16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş
16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş Skor : Kayserispor - Beşiktaş Tarih : 03.01.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Kadir Has Stadyumu Hakemler : Fırat Aydınus - Aleks Taşçıoğlu -

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 45418 defa] 16. Hafta Kayserispor 0-2 Beşiktaş
Anket
Beşiktaş, Kayserispor maçından kaç puan alır?
3 puan
9 [%69.2]
1 puan
3 [%23.1]
0 puan
1 [%7.7]

Toplam Oy Verenler: 13

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Ersin senin ağzın bal yesin koçum.

Çevrimiçi sEuL

Çevrimdışı ilhan mansız

hasiçççççççççççççç golllllllllll liderlik hayırlı olsun, şmpiyonluğun ilk adımıinşallah,,

Çevrimdışı can1903

MESSSİİİİ MESSSİ MESSSİİ BU ÇOCUK
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

Ersin iki haftadır 3 puanı kurtarıyor Hasic'de bizle ilk golünü attı çok iyi oldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi sEuL

Kaleye giden ilk sutta kaleci yumurtladi topu.

Su kaleciye 90 dakika boyunca sadece bir sut cekebildik.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı mellfred

aferin ersin hasic kötü şut ama olsun

Çevrimdışı GreenBook

Çevrimdışı Jay-Jay Amokachi

Hasic güzel gözüküyor sutu ama yinede kalecilerine yazar :-)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2021, 21:00:26
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Kayseri cehenneme kadar yolun var. İns çıkamazsın bir daha (...)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yine birileri maç sonunda hakeme itiraz ediyor ve kırmızı kart görüyor. Sonra kimse bizi suçlamasın  :money:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi kahyaoglueren

Oyunu duzeltmemiz lazım. Rize, Hatay maçları daha zor geçecektir.
Oguzhan da asist yapmis oldu.

Çevrimdışı Çağrı Öz

Rıdvan var hakemi niye penaltıya çağırdı diye ağlıyor.

Allah belanı versin.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Penaltı pozisyonu Erzurum maçındaki pozisyonun aynısıydı. Başka şekilde gol atamayacaktık zaten. Süper oldu bu 3 puan. Ve üst üste 4. gol yemediğimiz maç.  :ok:

Çevrimdışı Jay-Jay Amokachi

birinci penalti tamam, N’Koudou kendini biraz abartili atti, ben vermem. Ama ikinci net penalti.
Birinci penaltidan sonra yeterli zaman vardi. Kayseriler neye öfkeli anlamiyorum. Kendi futbolari yeterli degil. Ikinci Yari besiktas net istedi ve aldi.

N'skala fena oynamdi. Ama yinede ridvani oynatirdim. Ritmi bozuluyor. Bu karai anlamadim.
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2021, 21:04:48 Jay-Jay Amokachi ]

Çevrimdışı mourinho1903

Cekirge sicriyor ama cakildi mi tam cakilacak. Gram top oynamiyoruz, gram zevk vermiyoruz, gram umit vermiyoruz. Bu is transferle falan olacak is de degil. Bu takima stoper alsan birsey degismez, zaten takim defansimiz iyi sayilir. Forvet alsan yedek bekleyip duracak.

Sergen'le uzun vadede olmayacak bu is. Bu oyundan umitli olanlar sadece kendini kandiriyor bence. Lig sonuncusuna karsi liderlik macinda 80. dakikada orta sahada Necip-Josef-Atiba uclusu oynuyorsa zaten diyecek birsey yok.

Oguzhan vallahi iyi profesyonel. Bana bu sekilde davranilsa coktan Adem Ljajic'e baglayip ne haliniz varsa gorun moduna girerdim, cocuk iyi dayaniyor bu mobbing'e.

Çevrimdışı ferdi1903

bu lopez ne simardi ya, yaptigi harekt yüzde 1 milyon penalti, neyim hazimsizligi lan bu, kenar yönetimdekiler hepsimi dangalak ya bide gazliyorlar lopez denen salataligi

Çevrimdışı Karabay

Oyun durmasa penaltı arada kaynayacaktı.
Çok doğru bir tespit.