2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2283764 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Bunların hepsi hikaye dostum.

Bir futbolcu kendisine senin önerdiğinin 2 katını öneren bir takım çıkarsa, takımdaki tüm arkadaşlarından fazla para alıyor olsa da gider.

Babel dediğin pislik herif yaz kampında saçını kırmızıya boyayıp Flamengo'ya gideceğim demedi mi?

Sonra kulüp 7 milyon Euro'ya Flamengo ile anlaşınca, vazgeçtim demedi mi?

Sosa takımda Gomez'den sonra en yüksek maaş alan adamken, Milan'a gideceğim diye tutturmadı mı?

Futbol gibi değişken bir sporda takımda maaş dengesini yüzde yüz kuramazsın. Teorik olarak imkansız. Altyapıdan çıkardığın çocuk o sezon 2 milyon Euro'luk futbolcu gibi oynayabilir, aldığın yıldız santrafor sakatlanıp sezonu kaçırabilir.

Aboubakar son 3 sezonunnda, Vida'nın sırf bu sene aldığı kadar süre alamadı. O zaman onun 3'te biri kadar maaş almalı.
Çok güzel anlatmışsın ama unuttuğun bir şey var

Futbolda amaç gol atmak o sebeple adamlar işi çözmüş işte gol atan ya da attırana çok maaş veriyorlar. Skorer

oyuncular her zaman çok maaş alıyorlar. Vidadan aldığın verimden biraz feragat etceksin 1/3 fiyatına bir stoper

bulcaksın ordan kalan paraya da santrafor alacaksın. Hiçbir şekilde kabul edilemez. Ne olursa olsun.

Citynin maaş bütçesi toplam 140 milyon euro bunun 10 milyon eurosunu stoperlere veriyorlar. Bizim maaş bütçemiz 

25 milyon euro vida tek başına 3.7 alıyor. Bunu kimseye anlatamazsın geçen sene yönetim vidayı göndermek istedi.

Onlara güveniyorum. İnşallah Euro 2020 den sonra iyi bir talibi bir şekilde çıkar ve gider.

The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Zamanında a futbolcusuna hatalı bir sözleşme yapıldı diye b futbolcusunada aynısını yapacak değiliz.

Çevrimdışı mrred

Bu transfer döneminde öncelik bu yüksek kontratlardan kurtulmak.

Yönetimi burada ciddi bir sınav bekliyor. Umarım başarabilirler. Şansları bol olsun.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Atkar

Takımda Diaby’ler oynarken Vida evet lükstü. Bu sene ki gibi bir performans da hiç vermemişti Vida. Tabii ki bizim gibi klüpler için 3.5-3.7 çok büyük paralar ama 3 yıllık sözleşme önerilip yıllık 2M avro Vida’ya verilir artık,bu sezondan sonra hakkıdır. Aboubakar bile diyor Vida en çalışkan oyuncu,bu sene ki ücretler vaktinde ödenirse 2M’a Vida evet der gibime geliyor.
Vida-Ghezzal-Santrafor ve 10 Numara 2M civarları almalı sadece.
Santrafor 2.5-2.7
Ghezzal kalırsa 2-2.4 arası
Vida 2M civarları
10 Numara 2M civarları verilebilir.
Atiba 550bin avroya,Welli 550bin avroya,Rıdvan 200bin avroya,Necip 500 bin avroya oynuyor bunlarda avantaj.Eskiden Necip 1.1-Roco 1.4 yedek lens 2.5m’a oynuyordu. Şimdi Salih 800-Kenan 1M-Nwakayeme gelirse 1.5’dan aza oynar ve kadroda kaos çıkmaz.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çok güzel anlatmışsın ama unuttuğun bir şey var

Futbolda amaç gol atmak o sebeple adamlar işi çözmüş işte gol atan ya da attırana çok maaş veriyorlar. Skorer

oyuncular her zaman çok maaş alıyorlar. Vidadan aldığın verimden biraz feragat etceksin 1/3 fiyatına bir stoper

bulcaksın ordan kalan paraya da santrafor alacaksın. Hiçbir şekilde kabul edilemez. Ne olursa olsun.

Citynin maaş bütçesi toplam 140 milyon euro bunun 10 milyon eurosunu stoperlere veriyorlar. Bizim maaş bütçemiz 

25 milyon euro vida tek başına 3.7 alıyor. Bunu kimseye anlatamazsın geçen sene yönetim vidayı göndermek istedi.

Onlara güveniyorum. İnşallah Euro 2020 den sonra iyi bir talibi bir şekilde çıkar ve gider.

Ben bu kadar basitlikte ziyade yetenekle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Stoperler genellikle yada defans hattındakiler daha kısıtlı yeteneklerle, daha çok çalışarak bir yere gelen, sezileriyle de öne çıkanlardır. Yani bir insanın defans hattında olması daha olanak ve daha kolaydır demek istemiyorum ama daha mümkündür.

Forvet hakkında hücum hattında daha göz önünde olduğun, takıma daha çok şey kattığının yanında, belli bir yeteneğe göre de fiyatın artıyor ayrıca diğer savunma için saydığım şeyler bunun içinde geçerli. Yani bir insanın hücum hattında oynaması savunmaya göre daha çok özellik istiyor.

Özet olarak: Hücumdakiler savunmacılara ek olarak, doğuştan gelen yeteneğe, sezilere, birde daha çok göz önünde olacağı için skora da katkı yaptığı için daha pahalıdır. Sadece gol atıyorlar o yüzden pahalılar demek biraz haksızlık olur.

Çevrimdışı mrred

Takımda Diaby’ler oynarken Vida evet lükstü. Bu sene ki gibi bir performans da hiç vermemişti Vida. Tabii ki bizim gibi klüpler için 3.5-3.7 çok büyük paralar ama 3 yıllık sözleşme önerilip yıllık 2M avro Vida’ya verilir artık,bu sezondan sonra hakkıdır. Aboubakar bile diyor Vida en çalışkan oyuncu,bu sene ki ücretler vaktinde ödenirse 2M’a Vida evet der gibime geliyor.
Vida-Ghezzal-Santrafor ve 10 Numara 2M civarları almalı sadece.
Santrafor 2.5-2.7
Ghezzal kalırsa 2-2.4 arası
Vida 2M civarları
10 Numara 2M civarları verilebilir.
Atiba 550bin avroya,Welli 550bin avroya,Rıdvan 200bin avroya,Necip 500 bin avroya oynuyor bunlarda avantaj.Eskiden Necip 1.1-Roco 1.4 yedek lens 2.5m’a oynuyordu. Şimdi Salih 800-Kenan 1M-Nwakayeme gelirse 1.5’dan aza oynar ve kadroda kaos çıkmaz.
Evet rakamlar makul görünüyor

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ben bu kadar basitlikte ziyade yetenekle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Stoperler genellikle yada defans hattındakiler daha kısıtlı yeteneklerle, daha çok çalışarak bir yere gelen, sezileriyle de öne çıkanlardır. Yani bir insanın defans hattında olması daha olanak ve daha kolaydır demek istemiyorum ama daha mümkündür.

Forvet hakkında hücum hattında daha göz önünde olduğun, takıma daha çok şey kattığının yanında, belli bir yeteneğe göre de fiyatın artıyor ayrıca diğer savunma için saydığım şeyler bunun içinde geçerli. Yani bir insanın hücum hattında oynaması savunmaya göre daha çok özellik istiyor.

Özet olarak: Hücumdakiler savunmacılara ek olarak, doğuştan gelen yeteneğe, sezilere, birde daha çok göz önünde olacağı için skora da katkı yaptığı için daha pahalıdır. Sadece gol atıyorlar o yüzden pahalılar demek biraz haksızlık olur.
Vida iyi stoper ama arpası çok bir şekilde çözmeliyiz.
The great gig in the sky

Vida iyi stoper ama arpası çok bir şekilde çözmeliyiz.

Kesinlikle zaten bu yönetim kaçırır kendisini o yüzden hiç meraklanma abi  :evillol: Ahmet Nur Çebi rüyasında vidayı falan görüyordur.

Çevrimiçi Samet Ç

Vida'yı ne yaparsan yap gönderemezsin o parayı bırakmaz şehirde güzel seneye kontratı bitiyor o zaman gider kalmak istersede 2 milyon maaşa kalır 2 milyonda kemiksiz TR harici hiçbir yerde kazanamaz zaten.

Vida'yı ne yaparsan yap gönderemezsin o parayı bırakmaz şehirde güzel seneye kontratı bitiyor o zaman gider kalmak istersede 2 milyon maaşa kalır 2 milyonda kemiksiz TR harici hiçbir yerde kazanamaz zaten.

Ayrıca başkanla arasındaki buzlarda iyice erimiş gibi. Yani başkan seviyor gibi onu, demekki olumlu bir şeyler dönmüş. Büyük ihtimal anlaşırız ucuza kalır bizde. Vida gitsin derim normalde ama bu paralara çok daha kötüsünü bulurlar. İmza parası bonservis parası bla bla

Çevrimdışı tuncaboylu

Vida'ya bu yaz çok rahat müşteri bulunur, becerikli bir yönetim 4-5 milyon bonservis bile kazanabilir.

O maaşı bırakıp gitmez diye bir şey yok, çünkü son senesi. 3 senelik 2 milyon veren bir takıma gidebilir.

Premier League takımları içi bunlar yüksek paralar değil.

Çevrimdışı Sinan23

Max gradel in sözleşmesi 2024 e uzatıldı.

Çevrimdışı can1903

Max gradel in sözleşmesi 2024 e uzatıldı.
33 yaşındaydı zaten iyi olmuş. Bizim yaş olarak 30+ oyunculardan kesinlikle uzak durmamız lazım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

Makul bir maaş dengesi kurulabilir, sonra şartları bozan değiştirmeye çalışanlar olabilir, geçmişte sosa ve babelin yaptığı gibi,,, ancak ne olursa olsun biz bütçeye sadık kalırsak kulüp finansal açıdan rahat eder,, 35 maksimum 40 ı asla geçmemeliyiz,

Çevrimdışı ilhan mansız

24 kişilik kadro ortalama 1,5 dan 36 milyon euro eder ki fazlasıyla yeterlidir,,

Çevrimdışı tuncaboylu

24 kişilik kadro ortalama 1,5 dan 36 milyon euro eder ki fazlasıyla yeterlidir,,
Çok fazla.

Euro olmuş 10 lira, seneye belki 12-13 lira olacak.

Maaş olarak 20 milyon Euro'yu geçmeyecek bir kadro oluşturmak gerekiyor.

3 milyon alan bir santrafor, 2 milyon alan bir yıldız orta saha ya da kanat, gerisi maksimum. 1 milyon Euro'ya oynayan 20 tane futbolcu.

Daha fazlasını kaldıramaz bu ülkede hiç bir takım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nsakalyi bi sekilde göndermemiz lazim, ben bir sezon daha dayanamam su adama
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok fazla.

3 milyon alan bir santrafor, 2 milyon alan bir yıldız orta saha ya da kanat, gerisi maksimum. 1 milyon Euro'ya oynayan 20 tane futbolcu.

makdimum miktarı yazdım, daha düşük bütçeyle yapabilirlerse ne ala,,

Çevrimdışı Erman1903

33 yaşındaydı zaten iyi olmuş. Bizim yaş olarak 30+ oyunculardan kesinlikle uzak durmamız lazım.

İyi bir futbolcu ama zaten kulübün düşünce yapısı da bu yönde. 30 üstü, ileri yaş futbolculardan uzak duracaklarını her fırsatta dile getiriyorlar. Ben destekliyorum bu yapıyı. İşte yedek stoper, kaleci, belki bir adet tecrübeli santrafor gibi bunun dışına çıkılabilir tabi yüksek maliyetleri olmaması şartıyla. Özellikle kanatlar, bekler ve orta sahalar gibi yüksek efor gerektiren bölgelerde kesinlikle uzak durulması gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı mrred

Çok fazla.

kesinlikle katılıyorum

faiz gideri yıllık 700 milyon a takım masrafı 500 milyon dedi başkan.

Bizim mutlaka her sene 15-20 milyonluk oyuncu satıp yerine yenilerini ucuza almamız gerek.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Nsakalyi bi sekilde göndermemiz lazim, ben bir sezon daha dayanamam su adama
Nsakala asker

fiyat performansa göre "orta"

vasat sayılmaz kötü de değil.

Rosier fiyat performansa göre "çok iyi"

defansa iki bekin de "çok iyi" olması lüks oluyor. Sonra ileri hatta para kalmıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Makul bir maaş dengesi kurulabilir, sonra şartları bozan değiştirmeye çalışanlar olabilir, geçmişte sosa ve babelin yaptığı gibi,,, ancak ne olursa olsun biz bütçeye sadık kalırsak kulüp finansal açıdan rahat eder,, 35 maksimum 40 ı asla geçmemeliyiz,

Bizim performansa bağlı kontrat işini iyice oturtmamız lazım.

Bol bonuslu maç başı yüksek fakat garanti ücreti çok düşük tutarak kontratlar yapmalıyız. Hele yaşlı oyuncuları asla

almamalıyız alıyorsak da garanti ücret düşük maç başı fazla ücret vererek alalım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

https://www.transfermarkt.com.tr/eric-ramirez/profil/spieler/428746

Bu herifi kaçırdık. Gerçi bonservisi en fazla 2 falan eder ama beğendiğim bir oyuncuydu.

Eric ramirez 3 milyona rubin kazana gitti. Bakalım kazanda neler yapacak
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2021, 18:29:11 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Nsakala asker

fiyat performansa göre "orta"

vasat sayılmaz kötü de değil.

Rosier fiyat performansa göre "çok iyi"

defansa iki bekin de "çok iyi" olması lüks oluyor. Sonra ileri hatta para kalmıyor.
Nsakala asker falan degil, gördügüm en kötü solbeklerden biri, ş.L.'de orayi  paspas yaparlar, ben olaya böyle romantik duygusal bakamiyorum, bana göre nsakalaya ramen sampiyon olduk. Son maclarda fena oynamamis falan filan hic bu sekilde bakamam olaya, daha cok bizi nasil zor durumlara düsürdügünü gördüm hep.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı kahyaoglueren

Performansa dayalı maddelerle gitmeliyiz bence. Sürekli if conditionli bir yapı. Genelden özele doğru. Önce takim başarısı daha sonra bireysel performans maddeleri. Böyle olursa maaşlarda gelirle doğru orantılı artıp azalır.

Ayrıca sportif başarı gelmeden mali düzenin düzelmesine imkan yok. O yüzden fazla maliyet kucultelim derken başarısız bir kadro kurmak göründüğü gibi kar degil zarar getirebilir. Dengeyi iyi tutturmak gerekiyor.

Bir diğer konu Uefa Avrupa ligi gelirini kucumseyecek durumda degiliz artık. 10 12 milyon euro para az değil.

Bu arada Turk takimlarinin gelirleri kötü değil. Kotu yonetim ve faiz sarmalı bitiriyor. Gaziantep Fk, Hollanda şampiyonu Ajax ile aynı yayin gelirine sahip Tl Euro karşısinda bu kadar güçsüz olmasina ragmen.