Torunoğlu yaşadı bir tek. Urgancıların sergen muhabbeti belli. Yapılan transferler belli, son maçta malatya kalecisi dünyaları kurtarmasa şuan hepiniz sövüyordunuz. Hataları söylemek gerekli, kulüpte hala çok şey yanlış yapılıyor. Yapılmaya devam ettiği sürece de söyleyeceğim. Sende benim tam tersimsin sana göre dünya toz pembe zaten, Beşiktaş real madrid falan hiç bir sıkıntı yok falan hatta çok kolay şampiyonluk falan filan diyordun. Burada ve internet aleminde benden yaşça büyük ne şampiyonluklar görmüş adamlar bile kazandığımız en zor en anlamlı şampiyonluk diyip hüngür hüngür ağladılar. Abim yaşındasın o yüzden saygım sonsuz sana yanlış anlama ama dünyayı bu kadar pembe görmek ilginç. Bunu nasıl başarıyorsun bende bunu anlamıyorum 
Malatya kurtarmasa şampiyon da oylamıyormuşuz bak sen ya. 2 hafta önce 1 penaltı kaçırıp 2 penaltı vererek puan kaybetmesek şampiyonduk o zaman. Ya da aynı Malatya’ya deplasmanda son dakikalarda pozisyonu olmayan gs kaleciden seken topu atmasa zaten potada olamayacaktı. Ha keza 3 hafta önce Antalya karşısında pozisyonu bile olmadan yine kaleciden seken topu atmaları ya da Trabzon karşısında yine son saniyede Uğurcan gibi bir kaleciden seken topu atmaları ile gelen puan vs. Bunlar ne saçma sapan hesaplar böyle ? Fanatiklikten gözü dönmüş gs’lilerin bile yapmadığı muhabbetleri açıyorsun.
Ayrıca en kolay şampiyonluk dediğimde futbolcuların yarısı sakatlanmamıştı. Sakatlandıkları için kolay olmamış da zor olmuş ne var bunda? Sonuçta şampiyon olunmadı mı? Sen her fırsatta bu takım şampiyon olmaz diyip durmadın mı şimdi oturup bunları mı konuşacağız? Kapanmış bitmiş gitmiş sezon. Herkes önüne bakıyorken yaptığın ayarsız eleştirilerin gerekçesi bunlar mı oldu?
Senin sorunun şu; sürekli yönetimi ve futbolcuları küçümsüyorsun. Yaşın itibariyle muhtemelen hayata dahi atılmış değilsin ama sürekli boyundan büyük laflar söylüyorsun. Sıradan eleştiriler değil bunlar sürekli başkalarını küçümseme hali. Sergen dediğin kişi bu yönetimin maaş verip çalıştırdığı personeli. Tıpkı oyuncular gibi. Ki sene başında Sergen fan clup üyesi olarak beni itham eden de yine sendin. Kendisi yarın bir gün ceketini alıp gidebilir ama bu kadar küçümsediğin insanlar öyle kolay gidemez. Hem mali hem hukuki olarak sorumlulukları var. Olası bir mali çöküşte ibra edilmeme ihtimali olan belki de tek yönetim kurulu olabilir. Haliyle dikkatli davranıp çok dar bir alanda manevra yapmaya çalışıyorlar. Sen bunların ne demek olduğunu biliyor musun?
Senelik 150 milyon dolardan fazla geliri olan bir kulüp bu borçları olmasa Avrupa’da bile ses getirir ama sorumsuz yönetimler sayesinde bu sıkıntılar birike birike bu güne kadar geldi. Birileri bunları çözecek ki çok daha iyi şartlarda yarışabilsin kulüp. Yarını düşünmeden sürekli bugüne dair yorumlar yaptığın için ipin ucunu kaçırma noktasına varıyorsun artık.
2 hafta önce kapı gibi 2 tane kupa kaldırıldı. Her birisi çalıştıkları süre ve başarı bakımından iyi noktadalar. Eksiklerini sezon içinde yazmadıysak sezon sonunda da yazmayacak değiliz. Gelen paralar ile bu yıl beklentimiz bir nebze daha yüksek. Henüz transfer sezonu başladı sayılmaz. Piyasaya düşen her isim için atıp tutacaksak işimiz var.
Biraz olan biteni idrak edip hakkaniyetli yorumlar yapsan daha sağlıklı olacak senin adına. Çünkü farkında olarak ya da olmayarak küçümsediğin yönetimle birlikte kulübü ve başarısını da küçümsüyorsun. Bir taraftar olarak haliyle benim sinirlerimi bozuyor bu durum. Bu forumda gördüğün üzere herkes bir şeyleri eleştiriyor. Bir tek sana cevap verilmesin sebebi doğal olarak eleştiri yapman değil.