2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2278342 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Erman1903

Bentaleb benim pek uğraşacağım bir oyuncu değil, çalışacakların kararıdır. Ghezzal hemen hemen aynı oyunu oynuyordu sadece keskinlik ve güven kaybı vardı, son derece problemsiz efendi biri, Bentaleb dikiş tutturamıyor bir türlü. Townsend'in maç eforu yüksek ama inisiyatif almamış, şut atmayı bırakmış, bu oyuncu gerekli şekilde motive edilir önemli olduğu hissettirilirse yüksek katkı verebilir. Gauld iyi oyuncu, baya çalışkan-iş yapan topçu.

Çevrimdışı sefaköykartali

6. haftada Sergen hocanın dedigine göre baska hocayla görüşmüş yönetim. Belki de milli takım arasında hoca değişecekti.
Serdar Ali Çelikler de paok maçından sonra yöneticilerin bazılarının acaba dediğini, oylama yapıldığını, başkanın da kalması yönünde oy kullandığını anlatmıştı kontrada. Hoca da dahil takım kendine Konya maçından sonra geldi zaten. Ondan beri babalar gibi oynuyoruz arada tökezlesek de.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ya yanlış anlama ama 24 yaşında olup da insanı bu kadar yormayı nasıl başarıyorsun sen  :)

Şu forumda ne zaman seni görsem sırtımda buzdolabı taşıyor gibi hissediyorum.

Gece gece valla iyi güldüm @Çağrı Öz. Allah razı olsun senden  :kop: :kop: :kop:

Townsend asla Ghezzal muadili olamaz ama farklı bir oyun oynanacaksa, temposuyla, fiziğiyle, tekniğiyle bu ligde çok iş yapabilir. Ama sağa Townsend, sola da Larin veya o tarz kanat forvet koyacaksan 10 numaraya Sosa -bizdeki hali- gibi servisçi, tekniği yüksek, ince işçilik yapacak bir oyuncu koymak gerekir diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanın açıklamaları çok net.
Paranın pazarlığı umrumda değil diyor, başarı için kurulacak kadronun pazarlığını yapacak.

Paranın pazarlığı umrumda değil diyor, başarı için kurulacak kadronun pazarlığını yapacak.
Yüzde yüz haklı. İlk kez ŞL arenasına çıkacak zor grup da gelse bir şeyler göstermek isteyecektir. Geçen sezonki gibi 13 14 oyuncuyla olmaz. En az 18 19 oyuncu olması lazım rotasyonda.

Çevrimdışı can1903

Valla çoğunluğun aksine bence güzel transfer dönemi geçireceğiz. Alternatifli liste bile var bence kulüpte. Hocayla imzalandığı an haberler düşecek 1-2 tane bana kalırsa  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALDENYX

Hahahahaha. Kesinlikle.
Ciddi bir transfer planı progrmaı kadro mühendisliği olduğunu düşünmeyin, bu yönetim hiç bir şey yapamaz. Bir tek söylenmesini bahane üretmesini bilirler.
🏆🏆 iki kupa aldilar ? Vsrsin bilmesinler boyle dewam etsinler de sezon basi üçün cü  kupa kaldirir iken yuzun bizimle birlikde mutluluk icin de tebbessum dolar....
[ Son Düzenleme: 27 Mayıs 2021, 00:17:07 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ALDENYX

Cok guzel yeri cikarip koymuşsun helal olsun...Aynen Sergen basarili olmak zorundayiz diyor...daha bence oynatmak istedigi sistemi ve oyunu  sahaya yayamadi.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi tolga1903

Hoca imzalarsa şundan emin oluruz ki yeni sezona iddialı iyi bir kadroyla gireceğiz. Önceki mesajlarda da bahsedilmiş kadronun pazarlığını yapacak hoca öyle 20 milyon tl'lerin falan peşinde değil. Şampiyonlar ligi için ümitsiz biraz ama normal 10 milyon euro verip ghezzal'i alamıyoruz gelecek takımlar o parayı 15 yaşındaki çocuklara harcıyor gerçekçi yaklaşıyor paramızı alıp ligde başarılı olmaya bakmak lazım hoca kalırsa seneye de tepeye oynayacağız o güveni veriyor.

Çevrimdışı savaş altay

Cok guzel yeri cikarip koymuşsun helal olsun...Aynen Sergen basarili olmak zorundayiz diyor...daha bence oynatmak istedigi sistemi ve oyunu  sahaya yayamadi.
Sergen buyuk hatalar yapmadigi surece onumuzdeki sezon bile koltugu tartisilmamali. Gelenler, gidenler oluyor. Buna bagli olarak oyuncu profilleri degisecek ve oyun da degisecek. Sabirli olunmasi gerek. Cekindigim konu, sergen'in bu mash up tadindaki ortamda gumburtuye gitmesi..

Çevrimdışı ferdi1903

Erdal Torunoğulları 3 sezon transfere baktı 3 sezon şampiyonluk. Başkan desen altına girdiği mali yükün haddi hesabı yok. Bankalar Birliği anlaşmasını da düzenlediler. Tff konusunda da aşırı pasif kalmadılar sezon boyunca. Kulübün sosyal medyaları her zamankinden iyi durumda. Sergeni getiren de yönetim, bu takımı kuran da yönetim. Bu yaz transferi yapacak olan da bu yönetim. Başarısız olursa söylenirsiniz de 2 hafta önce şampiyonluk kutladın rakiplerin senden kat kat fazla para koymasına rağmen. Şu takıma Ralf Ragnick veya Monchi transfer yapsa bu taraftar ona da bu ne çoluk çocuk doldurdu diyecek artık iyice emin olduk. El insaf Daha transfer sezonu açılmadı
Valla ya yaziktir günahtir, bi durun adamlar hele isini yapsin dimi ya

Çevrimdışı kaan1903

Villarreal penaltı atışlarıyla 11-10 aldı kupayı şimdi 4. Torbadan mı katılıyoruz belli mi

Çevrimiçi Samet Ç

Villarreal penaltı atışlarıyla 11-10 aldı kupayı şimdi 4. Torbadan mı katılıyoruz belli mi
Evet 4. torbadan katılacağız.

Çevrimdışı doganay

Elemlerde favorilerden elelen olursa yine 3.torbaya kalabiliriz. GS haftaya sezonu açar artık :)

Çevrimdışı doganay

Henüz belli değil elemlerde SL ine kalacak takımlara bağlı

Çevrimiçi Samet Ç

Henüz belli değil elemlerde SL ine kalacak takımlara bağlı
Favorilerin alayı geçer elemeleri o yüzden %95 4.torbadayız.

Çevrimdışı kaan1903

Varmış heralde hala 3.torbadan şansımız hayırlısı

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Erdal Torunoğulları 3 sezon transfere baktı 3 sezon şampiyonluk. Başkan desen altına girdiği mali yükün haddi hesabı yok. Bankalar Birliği anlaşmasını da düzenlediler. Tff konusunda da aşırı pasif kalmadılar sezon boyunca. Kulübün sosyal medyaları her zamankinden iyi durumda. Sergeni getiren de yönetim, bu takımı kuran da yönetim. Bu yaz transferi yapacak olan da bu yönetim. Başarısız olursa söylenirsiniz de 2 hafta önce şampiyonluk kutladın rakiplerin senden kat kat fazla para koymasına rağmen. Şu takıma Ralf Ragnick veya Monchi transfer yapsa bu taraftar ona da bu ne çoluk çocuk doldurdu diyecek artık iyice emin olduk. El insaf Daha transfer sezonu açılmadı

Geçen sene yönetim sadece ayak bağı oldu, bu takımı bir tek Sergen yaptı şampiyon. O da mucizevi, her zaman mucize gerçekleşmez.

Ya yanlış anlama ama 24 yaşında olup da insanı bu kadar yormayı nasıl başarıyorsun sen  :)

Şu forumda ne zaman seni görsem sırtımda buzdolabı taşıyor gibi hissediyorum.

Hiçbir şey yapamaz dediğin adamlar 3 görev sezonunda 3 şampiyonluk yaşadı. Futboldur, forumdur, eğlencedir filan her şeye tamam da insanın biraz ağzının da ayarı olması lazım.

Torunoğlu yaşadı bir tek. Urgancıların sergen muhabbeti belli. Yapılan transferler belli, son maçta malatya kalecisi dünyaları kurtarmasa şuan hepiniz sövüyordunuz. Hataları söylemek gerekli, kulüpte hala çok şey yanlış yapılıyor. Yapılmaya devam ettiği sürece de söyleyeceğim. Sende benim tam tersimsin sana göre dünya toz pembe zaten, Beşiktaş real madrid falan hiç bir sıkıntı yok falan hatta çok kolay şampiyonluk falan filan diyordun. Burada ve internet aleminde benden yaşça büyük ne şampiyonluklar görmüş adamlar bile kazandığımız en zor en anlamlı şampiyonluk diyip hüngür hüngür ağladılar. Abim yaşındasın o yüzden saygım sonsuz sana  yanlış anlama ama dünyayı bu kadar pembe görmek ilginç. Bunu nasıl başarıyorsun bende bunu anlamıyorum :)

🏆🏆 iki kupa aldilar ? Vsrsin bilmesinler boyle dewam etsinler de sezon basi üçün cü  kupa kaldirir iken yuzun bizimle birlikde mutluluk icin de tebbessum dolar....

Sergen ve ghezzal aldı onu. Zaten yeni sezonda yeni başarılar için söyleniyorum fakat son haftalarda forvetsiz kaldığımızı gs deplasmanında yenikken mensah harici sayıyla  "0" hücum yedeğimizin olduğunu ve larinin nkodunun falan bir çok maça sakat sakat çıktığını falan unutursak, 2 kupa aldık ya dersek seneye olmaz işte o. Adam akıllı transferler yapılmalı. Sergen bu yönetime rağmen aldı, milletin yönetimi gitti stoper kanat ortasaha aldı diğeri kanat bakın sayıyla yazıyorum 2 forvet falan aldı. Senin hocana 1 tane sakat adam getirdiler. Hemde kimin yerine "sakatlanmaya yatkın" adamın yerine "yedek" olarak getirdiler.

2 kupa aldık evet ama o zaman 1 çalıştıysak bugün 3 çalışmalıyız.

Çevrimdışı savaş altay

Elemlerde favorilerden elelen olursa yine 3.torbaya kalabiliriz. GS haftaya sezonu açar artık :)
Run gs run 🤣🤣🤣