2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291503 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

espiri değil canım gerçek
Aynı ligde aynı takımlara karşı oynadık ersin şampiyon yaptı muslera yapamadı
Avrupaya gelince muslerada gidip dört dört yiyip geliyor o yüzden en kötü muslera performansı görürüz

Sen de kendini güncelle biraz abi, son gittiklerinde 5'er 6'şar tane yediler.

Çevrimdışı Erman1903

Fenere 6 yılda çok ağır iki darbe vurduk
Darısı winner reisin başına

Daha ne vuralım yönetimleri tarumar oldu, hocalarını da kestane yaptık.

Çevrimiçi Necmi

Aslında Ersin şampiyonlar liginde oynasa uzun vadede kazanırız. Oynamadan gelişemez sonuçta. 1 sezon komple oynayarak lig tecrübesini artırdı. Şampiyonlar liginde de oynarsa gelişimi adına müthiş olur.

Ancak Welinton ve Nsakala ile çıkmamak lazım oralara.
sende bir karar ver

Çevrimiçi Necmi

Daha ne vuralım yönetimleri tarumar oldu, hocalarını da kestane yaptık.
yetermi sence
Hem biz vurmadık ensest durumlar oldu orda 😂

Çevrimiçi Necmi

Sen de kendini güncelle biraz abi, son gittiklerinde 5'er 6'şar tane yediler.
ortalama aldım 🥺

Çevrimdışı Erman1903

yetermi sence
Hem biz vurmadık ensest durumlar oldu orda 😂

Asla yetmez ama onlar da ağır yaralı bu işten onlar da çok zararlı çıktı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aslında Ersin şampiyonlar liginde oynasa uzun vadede kazanırız. Oynamadan gelişemez sonuçta. 1 sezon komple oynayarak lig tecrübesini artırdı. Şampiyonlar liginde de oynarsa gelişimi adına müthiş olur.

Ancak Welinton ve Nsakala ile çıkmamak lazım oralara.

Şu şampiyonlar ligi kompleksinden kurtulun artık, senelerdir aynı muhabbet.

Orada hayatın boyunca baş edemeyeceğin takımlar var, Bayern gruptan namağlup çıkan Türkiye tarihindeki bence en iyi kadromuza 5 tane attı işte.

Daha geçen sene kötü gününde yakaladığı Barcelona'ya 8 tane attı herifler işte, nasıl bir kadro kurarsan kur.

Muslera-Mariano-Marcao-Lyundama-Nagatomo-N'zonzi-Lemina-Seri'ye 2 maçta 11 gol attılar, isteseler 15 de atabilirlerdi.

Şimdi 50 milyon Euro harcayıp o kalitede kadroyu kursan, yine 5 tane atabilirler.

Senin amacın Türkiye ligi'ne yeterli kadro kurmak olmalı.

Welinton'a başta çok kızmama rağmen bu lig için yeterli olduğunu gösterdi.

N'sakala yeterli sayılmaz, ama Rıdvan geliyor ona şans vermek lazım.

Çevrimdışı mrred

Lamine Diack

bir yere not alın arkadaşlar bu çocuğu transfer edebiliriz. Şu an boşta ve bizde scoutluk yapan Deniz Tufan Daş

Fc Shkupi de çalışmış. Bu çocuk da orada oynamış. Senagal U20 de oynamış. Senagal U 20 de maşallah yıldızlar karması

City, Barcelona, Lyon altyapısında oynayan çocuklar var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şu şampiyonlar ligi kompleksinden kurtulun artık, senelerdir aynı muhabbet.

Orada hayatın boyunca baş edemeyeceğin takımlar var, Bayern gruptan namağlup çıkan Türkiye tarihindeki bence en iyi kadromuza 5 tane attı işte.

Daha geçen sene kötü gününde yakaladığı Barcelona'ya 8 tane attı herifler işte, nasıl bir kadro kurarsan kur.

Muslera-Mariano-Marcao-Lyundama-Nagatomo-N'zonzi-Lemina-Seri'ye 2 maçta 11 gol attılar, isteseler 15 de atabilirlerdi.

Şimdi 50 milyon Euro harcayıp o kalitede kadroyu kursan, yine 5 tane atabilirler.

Senin amacın Türkiye ligi'ne yeterli kadro kurmak olmalı.

Welinton'a başta çok kızmama rağmen bu lig için yeterli olduğunu gösterdi.

N'sakala yeterli sayılmaz, ama Rıdvan geliyor ona şans vermek lazım.
Şampiyonlar ligi yazarken zaten benim hedefim gruptan çıkmak değil ki.. 3. olup avrupa ligine gitmek de başarıdır. İyi transferlerle hayal değil bu.

Çevrimdışı Erman1903

Lamine Diack

bir yere not alın arkadaşlar bu çocuğu transfer edebiliriz. Şu an boşta ve bizde scoutluk yapan Deniz Tufan Daş

Fc Shkupi de çalışmış. Bu çocuk da orada oynamış. Senagal U20 de oynamış. Senagal U 20 de maşallah yıldızlar karması

City, Barcelona, Lyon altyapısında oynayan çocuklar var.

Dün burada da paylaşıldı tuttuk biz o arkadaşı, kendi stilinde düzgün bir futbolcu.

Çevrimdışı mrred

Dün burada da paylaşıldı tuttuk biz o arkadaşı, kendi stilinde düzgün bir futbolcu.
Fiziği çok iyi şimdi videolarını izliyorum

Top ayağına gelmeden ne yapacağına karar veriyor.

Drippling ve hızlanması çok iyi

Defansif özelliklerine bakacağım paylaşırım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

İnceledim ben çok çalışkan ve doğru futbol oynuyor. Süpürücülük ve kademe anlayışı başarılı, hava topu var, pas sayısı ve başarısı yüksek 3. bölgeye top atıyor, progresif pas yapıyor. Josef için gayet iyi bir alternatif. Tarz olarak Anderson Esiti'ye benziyor ama aralarında nüans farkları var. Bu daha pasör ve hava topunda etkin, öbürü daha güçlü ve topla ileriyi zorlamayı seven tip. Yaşı daha çok genç, bu arkadaş zamanla hem fizik gücünü hem de oyununu yükseltir.

Çevrimdışı worns

bi ilgimiz olduğu anlaşılıyor. dün buraya videosunu da atmıştım.

beğendik baya. oldukça genç olduğunu da düşünürsek sevindirici bir hamle olur.

Çevrimdışı Erman1903

Bu haberleri kim böyle düşürüyor piyasaya ben de onu anlamıyorum ya neyse...

Çevrimdışı mrred

Tackle konusunda sıkıntıları var onun dışında bedavaya geliyorsa faydalı transfer backup olur bence
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Tackle konusunda sıkıntıları var onun dışında bedavaya geliyorsa faydalı transfer backup olur bence

O sliding tackle bir tarz meselesi ama girmiyor evet, biraz faüllü oynuyor ve sahasında aşırı olmasa da top kayıpları yapabiliyor. Çok kötü bir lig olmasına rağmen ikili mücadele kazanma yüzdesi de öyle süper değil tam 60, ben o ligde şöyle bir 64-65 beklerim ama çok dert olacağını sanmam bunları zamanla yükseltecektir. İlla gelsin falan demem ama pozitif oyuncu.

Çevrimdışı mrred

O sliding tackle bir tarz meselesi ama girmiyor evet, biraz faüllü oynuyor ve sahasında aşırı olmasa da top kayıpları yapabiliyor. Çok kötü bir lig olmasına rağmen ikili mücadele kazanma yüzdesi de öyle süper değil tam 60, ben o ligde şöyle bir 64-65 beklerim ama çok dert olacağını sanmam bunları zamanla yükseltecektir. İlla gelsin falan demem ama pozitif oyuncu.
Bide bana vücut dili falan Donku hatırlattı. Vurdumduymaz bir tavrı var. Souza gibi inatçı değil ama Mensah kadar umursamaz da değil ortası gibi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Isı haritası da iyi duruyor. İlginç bence faydalı olur en kötü satarız bu çocuğu. Daha 20 yaşında maaşı da en fazla 200 falan olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Yıllık 11 bin euroya oynuyormuş . 50 bin euroya çok rahat oynar bizde
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

Bide bana vücut dili falan Donku hatırlattı. Vurdumduymaz bir tavrı var. Souza gibi inatçı değil ama Mensah kadar umursamaz da değil ortası gibi.

Şu anda soğudum :),  çalışkan işçi yapısı var oyuncunun topu istiyor baya ama koşusu falan sen öyle deyince bana da Donk gibi geldi. Hocanın pek isteyeceğini zannetmiyorum zaten bu seviyede bir futbolcuyla oynamak isteyeceğini o daha tecrübeli kulak aşinalığı olduğu tarz kişileri tercih ediyor genelde.

Bu oyuncu zaten direk 6 numara alternatifidir bana göre elde Josef gibi biri varken 6/8 tarzı bir yabancı almak daha doğru bir hamle olur.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu haberleri kim böyle düşürüyor piyasaya ben de onu anlamıyorum ya neyse...

Menajerleri düşürüyor, kim düşürecek.

20 yaşına kadar Makedonya liginden çıkamamış bir oyuncu gibi görünüyor.

Ben bizim alacağımıza ihtimal vermiyorum, Trabzonspor'a ya da bir Anadolu takımına getirmeden önce ismimizin geçtiği bir başka oyuncu profili var.

Geçen sene Ninua adı geçiyordu, deja vu oldum.

Çevrimdışı Erman1903

https://www.transfermarkt.com.tr/jonas-hector/profil/spieler/108537

Bu arkadaşta işimizi fazlasıyla görür

İş yapar ama öyle çok süper bir topçu değil bence bir de 5M değerinde kontratı devam eden 30 yaşında adam ben ilgilenmem böyle biriyle. Bazı şeyleri hiç yapmıyor skor katkısı oranın lideri olduğu için yüksek bana kalırsa.

Çevrimdışı Erman1903

Menajerleri düşürüyor, kim düşürecek.

20 yaşına kadar Makedonya liginden çıkamamış bir oyuncu gibi görünüyor.

Ben bizim alacağımıza ihtimal vermiyorum, Trabzonspor'a ya da bir Anadolu takımına getirmeden önce ismimizin geçtiği bir başka oyuncu profili var.

Geçen sene Ninua adı geçiyordu, deja vu oldum.

Ninua benim et mi balık mı anlamadığım biriydi bu kendi tarzında kötü bir futbolcu değil daha iyi liglerde oynayabilir ama ben de sanmıyorum alacağımızı herhalde scout arkadaşın o takımda çalıştığı bilindiği için ortaya atılan bir oyuncudur

Çevrimdışı mrred

Şu anda soğudum :),  çalışkan işçi yapısı var oyuncunun topu istiyor baya ama koşusu falan sen öyle deyince bana da Donk gibi geldi. Hocanın pek isteyeceğini zannetmiyorum zaten bu seviyede bir futbolcuyla oynamak isteyeceğini o daha tecrübeli kulak aşinalığı olduğu tarz kişileri tercih ediyor genelde.

Bu oyuncu zaten direk 6 numara alternatifidir bana göre elde Josef gibi biri varken 6/8 tarzı bir yabancı almak daha doğru bir hamle olur.
Yeteri kadar koşuyor fazlasını yapmıyor gibi bir izlenim yarattı. Bence Josefi ya özkaynaktan ya da başka bir Türk

oyuncuyla yedeklemek daha mantıklı yabancı hakkımızı neden oraya kullanalım
The great gig in the sky