21. Hafta Beşiktaş 2-1 Göztepe
21. Hafta Beşiktaş 2-1 Göztepe

Beşiktaş Forum|21. Hafta Beşiktaş 2-1 Göztepe Skor : Beşiktaş - Göztepe Tarih : 24.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Ali Şansalan - Abdullah Bora Özkara - Mehmet

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

21. Hafta Beşiktaş 2-1 Göztepe  [Okunma sayısı 46696 defa] 21. Hafta Beşiktaş 2-1 Göztepe
Anket
Beşiktaş, Göztepe maçından kaç puan alır?
3 puan
10 [%71.4]
1 puan
2 [%14.3]
0 puan
2 [%14.3]

Toplam Oy Verenler: 14

Çevrimdışı Sinan23

Bu akşamki galibiyeti fikstürü ayarlayan (...) ve Malatya'ya armağan ediyorum. GS ve bizim son 10 haftamız incelensin. Kimin rakibi kaç gün dinlenmiş.  Bir tanesinde avantajımız yok be.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ben hakemin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Oyle olsaydı mensahin,larinin,nsakalanin bilege sert bastığı pozisyonlarda sarıları çıkarırdı. O pozisyonlar bize karşı olsa hepimiz itiraz ederiz. Hakem direk kötü hakem.

Çevrimdışı ilhan mansız

bizim maçın temposu gese maçının 3 katıydı, oyun hızı anlamında, yazık ki bunlarla kapışıyoruz yarışta,,

Çevrimdışı mrred

Ersinin halile yaptığı penaltıydı bu arada
The great gig in the sky

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kötü oynayarak kazandık. Şampiyonluk yolunda olur böyle maçlar. Göztepe' yi de tebrik etmek gerek. Çok iyi oynadılar. Özellikle Zulj çok iyiydi. Ama bu mac iyi oldu. Eksiklerimiz ortaya çıktı. Birde söylemeye gerek yok ama Nsakala ve Welliton oynamasın artık. Bugün Ersin rakibin ayaģından topu almasa başka şeyler konusuyor olacaktık.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bence de penaltıydı.

Çevrimiçi sEuL

Dikkat etmesi gerekiyor Ersin’in, penalti verilse o pozisyonda gikimiz cikmazdi. Hareket faul bana gorede

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocanin prensleri Welinton ve Nsakala nin yaptığı sakarliklar yüzünden -3 puan yazabilirdik bu maça

Çok kritik yerlerde pas hatası yapıp kontraya sebep verdiler , Atiba da keza 2 kez top kaptırıp kontrayq sebebiyet verdi , Josef öldü bugün , kesinlikle dinlenmesi lazım
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Lucescu1903

Bence değildi.Orası kalecinin dokunulmazlık alanı Halilin topla alakası yok Ersin topa bakıyor.Halil önünde sabit duruyor bir faul varsa,Halil yapıyor kalecinin açılıp topu almasını engelliyor.(Perdeleme)

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu arada Goztepe ikinci yarı daha zor maçlar yaşatır gibi duruyor rakiplere. O acıdan da guzel oldu kötü oynadığımız boyle bir maçı kazanmak.

Çevrimdışı Lucescu1903

Oyuncuları, tebrik ediyorum bizim 2 gün dinlenip çıktığımız maça 4 gün dinlenerek çıkan takıma karşı verdikleri mücadele güzeldi.

Çevrimdışı worns

oh be. çok sıkıntılı maçtı. kaç tane kırılma noktası oldu sayamadım. aslında oldukça şanssız olduğumuz bir maçtı.

Çevrimiçi Necmi

Hakem Ali Şansalan'ı bugün itibari ile kara listeye alabilirsiniz.Çok art niyetli bir hakem vardı bugün sahada.Maç içinde hocanın ağzı okundu hocada aynı şeyi söyledi.
VAR'da ki Suat Arslanboğayı söylemeye gerek bile yok bence.Yan hakemin göremediği ofsaytı gördüler.(Milim)
ard niyetli değil kötü hakem gülhan 😉

Çevrimiçi sEuL

Kötü oynayarak kazandık. Şampiyonluk yolunda olur böyle maçlar. Göztepe' yi de tebrik etmek gerek. Çok iyi oynadılar. Özellikle Zulj çok iyiydi. Ama bu mac iyi oldu. Eksiklerimiz ortaya çıktı. Birde söylemeye gerek yok ama Nsakala ve Welliton oynamasın artık. Bugün Ersin rakibin ayaģından topu almasa başka şeyler konusuyor olacaktık.
Katilmiyorum gorusune, kotu oynadigimizi kesiikle dusunmuyorum. Bireysel hatalardan pozisyonlar verdik ama cokta gol kacirdik. Biraz sansimiz yanimizda olsaydi daha ilk yaridan maci kopartip rahat bir galibiyet alabilirdik.

Çevrimdışı Erman1903

Bence Welinton başta baya disiplinli başladı, 1-2 abuk top dışında sıkıntısı yoktu. Bir de ileriye çıkayım dedi pozisyon yedik. Haricinde çok bir sıkıntısı olmadı faydalı işler de yaptı. N'Sakala için aynı seyleri malesef söyleyemeyeceğim, iyi başladı maça sonrasında ipin ucu kaçtı. Son anda yaptığı mudahele iyiydi ama eksisi malesef artısından çoktu.

Defansın iki iyisi Josef Vida idi, acayip çalıştılar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu kara geceler de hiç bitmiyor. Ben rakiplerimizin maçlarından sonra hiç görmedim böyle tweetler.

https://twitter.com/G0ztepe1/status/1353397328263131136

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Lucescu1903

ard niyetli değil kötü hakem gülhan 😉

Gülhan kim ?

Çevrimdışı worns

1-1'den oyuncu değişikliklerine kadar olan bir bölüm var. orada işler çok sıkıntılıydı. neyse ki aynı anda 3 oyuncu değişikliğiyle hoca, kalbe adrenalin iğnesi saplama efekti yarattı.

Canınızı seveyim helal olsun
Iyi izledin mi ölümüne savunduğun Prens Welintonu

Defalarca yazdım bunu , rakip biraz önde baski yapınca eli ayağına dolaşıyor , panikliyor , çok sakar dedim dimi dun sana ??

Bugun dediklerim harfiyen ve harfiyen çıktı...
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2021, 21:20:00 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu kara geceler de hiç bitmiyor. Ben rakiplerimizin maçlarından sonra hiç görmedim böyle tweetler.

Resmi hesap değil. Fenerli falan yapmıştır.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Lucescu1903

Resmi hesap değil.

Yeni aldığımız Bilal'i kiraya vereceğimize göre Necip dışında orada kimse yok.
Dorukhan var ama hoca dusunmuyor o bölgede çok ilginç