2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2291340 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Eyvallah Gökhan kardeşim.
Demek ki bir arka kapı arayınca var  :tabe:
Arka kapıdan ziyade ben o rahatsızlığı gerçek diye biliyorum.O yaşlarda futbol oynamaya devam edemez diyormuş doktorlar hatta.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi yaço58

SON DAKİKA | Trabzonspor'un teklifini reddeden Alexander Sørloth, şampiyonlar liginde oynama faktörü olduğu için Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakıyor. (ESPN) https://t.co/iBUlUL8WtU
İnşallah gerçek haberdir ve bir mucize olup gelir

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/DeportesReports/status/1394385430162857992
Bu arkadaşın sözleşmesinde TR'ye dönerse tsye tazminat ödenir mi vardı yoksa Yusuf Yazıcıda mıydı o?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Arka kapıdan ziyade ben o rahatsızlığı gerçek diye biliyorum.O yaşlarda futbol oynamaya devam edemez diyormuş doktorlar hatta.

Messi' ye bir şey demiyorum. Onun probleminin gerçek olduğunu biliyorum.
Ben 18 yaş altı transfer için genel konuştum.

Çevrimdışı can1903

Leipzig, Sörlöthü bırakırsa Sörlöthü ikna ederiz bence. Yıllık 4 bile veririm ben bu arada, tam bizim oyuncumuz.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kaan1903

Çevrimdışı can1903

Gökdeniz transferi S.Dikme yüzünden gerçekleşmemiş

https://twitter.com/pozitifsport/status/1394269300681330689?s=21

Gazeteci işini yapmış, E.T da işini yapsa kaçırmazdı.

Çevrimdışı can1903

Görmemişim, Olursa iyi olur herhalde kardeşim 18M Euroluk EPL'de oynayan adam için ne diyelim şimdi :)
Fulham düşünce eli avucu ısıtalım dedik abi  :evillol:

Çevrimdışı celiker1

Çoğumuzun bildiği gibi yaz transfer dönemi hiç bir takım taraftarının beklediği gibi bitmez.Sürpriz gidişler,sürpriz transferler muhakkak olur.Bakalım bizim için bu yazın sürprizleri neler olacak
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Çoğumuzun bildiği gibi yaz transfer dönemi hiç bir takım taraftarının beklediği gibi bitmez.Sürpriz gidişler,sürpriz transferler muhakkak olur.Bakalım bizim için bu yazın sürprizleri neler olacak
Bi tane Araplara satış gerçekleştiririz belki

Çevrimdışı kaan1903

Gazeteci işini yapmış, E.T da işini yapsa kaçırmazdı.
Orası öyle tabi kesin pazarlık mevzusunu çok uzatmışızdır ondan kaçırmışızdır ama Sercan dikme de sütten çıkmış ak kaşık değil vukuatları çok sevmiyorum kendisini.

Çevrimdışı worns

Bakalım lemina haberi ne zaman çıkacak? :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ne alaka ! Sercan ne yapmışta kaçırmışız Gökdeniz'i. Minare kılıf misali alamadık demiyorda. 3 taksitle tabi vermez adamlar ne bu? Bulaşık Makinesi mi ?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Çevrimiçi Samet Ç

Bakalım lemina haberi ne zaman çıkacak? :)
1 haftaya çıkar

Çevrimiçi yaço58

Leipzig, Sörlöthü bırakırsa Sörlöthü ikna ederiz bence. Yıllık 4 bile veririm ben bu arada, tam bizim oyuncumuz.
Ghezzal sörlöth ikilisi düşünmek bile heycan yaptırıyor

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne olmuş Sercan Dikme yazınca, fiyatı 3 katına mı çıktı?

Peşin ödeyecek 1 milyon liramız mı yoktu da taksit peşinde koştuk?

Çevrimdışı tuncaboylu

Ghezzal sörlöth ikilisi düşünmek bile heycan yaptırıyor
Ghezzal'ı yeni sezonda çok da düşünmeyin derim ben.

Seneye bizde olmayacakmış gibi hazırlayın kafanızı, olursa mutlu olursunuz.

Çevrimdışı murat baltacı

Ben geleceklerden çok gidecek ve satılacak olanları merak ediyorum larin ersin nkoudu ljaic satılıp kaynak yaratilirsa güzel kadro kurulur.

Rosie ghezal alınır montero bir yıl daha kiralansa yada düşük bir bonservisle alınsa iyi olur iş var o çocukta sola mutlaka nwakame tarzı biri alınmalı kilit çözecek şut çekecek oyuncu lazım Trauzeget tarzı bir oyuncuda olabilir on numarayada kaliteli oyuncu şart forvette abou kalirsa shortlot gibi bir oyuncu kiralanırsa tamamdır orta sahaya gedson kovalanmali şampiyonlar ligi var tercih edebilir halil Dervişoğluda aynı şekilde bu sene kurulacak kadro üç dört seneye ambargo koyup UEFA kupasını alabilir. Şenol güneşle o treni kaçırdık Sergen hocayla kaçırmayalım
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi COB

Sörloth ismi heycanlandırıyor. Imkan varsa 2 yıllığına kiralayalım.

Çevrimiçi levitate

SON DAKİKA | Trabzonspor'un teklifini reddeden Alexander Sørloth, şampiyonlar liginde oynama faktörü olduğu için Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakıyor. (ESPN) https://t.co/iBUlUL8WtU
İnşallah gerçek haberdir ve bir mucize olup gelir
ohaaaa umarım doğrudur
bipbipbupbup

Çevrimiçi COB

Josef - Salih Uçan merkez ortasahası çok enteresan olacak.

Kesin olan, ikiside uzun boylu ve bu hertürlü bize avantaj sağlar.

Bunun dışında ikisi nekadar uyumlu olur, kestiremiyorum.

Çevrimiçi COB

Kaleye mutlaka takviye lazım. Ersin hiç güven vermiyor.

Çevrimdışı kaan1903

Ne olmuş Sercan Dikme yazınca, fiyatı 3 katına mı çıktı?

Peşin ödeyecek 1 milyon liramız mı yoktu da taksit peşinde koştuk?

Belki gizli yürütülüyordu ucuza bitirme niyetindeydiler eğer limit problemi olduysa o dönem kim bilebilir

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kaleye mutlaka takviye lazım. Ersin hiç güven vermiyor.
Ertaç'i alalım maksat sarışınlara laf olsun