2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu
2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2021/22 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 2288352 defa] 2021/22 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Sene başında adem büyük boştayken iyi bir yedek olabilir demiştim. Adam ligi 17 gol 3 asistle tamamladı...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Erman1903

girmez yönetim bence öyle toplara. bir çok konuda eleştirsek de mali disiplin-ödeme düzeni gibi konularda iyi bir sınav verdiler, en azından yönelim gösterdiler. şimdi elimiz biraz rahatlamışken popülist işler peşinde koşan değil de "cimri" bir yönetime sahip olmak avantaja dönüşebilir. ha usta işi bir planlama gelir mi, o konuda bilemiyorum, geçen seneki planlama faillerinden o noktaya gelebilir miyiz, ama en azından maaş bütçesini döndürülebilir limitler içinde tutarlar.

Eğer performansları tartışılıyor olmasa Vida ve N'Koudou da Ruiz gibi gemileri yakabilir bizi çok büyük zarara sokabilirlerdi. Yapılanları tek tek yazarsak aslında çok sıkıntılı işler oldu ve maliyet düşünüldüğünden daha yüksek ama sonuçta abuk subuk isimlere paralar basılmadı ve hoca bu dar kadroyu şampiyon yaparak bizi düşülmesi çok muhtemel bir cendereden çıkardı.

Tutumlu yapının değişeceğini çok sanmıyorum, sonuçta gelirlerin 1/3 transfere yatırılabiliyor fakat ara transferde ciddi ilgilenilen Hulk-Mandzukic gibi futbolcular beni hala bu tip isimler hakkında endişelendiriyor.

Çevrimdışı sEuL

Sene başında adem büyük boştayken iyi bir yedek olabilir demiştim. Adam ligi 17 gol 3 asistle tamamladı...
Daha fazla forma sansi bulabilmek icin Gs’de kalmadigi konusuluyordu. Ne kadari dogru bilemem ama durum oyleyse bizede yedek klubesinde oturmak icin gelmezdi.

Benim sezon basinda istedigim isim Rodagella’ydi. 400B Euro civarinda alinabilirdi kendisi, ligi taniyor, son vuruslari hic fena degil, yasina ragmen kac senedir mac kacirmiyor. Bu sene yanilmiyorsam 15’in uzerinde gol katkisi var sadece ligde. Bizim icin iyi bir yedek olabilirdi.

Çevrimdışı Erman1903

wajdi kechrida ile ilgileniyormuşuz.

@Erman1903 Tunus liginde oynuyormuş . Bir analiz yapalım bence

Kaynak https://twitter.com/Ligue1_Turkce/status/1393726053424697344?s=20

Pozisyon alma anlamında oldukça sıkıntılı olan oyuncunun toplam defansif hacmi de Caner'den hallice gözükmüyor. En iyi özelliği ortaları.

Ben aslında sağ ve sol bek için geniş listeler hazırladım fakat elemeleri yapmış değilim. Rosier ve N'Sakala konusunda gelişmeler olması durumunda çalışmaları hızlandıracağım. Bek işi gerçekten zor değil, Liga NOS'da 500'Bin Euro bonservisli yaşlı olmayan canavar performans veren bek bile bulunuyor, takımı düşmüş orası ayrı ama adam yardırmış ismini vereyim: Kalindi. Bu sadece ucuz oyuncu için bir örnek geniş listedeki en ucuzlardan biri, iki taraf içinde 30 civarı oyuncu attım listeye ama süzgeçten geçirmedim.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 15:21:30 Erman1903 ]

Çevrimdışı Erman1903

SüperLig'den yerli kenar oyuncusu için adayım Emrah Başsan. Sakatlıkları dolayısıyla Töre ile devam edilmemesi durumunda bence iş yapacaktır. Çok fazla içerilere girmez ama oyun kurucu özellikleri bulunuyor, savunması da boş değil. Kötü sahalarda oynamaya alışkın.

Çevrimdışı worns

Daha fazla forma sansi bulabilmek icin Gs’de kalmadigi konusuluyordu. Ne kadari dogru bilemem ama durum oyleyse bizede yedek klubesinde oturmak icin gelmezdi.

Benim sezon basinda istedigim isim Rodagella’ydi. 400B Euro civarinda alinabilirdi kendisi, ligi taniyor, son vuruslari hic fena degil, yasina ragmen kac senedir mac kacirmiyor. Bu sene yanilmiyorsam 15’in uzerinde gol katkisi var sadece ligde. Bizim icin iyi bir yedek olabilirdi.

denizli'den bile 1.1 milyon euro alıyordu ve sanırım maç başılar hariç.

Çevrimdışı worns

Pozisyon alma anlamında oldukça sıkıntılı olan oyuncunun toplam defansif hacmi de Caner'den hallice gözükmüyor. En iyi özelliği ortaları.

Ben aslında sağ ve sol bek için geniş listeler hazırladım fakat elemeleri yapmış değilim. Rosier ve N'Sakala konusunda gelişmeler olması durumunda çalışmaları hızlandıracağım. Bek işi gerçekten zor değil, Liga NOS'da 500'Bin Euro bonservisli yaşlı olmayan canavar performans veren bek bile bulunuyor, takımı düşmüş orası ayrı ama adam yardırmış ismini vereyim: Kalindi. Bu sadece ucuz oyuncu için bir örnek geniş listedeki en ucuzlardan biri, iki taraf içinde 30 civarı oyuncu attım listeye ama süzgeçten geçirmedim.

aman uzak duralım. ilk cümleyi ve karşılaştırıldığı oyuncuyu gördüğüm an soğudum adamdan.

Çevrimdışı worns

SüperLig'den yerli kenar oyuncusu için adayım Emrah Başsan. Sakatlıkları dolayısıyla Töre ile devam edilmemesi durumunda bence iş yapacaktır. Çok fazla içerilere girmez ama oyun kurucu özellikleri bulunuyor, savunması da boş değil. Kötü sahalarda oynamaya alışkın.

bence de mantıklı. emrah oyununu şu bir kaç senede epey olgunlaştırmış. töre ile devam edilir. ama devam ettiğimizi sezon içinde anlar mıyız, orası meçhul. ghezzal-emrah-töre rotasyonu iyidir.

Çevrimdışı Erman1903

aman uzak duralım. ilk cümleyi ve karşılaştırıldığı oyuncuyu gördüğüm an soğudum adamdan.

:D Orada oynadığı oyun bu, burada Sergen hoca etkisiyle ne yapar bilemeyiz. İki sezonluk performansına baktım çok benzer, bu sezon daha iyi ama yine de yeterli değil.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2021, 15:32:02 Erman1903 ]

Çevrimdışı worns

27 maç 10 g 10 a
29 m.   11 g 9 a
34m.    7 g.   7 a

Yapmış ts de...
Bu sezon net golcüleri olmaması ve yetenek karşıtı avcı nın olmasıyla sanki düşüşteymiş gibi gözüküyor.

Skorer ve tek başına senaryo yazabilen, kilit açan kanada çok ihtiyacımız var.

çok top kullanan oyuncu bu. böyle oyuncuların skor katkıları kağıt üzerinde iyi durabiliyor ve yanıltıcı olabiliyor. (caner'den de canavar istatistikler çıkar ama hocanın şampiyonluğa giden ilk önemli kararı yol vermesiydi bence) ha yetenekleri yok değil ama bizim tarzımıza uyacağını hiç sanmıyorum. hoca isterse, kafasında bir rol biçmişse filan itiraz etmem.

Çevrimdışı worns

@Erman1903 Hakan Arslan'a ne diyorsun? bana salih uçan'ı aldığımız koşullarda kadro derinliği için ideal oyuncu gibi geliyor. yabancı almayacağımızı varsayarsak 8e tabi.

Çevrimdışı Erman1903

bence de mantıklı. emrah oyununu şu bir kaç senede epey olgunlaştırmış. töre ile devam edilir. ama devam ettiğimizi sezon içinde anlar mıyız, orası meçhul. ghezzal-emrah-töre rotasyonu iyidir.

Aslına bakarsan önceki sezon PTT'de de şu an oynadığına çok benzer bir oyun oynamış. Bir önceki sezon yine SüperLig'de 12 asist öyle çok yabana atılacak bir rakam değil. Ben iyi bir alternatif olacağını düşünüyorum iki tarafta da oynayabiliyor, çok yönlü.

Çevrimdışı Erman1903

@Erman1903 Hakan Arslan'a ne diyorsun? bana salih uçan'ı aldığımız koşullarda kadro derinliği için ideal oyuncu gibi geliyor. yabancı almayacağımızı varsayarsak 8e tabi.

Hakan'a pek sıcak değilim açıkçası. 7 golünün 5'i kafayla. Oyun hacmi olarak da geçen sezona kıyasla ciddi bir düşüş gözüküyor. Top kovalamamış, fazla kademeye girmemiş paşa modunda takılmış gözüküyor. Topu doğru kullanma istatistikleri de sıkıntılı bu sezon golleri hariç iyi bir performansı yok. Önümüzdeki sezon 1 yaş daha alacağını düşünürsek pek iyi olmaz gibi.

Çevrimdışı worns

Hakan'a pek sıcak değilim açıkçası. 7 golünün 5'i kafayla. Oyun hacmi olarak da geçen sezona kıyasla ciddi bir düşüş gözüküyor. Top kovalamamış, fazla kademeye girmemiş paşa modunda takılmış gözüküyor. Topu doğru kullanma istatistikleri de sıkıntılı bu sezon golleri hariç iyi bir performansı yok. Önümüzdeki sezon 1 yaş daha alacağını düşünürsek pek iyi olmaz gibi.

önceki sezon izlediğim maçlarda beğeniyordum ama bu sene bizim maçlar dışında pek izleyemedim. yaşının etkileri görünmeye başlamış demek ki. salih'i alırsak atiba'nın da 39 olacağını düşünerek, zaman zaman 6'yı da yedekleyebilecek, düşük maliyetli bir yerli daha eklesek rotasyona fena olmaz. (dorukhanla vedalaşacağımızı düşünüyorum)

Çevrimdışı Kartal Ç

Yeni sezonda yabancı kuralı nasıl olacak kesinleşti mi o iş noldu en son :alala: ???

Sözleşmesi biten Kenan karamanla söz kesildi deniyodu oyuncuyu kesin bağlamak lazım yoksa milli maçlardan sonra uçabilir.

Hazır bonservisinin yarısına 5 milyon verdiğimiz Nkodu 8 gol 5 asistlik bi performans sergileyip biraz cilalanmışken bence okutmak lazım.
Ta 2023 e kadar sözleşmesi var zira.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkanları uçmazsa Barış Yılmaz iyi bir sezon geçirdi.
Özetlerde izlediğim kadarı ile bir Kerem Aktürkoğlu etkisi yapabilecek daha güçlü bir oyuncu.

Çevrimdışı Erman1903

önceki sezon izlediğim maçlarda beğeniyordum ama bu sene bizim maçlar dışında pek izleyemedim. yaşının etkileri görünmeye başlamış demek ki. salih'i alırsak atiba'nın da 39 olacağını düşünerek, zaman zaman 6'yı da yedekleyebilecek, düşük maliyetli bir yerli daha eklesek rotasyona fena olmaz. (dorukhanla vedalaşacağımızı düşünüyorum)

Vardır elbet bu sezon da iyi oynadığı maçlar ama yeterli gözükmüyor, geçen sezon lig ortalamasının üstünde olan futbolculardan biriydi. Salih'i beğeniyorum fakat Fener salça olmuş durumda. Kendisi hala toy bir çocuk, ben bir sürü alternatifi olduğu yerde kendini kafa olarak hazır tutabileceğini ve şans bulduğunda katkı verebileceğini hiç sanmıyorum. Ya parayı tercih edip gidecek ve futbolcu öğütme merkezinde 2 sene takılıp Anadolu'ya geri dönecek. Ya da buraya gelip gerçekten büyük takımda oynayabilecek bir futbolcu olduğunu kanıtlama fırsatı bulacak. Yaşı artık genç değil 2 sezon sonra 30 - doğru tercihi yapmazsa futbolu bıraktıktan sonra da yüzüne bakan olmaz. Burayı tercih ederse de bu sezon yaptığı gibi paşa modunda takılamaz, hayalet gibi gezdiği maçları oldu bizde öyle bir dünya yok.

Çevrimdışı joseph35

Altliglerden alınacak en iyi 3 oyuncu. Daha doğrusu bizim ihtiyacımız olan mevkilere yerli ihtiyacımız olan rotasyonlara katmamız gereken 3 isim;
Barış Alper Yılmaz (kanat)
Seyfettin Anıl Yaşar (stoper)
Oğulcan Ülgün (defansif orta saha)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

kulüp taraflı 1 sene uzatması var ama Romain Saiss defansta aradığımız akil adam olabilirdi.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Altliglerden alınacak en iyi 3 oyuncu. Daha doğrusu bizim ihtiyacımız olan mevkilere yerli ihtiyacımız olan rotasyonlara katmamız gereken 3 isim;
Barış Alper Yılmaz (kanat)
Seyfettin Anıl Yaşar (stoper)
Oğulcan Ülgün (defansif orta saha)

Üstte de yazdım ama Barış için kulübü 3m euro istemiş.
Seyfettin sözleşmesi bitiyor en kolay isim.
Oğulcan gibi işe yarayacak adamları Altınordu bize biraz zor verir hatta vermez.

Çevrimdışı Erman1903

kulüp taraflı 1 sene uzatması var ama Romain Saiss defansta aradığımız akil adam olabilirdi.

Düzgün bir futbolcu, sözleşmesi bitenler arasında paylaştım ben de kendisini.

Çevrimdışı underworld

çok top kullanan oyuncu bu. böyle oyuncuların skor katkıları kağıt üzerinde iyi durabiliyor ve yanıltıcı olabiliyor. (caner'den de canavar istatistikler çıkar ama hocanın şampiyonluğa giden ilk önemli kararı yol vermesiydi bence) ha yetenekleri yok değil ama bizim tarzımıza uyacağını hiç sanmıyorum. hoca isterse, kafasında bir rol biçmişse filan itiraz etmem.
Caner'in ortaları dışında ne gibi olayı varki... Kıyas yanlış olmuş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Düzgün bir futbolcu, sözleşmesi bitenler arasında paylaştım ben de kendisini.

geçtiğimiz sezon ya da bir öncesi gündeme geldiğinde bu kim ya demiştik ama Wolves maçlarında gördüğüm kadarı ile adam çok başka bir seviye. Defansı organize ederken toplu çıkışları da mükemmel. Zaten 6 numarayı da oynayabiliyor.
Allah sahibine bağışlasın  :D

Çevrimdışı underworld

Dar alanda kapalı savunmanın kilidini açacak adam lazım.

Çevrimdışı Erman1903

geçtiğimiz sezon ya da bir öncesi gündeme geldiğinde bu kim ya demiştik ama Wolves maçlarında gördüğüm kadarı ile adam çok başka bir seviye. Defansı organize ederken toplu çıkışları da mükemmel. Zaten 6 numarayı da oynayabiliyor.
Allah sahibine bağışlasın  :D

Evet ileri çıkışları meşhur, ben zamanında El-Neny yerine bu arkadaşı istiyordum ama kısmet. Kulübünün bırakacağını pek sanmıyorum, bırakırsa de eğer EPL olmayacaksa son kontratını yüksek maaş veren bir yerle yapmayı tercih edecektir.