2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291254 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Şampiyon olduğun sezon bitiminde bile fakir edebiyatı devam ediyor. Fener sözleşmesi biten futbolcularımıza salça oluyor. Aşırı zayıf bir yönetim var maalesef.

Yonetim bircok nedenden dolayi elestirilebilir ama bu konuda kesinlikle sonuna kadar arkalarindayim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Bu kötü olur. Umarım kalır.

https://twitter.com/demarkesports/status/1394662887399038981

bu aboudan filan önemli işte :) bu arkadaşın kalması lazım. dünyanın sonu olmaz ama ciddi sıkıntıya gireriz yalan yok.

ghezzal trden falan başka yere gideceğini sanmıyorum. bence fb onun için uğraşıyor bile. ama ligue 1den iyi takımlar topa girerse, bilemiyorum adnan. bonservis işinde yarışamayız onlarla.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ghezzal benim gomezden sonra performansıyla en çok sevdiğim, en çok saydığım adam oldu. Kalmasına en ufak bir ihtimal vermiyorum zaten. Gidecek biliyorum ama içim kan ağlıyor, gerçekten çok üzülüyorum.

https://twitter.com/DeportesReports/status/1394663836574265345

Ne diyelim sağolsun, hakkını da helal etsin. Son kez bu akşam izleyeceğiz kendisini. Buna hazır etseniz iyi olur kendinizi, yoksa hayal kırıklığına uğrarsınız. Tabi bu haber özelinde demiyorum, genel düşüncem bu şekilde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abubakar ve Dorukhan FB de . Kaynak Radyo Spor.

Fb bizim verdiğimizin iki katını vermiş 2.5M + Bonuslar.
Ben bu radyo haberlerine inanmıyorum. Bu transferler gerçekleşirse de üzülmem. Şampiyonlar Ligi avantajı ile daha iyilerini alırız her türlü. Aboubakar vazgeçilmez bir oyuncu değil. Dorukhan'ı unutalı çok oldu.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

sallama olabilir o monaco haberleri. son zamanlarda pek takip etmiyorum ama benim bildiğim monaco 29 yaşındaki adama öyle paralar vermez. hem de daha azına kendisi premier lige satmıştı. bi ilgileri olabilir de hemen 15i verdiler bitti filan değildir o iş.

hem de gelson martins, dünya kadar para verdikleri genç diatta ve sağ kenarda da oynayabilen ve etkili kevin volland var.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2021, 18:26:08 worns ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

sallama olabilir o monaco haberleri. son zamanlarda pek takip etmiyorum ama benim bildiğim monaco 29 yaşındaki adama öyle paralar vermez. hem de daha azına kendisi premier lige satmıştı. bi ilgileri olabilir de hemen 15i verdiler bitti filan değildir o iş.
Haber olarak paylaştım. Açıkçası bana inandırıcı gelmedi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Erman1903

versatil bi yabancı koymak daha da iyi olur, doğrudur. zaten ben pek 6 yedeği olacak yerli de bulamıyorum. atakan çankaya var sözleşmesi biten, defansif açıdan övülebilecek şeyleri var ama çok tek yönlü bir oyuncuya benziyor. bizde beğenilmesi zor. atakan karazor, bu sene baya stoperde oynatılmış, potansiyelli bir adam, sanki daha önce sen de yazıyordun. ama o da yedek beklesin diye alınacak bir oyuncu için pahalı olur.

Çankaya çok tek yönlü bir arkadaş orta saha özellikleri kısıtlı aslında Kartal'ı falan mı koysak diye düşünmüyor değilim. Atakan Karazor diye bir gurbetçi var Klasik 6'ya uygun stoper de oynayabilen. Bundesliga 2'de çok güzel performansı vardı bu sezon pek şans bulamıyordu.

Neyse artık durumlar netleştikçe biz de araştırıp bulduklarımızı paylaşırız su iç transfer ve bazı öncelikli oyuncular hallolsun her şey daha net gözükür.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abou’yu fener’e kaptır. Ghezzal’ı Rosier’i alama. O kadar ben de başkanlık yapardım zaten. Fener şampiyon oldu da benim haberim mi yok acaba diye soruyorum kendime.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sakatlanmazsa şampiyon yapar feneri. Umarım sakatlanır ve gün yüzü göremez.
Bir halt yapamaz, ne adamlar aldılar da bir şey olmadılar.

Daha 2 gün önce söyledim, Ali Koç taraftarı susturmak için Aboubakar'ı alır diye.

Çevrimdışı worns

Abou’yu fener’e kaptır. Ghezzal’ı Rosier’i alama. O kadar ben de başkanlık yapardım zaten. Fener şampiyon oldu da benim haberim mi yok acaba diye soruyorum kendime.

18 mayıs akşam üstü netleşir zaten hep bu transferler. yahu daha hiç bir yerde sezon bitmedi. bu nasıl bir tablo çizmek. yönetimi ben de en çok eleştirenlerden biriyim burda ama bu hiç sağlıklı bir bakış açısı değil. daha iki gün önce şampiyon olduk az keyfini çıkartın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mali disiplin önemli. Kadroyu korumaktan da değerli. Güzel bir planlama ile herkesin yeri dolar. Fikret Orman ve yönetiminin düştüğü hatalara tekrar düşmemek gerekli.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu kötü olur. Umarım kalır.

https://twitter.com/demarkesports/status/1394662887399038981
Ghezzal'ın kalması imkansız gibi bir şey arkadaşlar, kafayı hazırlanın.

7-8 milyon Euro bonservis isteyecektir kulübü, alamayız.

Ha bence bu paralara almamlıyız da.

Bir halt yapamaz, ne adamlar aldılar da bir şey olmadılar.

Daha 2 gün önce söyledim, Ali Koç taraftarı susturmak için Aboubakar'ı alır diye.

İstifa etsinler öyle bir şey olursa. Hayatımda bu kadar zayıf bir yönetim görmedim.

Çevrimdışı worns

bana larin'i satarsak 5-7 arası bişeylere çıkarız, bonuslu monuslu anlaşırız gibi geliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

hem de gelson martins, dünya kadar para verdikleri genç diatta ve sağ kenarda da oynayabilen ve etkili kevin volland var.
Monaco geçen sene 200 milyon Euro harcadı bonservise, bu sene de 50 milyon Euro.

15 verebilirler Ghezzal'a.

Ghezzal için bile 7-8 veremiyorsak bitmişiz biz ya. 15 milyon bonservis ile Monaco’ya filan gider bir şey demem asla. Ama şu parayı bile ödeyememek acizlik resmen.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ghezzali 10 milyon euroya kadar bile almalıyız.
Böyle buradan kısıp oradan kısıp yaptığımız şeyler sonrası kaç m euroya patladığımızı görüyoruz. En az 3-4 sene performans vericek, takımı hocayı benimsemiş, sıkışırsan paraya çevirme ihtimalin olan bir oyuncuyu 100 kya mı alıcaktın ??? fb ve gs böyle bir adam bulabilmek için 4-5 milyon eurolar dağıttı etrafa. Bir oyuncuya değil bir çok oyuncuya. Biz ghezzali alıp takımı da onun üzerine kurmalıyız. Bu ligin kralı Ghezzal'dir.

Çevrimdışı Erman1903

18 mayıs akşam üstü netleşir zaten hep bu transferler. yahu daha hiç bir yerde sezon bitmedi. bu nasıl bir tablo çizmek. yönetimi ben de en çok eleştirenlerden biriyim burda ama bu hiç sağlıklı bir bakış açısı değil. daha iki gün önce şampiyon olduk az keyfini çıkartın.

Yönetim bizden çok istiyordur zaten bu oyuncuları almayı, istedikleri bonservisleri versek yanlarına bir bonservissiz yedek alacak paramız kalmaz, sezonun ortasından beri belli bu işlerin öyle kolay olmayacağı. İnsanlar düşünüyor ki şunu sattım oradan 15 gelir 10 milyona bunları alırız vb.

Gelirlerin 1/3'ü yatabiliyor sadece transfere, 15 gelirin varsa 10'u zaten bankaya ödeniyor anlaşma sebebiyle.

Çevrimdışı tuncaboylu

İstifa etsinler öyle bir şey olursa. Hayatımda bu kadar zayıf bir yönetim görmedim.

Pek katılmıyorum, bu konuda suçlamak yersiz.

Bu adamları artık alamazsın, geldikleri noktada hepsinin fiyatı zıpladı.

Esas hatayı Rosier ve Ghezzal'ı opsiyonsuz kiralarken yaptılar. Şimdi mendil sallayacağız arkalarından.

Şansımız varsa, yerlerini doldurabiliriz.

Çevrimdışı worns

Monaco geçen sene 200 milyon Euro harcadı bonservise, bu sene de 50 milyon Euro.

15 verebilirler Ghezzal'a.

abi veriyorlar 30da verirler de genelde satabilecekleri oyunculara verirler. pek ghezzal gibi oyunculara bonservis ödeyecek transfer stratejileri olmuyor o yönden söyledim. paraları çok yoksa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim bizden çok istiyordur zaten bu oyuncuları almayı, istedikleri bonservisleri versek yanlarına bir bonservissiz yedek alacak paramız kalmaz, sezonun ortasından beri belli bu işlerin öyle kolay olmayacağı. İnsanlar düşünüyor ki şunu sattım oradan 15 gelir 10 milyona bunları alırız vb.

Gelirlerin 1/3'ü yatabiliyor sadece transfere, 15 gelirin varsa 10'u zaten bankaya ödeniyor anlaşma sebebiyle.
Yalnız Bankalar Birliği anlaşması yenilendi. 2 sene ödeme yapmayacağız diye hatırlıyorum. Bu limit işini nasıl etkiler bilmiyorum.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı qp 383

Umarım Ghezzal'i alabiliriz.
 Monaco 15 m euro söylentileri var
Aslolan hayattır hayat da Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle buradan kısıp oradan kısıp yaptığımız şeyler sonrası kaç m euroya patladığımızı görüyoruz. En az 3-4 sene performans vericek, takımı hocayı benimsemiş, sıkışırsan paraya çevirme ihtimalin olan bir oyuncuyu 100 kya mı alıcaktın ??? fb ve gs böyle bir adam bulabilmek için 4-5 milyon eurolar dağıttı etrafa. Bir oyuncuya değil bir çok oyuncuya. Biz ghezzali alıp takımı da onun üzerine kurmalıyız. Bu ligin kralı Ghezzal'dir.
Sevgili arkadaşlar, Türkiye ve bizim için 10 milyon Euro'lar falan artık uçuk paralar

Ghezzal 29 yaşında, alırsak son sahibi olacağız. Bunları da düşünmek lazım.

Onu da almayacaksan kimi alacaksın ki? Şampiyon olmuşsun bari bi işi becerin de sevinelim ya. Şampiyon kadroyu koruyamayan yönetim gitsin kardeşim. Yetti cidden. Beşiktaşım kimlere kaldı.