2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292192 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

bu arada en büyük transfer 5 yıllık, sergen hocamızın istediği şartlarla sözleşme yenileme olur. Bir tık siniri bozuldu, yalnız bırakıldı gönlü yapılmalı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erman1903

bu arada en büyük transfer 5 yıllık, sergen hocamızın istediği şartlarla sözleşme yenileme olur. Bir tık siniri bozuldu, yalnız bırakıldı gönlü yapılmalı.

Bu kadar uzun süreli sözleşmeler motivasyon açısından sağlıklı değil. Zaten 5 yıllık yapılsa da tazminat maddesi koydurmayacak adam, 1-2 yıl yeter yine.

Çevrimdışı can1903

Bu kadar uzun süreli sözleşmeler motivasyon açısından sağlıklı değil. Zaten 5 yıllık yapılsa da tazminat maddesi koydurmayacak adam, 1-2 yıl yeter yine.
Abi sözleşme süresi rakam hocamızın başımızın üstünde yeri var. Ama gönlünün yapılması gerektiğini düşünüyorum sende kulüp içinden illa bir şeyler duymuşsundur. Sezon içi her şeyle savaştı adam.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı savaş altay

Ben sergenin motivasyonunun sarsilacagini sanmiyorum.
Hafizam kanadi. Ne oyuncular gorduk su ligde, kontrati kapinca yatisa geciyorlardi. Bir isin ahlaki olur ya.

Çevrimdışı Erman1903

Abi sözleşme süresi rakam hocamızın başımızın üstünde yeri var. Ama gönlünün yapılması gerektiğini düşünüyorum sende kulüp içinden illa bir şeyler duymuşsundur. Sezon içi her şeyle savaştı adam.

Yani ne istiyorsa kendisine o verilir, iyileştirme yapılır sonuçta buranın evladı 1 istiyorsa 1, 5 istiyorsa 5. Ben onun yerinde 1-2 yıllık yaparım hem kendim hem kulübün başarısı için böylesi daha doğru diye düşünürüm.

Çevrimdışı Erman1903

Ben sergenin motivasyonunun sarsilacagini sanmiyorum.
Hafizam kanadi. Ne oyuncular gorduk su ligde, kontrati kapinca yatisa geciyorlardi. Bir isin ahlaki olur ya.

Onla çok alakası yok bence gereksiz bir baskı yaratıyor, ben kendim imzalayacak olsam bu tarz bir sözleşme düşünürdüm.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fransa takımlarının arka bahçesi olmak üzere.
Sözleşmesi biten Seyfettin Anıl Yaşar'ı alacağımızı düşünüyorum.
Barış Alper Yılmaz için başkanı uçtu ama bence Kerem' den daha potansiyelli bir oyuncu.
Altınordu'dan Oğulcan ilgilendiğimiz söylenmişti ama çok inandırıcı gelmedi.
Bursa'da fena oyuncu yetiştiriyor oradan da bunu nasıl yaptıklarını öğrenmek lazım.
Bursaspor yeni değil, 25 senelik bir altyapı kültürü var.

Altınordu diyor millet senelerdir, ama Bursaspor ve Trabzonspor altyapı anlamında gerçekten takdire şayan işler yapıyor.

Çevrimdışı savaş altay

Onla çok alakası yok bence gereksiz bir baskı yaratıyor, ben kendim imzalayacak olsam bu tarz bir sözleşme düşünürdüm.
Her sezon takimlar lego gibi dagiliyor, verelim uzun sozlemeyi sergen de planini yapsin biz de. Raya girelim artik diye dusunuyorum. Sarisinlardan once duzenimizi oturtmaliyiz. Ligin kalitesi dusuk anladik fakat hangi oyuncuyu ciddi bir amac ugruna cagirabilirsin ulkeye? Her sezon 4-5 adam gidiyor geliyor. Sansliyiz gelen oyuncular kiraligim diyip takilmiyor, elbet oyuncunun karekterine bakiliyor fakat bilemiyorum bu duzen yakismiyor bize.

Çevrimdışı Erman1903

Her sezon takimlar lego gibi dagiliyor, verelim uzun sozlemeyi sergen de planini yapsin biz de. Raya girelim artik diye dusunuyorum. Sarisinlardan once duzenimizi oturtmaliyiz. Ligin kalitesi dusuk anladik fakat hangi oyuncuyu ciddi bir amac ugruna cagirabilirsin ulkeye? Her sezon 4-5 adam gidiyor geliyor. Sansliyiz gelen oyuncular kiraligim diyip takilmiyor, elbet oyuncunun karekterine bakiliyor fakat bilemiyorum bu duzen yakismiyor bize.

Artık kendisi nasıl isterse, 3 senelik istiyorum derse yok 5 imzala demeyiz. Ben çalışan şeyi bozmayı sevmem sonuçta 1,5 senelik sözleşme imzaladı gayet de güzel iş yaptı. İnsanların hedefleri olabilir 2 sezon sonra kendini tekrar değerlendirmek bunlara ulaşıp ulaşamadığına göre karar vermek isteyebilir. Kaç senelik istiyorsa öyle imzalanır bence en mantıklısı bu gönül ister ki hep bizimle olsun artık karar kendisinin, yönetimle otururlar ortak bir noktada buluşurlar herhalde problem olmaz.

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu ortama bakınca Abou' ya da paragöz demeyi yakıştıramıyorum açıkçası. Adam karagümrük maçında kavgaya girdi, göztepe maçında en çok sevinenlerden biriydi. Bugün kupada da baya sevindi ve çok neşeliydi. Sözleşme hesabı yapan bir oyuncunun yapmayacağı kadar bağlılık gösterdi. Sakatlık konusunda zaten erken oynatılmasa döneceğini düşünüyorum. Şahsen yönetime güvenim tam Aboubakar bile olsa bizi zarara sokacak bir sözleşmeye imza atmazlar. Abou kalırsa bile bir tane santrafor almamız lazım Sörloth gibi Mitrovic gibi kiralık birisi de çok iyi olur.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gökdeniz Bayrakdar: "Beşiktaş ile anlaşmıştık, bitmişti hatta ama son anda Antalyaspor araya girdi. Tercih meselesi. Üç takımlı sıkıntılı bir transfer süreciydi. Her şeyde bir hayır var. Burada da ekmek paramı kazanıp Avrupa'ya gitmek istiyorum."

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/nicolas-nkoulou/profil/spieler/60577

sözleşmesi bitenlerden ilgilenilebilecek bir arkadaş. son sezonu kötü gözüküyor ama öncesinde hem torino'da hem de ligue 1'de çok iyi performansları vardı. bizim futbolumuza da uyabilecek, welinton'un pozisyonunu upgrade edebileceğimiz oyunculardan. tabi yaşı var, maaş konusunda çok uçarsa da uzak durulur.

ayrıca anadili fransızcadır, takımın ortamına uyar. :) bu sene yabancıların çoğunun fransızca konuşuyor olmasının takım kimyasına epey etkisi olduğunu düşünüyorum. zaten ismini de bizim esame listesinde görünce kimse yadırgamaz. :)

Çevrimiçi sefaköykartali

sözleşmesi bitenlerden ilgilenilebilecek bir arkadaş. son sezonu kötü gözüküyor ama öncesinde hem torino'da hem de ligue 1'de çok iyi performansları vardı. bizim futbolumuza da uyabilecek, welinton'un pozisyonunu upgrade edebileceğimiz oyunculardan. tabi yaşı var, maaş konusunda çok uçarsa da uzak durulur.

ayrıca anadili fransızcadır, takımın ortamına uyar. :) bu sene yabancıların çoğunun fransızca konuşuyor olmasının takım kimyasına epey etkisi olduğunu düşünüyorum. zaten ismini de bizim esame listesinde görünce kimse yadırgamaz. :)
Daha önceden de istiyorduk diye hatırlıyorum. Sonra lyona gitti. Kendine getirebilirsek eski günlerinde çok etkili performansları vardı. Ama yüksek maaş isteyebilir.

Çevrimdışı levitate

2016 yazı bu arkadaşla geçmişti
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

Şenol Güneş zamanında da istiyorduk iyi bir stoper ama hava topu biraz sıkıntılı. Kendisi de zamanında bu yüzden istememişti.

Çevrimiçi sefaköykartali

Sezonu en geç biz açacağız ancak bütün yaz Ghezzal, Rosier ve Aboubakar konusunda bizi çok yıpratmaya çalışacaklar. Daha lig biteli iki gün oldu hemen yok fenerle anlaştı yok Monaco Ghezzal' ı aldı başladı. Erkenden bu oyuncuları çözüp olumlu veya olumsuz kesin bir şekilde neticelendirip bu renkli medyanın ağzına laf vermememiz lazım.  Allah yardımcıları olsun. Daha Larin, Ersin, Rıdvan, Ljajic gibi oyunculara teklifler gelebilir, elimizdekilerden de gidenler olacaktır. Seneye 50 tane maç oynayacağız, 13 14 kişiyle geçmez, rotasyonda en az 18 tane oyuncu olması lazım. Bu da demek ki bu sezon kafadan 8 10 transfer yapmamız gerekecek, yönetimin işi zor. Ancak maddi konularda şahsen güvenim tam, her transfer tutmayabilir ama zarar ettireceklerini düşünmüyorum. Allah yardımcıları olsun.

Çevrimdışı levitate

Şenol Güneş zamanında da istiyorduk iyi bir stoper ama hava topu biraz sıkıntılı. Kendisi de zamanında bu yüzden istememişti.
kendisi sürekli "hızlı, hamleli, ayağı iyi sol ayaklı stoper" istiyordu

pepe vida falan getirdiler adam yine tatmin olmadı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erman1903

kendisi sürekli "hızlı, hamleli, ayağı iyi sol ayaklı stoper" istiyordu

pepe vida falan getirdiler adam yine tatmin olmadı :D

:) Sergen hocadan önce Vida beni de pek tatmin etmiyordu.

Çevrimdışı ALDENYX

Sol bek ismi neden hiç cikmiyor?

NSakala ile CL ye çıkma gibi bir hata yapmayız dimi... yapmayız deyin nolur

Geride defans yapinca adam gözümde gecilmez tank gibi gözüktü...bu gece eforu hamleleri gayet iyidi.. Kaleciden korktum
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı worns

2016 yazı bu arkadaşla geçmişti

hatırlıyorum, o zaman da sözleşmesi bitmişti sanırım. şimdiki haline göre daha popülerdi tabi.

Çevrimdışı levitate

:) Sergen hocadan önce Vida beni de pek tatmin etmiyordu.
konstantre ve keyfi yerindeyse harika topçu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hatırlıyorum, o zaman da sözleşmesi bitmişti sanırım. şimdiki haline göre daha popülerdi tabi.
aynen, sürekli forumda videoları dönüyordu almamız lazım deniyordu

sonra glik ve pazdan ile ilgilendik, kimseyi almadan yazı kapattık :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Geride defans yapinca adam gözümde gecilmez tank gibi gözüktü...bu gece eforu hamleleri gayet iyidi.. Kaleciden korktum

n'sakalanın olayı biraz da şu. oyuncu sıkışık sezonda bütün takımların pili bitmeye, hem biz hem de diğer takımlar atletik açıdan epey düşük görüntüler vermeye başladığı zaman iyi görünmeye başladı. özellikle sezonun son bölümünde n'sakala da iyiydi bugün denilen çok maç oynadık. çok güçlü oyuncu. kondisyonu da ne olursa olsun üç günde bir maç, ayda sekiz maç filan etkilenmiyor. göztepe maçının son bölümünde attığı spinler filan çok acayipti. bunu kullanmak aklına geldiği zamanlar bir anda vay n'sakalaya bak denilen sekanslar yaratabiliyor.

bu oyuncunun aslında top tekniğine de ihtiyacı yok, azıcık mental açıdan daha iyi bir oyuncu olsaymış, üst liglerde sürekli oynamaması için hiç bir sebep yokmuş.

ama işte değil. :)

bu haliyle de sözleşmesini doldurur. seneye de kadroda olur gibime geliyor. transfer de beklemiyorum ama rıdvan'ın 11 olmasını bekliyorum.

Çevrimdışı worns

aynen, sürekli forumda videoları dönüyordu almamız lazım deniyordu

sonra glik ve pazdan ile ilgilendik, kimseyi almadan yazı kapattık :D

glik dünya paraya monaco'ya gitmişti. bi stopere para harcayasımız vardı o ara, o arzumuzu devre arası matej mitrovic'i alarak dindirdik. :)

Çevrimdışı worns

konstantre ve keyfi yerindeyse harika topçu

valla uzatıcaz sözleşmesini galiba, görüşmeye çağırmışız ama üç yıllığı kapınca salar mı diye korkmuyor değilim.