler olacak şekilde ilk 11 oynatabilsek,şampiyon olalım veya olmayalım bir piyasa oluşturabiliriz. Bonservisi bizde olsa Rosier’de mesela büyük değer,zorunlu opsiyonla Kaan Ayhan alırsak o da güzel bir değer olabilir. Net santrafor-Ghezzal-Vida-Josef harici böyle oyuncularla oynamamız gerektiğini düşünüyorum.
Orkun-Halil-Çağlar-Zeki-MertMüldür hatta Merih  bu takımın radarlarına hep girdi ama bunlara para harcamak istemediler,oyuncularda oynayacağından emin değildiler. Artık gençlerin bizi tercih etmesi gerek. 2 sene önce mesela Ejuke bizim yerimize Herenveen’i tercih etti çünkü oradan iyi oynarsa transfer yapabileceğini biliyordu. Bizde artık sabırlı olup,bu politikayla yürümeliyiz

Çevrimdışı Erman1903

Evet dediklerin çok doğru,hepsine katılıyorum. Planlama yaparken Kalede Doğan olur,10 numara’da genç bir güney amerikalı olur veya stoper’de 22’lik biri olur. Bunlardan bir veya birkacını yedeklerinde tecrübeliler olacak şekilde ilk 11 oynatabilsek,şampiyon olalım veya olmayalım bir piyasa oluşturabiliriz. Bonservisi bizde olsa Rosier’de mesela büyük değer,zorunlu opsiyonla Kaan Ayhan alırsak o da güzel bir değer olabilir. Net santrafor-Ghezzal-Vida-Josef harici böyle oyuncularla oynamamız gerektiğini düşünüyorum.
Orkun-Halil-Çağlar-Zeki-MertMüldür hatta Merih  bu takımın radarlarına hep girdi ama bunlara para harcamak istemediler,oyuncularda oynayacağından emin değildiler. Artık gençlerin bizi tercih etmesi gerek. 2 sene önce mesela Ejuke bizim yerimize Herenveen’i tercih etti çünkü oradan iyi oynarsa transfer yapabileceğini biliyordu. Bizde artık sabırlı olup,bu politikayla yürümeliyiz

Bu iş artık dünyada böyle yürüyor full genç takım olmaz illa 18-20 olacak diye bir şart da yok bak Rosiere adamı bilen yoktu kariyerinde doğru düzgün maça çıkmamış o adamı geçen sezon 2,5-3,5 arası bir fiyata alırdın onun gibi bir sürü topçu var 24-26 yaş arasını da parlatır satarsın hatta daha yükseğini de, Burak 35 inde Lille yaptı şampiyon oldu bundan büyük örnek, reklam olmaz.

Bunlardan Doğan için çok diyorlar o olmaz başkası olur tecrubeli bulur kenarlara atarsın gençleri 2. Santrafor genç olur. İşi bilirsen her sezon yedek santrafor döndür para yap. Bizim seviyede yedeklik yapacak santrafordan bol bir şey yok piyasada.

Omurgada tecrubeliler zaten var ama Ghezzal Rosier kolay değil ellerinden geleni yapacak yöneticiler. Kaan Ayhan gündemde değil bonservisli imkansız, biz yedek stoperi ucuz yollu bakmaya çalışıyoruz hallederiz seçenekler yok değil.

Çevrimiçi Necmi

Borcu artırıp bir de üzerine maaş ödememe zamanlarımız oldu Murat. Hatırlıyorum ben. Kötünün kötüsü var.
6 yıl yönetimde kaldılar sozkul maaşlar son yıl ödenemedi
beş yıl üdediler ya bunların daha ilk yılı yada iki diyebiliriz 2,6 M borçla aldılar geçen sene borç 4 milyar oldu bu sene şimdi çıkmış 670 M kredi çektim 110 M cebimden koydum diyor faizlerinide koyduğumuzda bu 1 milyar ediyor demekki gelecek mali kurulda borç 5 M olacak 700 borçla alan yönetim 7 yılda 2.6 borç bıraktı yani 1.9 M borçlandırdı paralar nerde dendi haklılardı ama bu yönetim iki senede 2.4 milyar borç yaparsa insanlar birşey yokmuş gibi davranırsa bu iki yüzlülüktür demekki kimsenin düşündüğü Beşiktaş değilmiş dertleri Fikret ormanmış dua ediyorum çekilen krediler verilen borçlar o açıkladıkları 4 M borcun içinde olsun bu sene değilde geçen sene çekmiş olsunlar
zaten gelir yok kulüp borçlanmadan dönemez bu beklediğim borçlanmaydı ama tahminimden yüksek oldu. Borçlandılar diye suçlamıyorum ama borçlanıp bankaya ödetiyorsan futbolcu maaşlarını bunu birşey başarmış gibi lanse edemezsin ne kadar maaş 40 M euromu 400 M eder senin borçlanmadan giren nakit para 780 M yani iki katı bu kulübün başka gelirleride oldu sonuçta yürüyen sponsorluklar var yeni sponsorluklar var faizler donduruldu ve banka alcağı zaten sponsorluk gelirleri tarafından ödeniyor yani borçlandığın para banka borcunu ödemek için değil sponsorlukta ipoteklenmemiş gelirlerde vardı son loca satışlarının parasıda bunların kasasına girdi üstelik iki senede FO yönetiminin 6-7 senede harcadığından daha fazlasını harcayan yönetim var kimse paralar nerde demiyor. gelirler Fikret orman dönemi başladığı gibide ipotekli değildi o zaman sıfır gelir vardı ipoteklerde borç ödemek için ipotek edilmemişdi bugünkü gibi ipotek edilmiş gelecek 5 yıllık gelirler ve nakit alınıp harcanmışdı insanlar düşünmedi piyasaya çıkmış bazı tetikçilerin peşine takıldı
evet ekonomik olarak beklentilerimizin gerisinde kaldı Fikret Orman ama ayıpdır gerçekten Beşiktaşın büyüklüğünü hatırlattı herkese başarıyı unutan taraftara Beşiktaş burası burda başarı dışında birşey düşünülmezi hatırlattı Beşiktaşın Türkiyenin en büyük kulübü olduğunu hatırlattı dosta düşmana herşey çabuk unutuluyor  Fikret orman gelmeden önce adımız üçüncü büyüğe çıkmıştı geldiğinden beri bu lafı kullanmaya cesaret edebilen varmı renklilere karşı ezici üstünlüğümüz var
quaresmayı alıp kenarda oturturum diyen adamın elinden gökhan caner lens almak bir haraketle sen kimsin demek feneri bitirdi kimse farkında değil kafamızı havaya kaldırdık hepsi hak ettikleri yere döndü
tabi bizede bedeli oldu bunların ama ben bu bedeli ödemeye razıyım
senki @sozkul  yaş itibariyle Beşiktaşın en parlak dönemlerini yaşamış insansın he demek istediğimi bu geçtiğimiz 7 yılda yaşadığımız değişimin sonuçlarını en iyi tahlil edecek kişilerden birisin genç arkadaşlar ne dediğimi pek anlayamaz yıllar sonra Beşiktaş tarihine baktıklarında bu yılların gerçek anlamını görecekler. Beşiktasın en önemli dönemine şahit olmuşuz diyecekler tıpkı bizim maf dönemini yaşadığımız gibi kaldıki bu dönem onun çok daha üstünde bir dönem bu dönemi bize Fikret Orman yaşattı bizim isteyeceğimiz şey yeni yönetimin Fikret orman dönemini unutturacak ve bize yeni bir leval atlatacak dönemi yaşatması bunu yaptıkları anda onlarıda başımızın üstünde taşırız.
bir kere şampiyon olmak senede iki belkide üç kupa almak ilk kez yaşadığımız birşey değil zaten olması gereken normali bu esas başarı bunu sürdürülebilir kılmak
en basitinden üçüncü torbaya girebilirmiyiz diye konuşuyoruz değilmi olasılıkda yüksek gs de iki kere şampiyon oldu ama üçüncü torbayı konuşuyorlarmı bizim avrupa sıralamasında türk takımları içinde en üstte olmamız bile Fikret Orman yönetimi sayesinde oldu. Bunu sürdürülebilir yapsaydı bugün bunları konuşuyor olmazdık hatalar yapıldı bunlar görünüyordu Şenol Güneşden zamanında kurtulmamız gerekiyordu alternatifi avcı olamazdı bunlarıda ta başında konuştuk o zaman kimse söylemezken bunları söylüyorduk lafa gelince FO yu savunuyoruz oluyor ama savunduğumuz Fikret Orman değildi Beşiktaşın başarısıydı başarısız haraketleride zamanında burda söylemişdim herkes avcıya alkış tutuyordu geldiğinde itiraz eden kim vardı bir kaç kişi olmaz yanlış bu Beşiktaş kalibresinde hoca değil demişdi. Bedelide 17 M oldu. en önemliside camianın sindiremeyeceği bir isim olmasıydı. ne olursa olsun bünye kabul etmezdi.
sergende büyük riskdi. bu sefer aldıkları risk tuttu. umarım daha iyi olur. çünkü başarı sadece doğru adımları atmakla gelmiyor birazda şans faktörü gerekiyor. İçinde bulunduğumuz süreci sadece Beşiktaşlı bir hoca kaldırabilirdi. risk alınırken en azından riski minimize ettiler.
dibe vurmadan yüzeye çıkamazsın umarım bu borçlanma dibe vurduğumuz ve dibden kuvvet aldığımız borçlanma olur. en azından borçlanmanın karşılığını nakte çevirebildik yoksa bu şampiyonluk gelmese bitmişdik resmen. esas önemli olan bu borçlanmanın bize ikinci şampiyonluğu getirmesi gerekiyor. işde o zaman dibden kuvvet almış oluruz.
destek vereceğiz bu yönetime başka yapacak birşey yok zaten ama bu destek körü körüne olmamalı. yönettikleri Kulübün Beşiktaş olduğunu sürekli hatırlatmak gerekiyor bunlara malesef.

Çevrimiçi Necmi

Bu iş artık dünyada böyle yürüyor full genç takım olmaz illa 18-20 olacak diye bir şart da yok bak Rosiere adamı bilen yoktu kariyerinde doğru düzgün maça çıkmamış o adamı geçen sezon 2,5-3,5 arası bir fiyata alırdın onun gibi bir sürü topçu var 24-26 yaş arasını da parlatır satarsın hatta daha yükseğini de, Burak 35 inde Lille yaptı şampiyon oldu bundan büyük örnek, reklam olmaz.

Bunlardan Doğan için çok diyorlar o olmaz başkası olur tecrubeli bulur kenarlara atarsın gençleri 2. Santrafor genç olur. İşi bilirsen her sezon yedek santrafor döndür para yap. Bizim seviyede yedeklik yapacak santrafordan bol bir şey yok piyasada.

Omurgada tecrubeliler zaten var ama Ghezzal Rosier kolay değil ellerinden geleni yapacak yöneticiler. Kaan Ayhan gündemde değil bonservisli imkansız, biz yedek stoperi ucuz yollu bakmaya çalışıyoruz hallederiz seçenekler yok değil.
yedek stoper ucuz gelecek vaat eden olur tabi ama bunun için kadronda vidada olması lazım forvet içinde bu gerekli genç oyuncunun önüne hedef koyacağı tecrübeli ve kaliteli oyuncu olmalıki ondan verim alabilesin
iyi harmanlamak gerekiyor bunu. ve hep genç olmaz bu takımın hedefi şampiyonluktur şampiyonluğuda usta oyuncular getirir son haftalara bakalım takımı ayakta tutan vida ghazzel atiba gibi adamlar oldu josef bile tökezledi tecrübesi yetmedi necip bile daha dik kaldı genç oyuncularımızın hepsi nakavt oluyordu tecrübe itti onları şimdi rosieri falan tutmak gerekiyor ve genç tecrübeli oyunculara sahip olduk bunları korumak ve yine genç ve tecrübeli milli takım oyuncularıyla takviye edebilrsek üstünede usta bir iki oyuncu takviyesi bize tekrar başarı getirir.

Çevrimiçi Necmi

hayallerimiz gerçekle örtüşmüyor pek bir senelik mücadeleyle şl ye girdik alacağımız ayak bastı parası 14 m euro biz bunu kaleci satarak kazanmayı hayal ediyoruz böyle dünya yok yetenek olabilir ama bu paraları etmez kimsede çıkarıp vermez bu parayı gerçekci olmak gerekiyor kaleciye o parayı verecek takımlar avrupa sıralamasında ilk 20 ye giren takımlardır gerçekci olalım hangisi alır ersini. forvet olsa belki ama kaleci bu.
hayalleri bir kenara bırakalım gerçekleri konuşalım bence
öncelikle sattığın oyuncuların gittiği yerde başarılı olması lazımki sonra satacağın daha değerli olsun karnemiz bu konuda zayıf ilk defa burakla bunu kırdık kaymağını yeriz biraz. ülkenin en pahalı transferi cenkdi sonucunu gördük. Kiralayıp parlattığımız oyunculardan daha fazla verim alıyoruz bununda kaymağını yiyemiyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Bu fiyatlara kimse alamaz. Bu kadar etmez zaten. Çok uçmuşlar.

https://twitter.com/ertansuzgun/status/1399728257122111489
ama biz ersine 10 M üstü istiyoruz ersinden bence daha iyi performans verdi
kendimizin olunca uçup başkasının olunca bu paralar etmez diyoruz
yabancı Türkiyeden kaleci bakınca bizim gözlerimizle bakmıyor tarafsız gözle bakıyor
şimdi onlar gibi bakmayı dene birde ersini koy terazinin bir kefesine diğerinede bunu koy tart bakalım hangisi ağır gelecek
ersinin farkı şampiyon takımın kalecisi olması bu onun için artı tabi.

Çevrimdışı kaan1903

Gönlüm kalmasından yana ama Rosier olmazsa bu oyuncularda iyi alternatif olabilir. 

Jeremy Ngakia https://www.transfermarkt.com.tr/jeremy-ngakia/profil/spieler/503795

Deian Sorescu https://www.transfermarkt.com.tr/deian-sorescu/profil/spieler/379209