2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2292079 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı underworld

Şu Anadolu takımlarının topçularıni ne çok seviyoruz. Shörloth tamam da diğeri ne?
Bazıları bahtsiz olur...
Kabile dansı yapan topçu istiyorum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bazıları bahtsiz olur...
Kabile dansı yapan topçu istiyorum
Türkiye liginden aradığını bulacağını sanmıyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Devre arasında gittim azıcık Manu-Fulham maçını izleyip geldim.

Lemina gelsin hemen başlasın, tam hayvan olmuş.
Lookman bu maç iyi değil ama kiralık falan alsak off diyorum.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ghzezzal için teklif gelmemiş. Menajeri Hakan Korkmaz A Spor'a bağlanıp söylemiş. İnş gelecek yılda bizde.

Çevrimdışı sEuL

Kesinlikle kaleci transferi gerek bu takima, savunmada zaten fazlasiyla saatli bombamiz var - bunlara birde kaleciyi ekleyemeyiz.

Çevrimiçi COB

Febe Aboubakara 2.5 milyon euro veriyorsa bir dakika bile durmasın.

Aboubakar değişik ve kaliteli forvet ama sakatlık riski çok yüksek, max 1.8 milyon euro verilir.

Finansal dengeyi korumak için ekstra durumlar dışında kimseye 2 milyon euro'dan fazla verilmemeli.

Vida'ya da 3 yıllık yeni kontrat verelim 1.8 milyon euro'dan.

Çevrimdışı mellfred

şu n’koudou’yu da hayırlısıyla bir yerlere ittirenilsek

Çevrimiçi NioHH

Sol bek ismi neden hiç cikmiyor?

NSakala ile CL ye çıkma gibi bir hata yapmayız dimi... yapmayız deyin nolur

Çevrimiçi Samet Ç

Sol bek ismi neden hiç cikmiyor?

NSakala ile CL ye çıkma gibi bir hata yapmayız dimi... yapmayız deyin nolur
Umarım öyle bir hata yapmazlar

Çevrimdışı tuncaboylu

Febe Aboubakara 2.5 milyon euro veriyorsa bir dakika bile durmasın.

Aboubakar değişik ve kaliteli forvet ama sakatlık riski çok yüksek, max 1.8 milyon euro verilir.

Finansal dengeyi korumak için ekstra durumlar dışında kimseye 2 milyon euro'dan fazla verilmemeli.

Vida'ya da 3 yıllık yeni kontrat verelim 1.8 milyon euro'dan.
Aboubakar'a 2.5 milyon Euro verilebilir, abartı değil.

Ama Fenerbahçe menajerini açıktan sağlam para veriyor olabilir, 300-500 bin Euro için takım değişmez Aboubakar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ama Fenerbahçe menajerini açıktan sağlam para veriyor olabilir, 300-500 bin Euro için takım değişmez Aboubakar

300-500 bin euro için takım değiştirmeyecek ama menajerinin ne fırıldak çevirdiğini anlamayacaksa zaten bence işin yok.
Şunu sormak çok zor değildir herhalde, hele kuantum ile ilgilenen Abou için kolaydır diye düşünüyorum.

Abou : Lan menajer fb bana ne veriyor?
Menajer : XXX Euro
Abou : Lan dingil Beşiktaş onun 500 bin euro altını veriyor ama ben Beşiktaş'ta mutluyum
Abou : Senin gibi paragöz menajerin ta....

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şampiyonlukta çok büyük payı olan oyuncuna bir bir buçuk milyon fazla para vermemek ve rakibine kaptırmak çok ciddi bir hata olur. Sakatlık maddesi kalmak şartıyla yeni bir sözleşme imzalanmalı. Yerine gelenden aynı katkıyı alabileceğin kesin değil. Ayrıca ne kadar maaş alacak, bonservisini alabilecek misin?

Çevrimiçi COB

Sağlam bir Aboubakar'a verilir ama bukadar sakatlık riski yüksek bir oyuncuya verilmez, verilmemeli. 

Bu takımda ancak Ghezzal 2.5 milyon euro hakediyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

300-500 bin euro için takım değiştirmeyecek ama menajerinin ne fırıldak çevirdiğini anlamayacaksa zaten bence işin yok.
Şunu sormak çok zor değildir herhalde, hele kuantum ile ilgilenen Abou için kolaydır diye düşünüyorum.

Abou : Lan menajer fb bana ne veriyor?
Menajer : XXX Euro
Abou : Lan dingil Beşiktaş onun 500 bin euro altını veriyor ama ben Beşiktaş'ta mutluyum
Abou : Senin gibi paragöz menajerin ta....
O anlamda demedim zaten, Fenerbahçe parayı menajeri üzerinden veriyor olabilir.

Beşiktaş 2 veriyorsa, Fenerbahçe ancak 3-3.5 verirse gider. Onu da 2.5 verdik diyip kalanı menajer üzerinden verirler.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene alt ligleri iyi taramak lazım.

Geçen sene oradan gelen Gökdeniz Bayrakdar ve Kerem Aktürkoğlu epey parladılar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abou bize bir peri masalı yaşattı ama daha fazla anlam yüklememek lazım.
Kaldı ki bence hiç bir şekilde 1. forvet olabileceğini düşünmüyorum, bu adamın sakatlık riski çok yüksek.
2. forvete de senelik verilecek para en fazla 1m euro hadi Abou'nun hatırı için 1.4 m euro olsun.
Bu rakam 1.4 m euronun üzerine çıkamaz.

Kendine çok güveniyorsa garanti parasını düşük tutar, maç başı artı bonuslarını yüksek tutar. Yine istediği parayı alır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abou bize bir peri masalı yaşattı ama daha fazla anlam yüklememek lazım.
Kaldı ki bence hiç bir şekilde 1. forvet olabileceğini düşünmüyorum, bu adamın sakatlık riski çok yüksek.
2. forvete de senelik verilecek para en fazla 1m euro hadi Abou'nun hatırı için 1.4 m euro olsun.
Bu rakam 1.4 m euronun üzerine çıkamaz.

Kendine çok güveniyorsa garanti parasını düşük tutar, maç başı artı bonuslarını yüksek tutar. Yine istediği parayı alır.
Abou'nun derdi paradan çok sözleşme süresi olabilir.

4 senelik sözleşme veren bir eşek bulursa, 33 yaşına kadar hayatını garantiye alır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu sene alt ligleri iyi taramak lazım.

Geçen sene oradan gelen Gökdeniz Bayrakdar ve Kerem Aktürkoğlu epey parladılar.

Fransa takımlarının arka bahçesi olmak üzere.
Sözleşmesi biten Seyfettin Anıl Yaşar'ı alacağımızı düşünüyorum.
Barış Alper Yılmaz için başkanı uçtu ama bence Kerem' den daha potansiyelli bir oyuncu.
Altınordu'dan Oğulcan ilgilendiğimiz söylenmişti ama çok inandırıcı gelmedi.
Bursa'da fena oyuncu yetiştiriyor oradan da bunu nasıl yaptıklarını öğrenmek lazım.

Çevrimdışı worns

Abou'nun derdi paradan çok sözleşme süresi olabilir.

4 senelik sözleşme veren bir eşek bulursa, 33 yaşına kadar hayatını garantiye alır.

bana da öyle geliyor ve uzun süreli bir sözleşmeden özellikle uzak durmak lazım.

Çevrimdışı Erman1903

bana da öyle geliyor ve uzun süreli bir sözleşmeden özellikle uzak durmak lazım.

Bizimkiler 2 bile vermez, en fazla 1,3-1,4 + Bonus ve iki senelik sözleşme öneririz.

Çevrimdışı can1903

Ghezzal'ı 5 milyon € + bonuslara bitiririz gibi duruyor bence.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi tolga1903

gereksiz birşey verirsin oyuncuya parayı sözleşmesini bitirir boşta kalır sende boştaki oyuncuyla imzalarsın

Kiralık alabiliriz onu anca abi sözleşmesini feshettirecek para yoktur bizde muhtemelen:)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ghezzal, Rosier ve Aboubakar takımda kalırlarsa sıkıntı yok. Ersin ve Larin’i satıp güzel takviyeler yaparız.

Çevrimdışı worns

larin tam watford'luk oyuncu. ciddi söylüyorum, kendini formayla bile hayal edebiliyorum. hep larin gibi güçlü kuvvetli, mücadeleci hücum oyuncuları olmuştur. alırlarsa şaşırmam.