2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2280831 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı ALDENYX

evet, dediğin gibi amaç avrupa'da devam etmek değil. defans kurgusunu sağlamlaştırıp ersin ve rıdvan'ı parlatmak en ideal fikir. rıdvan'ın değerini katlama şansı daha fazla, millî turnuvada da dakika alabilirse güzel olur. ersin ise çok dikkatli etmeli, gol yese bile konsantrasyonunu düşürmemesi gerek, maçları topu elinden kaçırmadan bitirmesi önemli.
Bir an Utku geldi aklima Türkiye kupasında neydi o hali bunca zamandır maç izlerim ilkkez bu kadar balli şanslı bir mac oynayip gol yemedik...
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2021, 14:10:42 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi murat

Bir an Utku geldi aklima Türkiye kupasında neydi o hali bunca zamandır maç izlerim ilkkez bu kadar balli şanslı bir mac oynayip gol yemedik...
çok uzun ara verince birde tecrübesiz genç kaleci olunca ben normal karşılıyorum. 3 sezonda 10 kere kaleye geçen kaleci için normal.

Çevrimdışı kahyaoglueren

Bu sene geçen seneki gibi krizle baslamamamız gerek. Tam tersi iyi bir başlangıç yapmalıyız. 5 haftada 4 puanla başlamıştık.Bay haftası denk gelip de 3 haftalık ara olmasa belki de başka olacaktı hikaye.

Tekrar aynı hataların yapılmasından korkmuyor değilim.

Çevrimdışı can1903

Yönetimle, sergen hoca sözleşme görüşmesi değil planlama görüşmesi yapacakmış. Yönetim hocaya daha 1 ay önce ne istersen ne kadar istersen sen söyle hocam demiş ordan bi sorun çıkmaz. Hocanın net olarak istediği bir 10 numara, Abou kalsa dahi onun kalitesinde 1 forvet isteği varmış.
Rosier işi %90 olumlu sonuçlanması bekleniyormuş hoca Bilal'i kiralık verin bir adet yedek sağ bek lazım demiş. Güney Amerikalı bir 10 numara varmış yönetimin görüştüğü sanırım dün E.Süzgün de demiş. Bence o isim Lanzini  :akuma: :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

Akintola'nın sözleşmesi bitiyor ve Hatay'da epey verimli oynamış.

Kanat olarak adı geçebilir, ilgilenmek lazım.
atalanta yapmış diyorlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Adem Ljajić ile kesin olarak yollar ayrılacak.(E. Süzgün)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adem Ljajić ile kesin olarak yollar ayrılacak.(E. Süzgün)
Elimizdeki oyuncuların çoğu gidecek. Kalsa şaşırırdım :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Elimizdeki oyuncuların çoğu gidecek. Kalsa şaşırırdım :)
Değişiklik iyidir Mustafa. Aç adam gelecek ki yine şampiyon olasın

Çevrimdışı can1903

İş yapar.

Türkiyede kalmak istemiyormuş eşi sanırım italyaya gidecek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Değişiklik iyidir Mustafa. Aç adam gelecek ki yine şampiyon olasın
Benim beklediğim neredeyse takımı sıfırdan kurmamız. Önemli oyuncuların da çoğu gidebilir. Kalan sağlar bizimdir  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erman1903

İş yapar.

İnanmayın bu haberlere, üzerimizden oyuncularını pazarlamaya çalışıyorlar Beşiktaş bu oyuncuya onların beklediği bonservisi zor verir, yarısını bile vermez.

Çevrimdışı alimm

Ghezzal için sözleşmesini 1 sene uzatalım size kiralayalım şeklinde haber vardı... 🙄

Opsiyonu zorunlu olmayacaksa ve ghezzal ile uzun soluklu sözleşmede ki performans tedirginliğinden(30 yaşı-Cezayirli olması) ötürü bizim için ii olabilir🤔

Sağ kanat alma işlemini sonraki sene yaparız... 👍
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Erman1903

Ghezzal için sözleşmesini 1 sene uzatalım size kiralayalım şeklinde haber vardı... 🙄

Opsiyonu zorunlu olmayacaksa ve ghezzal ile uzun soluklu sözleşmede ki performans tedirginliğinden(30 yaşı-Cezayirli olması) ötürü bizim için ii olabilir🤔

Sağ kanat alma işlemini sonraki sene yaparız... 👍

Bize çalışmaya mı karar vermişler :)... Taraftar Ghezzal'ı ufaktan unutursa iyi eder, yoksa üzülür. Ligden Şu şu oyuncuları beğeniyorum sakatlık kötü bir şey İnşallah bir daha yaşamazlar tarzı açıklamaları da veda konuşması olarak alın. Elimizi cebimize atar beklenenin dışında bir harcama yaparsak alırız kendisini, benim de hayalim bu ama çok zor.

Çevrimdışı kaan1903

İnanmayın bu haberlere, üzerimizden oyuncularını pazarlamaya çalışıyorlar Beşiktaş bu oyuncuya onların beklediği bonservisi zor verir, yarısını bile vermez.
5-6 m istiyorlardı Yanlış hatırlamıyorsam ghezzala veremiyoruz biz o parayı dediğin gibi yalan haber

Çevrimdışı alimm

Boyd ile Güven i versek Göztepe Halil'i bize verir sanki... Rotasyonda Töre yerine çok daha verimli olur..

Bilal'in kiralanması gerekir oynaması lazım..  Rosier'i rotasyonda dinlendirebilmek için yine Göztepe'den bonservisi elinde Murat Paluli hamlesi de çok mantıksız gelmiyor...

Çevrimdışı Erman1903

5-6 m istiyorlardı Yanlış hatırlamıyorsam ghezzala veremiyoruz biz o parayı dediğin gibi yalan haber

Yahu akılları sıra ismini Larin'in ve bizim yanımıza yazıp piyasa yapacaklar geçiniz.  Ekuban'ın ortalama performansı da geçen sezona göre geride satsalarmış ya o zaman akılları neredeymiş.

Çevrimdışı alimm

Bize çalışmaya mı karar vermişler :)... Taraftar Ghezzal'ı ufaktan unutursa iyi eder, yoksa üzülür. Ligden Şu şu oyuncuları beğeniyorum sakatlık kötü bir şey İnşallah bir daha yaşamazlar tarzı açıklamaları da veda konuşması olarak alın. Elimizi cebimize atar beklenenin dışında bir harcama yaparsak alırız kendisini, benim de hayalim bu ama çok zor.

Aslında sağ kanatta bayaa düşeş attık..🎲🎰 Bonservisini aldıktan sonra bu performansı veremeyeceğinden korkmuyor değilim... Seneye ghezzal bizimle olmazsa kendimi ikna edeceğim tek nokta bu olacak galiba 🥴

Çevrimdışı Erman1903

Aslında sağ kanatta bayaa düşeş attık..🎲🎰 Bonservisini aldıktan sonra bu performansı veremeyeceğinden korkmuyor değilim... Seneye ghezzal bizimle olmazsa kendimi ikna edeceğim tek nokta bu olacak galiba 🥴

Sakatlık vb hariç kalırsa bizde performans vereceği konusunda benim pek şüphem yok, sadece eğer alırsak sözleşmesi bitmeye yakın pek gelir elde edemeyiz yaşı itibariyle. Yönetim elinden geleni yapacak kendisi için ama zor yani...

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ghezzal kalırsa hepimiz böyle oluruz zaten

https://twitter.com/memozcyak/status/1396425497358307328

Çevrimdışı tuncaboylu

Ghezzal kalırsa hepimiz böyle oluruz zaten

https://twitter.com/memozcyak/status/1396425497358307328
Ayrılıkları kabullenmek lazım.

Montero, Mensah, Dorukhan, Ghezzal seneye bizle olmayacaklar; burası net.

Aboubakar da yüksek ihtimal yok.

Larin büyük ihtimalle satılacak.

Rosier'i tutarsak, kaleci + savunma hattı + defansif orta sahaları korumuş oluruz. Ötesini sıfırdan kuracağız.

Çevrimdışı worns

yerli oldukları için ileri hattın rotasyonu için serdar dursun ve kenan karaman isimlerini önde tutuyorum. ama yabancı bir alternatif düşünülecekse geçen seneyi kasımpaşa'da kiralık geçiren isaac thelin ismine de gidilebilir. faydalı olabilecek bir santrafor bence.

Çevrimdışı worns

ghezzal giderse onu kompanse edecek bir oyuncu bulamayız. oyun kurucu özellikli bir kanat, bu istikrar-katkı seviyelerinde zor. hücumdaki yapı tümüyle değişecektir. ghezzal işi bu nedenle en azından olumlu-olumsuz çok gecikmeden netleştirilse iyi olur. bence diğer pozisyonlara bakacağımız oyuncu profillerini de bağlar.

Çevrimdışı alimm

Bakambu'nun sözleşme bitiş tarihi Aralık 2021 görünüyor... Maliyeti nasıl olur acaba... 🤔

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ghezzal Abou ve Rosier takımda kalmalılar. Macera aramaya gerek yok. Şu üçü kalsa seneye yüzde 80 şampiyonuz zaten. Giderlerse zar atarız ne çıkarsa bahtımıza.