35. Hafta Beşiktaş 2-2 Ankaragücü
35. Hafta Beşiktaş 2-2 Ankaragücü

Beşiktaş Forum|35. Hafta Beşiktaş 2-2 Ankaragücü Skor : Beşiktaş - Ankaragücü Tarih : 16.04.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Halis Özkahya - Hakan Yemişken - İlker

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

35. Hafta Beşiktaş 2-2 Ankaragücü  [Okunma sayısı 58892 defa] 35. Hafta Beşiktaş 2-2 Ankaragücü
Anket
Beşiktaş, Ankaragücü maçından kaç puan alır?
3 puan
12 [%70.6]
1 puan
3 [%17.6]
0 puan
2 [%11.8]

Toplam Oy Verenler: 17

Çevrimdışı worns

Aslında ilk 10 15 dakika iyiydik. Kaçan penaltı, sonra bi müddet nkodounun saçmalaması, acelecilik derken oyundan düştük. Aktif oziyi kaybettik gölge mensah girdi derken iş giderek çıkmaza girmeye başlamıştı. Şu gol umarım gidişatı değiştirir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vida çok net faul yapmış bu arada.
Ben göremedim. Faul yapılan oyuncu direkt kendini yere bırakır. Gol olduktan sonra bırakmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Nkodu maşallah elinden gelenin en kötüsünü vermeye çalışıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Balımızla öndeyiz. Defansta iyi duramayacağımızı düşünüyorum. Mutlaka goller bulup maçı bitirmeliyiz.

https://twitter.com/Besiktas/status/1383100792232624133

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı murat baltacı

Nkoudu kesin çıkmalı töre girmeli mensahi alarak ljajic girme ihtimali azaldı atiba falan çıkarsa belki umarım maç sıkıntıya girmez iyi çalışmışlar bize penaltıyı atsak maç çözülecekti
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Orhan_

İkinci yarıya Nkodusuz başlamak gerekiyor ve hatta Mensah 10 dakika daha jogginge devam ederse onu da çıkarıp yerine Necibinho ya da Adem'i sokalım.

Çevrimdışı mellfred

penaltıdan ziyade nkodupyu oldum olası sevmezdim bugün üstüne oyunuyla da tüy dikti
ıstarla rıdavanı oyuna da sokmuyor
deli etti beni

Çevrimiçi tolga1903

Larin sırtı dönük asla oynayamıyor. Top ayağına geldiği an 25 metre gerideki stoperine dönebiliyor sadece. Savunma arkasına koşuları da iyi atamayınca saplandık kaldık ikinci yarı töre'yi en uca koyup sadece sağa sola arkaya koşu attırsa hem larin'i yerine çekmiş hem nkudu'ya daha fazla katlanmamış olur rakip savunmanın da işi bence larin'i marke etmekten daha zorlaşır. Nkudu sen ne biçim oyuncusun lan arkandaki bek elli kere yanından koştu bir kere pas vermedin.

Çevrimdışı worns

Bu arada stresten ilk yarının pozitif tarafından hiç bahsetmedik. Rakibin şutu, pozisyonu hatta tehlikeli bölgede pası filan bile yok.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu arada stresten ilk yarının pozitif tarafından hiç bahsetmedik. Rakibin şutu, pozisyonu hatta tehlikeli bölgede pası filan bile yok.
Josef dönüşünün etkisi biraz da. Donen toplari toplamaya devam ediyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Vida çok net faul yapmış bu arada.
Aynen. Var' a gitmedi neyse ki.

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan N'Koudou rahat geçireceğimiz maçı laubaliliğin yüzünden zor açtık inşallah bir sıkıntı çıkmazda kazanırız.

Çevrimdışı worns

Josef dönüşünün etkisi biraz da. Donen toplari toplamaya devam ediyor.

Evet çok diri döndü. Rosier de son haftalara göre iyi gözüktü.

Çevrimdışı worns

2. yarıya aynı kadroyla başlarız. Bakalım agücü arkayı biraz boşaltırsa bu tayfa avantaja da dönüşebilir.

Çevrimiçi sEuL

Bu kadar olur ya, illa gol yememiz gerekiyor oyuna mudahale icin. Allah’im sen bize sabir ver...

Çevrimdışı murat baltacı

Nkoudu tercihi baştan olmazdı zaten abou cenk yok Larin tek forvet yapamıyor defalarca gördük bunu oraya töreyi koyarsın ceza sahasına girer larine alan yaratır çizgiden ayrılmayan nkoudu tercihi baştan yanlış
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi kahyaoglueren

Töre önce 35 dakikadan fazla oynadığında sakatlanmayacak seviyeye gelsin. Töreyi 11 de göremeyiz bence. Nkoudu tercih değil zorunluluk gibi biraz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

2. sarıdan kırmızı değil mi bu? Rıdvan' ın yüzüne vurdu

Çevrimiçi levitate

ersine daha top gelmedi çok ilginç
bipbipbupbup

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Yorgo

Çevrimiçi sEuL

Çevrimiçi levitate

kulusici bir daha almışız
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Golde faul vardı neyse ki attık ikiyi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns