2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283532 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

yokmu hiç 2 milyon bonservis 500 .750 bin maaşa oynayacak bobo larin ayarında aç bir futbolcu.takımın defans orta sahasını oturtursun santraforunu da parlatabilirsin.
Bobo ayarinda ama tam ayarinda birisini bulsak ben tamamim murat abi 😀
Fw'i tutturamayacagiz diye korkuyorum cunki. Derbileri bos gecmeyecek, sezona da 22-24 birakacak 😊

Çevrimiçi murat

Bizim altayapıda da Semih Kılıçsoy diye bir genç var. O da golün her türlüsünü atıyor. Gençlere süre verecek çok maçımız olacak bu sene. Mutlaka genç oyuncu transferi yaparız. Enis Destan Avrupa'ya gider.
evet uzun süredir semih ve berkayı takip ediyorum.semihte zlatan hamuru var.oturduğum ilçenin çocuğu.

Çevrimdışı sEuL

Milli maci Ridvan icin izleyeyim dedim ama mac cok sikici ve Ridvan’da vasati gecemedi mac boyunca. Hemen hemen girdigi her ikili mucadeleyi kaybetti ve nadir yakaladigi orta sanslarindada yaptigi ortalar cok kotuydu.

Halil oyuna girdikten sonra cok etkili oldu, alabilirsrk cok iyi bir yedek olabilir bizim icin.

Çevrimdışı savaş altay

Gomez geldiğinde bir hedefi vardı, tekrar Alman Milli takımına seçilip Euro 2016'de oynamayı hedefliyordu.

Ayrıca 30 yaşındaydı bize geldiğinde, adam 35 yaşında emekli oldu işte.

Giroud, Costa, Dzeko falan son sözleşmesini yapmaya gelecek, ipini ununu sermiş adamlar.

Adamların 10 sene önce yaptıklarına bakıp hayaller kuruyorsun, gelen adam hayaleti oluyor.

Es kaza iyi performans sergilese de, satmana imkan olmuyor.

En son örneği Falcao işte, kaç senedir bela oldu adamların başına.

CL'de 1 gol atar parasını çıkarır diye hesap yaptılar, senelik 7 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşmeyi yerleştirdiler kulübe.
Sampiyonlugu almamizda kilit rol oynasinda bu seferlik satmamaya da tamamim. Pandemi doneminde back to back sampiyonluk yasarsak acaip karli olacak zaten. Sampiyonluga inandirilmis, kafasi sahada olan hatta 33 yasina basmis ama is bitirici bir fw olsun, varsin seneye onun yanina genc bir 11 oyuncusu ile dusundugumuzu yine gerceklestirelim. Takimin her yeri paramparca, is fw'e gelene kadar o adamin arkasinda neler neler donecek bilmiyoruz. Fw'e kafamiz rahat olsun en azindan.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Mert Günok'u transfer etmek istiyor. (Haber Global)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Andre Carillo'yu transfer etmek istiyor.(Brezilya Basını)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş yönetimi transfer teklifleri gelen Ersin Destanoğlu'nun bonservis bedelini belirledi: 𝟭𝟬 𝗠€

(Milliyet)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

4 büyüklerle ismi anılan Steven Caulker'un yeni takımı belli oluyor.

Welinton'un transferi sonrası Sergen Yalçın ve Caulker'ın aralarının bozulduğu ve Beşiktaş defterinin kapandığı öğrenildi.

Caulker'in yurt dışında bir takıma transfer olması bekleniyor. (@yakupcinar)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu için temasa geçti! Siyah beyazlılarda transfer operasyonlarını yürüten Erdal Torunoğulları, Halil'i arayarak 'Kulübünle görüşme halindeyiz bizden haber bekle.' dedi.

[Sabah]

Çevrimiçi murat

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu için temasa geçti! Siyah beyazlılarda transfer operasyonlarını yürüten Erdal Torunoğulları, Halil'i arayarak 'Kulübünle görüşme halindeyiz bizden haber bekle.' dedi.

[Sabah]
satın alma ihtimalimiz yok.şampiyonlar liginde parlatabilme potansiyeliyle çok cuzi bir miktara  kiralayabiliriz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Artem Dovbyk adlı bir santraforla adımız geçiyor.

Çevrimdışı mrred

Amine harit diyorlar keşke olsa saf yetenek çok iyi oyuncu.

Olabilir çünkü nkoudounun menajeri aynı zamanda bu çocuğunda menajeri
The great gig in the sky

Çevrimdışı levitate

Amine harit diyorlar keşke olsa saf yetenek çok iyi oyuncu.

Olabilir çünkü nkoudounun menajeri aynı zamanda bu çocuğunda menajeri
atalanta veya napoli diyorlar

haberi nerede gördün abi? her yere baktım bir şey göremedim
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

atalanta veya napoli diyorlar

haberi nerede gördün abi? her yere baktım bir şey göremedim
safak malatya youtube da söyledi
The great gig in the sky

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

safak malatya youtube da söyledi

Şafak Malatya'ya asla güvenme abi. Adam hulk geliyor falan dedikten 2 dk sonra falan hulku mineiro açıkladı  :evillol: Hocaya komisyoncu falan demiş adam kendisi.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ulan Ghezzal ne olacak diye uykulardan uyanıyorum. Alın şu adamı pls.

Çevrimdışı kaan1903

Geçen sene de listemdeydi , bu senede fena oynamamış 2.forvet olarak düşünülebilir

https://www.transfermarkt.com.tr/marvin-ducksch/profil/spieler/125103
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2021, 11:04:38 kaan1903 ]

Çevrimdışı savaş altay

https://twitter.com/trtspor/status/1399485846189838339
Hollanda'da bir adet vardi, ulkemizde olanlar var hatta afrika'dan bir klup olacak deniyordu bir donem. Yalniz firmaya uzun uzun bakamiyorsun, dengen bozuluyor 😀

Çevrimdışı Atkar

Arkadaşlar çok bonservis harcamayacağımızı biliyorum,gücümüz yeterse Ghezzal ve Rosier’i alıcaz öncelik olarak zaten. Peki 4M civarlarına veya satın alma opsiyonu ile kiralık Onyekuru nasıl olur Larin sonrası ve Kenan Karaman ile anlaşamazsak ?

Çevrimdışı 38life

Arkadaşlar çok bonservis harcamayacağımızı biliyorum,gücümüz yeterse Ghezzal ve Rosier’i alıcaz öncelik olarak zaten. Peki 4M civarlarına veya satın alma opsiyonu ile kiralık Onyekuru nasıl olur Larin sonrası ve Kenan Karaman ile anlaşamazsak ?

Elimizde bi tane Onyekuru var zaten.

Çevrimiçi sozkul

Çevrimdışı Atkar

Elimizde bi tane Onyekuru var zaten.

Yani doğru. Larin satılıp yerini Kenan ile doldurursak,Nkudu kalırsa sol kanat tamam zaten. Nkudu’da giderse Nwakayeme ismi geçiyordu o olmaz gibi,Nkudu muadili biri alınır gibi. O isim zaten Onyekuru olmaz

Çevrimdışı kartal190321

Umarım bu yönetim ya akıllanır yada o zamana kadar başkaları gelir yönetime  :tabe:

Kimin gelmesini istersin mesela, kulübü batırıp ortadan kaybolan yardım gecesi yardım da bulunmayan, yatlarda para yiyen Fikret Orman mı gelsin 😂
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kimin gelmesini istersin mesela, kulübü batırıp ortadan kaybolan yardım gecesi yardım da bulunmayan, yatlarda para yiyen Fikret Orman mı gelsin 😂

Hayır, yönetmesini bilen birileri. Çalıp çırpmıyor diye, maaşlar gününde ödeniyor diye sadece bunlarla mutlu olmak zorunda mıyız ?